2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878626 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

İtalya'ya gitmişken Gökhan İnler'i de alıp gelsinler  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı talha

Erdal Torunoğulları hangi transfere el attıysa yattı o transfer bence adam lanetli bulaştırmasınlar trasnferlere.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Easthanbool

Erdal Torunoğulları 2 gün öncede gidiyordu çıkan haberlere göre.Hatta o gün Q7 stada gelince adam barakadan çıkmıştı stattaki  :lol:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı kyiv

Pektemek, 105 maç 19 gol 9 asist

İsmail, 128 maç 2 gol 12 asist

Necip, 184 gol 4 gol 9 asist

Yani en az 100 er maç sabredilmiş bu adamlara, dün ki hazırlık maçından sonra patlayanlara, kimse yok bu hazırlık yok bilmem ne demesin boş yere. Ayıp olur.

Belki kızanlarınız olacaktır ama şu bir gerçek ki üstteki istatistiklere sahip herhangi bir futbolcuyu ne Fenerbahçe ne de Galatasaray 2 seneden fazla bünyesinde tutmaz. Biz bunları bilip bir de sözleşmelerini uzatıyoruz. Sonrada sportif olarak bu rakiplerle yarışacağız. Nasıl olacak bu iş?

Çevrimdışı Renton

İtalya'ya gitmişken Gökhan İnler'i de alıp gelsinler  :money:
Lux cerez goturmus bu sefer alip gelicek ikisinide

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Ersoy

Kaju varmış diye duydum doğru mudur?

Kaju varsa olmuştur o iş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Kaju Marioya Antep Fıstığıda İnler'e.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Benim düşüncem bu yönde abi.

Gecen sene 6 forma aldım ailede ne kadar çocuk varsa formalari dagittim sırf kulube destek olsun diye. bunlar gidip sözleşmesi biten mustafa pektemeke 4 sene ,korkunç paralarla imza attirdilar.

Bende menajerleri bmwlere bindirecek pektemekleri ferrarilere bindirecek para yok.alan buyursun alsin ben almiyorum.en azindan 6 aydir kararima sağdık kalmayi basarabildim bu gidene kadar da kalir miyim bilmem..

Kardeşim istediğin gibi  davranmakta elbette  özgürsün.Ama o ,şu,bu varsa  ben ürün almam  demek  yanlış.Aldığın ürünün  parası klübe  gidecek  o adama  değil.
2.olarak  herkes  aynı hatayı yapıyor.O zamanı,o koşulları neçabuk unuttu  herkes.Ne zaman imza attırmak için söz  kestik  biz  bu  yerlilerle.?? Yabancı kuralı çıkmadan.Hiçkimse bilmiyordu böylebir  şey  çıkacağını.Ne dediydi  başkan.Biz bu çocuklara  söz verdik şimdi sözümüzden dönemeyiz.Devre arası şampiyonluğa  gidiyorsun ve seni taşıyacak adamlara butür bir  hareket  yapamazdın  zaten.Eğer kural önceden bilinseydi klüp uzatmazdı muhtemelen.Ve  yabancı kuralı çıkmasaydı mevcut koşullarda  gayet  uygun ücretler  olacaktı bunu da  unutmayın.

Çevrimdışı hic2222

Akşam maçı izleyemedim ve maçtan bu saate kadar yorumların hemen hepsini okumaya çalıştım.
Yazdıklarınızdan sonra içime Bilic'i arayacağımıza ilişkin bir kuşku düştü. İnşaallah yanılırım inşaallah.
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Nedendir bilmiyorum ama  Gomez ismi cıkmaya başladıgından beri inanılmaz bicimde  rahatım bu transferin olacagından süphem yok ..( inşallah oyle olur :)

Çevrimdışı 'TaNeR'

Quaresma basın toplantısı düzenliyor! http://www.ntvspor.net/canliyayin 
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı talha

Akşam maçı izleyemedim ve maçtan bu saate kadar yorumların hemen hepsini okumaya çalıştım.
Yazdıklarınızdan sonra içime Bilic'i arayacağımıza ilişkin bir kuşku düştü. İnşaallah yanılırım inşaallah.

Herkes hr sene yaptığını yapıyor ilh hazırlık maçında takımı çözüyor.

Hazırlık maçı bu kimse birşey anlamaz. Merak etmeyin aramayız.

Çevrimdışı Renton

Herkes hr sene yaptığını yapıyor ilh hazırlık maçında takımı çözüyor.

Hazırlık maçı bu kimse birşey anlamaz. Merak etmeyin aramayız.
Kaleciyi anlarsin kaleci sart

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Nartallo

Cenk, Necip, Pektemek, İsmail gibi adamlar memur gibi futbolcular. Antremanlara gel, git, kendinin gram geliştirme, oyununun üzerine hiçbir şey katma, yenilgiye reaksiyon gösterme, saha içinde, saha dışında kimseye agresif olma, efendi çocuk ol, yönetici abilerine kendini sevdir, salla başı al maaşı...

Yani herşeyde kötü olsa bile futbolcu, bir konuda iyi olmaya çalışır en azından, ne biliyim duran topta kendini geliştir, kornerleri kullanır mesela, takımda korner, serbest vuruş kullanabilen adam yok, desinler ki Pektemek lendini geliştirdi, en azından iyi serbest vuruş kullanır.

Bu sadece futbolculukla da alakalı değil, yaptığın işe saygıyla alakalı bir durum. Bu adamlardan 4-5 sezondur umutluyuz, bu sefer olacak diyoruz ama artık yeter, artık bu sene olur diyemiyorum, çünkü olmayacak, hazırlık maçı da olmayacak, Avrupa Liginde de olmayacak, ligde de olmayacak, bu adamlara güveniliyor, kadroda kalıyorlar, süre alıyorlar, süre aldıkları her maç büyük ihtimal puan kaybı oluyor... Bu seneki Konya maçını unutamam...

İsmail olacağına Ümit Karaal olsun, Necip olacağına Eslem olsun, Cenk olacağına Veysel olsun, Pektemek olacağına Furkan olsun, en kötü ihtimal bunlar kadar oynarlar, bunlardan fazla mücadele edeceklerine de garanti veririm.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

NTV SPOR ...
Bu İş Olacak Galiba :ishock: :ishock: :ishock:
Supeeerrr Mario Gomeeeeezzz :halay: :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

numara konusunda töreye saygı göstermem lazım dedi querezma :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Adam Akıllandı dedik ama kimseye dinletemedik :steamed: :steamed:

Çevrimdışı talha

Kaleciyi anlarsin kaleci sart

Kaleciyi anlamak için hazırlık maçı gerekli değil zaten lazım.

Çevrimdışı talha

1.8M parayı bana versinler ben de akıllanmış numarası çekerim.  :lol:

Çevrimdışı Kemal

Bana 1.8 ve 1.7 m euro versınler 2 yıllık 11 Trilyon eder, Akil adam olup diyar diyar Anadoluyu gezerim .

Quaresmanın Avusturya kampındaki İlk roportajının Başı
Çok olgun konuşuyor , Çok değişmiş adamın duruşu bile değişmiş :claps: :claps:
Beşiktaş ta şampiyonluk Yaşamadan kariyerimi sonlandırmayı düşünmüyorum :claps:
Hadi İnş ...

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma çok güzel konuşuyor.Numara konusu kilit artık.
Bundan sonra her sene!

Şu Numaradan böyle konuşuyor lafları falan pek hoş değil , Sahaya çıkıp bir oymadın ondan sonra tekrar konuşup tartışırız , Şu on yargılardan bir kurtulalım artık :ok:

Çevrimdışı Efe

beşiktaş taraftarına hayrınım diyor q7 o yüzden başka takımda oynayamazdım diyor Türkiyede
Şampiyon Beşiktaş JK