Günaydın arkadaşlar,
2 aydan sonra yoğun özlemle beklediğim maç sezonu açıldı.Dün büyük bir heyecanla maçı bekledim ve 90 dakika seyrettim.
Lakin 11'e baktığımda tadım baya kaçtı.Kalede Cenk,ortada Necip,forvette Pektemek.
Cenk:
Yahu maç başlıyor cenk daha 5 dakika olmuş geri pası rakibin önüne atıyor,korner oluyor tam top havadayken klasik ikilemde kalma hareketi çıksam mı kalsam mı ayak bi gidiyor bi geliyor.Bu adam 6 senedir bizde sambade gibi antrenör bunu öğretemediyse artık gitsin.Frikik oluyor,kağıttan uçurtma yaparız da atarız ya top o hızda gidiyor yerinden kıpırdamıyor.Tamam güzel goldü ama bi atlayıp kurtarmayı deneseydin.Elim kalbimde maç izlemekten sıkıldım artık. 2.gol tam fiyasko topa çıkarken topa değil adama baktığından boşa atlıyor.Kaleci almayalım eyvallah çünkü diğer mevkiler daha elzem, fakat şu Günay'a biraz şans verelim.Geçen sene korner golü dışında yediği hatalı gol yok.
Necip:
Bu oyuncumuz Mustafa Denizli döneminden beri 11'de epeyce maça çıktı.Arkadaşım Allah aşkına kademeyi,bölge kontrolünü geçtim.10 metreye bi yan pas at.Hazırlık maçında bile insanı sinirlendirmeyi başarıyorlar.Umuyorum çıktığı son maç olur.Necip yürekli,karakterli çocuk,sahada her şeyini veriyor fakat malzemede eksiklik var.Kaç senedir profesyonel takımla antrenmanlara çıkıyorsun,azcık ön liberonun gerektirdiği özelliklerde gelişim göster.Olmuyorsa zorlamamak lazım bence.
Pektemek:
Babamla adaş,ilerde doğacak çocuğuma bu ismi koymayı düşündüğüm Mustafa isminden yeminle tiksindim. Adam sakatlanınca mutlu olur hale geliyoruz.Bu adam hiç mi sosyal medyaya bakıp ben artık gitmeliyim demiyor anlamıyorum. Bu zat forvette oynadığında pozisyon sayımız en fazla 4-5 oluyor.Sağolsun pozisyonun içindeyse atamıyor.Dün ikinci yarı bir pozisyon hatırlıyorum,topu aldı başta yanındakine vermedi kaptırdı tekrar şansına önüne geldi 2 adam bomboş gitti ofsayttaki Serdar'a verdi.Futbol bilgisi çok zayıf,özgüven artık bitmiş,top kontrol yerlerde,basit oynama namına hiçbir şey yok,bitiricilik 4 senede 19 gol düşünün,arkadaki oyunculara servis yok,sonuç olarak bir forvette olması gereken bir özellik bile YOKKK!!!
Dün,çok sevdiğim Hakan Gündoğar'ı izledim.Programda bu oyunculara çok aşırı hakaret ediyorlar diyor.Şimdi bizi kendi yerine koy.
Yaklaşık 4 senedir bu oyuncuları sabırla düzenli olarak izledik.Sinirden ağladığımı bilirim,artık sabır taştı,bir hazırlık maçında bile bunları diyorsak oturup onların düşünmesi lazım.Fener emenike'ye bir sene katlanamadı,biz sesimiz çıkarmadık 4 sene izledik.Aman çocuğun motivasyonu bozulmasın diye ama artık yeter!Geçen sene Akhisar maçında kaçırdığı gol gözümün önünden gitmiyor,ağlattı bizi o gün ve daha niceleri.
Cenk parlayacak diye 6 sene bekledik adam oldu 30 nerdeyse.Necip girdiği her maç aha top kaybetcek,aha kırmızı yicek,aha gol yicez diye korku filmi misali maç izliyoruz.
Sonuç olarak bileti,forması,ürünleri konusunda ciddi para harcadığım Beşiktaş'ın bu güzide! oyuncularına hakkımı gram helal etmeyeceğim.
Diğer oyuncularda ise oldukça umutluyum,yeter ki bu uğursuzlar gitsin.
Kaliteli bir ön libero ve santraforla bu sene iş yaparız,eğer para artarsa bir stoper mükemmel olur.