@Çağrı
kanatlarda orta bu sene süperiz...!
Senin Q7 antipatin biraz Töre için göstersene Bu sene bizi Şampiyonluktan nasıl ettiğini anlatsana Üyelerimiz anlasa son 9 hafta Töre neredeydi acaba para almadı diye mi oynamadı yoksa Biliç kızdı diye mi yoksa sakat diye mi ?
Unutma Sağda Q7 - Ortada Sosa - Solda Töre ile rakipler in kanatları düşünsün çıkabilecek mi ?
Olcay varken rakip kanatlar yürüyerek geliyordu Arsenal maçında Mükkemmel olcay to izlemesi takip etmemesi yüzünden Gol yedik...!
@Necmi abi Artık Hatalarını bekler Q7 sniperlar sınız 
Ve siz Üyeler Size ayda 3000 tl verseler ve sonra feda et 1500 al deseler kabul eder misiniz ? indirim yaptı oynatmadılar oynamadı ama gene para aldı...!
Medya Taraftarı olup Her yazılana inanmayın...!
@Fatih

@ALI RIZA burda quaresma hata yaparsa ben onu neden eleştireyim Quaresma bu
sorun onu buraya getirende eleştiriyi yiyecek olanda onu getirenlerdir. Töre olayına gelince burda
benden fazla Töreyi eleştiren varmı? bu gün bir seçenek sunsalar Töremi gitsin Quaresmamı diye
bir saniye durmayın Töreyi gönderin derim. Olcayında arsenal maçlarını nerenle izledin şimdi çok merak
ettim. Olcaya haksızlık etme Töreyle Quaresma ile aynı kefeye koyma şu eleştiriyide savunmayıda öğrenin artık
birini savunacağım diye başkasını kötülemenmi lazım Olcayı eleştireceksen tek başına yaparsan saygı duyarım ama
bunu kalkıpta Quaresma yı savunacağım diye yaparsan sen Beşiktaşlımısın yoksa Quaresma sporlumusun derim.
bir takım 11 oyuncudan kurulmuyor sol açıkta bugün Quaresma nın oynadığını varsayalım bana onu yedekleyecek Olcaydan daha iyi birini söyle
yerli olarak tamam diyeyim birini alkışlarkende eleştirirkende at gözlüklerini gözünden çıkart kafanızda bir onbir
kuruyorsunuz gerisi önemli değil unutmayın futbol onbir kişiyle oynanmıyor öyle olsaydı kimse o kadar para harcayıp 26
oyuncuyu kadrosunda bulundurmazdı.