2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825074 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kutay

Aynı tabelayı yapmasından çok derbilerde gol atması önemli şimdi diyeceksiniz ki derbiler önemsiz anadolu maçlarının hepsini kazanırsan şampiyon olursun da öyle olmuyor işte illaki kaybediyorsun derbiler 6 puanlık maç o yüzden Algıya takılmalıyız bence Gomez derbi kazandırır Ndoye anadolu maçı

:claps: kesinlikle son yıllarda en büyük sıkıntımız derbi kazanmak büyük takım büyük maç kazanmalı bu sene en azından içerideki derbilerde 4 puan alsaydık şampiyonduk
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı mert_

o nasıl oluyor müdür :)
müdürlük bize göre değil :) futbolcu gelmek istiyor mu istemiyor mu öğrenmeden kulüple boşuna pazarlığa oturmazlar :)

Çevrimdışı TØLGA

selam gençler bişey soracam kaçırdım mı bilmiyorum bu quaresma ile görüşmelere başlandığı kapa bildirildi mi? :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Logins1903

beyler q7ciler sevindi haberlere bakmadım yorumlarıda okumadım rhodolfo ucaga binmismi gomezde gelisme varmı bırazda biz sevinelim oyle degilmi

Çevrimdışı Kutay

selam gençler bişey soracam kaçırdım mı bilmiyorum bu quaresma ile görüşmelere başlandığı kapa bildirildi mi? :biggrinking:
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/63071/ricardo_quaresma_rsquo_nin_transferi_icin_gorusmelere_baslandi.html
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Piotr Trochowski Biz alsak olmazmıydı .?  bence cuk otururdu ortasahaya.

Çevrimdışı Alper1903

Pazarlık yapa yapa taraftarı da ölücü yaptı yönetim  :D

Sezon ortasında tekeri patlamış arabalar gibi yolda kalmaktan endişeleniyor insan  :D

Çevrimdışı canU

Ben duymadım.Hatta tamam kapatalım yayını diye bir ses geldi öyle kapattılar.

https://www.periscope.tv/w/aH6rgjExODQ2NTR8NDQyMzE2NjOHRR-rly5-XZwgZIUbIGEtuFpEosirvyPWzaFU3rq5Jw==

Buyrun burdaki videoda duyabilirsiniz. Çalışanlar quaresma oley diye bağırmasından önce tercüman arda çağırılıyor daha sonra çalışanların tezahüratı ile duyulmuyor ama bitmesiyle 7 değil 777 giyerim desin söyle ona bir de şey yönetim başkan diyor ama gerisi anlaşılmıyor q7nin gol videosu sesi bölüyor.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Bu Flaminiyi biz alsak nasıl olur ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı f_madida

beyler q7ciler sevindi haberlere bakmadım yorumlarıda okumadım rhodolfo ucaga binmismi gomezde gelisme varmı bırazda biz sevinelim oyle degilmi

Rhodolfo tek basina kesmez bu saatten sonra, ancak Rhodolfo-Douglas olursa belki.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimiçi Necmi

@Çağrı  :steamed: kanatlarda orta bu sene süperiz...!
Senin Q7 antipatin biraz Töre için göstersene Bu sene bizi Şampiyonluktan nasıl ettiğini anlatsana Üyelerimiz anlasa son 9 hafta Töre neredeydi acaba para almadı diye mi oynamadı yoksa Biliç kızdı diye mi yoksa sakat diye mi ?
Unutma Sağda Q7 - Ortada Sosa  - Solda Töre  ile rakipler in kanatları düşünsün çıkabilecek mi ?
Olcay varken rakip kanatlar yürüyerek geliyordu Arsenal maçında Mükkemmel olcay to izlemesi takip etmemesi yüzünden Gol yedik...!
@Necmi abi Artık Hatalarını bekler Q7 sniperlar sınız  :money:
Ve siz Üyeler Size ayda 3000 tl verseler ve sonra feda et 1500 al deseler kabul eder misiniz ? indirim yaptı  oynatmadılar oynamadı ama gene para aldı...!
Medya Taraftarı olup Her yazılana inanmayın...!
@Fatih  :halay: :halay: :halay: :halay:
@ALI RIZA burda quaresma hata yaparsa ben onu neden eleştireyim Quaresma bu
sorun onu buraya getirende eleştiriyi yiyecek olanda onu getirenlerdir. Töre olayına gelince burda
benden fazla Töreyi eleştiren varmı? bu gün bir seçenek sunsalar Töremi gitsin Quaresmamı diye
bir saniye durmayın Töreyi gönderin derim. Olcayında arsenal maçlarını nerenle izledin şimdi çok merak
ettim. Olcaya haksızlık etme Töreyle Quaresma ile aynı kefeye koyma şu eleştiriyide savunmayıda öğrenin artık
birini savunacağım diye başkasını kötülemenmi lazım Olcayı eleştireceksen tek başına yaparsan saygı duyarım ama
bunu kalkıpta Quaresma yı savunacağım diye yaparsan sen Beşiktaşlımısın yoksa Quaresma sporlumusun derim.
bir takım 11 oyuncudan kurulmuyor sol açıkta bugün Quaresma nın oynadığını varsayalım bana onu yedekleyecek Olcaydan daha iyi birini söyle
yerli olarak tamam diyeyim birini alkışlarkende eleştirirkende at gözlüklerini gözünden çıkart kafanızda bir onbir
kuruyorsunuz gerisi önemli değil unutmayın futbol onbir kişiyle oynanmıyor öyle olsaydı kimse o kadar para harcayıp 26
oyuncuyu kadrosunda bulundurmazdı.

Çevrimdışı Fr1xsivE

Transfermarkta Quaresmanın numarası 77 olarak yansımıs.
http://www.transfermarkt.com.tr/ricardo-quaresma/profil/spieler/4188
Genelde dogru cıkıyor.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Alper1903

Bu Flaminiyi biz alsak nasıl olur ?

Hocam ben pek beğenmiyorum Flamini'yi ama şu an ortasahalarımızdan çok çok daha iyidir yani

Çevrimdışı canU

flamini mi gökhan inler mi?

Bence net flamini.

Çevrimdışı Türkay

flamini mi gökhan inler mi?

Bence net flamini.

Gökhan İnler'i sadece De Jong'a degisirim sahsen. Gökhan İnler gelmeli bu takıma  :money:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı poedr

Olcaydan cok guzel 6 numara btb olur diye dusunuyorum..fikri olan ? Sag acigi quaresma ile kerime devretmeli
sınanmadığın günahın masumu değilsin

Çevrimdışı okansosa

Olcaydan cok guzel 6 numara btb olur diye dusunuyorum..fikri olan ? Sag acigi quaresma ile kerime devretmeli
orda ezerler onu btb dediğin adam güçlü sağlam olur olcay oyundan çok kaybolan bir adam güçsüz düşüyor sonra kendi etrafında dönmeye başlıyor :D

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı FARUK

ıgdır beşiktaş hesabının youtube yayını var da orda yarın gomezle görüşme olacakmış denildi
durum netleşecekmiş

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA Q7 konusunda ne yaziyorsan altina imzami da at...
Q7 candır canandır
@Fatih  :halay: :halay: :halay: imza süper  :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı lfegol

Burnumuzun dibinde ayrılmak isteyen gül gibi bi forvet varken neden baska yerde arıyoruz ki!!!! MOUSSA SOW

Çevrimdışı Alper1903

Liverpool maçındaki dönüşlerini çok görürüz 6 numarada  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

bizim meyvelerden biri en olgun zamaninda çine, digeri de daha fidan iken Almanyanın yolunu tuttu :)
biz ne zaman adam oluruz Ali Rıza
şu islerin başına bu alanin profesyonellerini getirir arkana yaslanir seyredersin ama Türkiye de olduğumuzu hatirlayinca bu dedikleriminde hayal mahsulleri ofisinden cikma oldugu aklima geliyor bi cigara daha yakiyorum :D
Profesyonel bizim için uzak olan kelime bizde günü kurtar reklam olsun sus pus tamamdır...!
Sigara kullanmıyorum  :drunkard: :drunkard:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Fatih Doğan Gomez'in olma ihtimali %20 dedi bağlantı bittikten sonra A Spor Gomez ile anlaşıldı haberi geçti nasıl bir medyamız var çözemedim.  :lol: Bu arada Gomez için yarın İtalya'ya gidecekmiş başkan Murat Özen demişti bugün Periscope'ta.