2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878517 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı BesiktasTaraftari

Acil ihtiyacimiz defans degil. Orta saha, forvet ve kaleci su anda. Bugunku macta bunun cok net olarak gorulmus olmasi lazim. Defans icin Rhodolfo, Milo, Franco, Ersan yeterli. Orta sahada Serdar Kurtulus ve Franco denenebilir. Serdar Tigana zamaninda o mevkide oynarken milli takima kadar yukselmisti, fakat Serdar'dan Besiktas'a bek olmaz cok yavas, orta da acamiyor. Forvette Mustafa'yi artik kimsenin savunacagini sanmiyorum, yillardan beri bu adamin yeteneksiz oldugunu soyledim, hatta GS'li arkadaslarim bile Pektemek'i iyi zannederken Pektemek'ten bir sey olmayacagini soyluyordum. Sakar futbolcu olmaz, Cruyff futbolcudaki en onemli yetenek dengedir derken bunu kastediyordu. Top tutabilmek, pas verebilmek, dripling butun bunlar dengeyle ilgili. Mustafa'da bunlarin hic birisi yok. O sahadayken yalniz kendisi degil, takim da oldugundan kotu gorunuyor cunku gol pozisyonuna giremiyoruz, girersek atamiyoruz. Ilerde top tutamiyor, arkadaslarina pas veremiyor. Boyle bir forvetle degil ucuncu dorduncu bile olamayiz. Mustafa sakatlandiginda insan olarak uzulsem de Besiktas taraftari olarak hep sevindim cunku nedense butun teknik direktorler bu adami oynatiyordu. Nitekim Mustafa'nin sakatliginin uzamamasi muhtemelen sampiyonlugu kaybetmemizin onemli sebeplerindendi.

Ismail de keza yillardan beri yatarak maas alan oyunculardan. Yeter artik BJK hayir kurumu degil spor kulubu. Sakatsa, sanssizsa gitsin Dar-ul Aceze'ye basvursun. Oynamadan milyon eurolari goturen adamlar nasil sanssiz oluyor onu da anlayabilmis degilim, sakatlanmasalar muhtemelen herkes yeteneksizliklerini daha cabuk gorecek ve takimdan gonderilmis olacaklardi. Bu gibi yeteneksizlerin sakatlanmasi kariyerleri icin sanssizlik degil, sans cunku BJK'den daha iyi bir takima transfer olma ihtimalleri daha yok.

Çevrimdışı Deniz

Günaydın

Dunku hazirlik maçında kaybetmemize hic uzulmedim.hatta sevindim bile..

Gecen sezon rakiplerimiz kalecileri sayesinde 10 mac kazanmisken biz kalecilerimiz yuzunden 10 mac verdik.Brugge maçında resmen kalecimiz aldi turu rakibe verdi ve bizi milyon € lardan ,hepsinden onemlisi hayallerimizden etti..

3 kalecimiz var 2 si yuksek ucret aliyor.yönetimin yapmasi gereken bu kalecilerden en az birini gonderip Ospina ayarinda ,yillarca bu kaleyi guvenerek emanet edecegin bir kaleci getirmekti.tolga ve cenkin aldi maasla bu kaleciyi getirirsin,ikisinin verdigi (veremedigi) katkinin 10 katini verir.ama bunu yapmak yerine bu kalecilerle yarim sezin daha devam etme karari aldilar.umarim dun bu kararin ne kadar yanlis olduguju birkez daha gormuslerdir..

Bir diger konu da forvet konusu.6.5 a aldigin adama 1 sene sonra 13 teklif ettiler ve sattin.buraya kadar hersey normal.

Ama 1 aydır sattigin adamin yerine birini koyamamak da plansizligin en buyuk göstergesi. Bu kulup mustafa pektemeklere kaldiysa gerçekten vay halimize. Acil olarak forvet alinmali.bunu da yine gördük.

Ve son olarak gidecek ,gitmesi gereken oyuncular..

Mustafa pektemek, İsmail koybasi, necip uysal ,cenk gonen gibi adamlar kesinlikle bu takimin oyuncusu olabilecek kapasitede degiller.hatta ismail koybasinin ptt 1. Ligde bile ilk 18 e girebilecek seviyede oldugunu dusunmuyorum.ne hikmetse bunlardan 3 une uzun soluklu ve yüksek ucretli kontratlar yapildi.acil olarak bu 4 oyuncunun varsa alicisina satilmasi, kiralanmasi ya da kontratlarinin feshedilmesi gerekiyor.bir hata yapildi diye buna devam edilmek zorunda degil,hatanin neresinden donersen kardir.

Hazirlik maçları sadece oyuncularin durumunu goremek icin bir provadir.bizim bu provadan gördüğümüz bu takimin kaleciye,forvete,on liberoya ihtiyaci oldugu,bu takimda kesinlikle gonderilmesi gereken oyuncular oldugu.bakalim yönetim ne görüyor?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Dunku hazirlik maçında kaybetmemize hic uzulmedim.hatta sevindim bile..
Günaydın
Hayırlı mağlubiyet oluyor bunlar tam olarak
Sezon öncesi alarm çalsın iyidir
Yalnız yönetim anlamazdan gelmez inşallah

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, 3.3 milyon € bonservis; 3 yıllık sözleşme.

edit: 2,31 GBP; 1.3 milyon euro peşin.
[ Son Düzenleme: 23 Temmuz 2015, 08:31:53 atalay ]

Çevrimdışı yigitcan1903

Güzel
Hayırlı olsun

Çevrimdışı ebabil

bu takıma acilen ospina, inler ve gomez transferi lazım yoksa patates oluruz sezon sonu

Çevrimdışı yigitcan1903

bu takıma acilen ospina, inler ve gomez transferi lazım yoksa patates oluruz sezon sonu
O zaman patatesimiz nasıl olsun :D

Çevrimdışı Kemal

edit: 2,31 GBP; 1.3 milyon euro peşin.

hayırlı olsun

Maaş ne kadar ?

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı simocan

Ne zaman Fenerbahçe kalecisiz 10 kişi ile Beşiktaş'ı yener, ezeli rekabet tekrar başlar.

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın Gençler gerçekten bu saydığınız adamların gönderileceğini düşünen varmı aranızda (cenk tolga necip ismail pektemek)

Çevrimdışı Kemal

Günaydın Gençler gerçekten bu saydığınız adamların gönderileceğini düşünen varmı aranızda (cenk tolga necip ismail pektemek)

@Serkan7738

Rhodolfo rezerve bilet alınmış değil mi sıkıntı yok ? Yolda yani

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738

Rhodolfo rezerve bilet alınmış değil mi sıkıntı yok ? Yolda yani

Yolda abi akşam 21 30 civarı iner

Çevrimdışı Çağatay

http://www.haberturk.com/spor/futbol/haber/1106246-kim-bu-rhodolfo  Güzel bir analiz olmuş

karşılayacaksak gidip bu adamı karşılamak lazım havalimanından
kaç yıldır adam gibi savunmacımız yoktu ilaç gibi gelecek
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kemal

Yolda abi akşam 21 30 civarı iner

thank you very much kardeşim  :icool: :ok:

Çevrimdışı atalay

Şenol Güneş: ‘Eksiklerimizi gördük
“Bizim ilk hazırlık maçımız, rakibin son hazırlık maçıydı. Bizim için ölçü olmayacak bir maçtı. Hücumda ve savunmada istediklerimizi yapamadık. Oyuncularımın maç içinde dikkatleri dağınıktı. Herkese şans vermem nedeniyle iyi oynamadık. Eksiklerimizi gördük. Günde iki idman yapıyoruz. Şartlar ne olursa olsun top kayıpları fazla oldu. Yorgunluğun da etkisi olabilir. Bütün bunları aşacak bir oyun yapısı oluşturacağız. Hataları görerek daha iyi olacağız. Olumsuzlukları düzeltmemiz lazım. Eldeki oyuncuları değerlendiriyoruz. Gelecek olanları da göreceğiz. Var olan değerlerimizi artırmaya çalışacağız. Kimin geldiğinden çok ne yapacağımıza odaklanacağız. Oyuncuların becerilerinin yüksek olması takım oyununa katkı yapar.”

*Anladınız herhalde.

Çevrimdışı sametbagan

Formu çok sıkı takip eden ama pek nadir yazan biri olarak bir kaç şey yazmak istedim kendi çapımda.Herkes dünkü maçı örnek vererek istediği isimleri yazıyor yorumlar yapıyor yalnız gözden kaçan bişey var dün maçta 11 başlayan oyunculardan geçen sezon oğuzhan yedekti pektemek yedekti miloseviç hiç oynamadı necip ya sağ bek ya stoperlerin yedeği olarak oyuna sonradan giriyor yada sakat olanların yerine oynuyordu kerim yedekti geçen sezondan sosa , pedro ve olcay dışında ilk 11 oyuncusu yoktu beyler bu takımın eksiklerini yoldan geçen herhangi bir beşiktaşlıya sorsan şak diye cevaplar zaten transferde adı geçen oyuncular eksik yerlerin adamları paniğe gerek yok yaygara koparmayada hacet yok bu takımın başındaki teknik heyet işinin ehli insanlar bence ilk 4,5 haftadan sonra eleştrilerimizi yapsak daha gerçekçi olacak o zamana kadar bekleyip görmemiz lazım zaman herşeyin ilacı

Çevrimdışı mehmetthedum

Kaleci kaleci kaleci diyen ve sonuna kadar haklı olan arkadaşlar ; 3 adet profesyonel kalecimiz var ve yeni bir kaleci için en az birini göndermek gerekmekte. gitmesi gerekenin de tolga oldugunda hemfikiriz sanırım. Yaş, ücret, potansiyel, yedek kalma sıkıntısı, taraftar kredisi bakımından bence bu böyle. Bir yere gitmediğine göre sezona bu üçlü ile başlayacağız demektir. 3.kalecinin de günay olması bana göre hakikaten lüks. 2 ve 3.kaleciler arasında yaş hariç anlamlı bir fark göremiyorum. Hatta günay daha fazla konsantre ve oyunun içinde gibi geliyor.

Sezona bu üçlü ile başlayalım kabul ama, devre arasında, cenk'i bir takıma gönderip, sayisal eksiklik nedeniyle 1 tane 1.sınıf kaleci alsak (handanoviç), tolga'yı da uzmeden yedek bırakıp (zaten sakatlanır o zamana) sezon sonu sözleşme yenilemezsek. Handanoviç-günay-enes/veysel dörtlüsü bizi 5 sene götürür diyorum.

Devre arası handanoviç veya o seviyede kaleci almayan faiktir.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün takımda hücumda top oynamasını, topu kullanmasını bilen tek adam Gökhan Töre'ydi. Top ayağına gelince bir şeyler yapabileceğini sezdiren aklını ve yeteneğini kullanabilen tek adam. Savunmada ise Serdar Kurtuluş. Henüz erken ama necip, pektemek, ismail, cenk gönen tam çöp konuşmaya gerek bile yok vasıfsızlar...Miloseviç, Beck ve Tosiç hiç hazır değiller ama ilk oyunlarıydı eleştirmeye gerek yok. Serdar Kurtuluş gerçekten mevkisinde özellikle savunmada olgun ve sağlam duruyor. Motta fena değil enerjik ve hazır gibi ama sonradan girdiği için olabilir. Oğuzhan yetersiz sağlam değil. Atiba ve Necip bana hiç faydalı gelmiyor bu kadar tek yönlü oynanmaz. Eslem'i de kendilerine benzetmişler. Top geliyor yavaşça kontrol ediyor hafif yana dönüyor diğer oyuncu gelmeden en risksiz yakındaki adama yavaşça yuvarlıyor. Yani bomboş bir alan var ama topu alınca hızlanma, ilerleme yok kusura bakmayın ama küçük bir Necip gibi. Biz orta sahaların en az Ernst olmasını isterken adamların alayı Aurellio'ya dönüştü. Necip Atiba Eslem üçü de birbirinin aynı. Atiba yanlara bakıyor yakında boşta adam yok hafif ayarlı bir pas atması lazım tabi ama koşan rakibin ayağına yuvarlıyor. Ayarsız ve faydasız bir ortasaha. Eslem yine adam geçecek bocalıyor geçemiyor. Tamam 2-3 hareketiyle 17-18 yaşındaki çocuğu eleştirmek doğru değil ama ben ilerisi için tahminimi yapıyorum. Yani büyük adam olacak çocuk gençken şaşırtır insanı beklenmedik şeyler yapar. Bakıyorum çocuk kıvırcık necip ya başka bişey çıkmaz. Nekadar gazlanırsa gazlansın en fazla necip ve aurellio olur bundan. Defans hattı berbattı savunma çökük adamların hücumu zayıf olmasına rağmen bizimkileri çok riskli pozisyonlarda yakaladılar ama çok da iyi kullanamadılar. Goller duran top gibi gözükse de savunma berbattı ersan girince de değişmedi kötüydü. Yine 2-0 önde olsak yine maçı rolantiye alamayız. Rodolfo defansta belki değiştirir bunu. Franco berbattı sanırım anneciğini falan özlemiş :( Hücumda sol kanat pertti, Ricardo da belki bu kısmı değiştirir.
Ha bunları eleştirdik diye erken davrandığımı da düşünmeyin zaten malzeme kendini belli ediyor genel olarak vasata ancak çıkabilir topçular. Mevkisinde güven verenler Serdar Kurtuluş ve Gökhan Töreydi. Rodo,RQ7, forvet+Cenk Tosun bunlar çok şeyleri değiştirir. Kesinlikle Necip ve Atibadan daha iyi ve çift yönlü bir orta saha şart. Yoksa idare ederiz bir yere kadar umutla bakarız veli tolgay iyileşene kadar falan bekleriz ama zor maçlarda kafamızı duvarlara vururuz. İş işten geçmiş olur.

Çevrimdışı kyiv

Eğer Pektemek, Necip, Cenk, Tolga ve Köybaşı yeni açılacak Vodafone Arenaya çıkarlarsa kesinlikle çok fazla protesto görürler. Yeni sezona girerken hiçbir şekilde aşama kat etmeyenler yeni stat olunca aşama kat edebilir mi?Bu durum takımın bile huzurunu bozabilir. O nedenle bence bu futbolcular bir şekilde ya satılmalı ya kiralanmalı.

Necip oynayacağına Eslem denilen genç kadroda kalsın.Bu çocuk hiç olmazsa kapalı kutu denenmemiş. Necip 5 senedir 1 arpa boyu yol almadı bu senede ne oynayacağı açıkça belli. Hiç zorlamaya gerek yok  ki Şenol Güneş Esleme şans verecek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Dün takımda hücumda top oynamasını, topu kullanmasını bilen tek adam Gökhan Töre'ydi. Top ayağına gelince bir şeyler yapabileceğini sezdiren aklını ve yeteneğini kullanabilen tek adam. Savunmada ise Serdar Kurtuluş. Henüz erken ama necip, pektemek, ismail, cenk gönen tam çöp konuşmaya gerek bile yok vasıfsızlar...Miloseviç, Beck ve Tosiç hiç hazır değiller ama ilk oyunlarıydı eleştirmeye gerek yok. Serdar Kurtuluş gerçekten mevkisinde özellikle savunmada olgun ve sağlam duruyor. Motta fena değil enerjik ve hazır gibi ama sonradan girdiği için olabilir. Oğuzhan yetersiz sağlam değil. Atiba ve Necip bana hiç faydalı gelmiyor bu kadar tek yönlü oynanmaz. Eslem'i de kendilerine benzetmişler. Top geliyor yavaşça kontrol ediyor hafif yana dönüyor diğer oyuncu gelmeden en risksiz yakındaki adama yavaşça yuvarlıyor. Yani bomboş bir alan var ama topu alınca hızlanma, ilerleme yok kusura bakmayın ama küçük bir Necip gibi. Biz orta sahaların en az Ernst olmasını isterken adamların alayı Aurellio'ya dönüştü. Necip Atiba Eslem üçü de birbirinin aynı. Atiba yanlara bakıyor yakında boşta adam yok hafif ayarlı bir pas atması lazım tabi ama koşan rakibin ayağına yuvarlıyor. Ayarsız ve faydasız bir ortasaha. Eslem yine adam geçecek bocalıyor geçemiyor. Tamam 2-3 hareketiyle 17-18 yaşındaki çocuğu eleştirmek doğru değil ama ben ilerisi için tahminimi yapıyorum. Yani büyük adam olacak çocuk gençken şaşırtır insanı beklenmedik şeyler yapar. Bakıyorum çocuk kıvırcık necip ya başka bişey çıkmaz. Nekadar gazlanırsa gazlansın en fazla necip ve aurellio olur bundan. Defans hattı berbattı savunma çökük adamların hücumu zayıf olmasına rağmen bizimkileri çok riskli pozisyonlarda yakaladılar ama çok da iyi kullanamadılar. Goller duran top gibi gözükse de savunma berbattı ersan girince de değişmedi kötüydü. Yine 2-0 önde olsak yine maçı rolantiye alamayız. Rodolfo defansta belki değiştirir bunu. Franco berbattı sanırım anneciğini falan özlemiş :( Hücumda sol kanat pertti, Ricardo da belki bu kısmı değiştirir.
Ha bunları eleştirdik diye erken davrandığımı da düşünmeyin zaten malzeme kendini belli ediyor genel olarak vasata ancak çıkabilir topçular. Mevkisinde güven verenler Serdar Kurtuluş ve Gökhan Töreydi. Rodo,RQ7, forvet+Cenk Tosun bunlar çok şeyleri değiştirir. Kesinlikle Necip ve Atibadan daha iyi ve çift yönlü bir orta saha şart. Yoksa idare ederiz bir yere kadar umutla bakarız veli tolgay iyileşene kadar falan bekleriz ama zor maçlarda kafamızı duvarlara vururuz. İş işten geçmiş olur.

Ya  arkadaş  kaç kere  söylenecek kaç kere yazılacak.Kendi oyuncunu yok çöp yok bilmemne diyerek değersizleştirmeye ne meraklısınız.Forum yöneticileri defalardır söylüyor kendi değerlerinmize,oyuncularımıza hakaret yasak.Çöp demek dahil.Nedir bu inat anlamıyorum ki.Beğenmediğini anlatmak için illa hakaret etmeniz mi  gerekiyor değerlerimize.Başka kelimeler kullanın.

Çevrimdışı serdart

Mustafa başı eğik gezip duruyor antremanlarda bile morel falan yok adamda bitmiş işte. Yönetim görsün, hatta kendisi de görsün ben olsam gideyim başka bi takımda yeniden parlarım diye düşünürüm bu takımla iyi olamıyorum der giderim. Pektemek inat ediyor ettikçe dibe batıyor. Çok kötü anılıyor zaten de daha kötü anılacak sabri den kötü oldu. Kesinlikle gitmeli hatta bonservissiz gitmeli takıma zararı var şu an. Ömer ve cenk yedek olur. Gomez kesinlikle gelmeli.

Defans şimdilik rhodolfoyla iyi kötü idare ederiz öncelikle orta sahaya inler gelebiliyorsa gelmeli yoksa acil bir ortasaha gerek. Velinin durumu düzelmemiş. Düzelmeyecek gibi geliyor bana. Tolgay da sakat. Necibe kalacak orta saha böyle giderse. Oğuzhanı bekleyip görücez ama pek umutlu değilim.

Olcay-kerim iyi yedek olur. Alınabiliyorsa kesinlikle kaleci şart bunu görüyoruz artık. 3 kaleciden en iyisi bence günay herkes böyle düşünüyorsa ne gerek var ilk 2 kaleciye. Demek ki çok kalitesizler.

Günay(olursa transfer)
beck - rhodolfo - ersan(pedro, milosevic) - tosic
atiba - transfer (necip falan olmaz burda oğuzhan hiç olmaz)
gökhan töre - sosa - quaresma
gomez (kesinlikle bitirici forvet şart, eldekiler anca yedek olur)

Çevrimdışı f_madida

Buraya kadro yazip defansa Ersan/Milo/Pedro koyan arkadaslar, takimin geri kalanini yazmasaniz da olur. 
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı yigitcan1903

Buraya kadro yazip defansa Ersan/Milo/Pedro koyan arkadaslar, takimin geri kalanini yazmasaniz da olur. 
Yokluk işte napsın millet :D
Almayacaklar 2.stoperi

Çevrimdışı fore_kazık