Yukarda @Çağrı Ve @Necmi abi Q7 istemiyorlar Geçmişten dolayı ve onlara takılmak Ve ortamı yumuşatma amaçlı bizim muhabbette kavga gürültü hakaret yok...!
Töre ve olcayı Bu sene kaç kere eleştirdin ? Doğruları yazmak yada tek oyuncunun Geçmişinde olan hataları alıp Bugünde Rakip medya gibi İnsanların Önüne sermek Ağır ithamda eleştirmek ne kadar doğru ?
İndirimi kabul ederek mantığı olmaz Senle ne imzalamışlar bu bu fiyata bu kadar paraya...! Yönetim gelir gider çıkarır hesabı der bizde gelir budur bu geliri artırmak için fedakarlık lazım 3000 alıyorsan 1500 alacaksın diye indirim yapamaz yapmayanı da Asılsız ithamlarla Gece statı acarak son dk haberi yaparak vs gibi toplumun önüne atamazsın...! Attığın oyuncu BJK oyuncusu indirim yapar yapmaz o kişiye bağlı Kaldı ki İndirim yaptı...! Beğenmediler indirim adamı oynatmadı parayı verdiler...!
kısacası sevgili sistem yöneticisi arkadaşım
hani çağrı forum kurallarını arada bir paylaşıyor ya
birazda yönetici kurallarını paylaşsın da
sizin kuralları da bi görelim en azından
hiç yönetici olmadım bilmiyorum da
yani sırf merakımdan isterim 
Seni yönetici yaparım +- bir durumu yok Benim için Sizler için ne kurallar geçerli ise Benim için de geçerli...!
6 aylık forum hayatından sonrasını bilirsin burası için 6 ay öncesini forumda olanlara sora bilirsin 1 Üyeden 1 üyeye extra ayrımcılık yapmadım Tüm BJK taraftarına Forum üyelerine aynı mesafedeyim...! Sormak senin elinde Yazmak Üyelerin elinde İstersen Konu açar sorabilirsin de...!
@Cagatay Derek
1- Necmi abi ve Çağrı ile ortamı yumuşatma amaçlı takılıyor olmanı ifade etmen kafidir o konuda ok

2- Valla forum yöneticiliğine ayıracak çok vaktim yok zaten istemem de zaten istiyorum da demedim
3- Ben burda 6 aydır var isem de başka yerlerde uzun zamanlardır vardım 13 sene diyelim mesela, forum ortamlarını da bilirim kimler gelip geçiyor ayrım yapılan yerde gördüm burası gibi yapılmayan yer de gördüm, seviye olarak da ne mutlu bize ki çok yukarıda bir yerdeyiz.
4- Burada da, daha önce takıldığım yerlerde de Töre olsun Olcay olsun veya bir başkası hiç farketmez, o giydiği formanın, aldığı paranın hakkını vermeyip
bir de üstüne takıma zarar verirse eleştirilir. Bu "geçmişte" de böyle yapıldı, bundan sonra da bu şekilde yapılacaktır.
5- Hakediş diye bir şey vardır zaten 3000 alan adama "ben bundan sonra sana 1500 vericem çünkü para bitti" diyemezsin
ama sadece rica edersin belki biraz da ısrar edersin ama o adam kabul etmek zorunda değil etmeyebilir de
6- Eğer dediğin gibi Quaresma indirim yaptığı halde oynatmadılarsa da Samet hoca zaptedemeyeceği içindir
aslını tam olarak hatırlamıyorum