2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878518 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı serdart

Buraya kadro yazip defansa Ersan/Milo/Pedro koyan arkadaslar, takimin geri kalanini yazmasaniz da olur.

Sen de cevap yazmasan da olurdu...

Sanki stoper alacaklar da biz yazmıyoruz. Deliyiz çünkü ersan/milo/pedro hastasıyız..

Çevrimdışı kyiv

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geleceğim. Şu anda etkisiz eleman pozisyonundaki türk oyuncuları ile niye sözleşme uzatıldı?14 yabancı kararının çıkacağı ortada iken göz göre göre yeteneği sınırlı Türk oyuncularına bu kadar para ve rahat verildi. Yazık günah verilen paralara daha konuşmaya mecali kalmayan, özgüveni sıfırlayan Mustafa'ya bel bağlıyoruz. Tolgay ve Velinin yokluğunda Necip kurtarıcı olur mu diyoruz. İnanılır gibi değil bu kadar plansız programsız olmak hele yokluğun olduğu bir ortamda her şeyin çok çok ince düşünülmesi gereken bir durumda 3,4 yıl sözleşmeler yapmak. Yapılan hata 1 yıl değil 3,4 yılımızı öldürüyor.

Ligin başlamasına 3 hafta kaldı yedeklerin kötü olduğu apaçık inşallah aslar sakatlanmaz veya formsuz çıkmaz.

Çevrimdışı onurutku

Günaydın arkadaşlar,
2 aydan sonra yoğun özlemle beklediğim maç sezonu açıldı.Dün büyük bir heyecanla maçı bekledim ve 90 dakika seyrettim.
Lakin 11'e baktığımda tadım baya kaçtı.Kalede Cenk,ortada Necip,forvette Pektemek.
Cenk:
Yahu maç başlıyor cenk daha 5 dakika olmuş geri pası rakibin önüne atıyor,korner oluyor tam top havadayken klasik ikilemde kalma hareketi çıksam mı kalsam mı ayak bi gidiyor bi geliyor.Bu adam 6 senedir bizde sambade gibi antrenör bunu öğretemediyse artık gitsin.Frikik oluyor,kağıttan uçurtma yaparız da atarız ya top o hızda gidiyor yerinden kıpırdamıyor.Tamam güzel goldü ama bi atlayıp kurtarmayı deneseydin.Elim kalbimde maç izlemekten sıkıldım artık. 2.gol tam fiyasko topa çıkarken topa değil adama baktığından boşa atlıyor.Kaleci almayalım eyvallah çünkü diğer mevkiler daha elzem, fakat şu Günay'a biraz şans verelim.Geçen sene korner golü dışında yediği hatalı gol yok.
Necip:
Bu oyuncumuz Mustafa Denizli döneminden beri 11'de epeyce maça çıktı.Arkadaşım Allah aşkına kademeyi,bölge kontrolünü geçtim.10 metreye bi yan pas at.Hazırlık maçında bile insanı sinirlendirmeyi başarıyorlar.Umuyorum çıktığı son maç olur.Necip yürekli,karakterli çocuk,sahada her şeyini veriyor fakat malzemede eksiklik var.Kaç senedir profesyonel takımla antrenmanlara çıkıyorsun,azcık ön liberonun gerektirdiği özelliklerde gelişim göster.Olmuyorsa zorlamamak lazım bence.
Pektemek:
Babamla adaş,ilerde doğacak çocuğuma bu ismi koymayı düşündüğüm Mustafa isminden yeminle tiksindim. Adam sakatlanınca mutlu olur hale geliyoruz.Bu adam hiç mi sosyal medyaya bakıp ben artık gitmeliyim demiyor anlamıyorum. Bu zat forvette oynadığında pozisyon sayımız en fazla 4-5 oluyor.Sağolsun pozisyonun içindeyse atamıyor.Dün ikinci yarı bir pozisyon hatırlıyorum,topu aldı başta yanındakine vermedi kaptırdı tekrar şansına önüne geldi 2 adam bomboş gitti ofsayttaki Serdar'a verdi.Futbol bilgisi çok zayıf,özgüven artık bitmiş,top kontrol yerlerde,basit oynama namına hiçbir şey yok,bitiricilik 4 senede 19 gol düşünün,arkadaki oyunculara servis yok,sonuç olarak bir forvette olması gereken bir özellik bile YOKKK!!!
Dün,çok sevdiğim Hakan Gündoğar'ı izledim.Programda bu oyunculara çok aşırı hakaret ediyorlar diyor.Şimdi bizi kendi yerine koy.
Yaklaşık 4 senedir bu oyuncuları sabırla düzenli olarak izledik.Sinirden ağladığımı bilirim,artık sabır taştı,bir hazırlık maçında bile bunları diyorsak oturup onların düşünmesi lazım.Fener emenike'ye bir sene katlanamadı,biz sesimiz çıkarmadık 4 sene izledik.Aman çocuğun motivasyonu bozulmasın diye ama artık yeter!Geçen sene Akhisar maçında kaçırdığı gol gözümün önünden gitmiyor,ağlattı bizi o gün ve daha niceleri.
Cenk parlayacak diye 6 sene bekledik adam oldu 30 nerdeyse.Necip girdiği her maç aha top kaybetcek,aha kırmızı yicek,aha gol yicez diye korku filmi misali maç izliyoruz.
Sonuç olarak bileti,forması,ürünleri konusunda ciddi para harcadığım Beşiktaş'ın bu güzide! oyuncularına hakkımı gram helal etmeyeceğim.

Diğer oyuncularda ise oldukça umutluyum,yeter ki bu uğursuzlar gitsin.

Kaliteli bir ön libero ve santraforla bu sene iş yaparız,eğer para artarsa bir stoper mükemmel olur.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Dönüp dolaşıp aynı noktaya geleceğim. Şu anda etkisiz eleman pozisyonundaki türk oyuncuları ile niye sözleşme uzatıldı?14 yabancı kararının çıkacağı ortada iken göz göre göre yeteneği sınırlı Türk oyuncularına bu kadar para ve rahat verildi. Yazık günah verilen paralara daha konuşmaya mecali kalmayan, özgüveni sıfırlayan Mustafa'ya bel bağlıyoruz. Tolgay ve Velinin yokluğunda Necip kurtarıcı olur mu diyoruz. İnanılır gibi değil bu kadar plansız programsız olmak hele yokluğun olduğu bir ortamda her şeyin çok çok ince düşünülmesi gereken bir durumda 3,4 yıl sözleşmeler yapmak. Yapılan hata 1 yıl değil 3,4 yılımızı öldürüyor.

Ligin başlamasına 3 hafta kaldı yedeklerin kötü olduğu apaçık inşallah aslar sakatlanmaz veya formsuz çıkmaz.
şunu dun bir kez daha Net bi şekilde gordukki OLCAY bu takımın oyuncusu olamaz , Sol kanat yine İFLAs Etti !!
Gt 7 veya Q7 oyından çıkarsa yerine ilk girecek adam Kerim Frei olmalı...
Geçen sezon Gt 7 , Sol kanat Olcay yüzünden işlemedigi için Çok koşup yoruluyordu , Çünkü yeri geliyordu Sola gidip top alıyordu Olcayın açıklarını kapatıyordu dolayısı ile 70.ci dakikadan sonra Dili dışarı çıkıyordu Adamın , Neyseki Q7 artık Solda oynaayacak ve Gokhanda daha az yorulur ve daha az Enerji harcar ve 90 dakikayı rahatlıkla çıkarır !!
Q7 Artık 27 yaşında değil muhtemelen 70.ci dakpkadan sonra yorulacaktır onun yerine de Kerim Frei girer , Olcayda Kupa maçlarında oynar onun seviyesi Orası Acı ama gerçek bu !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo'nun yanına sol stoper arayın siz...  :eyes

3 hafta olmuş; ki bundan da 1 hafta önce oyuncu ile anlaşılmıştı.

Yani 1 ayda bitti transfer.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Pektemek, 105 maç 19 gol 9 asist

İsmail, 128 maç 2 gol 12 asist

Necip, 184 gol 4 gol 9 asist

Yani en az 100 er maç sabredilmiş bu adamlara, dün ki hazırlık maçından sonra patlayanlara, kimse yok bu hazırlık yok bilmem ne demesin boş yere. Ayıp olur.

Çevrimdışı NazAy23

Yani en az 100 er maç sabredilmiş bu adamlara, dün ki hazırlık maçından sonra patlayanlara, kimse yok bu hazırlık yok bilmem ne demesin boş yere. Ayıp olur.

Bu rakamlardan çok verilen paralar insanın içini acıtıyor. Feda ile yola çıkan yönetim, katkısı bu kadar sınırlı oyuncularla nasıl oluyor da uzun vadeli sözleşmeler yapıp katkılarına oranla fahiş ücretler verebiliyor. Pektemek o ücreti almasa belki tepkimiz biraz daha sınırlı olacaktı. Gökhan Töre'ye 1.5 mio veren yönetim nasıl oluyor da Pektemek'e 1.4 mio Euro'dan başlayıp her yıl 100.000 euro artacak şekilde 4 yıllık sözleşme yapıyor benim aklım almıyor...Gerçekten de yazık :ebebe: :ebebe:

**Maç başı ücretleri unuttum, bir de maç başı 10.000 Euro ücretleri var :)
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 11:33:33 NazAy23 ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Necipin istatistik normalde o mevkide oynayan adam sezonda yapması gerekir 4 gol - 5 asist falan.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı atalay

Beşiktaş'ta bazı oyuncuların halen forma giymesi sportif kararlar sonucu değil.

Gayet net herhalde.

Boşuna kulaç atıyorsunuz.

Uzun yıllar daha buradalar.

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar günaydın ,

Geçen sene Şenol Hoca Sachere diye gürcistanın içinden nehir geçen ve başka hiçbir şeyi olmayan şehrinin takımına elenmişti. Bu bize Şenol hocanın takımlarının form tutmasının zaman aldığını gösterir . Şu da var ki geçen sene bursa takımından daha birlikte oynamaya alışık bir ekibimiz var , bu nedenle bu form tutma olayının daha kısa sürede oluşacağını düşünüyorum .

Çevrimdışı fore_kazık

gomez gelse amerikadan mı takip edecez.

ederiz sıkıntı yok :)

Çevrimdışı Ersoy

gomez gelse amerikadan mı takip edecez.
Ben ederim.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Paolo Maldini

Bir ara bizde konuşuyorduk.

Zambrano trabzona gidiyormuş.

Sizce nasıl bu adam iyi mi

Çevrimdışı Scout

Pika Pika

Çevrimdışı SDemirsoy

yarın gomez işi belli olacakmış Aspor turgay demir söyledi

Çevrimdışı federo

------------------GÜNAY-------------
BECK-RHODOLFO-XX (MİLOSEVİÇ)-- MOTTA

----------------ATİBA-XX (OĞUZHAN)

--------------- ----SOSA---------------------

TÖRE---------------------------QUARESMA

----------------XXXX (CENK)---------------

Özellikle orta saha ve forvete 2 tane sağlam adam gelmeli.. Stoperde ben Miloya güveniyorum Ersan Pedro da yedek hatta Tosic bile oynayabiliyor orada.. Ama kaliteli bir ayak alınacaksaki şu maddi durumda ve kadroda 4 stoper varken zor görünüyor hayır denmez. Ama asıl masraf 1- forvet 2- orta saha yoksa necibi çoğu maç izleriz, atibaya bişe olursa hep izleriz..

Çevrimdışı Ozan E.

İkinci stoperi alacagiz gibi durmuyor. Bir orta saha bir de forvetle transfer kapatilir

Çevrimdışı atalay

Mario Gomez, Pazartesi.

*Kaynak: İtalya...

Çevrimdışı Kutay

zambrano iyi adam bence umarım alamaz ts
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

10 numara Stoper , Ben hala 2.ci stoper olarak alınmasını isterim
Rodolfho-Zambrano harika olur..

Yoneticimiz Ahmet Urkmezgil , Gomezde sorun yok anlaşma tamam , Kulübü ile birkaç ufak Prosedur var demiş
Geliyor Galiba :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Mario Gomez, Pazartesi.

*Kaynak: İtalya...
Kaç para gömülecez bakalım buna

Çevrimdışı Ersoy

yarın gomez işi belli olacakmış Aspor turgay demir söyledi
Birde Hakan Arıkan ayrılacakmış.Nasıl olur kaleye ? Mevcut kalecilerden her türlü üstündür.
Bundan sonra her sene!