2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824600 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Türkay

Yarın 20.00’de Sturm Graz ile hazırlık maçı var hatırlatayım dedim
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Rhodolfo, yarın KAP...

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama güzel kardeşim bir forum yöneticisinin görevi ortalığı kızıştırmaktan ziyade yatıştırmak olmalı değil mi
ama yazış tarzına bakarak ben pek öyle olmadığını düşünüyorum belki şaka amaçlı yazmışsındır
ama öyle değilse söyleyeyim; biz töre de olsa olcay da olsa bir başkası da olsa
hata yaptığında yada laçka oynadığında yada kısaca o formanın hakkını veremiyorsa eleştiririz
adı ne olursa olsun

ayrıca forum üyelerine seslenerek 3000 tl ve 1500 tl üzerinden örnek vermişsin
peki o zaman bu indirimi kabul eden oyuncular ne oluyor ? enayi mi?
verdiğin bu örneği anlatış şekline bakarak
sanırım sende topçu olsan senden de böyle bir şey talep edilse sende kabul etmeyecekmişsin gibi anlaşılıyor

kısacası sevgili sistem yöneticisi arkadaşım
hani çağrı forum kurallarını arada bir paylaşıyor ya
birazda yönetici kurallarını paylaşsın da
sizin kuralları da bi görelim en azından
hiç yönetici olmadım bilmiyorum da
yani sırf merakımdan isterim :)
Yukarda @Çağrı Ve @Necmi abi Q7 istemiyorlar Geçmişten dolayı ve onlara takılmak Ve ortamı yumuşatma amaçlı bizim muhabbette kavga gürültü hakaret yok...!

Töre ve olcayı Bu sene kaç kere eleştirdin ? Doğruları yazmak yada tek oyuncunun Geçmişinde olan hataları alıp Bugünde Rakip medya gibi İnsanların Önüne sermek Ağır ithamda eleştirmek ne kadar doğru ?
İndirimi kabul ederek mantığı olmaz Senle ne imzalamışlar bu bu fiyata bu kadar paraya...! Yönetim gelir gider çıkarır hesabı der bizde gelir budur bu geliri artırmak için fedakarlık lazım 3000 alıyorsan 1500 alacaksın diye indirim yapamaz yapmayanı da Asılsız ithamlarla Gece statı acarak son dk haberi yaparak vs gibi toplumun önüne atamazsın...! Attığın oyuncu BJK oyuncusu indirim yapar yapmaz o kişiye bağlı Kaldı ki İndirim yaptı...! Beğenmediler indirim adamı oynatmadı parayı verdiler...!

Seni yönetici yaparım +- bir durumu yok Benim için Sizler için ne kurallar geçerli ise Benim için de geçerli...!
6 aylık forum hayatından sonrasını bilirsin burası için 6 ay öncesini forumda olanlara sora bilirsin 1 Üyeden 1 üyeye extra ayrımcılık yapmadım Tüm BJK taraftarına Forum üyelerine aynı mesafedeyim...! Sormak senin elinde Yazmak Üyelerin elinde İstersen Konu açar sorabilirsin de...!
@Cagatay Derek

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TALAT

@Çağrı  :steamed: kanatlarda orta bu sene süperiz...!
Senin Q7 antipatin biraz Töre için göstersene Bu sene bizi Şampiyonluktan nasıl ettiğini anlatsana Üyelerimiz anlasa son 9 hafta Töre neredeydi acaba para almadı diye mi oynamadı yoksa Biliç kızdı diye mi yoksa sakat diye mi ?
Unutma Sağda Q7 - Ortada Sosa  - Solda Töre  ile rakipler in kanatları düşünsün çıkabilecek mi ?
Olcay varken rakip kanatlar yürüyerek geliyordu Arsenal maçında Mükkemmel olcay to izlemesi takip etmemesi yüzünden Gol yedik...!
@Necmi abi Artık Hatalarını bekler Q7 sniperlar sınız  :money:
Ve siz Üyeler Size ayda 3000 tl verseler ve sonra feda et 1500 al deseler kabul eder misiniz ? indirim yaptı  oynatmadılar oynamadı ama gene para aldı...!
Medya Taraftarı olup Her yazılana inanmayın...!
@Fatih  :halay: :halay: :halay: :halay:

şöyle bir şey var ben de 1500 tl yi kabul etmem 3000 de ısrar ederim. ama ikramiye çift maaşları alamam. hangi taraf karlı çıkar?
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TALAT

Rhodolfo, yarın KAP...

dsmart ilk defa parasının hakkını verecek :D :halay:

Çevrimdışı TALAT

Bjk Tv'deki Hulusi Baba kimdir tam olarak :D

Gomez'e hem 32 yaş dedi hem de 6 milyon imza parası 4 milyon yıllık ben vermem dedi konuyu hiç bilmiyor  :kop:

esas olay alen spor yazarı olarak aspora canlı bağlandı. konuşmayı başaramadığı gibi 4-5 lafından biri ben bilemem :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Nerda?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Karabay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 22:55:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hulusi Amca Necip geç oynatılmaya başlandığı için gelişemedi dedi :D

17 yaşında sahaya atmadık mı biz bu pırıl pırıl genci ben mi yanlış hatırlıyorum  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Flamini o paraya GS'ye giderse çok temiz iş olur biz niye bulaşmıyoruz şu adama.

Çevrimdışı atalay

Lamine Sane, Beşiktaş'a yazılmış.

İyi stoper lakin 2. stoper alırlar mı?

Çevrimdışı Mehmet57

Quaresma'nin hazirladigi, Almeida'nin atamadigi cok pozisyon oldu. Gomez ise muthis bitirici. Sol, sag, kafa. Fark etmiyor adam icin.

Bu sene full atak oynamaliyiz, ki bence oynariz da. Tek on liberolu sisteme gecip, oraya koyariz Inler'i. Aliriz Ogulcan Caglayan'i, koyariz Gomez'in yanina. Birde Rhodolfo'nun yanina Lamine Sané aldikmi gel keyfim gel. Rhodolfo-Sane duran top, kornerlerden birlikte 8-10 golluk katki yaparlar.

Ogulcan hizli, teknik, dar alanda etkili ve bunlarin ustune birde caliskan oyuncu ve fizigi gayet guclu. Quaresma-Sosa-Gokhan gibi oyuncular varken, birde Gomez'in yanina Ogulcan'i koyarsan bu sene gol rekoru kirar bu takim.

Gunay
Beck-Sane-Rhodolfo-Motta
Inler
Tore-Sosa-Quaresma
Gomez-Ogulcan

:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağatay

Yukarda @Çağrı Ve @Necmi abi Q7 istemiyorlar Geçmişten dolayı ve onlara takılmak Ve ortamı yumuşatma amaçlı bizim muhabbette kavga gürültü hakaret yok...!

Töre ve olcayı Bu sene kaç kere eleştirdin ? Doğruları yazmak yada tek oyuncunun Geçmişinde olan hataları alıp Bugünde Rakip medya gibi İnsanların Önüne sermek Ağır ithamda eleştirmek ne kadar doğru ?
İndirimi kabul ederek mantığı olmaz Senle ne imzalamışlar bu bu fiyata bu kadar paraya...! Yönetim gelir gider çıkarır hesabı der bizde gelir budur bu geliri artırmak için fedakarlık lazım 3000 alıyorsan 1500 alacaksın diye indirim yapamaz yapmayanı da Asılsız ithamlarla Gece statı acarak son dk haberi yaparak vs gibi toplumun önüne atamazsın...! Attığın oyuncu BJK oyuncusu indirim yapar yapmaz o kişiye bağlı Kaldı ki İndirim yaptı...! Beğenmediler indirim adamı oynatmadı parayı verdiler...!

Seni yönetici yaparım +- bir durumu yok Benim için Sizler için ne kurallar geçerli ise Benim için de geçerli...!
6 aylık forum hayatından sonrasını bilirsin burası için 6 ay öncesini forumda olanlara sora bilirsin 1 Üyeden 1 üyeye extra ayrımcılık yapmadım Tüm BJK taraftarına Forum üyelerine aynı mesafedeyim...! Sormak senin elinde Yazmak Üyelerin elinde İstersen Konu açar sorabilirsin de...!
@Cagatay Derek

1- Necmi abi ve Çağrı ile ortamı yumuşatma amaçlı takılıyor olmanı ifade etmen kafidir o konuda ok :)
2- Valla forum yöneticiliğine ayıracak çok vaktim yok zaten istemem de zaten istiyorum da demedim
3- Ben burda 6 aydır var isem de başka yerlerde uzun zamanlardır vardım 13 sene diyelim mesela, forum ortamlarını da bilirim kimler gelip geçiyor ayrım yapılan yerde gördüm burası gibi yapılmayan yer de gördüm, seviye olarak da ne mutlu bize ki çok yukarıda bir yerdeyiz.
4- Burada da, daha önce takıldığım yerlerde de Töre olsun Olcay olsun veya bir başkası hiç farketmez, o giydiği formanın, aldığı paranın hakkını vermeyip
bir de üstüne takıma zarar verirse eleştirilir. Bu "geçmişte" de böyle yapıldı, bundan sonra da bu şekilde yapılacaktır.
5- Hakediş diye bir şey vardır zaten 3000 alan adama "ben bundan sonra sana 1500 vericem çünkü para bitti" diyemezsin
ama sadece rica edersin belki biraz da ısrar edersin ama o adam kabul etmek zorunda değil etmeyebilir de
6- Eğer dediğin gibi Quaresma indirim yaptığı halde oynatmadılarsa da Samet hoca zaptedemeyeceği içindir
aslını tam olarak hatırlamıyorum
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Karabay

forumda metre kareye iki tane pirlo düşüyor

Çevrimdışı can1903

Gomez haftasonuna kadar netleşir KAP günü.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Sarp

Sanki İtalyanlarda satmaya hevesliler gibi!
Bilmiyorum Allah sonumuzu hayır etsin inşallah bizimle kendini bulur... :)

Çevrimdışı Ersoy

Gomez haftasonuna kadar netleşir KAP günü.

Hayırlısı be gülüm. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 23:06:39
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma'nin hazirladigi, Almeida'nin atamadigi cok pozisyon oldu. Gomez ise muthis bitirici. Sol, sag, kafa. Fark etmiyor adam icin.

Bu sene full atak oynamaliyiz, ki bence oynariz da. Tek on liberolu sisteme gecip, oraya koyariz Inler'i. Aliriz Ogulcan Caglayan'i, koyariz Gomez'in yanina. Birde Rhodolfo'nun yanina Lamine Sané aldikmi gel keyfim gel. Rhodolfo-Sane duran top, kornerlerden birlikte 8-10 golluk katki yaparlar.

Ogulcan hizli, teknik, dar alanda etkili ve bunlarin ustune birde caliskan oyuncu ve fizigi gayet guclu. Quaresma-Sosa-Gokhan gibi oyuncular varken, birde Gomez'in yanina Ogulcan'i koyarsan bu sene gol rekoru kirar bu takim.

Gunay
Beck-Sane-Rhodolfo-Motta
Inler
Tore-Sosa-Quaresma
Gomez-Ogulcan

:claps: :claps: :claps: :claps:

Katılıyorum tek şansımız var full atak.

Her maçı 60 dakikada bitirmemiz lazım. Hem herkes tatmin olur hem de korku verir.

Mesele Quaresma var diye korkmak değil her maçta 60 dakikada 3 tane sallarsan zaten üstüne gelemez kimse rezil olmyayım diye.

Bir de üstüne geleni 4 lük yaparsan hepsi kaçışır, imajı da düzeltir. Full atak dominant futbol.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

1- Necmi abi ve Çağrı ile ortamı yumuşatma amaçlı takılıyor olmanı ifade etmen kafidir o konuda ok :)
2- Valla forum yöneticiliğine ayıracak çok vaktim yok zaten istemem de zaten istiyorum da demedim
3- Ben burda 6 aydır var isem de başka yerlerde uzun zamanlardır vardım 13 sene diyelim mesela, forum ortamlarını da bilirim kimler gelip geçiyor ayrım yapılan yerde gördüm burası gibi yapılmayan yer de gördüm, seviye olarak da ne mutlu bize ki çok yukarıda bir yerdeyiz.
4- Burada da, daha önce takıldığım yerlerde de Töre olsun Olcay olsun veya bir başkası hiç farketmez, o giydiği formanın, aldığı paranın hakkını vermeyip
bir de üstüne takıma zarar verirse eleştirilir. Bu "geçmişte" de böyle yapıldı, bundan sonra da bu şekilde yapılacaktır.
5- Hakediş diye bir şey vardır zaten 3000 alan adama "ben bundan sonra sana 1500 vericem çünkü para bitti" diyemezsin
ama sadece rica edersin belki biraz da ısrar edersin ama o adam kabul etmek zorunda değil etmeyebilir de
6- Eğer dediğin gibi Quaresma indirim yaptığı halde oynatmadılarsa da Samet hoca zaptedemeyeceği içindir
aslını tam olarak hatırlamıyorum
Ortada Ters bişe yok Aynı şeyleri düşünüyoruz  :eyes
Samet Hocaya gelince Sadece Hoca olarak kalsın...!
Q7 gelince indirim yaptı yaptı ama bizim yönetim gıdım gıdım indirim istedi adam da dediklerinizi yaptım yeter dalga mı geçiyorsunuz dedi..! Sonra da İftiralar yalanlar Dolanlar...!
Neyse geçmiş Geçmişte kaldı Önümüze bakalım 3 yılımız heba oldu 4. yılımız bari başarılı olsun...!  :ok:

Çevrimdışı Fr1xsivE

İzleyebilecegimiz bir yer varmı ? Yoksa yine dsmart mi veriyor ?
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Sarp

Katılıyorum tek şansımız var full atak.

Her maçı 60 dakikada bitirmemiz lazım. Hem herkes tatmin olur hem de korku verir.

Mesele Quaresma var diye korkmak değil her maçta 60 dakikada 3 tane sallarsan zaten üstüne gelemez kimse rezil olmyayım diye.

Bir de üstüne geleni 4 lük yaparsan hepsi kaçışır, imajı da düzeltir. Full atak dominant futbol.

Şuan için kulağa fantastik film senaryosu gibi geliyor  :icool:
Umarım böyle bir futbol seyretmek nasip olur kardeşim. 

Çevrimdışı mert_