Acil ihtiyacimiz defans degil. Orta saha, forvet ve kaleci su anda. Bugunku macta bunun cok net olarak gorulmus olmasi lazim. Defans icin Rhodolfo, Milo, Franco, Ersan yeterli. Orta sahada Serdar Kurtulus ve Franco denenebilir. Serdar Tigana zamaninda o mevkide oynarken milli takima kadar yukselmisti, fakat Serdar'dan Besiktas'a bek olmaz cok yavas, orta da acamiyor. Forvette Mustafa'yi artik kimsenin savunacagini sanmiyorum, yillardan beri bu adamin yeteneksiz oldugunu soyledim, hatta GS'li arkadaslarim bile Pektemek'i iyi zannederken Pektemek'ten bir sey olmayacagini soyluyordum. Sakar futbolcu olmaz, Cruyff futbolcudaki en onemli yetenek dengedir derken bunu kastediyordu. Top tutabilmek, pas verebilmek, dripling butun bunlar dengeyle ilgili. Mustafa'da bunlarin hic birisi yok. O sahadayken yalniz kendisi degil, takim da oldugundan kotu gorunuyor cunku gol pozisyonuna giremiyoruz, girersek atamiyoruz. Ilerde top tutamiyor, arkadaslarina pas veremiyor. Boyle bir forvetle degil ucuncu dorduncu bile olamayiz. Mustafa sakatlandiginda insan olarak uzulsem de Besiktas taraftari olarak hep sevindim cunku nedense butun teknik direktorler bu adami oynatiyordu. Nitekim Mustafa'nin sakatliginin uzamamasi muhtemelen sampiyonlugu kaybetmemizin onemli sebeplerindendi.
Ismail de keza yillardan beri yatarak maas alan oyunculardan. Yeter artik BJK hayir kurumu degil spor kulubu. Sakatsa, sanssizsa gitsin Dar-ul Aceze'ye basvursun. Oynamadan milyon eurolari goturen adamlar nasil sanssiz oluyor onu da anlayabilmis degilim, sakatlanmasalar muhtemelen herkes yeteneksizliklerini daha cabuk gorecek ve takimdan gonderilmis olacaklardi. Bu gibi yeteneksizlerin sakatlanmasi kariyerleri icin sanssizlik degil, sans cunku BJK'den daha iyi bir takima transfer olma ihtimalleri daha yok.