2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878598 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı SDemirsoy

Birde Hakan Arıkan ayrılacakmış.Nasıl olur kaleye ? Mevcut kalecilerden her türlü üstündür.
aman sakın :D

Çevrimdışı Ersoy

aman sakın :D

Dün Cenk neler yaptı öyle,Günay desen kornerden yiyor,Tolga ağlatıyor zaten adamı. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi o2bucak

Olcay asıl mevkisinin forvet arkası olduğunu Sol kanat eksikliğinden orda oynadığını söylemişti.
ona ve Elimizdeki Oyunculara istinaden

Günay
Beck-Rodolfo-Pedro(Ersan-Milo)-Tosic(Ramon)
Atiba-Sosa
Töre-Olcay-Q7
Tosun

11'i nasıl olur.

Çevrimdışı Jukebox

Birde Hakan Arıkan ayrılacakmış.Nasıl olur kaleye ? Mevcut kalecilerden her türlü üstündür.
:kop: :kop: :kop: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ciddi bir kadro kalitesi eksiğimiz var.Eldeki malzemeye bakınca şampiyon olamayacağımız çok belli zaten.Ben bu sene Şenol Güneş'in sistemi oturtup gelecek sene yapacağı 4-5 transferle 2016-2017'de banko şampiyon bir takım bekliyorum.Hocanın da planı bu olmalı.

Çevrimdışı Ersoy

:kop: :kop: :kop: :steamed: :steamed:

Mevcut kaleciler belli.Birde A Spor'da ayrılacak dedikleri için hemen yazdım. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Q7 Gelsin , Hakan Arıkan gelsin, 2.nci stoper Matteo Ferrari gelsin orta sahaya Ernst - Fink geri gelsin

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı yigitcan1903

Sen pek hatırlamıyon tabii :D

Çevrimdışı Ersoy

Tamam vazgeçtim öylesine söyledim. :lol: Dünde Fabianski dedim pek fazla görüş gelmedi.Sizce o nasıl olur ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Özgür K.

Pettemekin 4 yıllık tüm kazancını verip göndersek bile karlıyız bence kaldığı sürece forvetten sayılacak tranfer yapılmayacak, taraftarı deli edecek destek yerine köstek olucaz bir süre sonra, cenk tosun haklı olarak isyan edecek, oynadığı her maçta eksik oynuyomuş gibi olucaz hatta karşı takım bir fazla gibi olacak.

Şenol Hoca umarım diğerleri gibi pettemek hayranı çıkmaz, kendisine saygım ve sevgim çok ama bu herif hem kendini hem hocayı hem takımı bitirdi, bitirecek, görmesi lazım.

Bir arkadaş yazmıştı kusura bakmasın hatırlayamadım ismini ama çok doğru bir laftı: Tabatadan sonra en büyük kazıktır bu adam.
PEKTEMEK;Allah seni iflah etsin.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Akhisar Rodallega'yı almış bedelsiz.Yedekte malum şahıs bekleyeceğine bu adam bekleseydi.

Çevrimdışı Jukebox

Q7 Gelsin , Hakan Arıkan gelsin, 2.nci stoper Matteo Ferrari gelsin orta sahaya Ernst - Fink geri gelsin

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :sevinc :sevinc :sevinc
Forvete'de ailton gelsin.  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Pektemek, 105 maç 19 gol 9 asist

İsmail, 128 maç 2 gol 12 asist

Necip, 184 gol 4 gol 9 asist

Yani en az 100 er maç sabredilmiş bu adamlara, dün ki hazırlık maçından sonra patlayanlara, kimse yok bu hazırlık yok bilmem ne demesin boş yere. Ayıp olur.
Bunlar gidene kadar kartal yuvasina para birakmam.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Paolo Maldini

Tamam vazgeçtim öylesine söyledim. :lol: Dünde Fabianski dedim pek fazla görüş gelmedi.Sizce o nasıl olur ?
Fabianskiyi alamayız ki swensea 6-7 milyon ister yönetimde 30 yaşındaki adama bu paralar fazla der.

Ama keşke alsak

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Dün Cenk neler yaptı öyle,Günay desen kornerden yiyor,Tolga ağlatıyor zaten adamı. :lol:
Ersoy Günayın kornerden gelen anormal falsolu topu içeri alması dışında öyle  çokda aman aman hatası yoktu geçen sene.Ki 3. kaleci ,tecrübesi az.Diğer 2 kalecimizdende güven veriyor bence.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bunlar gidene kadar kartal yuvasina para birakmam.
Ne kadar yanlış düşünce  Deniz.

Çevrimdışı kaanzor

Olcay asıl mevkisinin forvet arkası olduğunu Sol kanat eksikliğinden orda oynadığını söylemişti.
ona ve Elimizdeki Oyunculara istinaden

Günay
Beck-Rodolfo-Pedro(Ersan-Milo)-Tosic(Ramon)
Atiba-Sosa
Töre-Olcay-Q7
Tosun

Aman diyim olcay pasör değil adam eksiltemez yaratıcılık desen sıfır tek artısı çalışkanlığı oda o mevkide işe yaramaz

11'i nasıl olur.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı canU

Ersoy Günayın kornerden gelen anormal falsolu topu içeri alması dışında öyle  çokda aman aman hatası yoktu geçen sene.Ki 3. kaleci ,tecrübesi az.Diğer 2 kalecimizdende güven veriyor bence.

Günayla yola çıkılmaz bence. Olmaz yani tecrübesiz kaldıramaz. 1-2 hatada direk gidebilir ayrıca o korner golünü yemek inanılmaz büyük hata. Bizim kaleci almamız şartoğlu şart. Almazsak işimiz çok zor olur. Ospina treni de kaçtı kolay kolay kaleci de bulunmaz artık.

Çevrimdışı yigitcan1903

Kaleci kesinlikle lazım
Orta sahaya 1 değil 2 adam lazım
Atiba ve Necip var şu an
Orta sahaya 2 kaliteli takviye yapılırsa 2.stoper zaruri olmaz
Devrede de halledilebilir
Santraforu da sayarsak hala 4 oyuncuya ihtiyacımız var asgari
Bunlar olmadan şampiyonluktan söz etmek pek mümkün olmaz maalesef

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Q7 değil de, Rhodolfo'nun gelişine daha çok seviniyorum. :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ne kadar yanlış düşünce  Deniz.
Benim düşüncem bu yönde abi.

Gecen sene 6 forma aldım ailede ne kadar çocuk varsa formalari dagittim sırf kulube destek olsun diye. bunlar gidip sözleşmesi biten mustafa pektemeke 4 sene ,korkunç paralarla imza attirdilar.

Bende menajerleri bmwlere bindirecek pektemekleri ferrarilere bindirecek para yok.alan buyursun alsin ben almiyorum.en azindan 6 aydir kararima sağdık kalmayi basarabildim bu gidene kadar da kalir miyim bilmem..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Ersoy

Abi öyle de sorun zaten tecrübesinin az olması.Bize güzel bir kaleci lazım hem tecrübeli hem de iyi.
Bundan sonra her sene!