2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825066 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı aa1903

Vallahi Almanların adamın menajeri ile yapılmış bir röportaj var deniyor.
Ve menajerinin söylediği "biz Beşiktaş dahil pek çok takımla görüşüyoruz.
Henüz bir söz yada imza yok".

onu dedikten daha sonra anlaştığımız söylendi. yani adam son haberlerin üzerine demedi onları. klasik menajer muhabbetleri adamın yaptığı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 23:36:37
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Quaresma olmasaydı N'Doye olabilirdi.

Şimdi N'Doye gelse Quaresma'dan narkozu yiyenler tepki göstermeyecek ama alınmasını istemeyenler iyice linç edecek algıda.

İki tarafı da kaybetmemek için ne yapıp ne edip Gomez'i almaya çalışacaklar bence.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

Şimdi N'Doye gelse Quaresma'dan narkozu yiyenler tepki göstermeyecek ama alınmasını istemeyenler iyice linç edecek algıda.

İki tarafı da kaybetmemek için ne yapıp ne edip Gomez'i almaya çalışacaklar bence.
çağrı abi peki gökhan inlerin gelme ihtimali nedir sence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı aa1903

mesela ben.  :D yıkarım ortalığı bu ihtimal gerçekleşirse.

Çevrimdışı Sarp

Bu haber dün gecenin haberi :(  :alala:
Olmazsa olmasın ama bu sürünceme ve bir türlü olmayış beni yıldırdı...

Fiorentina'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan ve Beşiktaş'ın transferini bitirmek üzere olduğu konuşulan Mario Gomez'in menajeri Uli Feber'den sıcak bir açıklama geldi.
Sport 1'e açıklamalarda bulunan Feber, "Görüştüğümüz birçok kulüp var. Beşiktaş da bunlardan bir tanesi. Ancek henüz kesinleşen bir durum, bir anlaşma yok. Her şey olabilir." dedi.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Bjk Tv'deki Hulusi Baba kimdir tam olarak :D

Gomez'e hem 32 yaş dedi hem de 6 milyon imza parası 4 milyon yıllık ben vermem dedi konuyu hiç bilmiyor  :kop:
ÇAğrı arada sırada da olsa televizyonumuzu  seyret  bence.Böyle  açıkta  kalmazssın o zaman.  :D  Adam yıllardır tv  programı yapıyor.BJK  tv  de.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ÇAğrı arada sırada da olsa televizyonumuzu  seyret  bence.Böyle  açıkta  kalmazssın o zaman.  :D  Adam yıllardır tv  programı yapıyor.BJK  tv  de.
Konuyu  bilip  bilmemesi  ayrı olay.Belkide  biz 
bilmiyoruz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Gomez olayına bakışım işin kabak tadı vermeye başladığıdır. Bir oyuncu hakkında bu kadar spekülasyon yapılırsa kendisinden beklenti de bir o hayli büyük olur ve eğer ki ortalama bir performans sergilerse bir anda hain sıfatı alır.

Transfer işi de nasip kısmet işi bence. Sen kulüple oyuncuyla menajerle anlaşmışsın, gelir de gelmez de. Bir çok kulüp var devrede ki Bundesliga'dan da teklifler varmış oyuncuya. Benim naçizane düşüncem parayı seçerek Beşiktaş'a gelecek olması. Fiorentina'nın Amerika'daki kampına katılması ve 2 gün sonra ayrılması da tamamen kendisini isteyen kulüplere göz dağı vermek. %90 Beşiktaş'a gelecek ama verimli olur mu hayırlısı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 23:41:29
  • Beşiktaş / Bodrum
çağrı abi peki gökhan inlerin gelme ihtimali nedir sence

:dontknow:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama güzel kardeşim bir forum yöneticisinin görevi ortalığı kızıştırmaktan ziyade yatıştırmak olmalı değil mi
ama yazış tarzına bakarak ben pek öyle olmadığını düşünüyorum belki şaka amaçlı yazmışsındır
ama öyle değilse söyleyeyim; biz töre de olsa olcay da olsa bir başkası da olsa
hata yaptığında yada laçka oynadığında yada kısaca o formanın hakkını veremiyorsa eleştiririz
adı ne olursa olsun

ayrıca forum üyelerine seslenerek 3000 tl ve 1500 tl üzerinden örnek vermişsin
peki o zaman bu indirimi kabul eden oyuncular ne oluyor ? enayi mi?
verdiğin bu örneği anlatış şekline bakarak
sanırım sende topçu olsan senden de böyle bir şey talep edilse sende kabul etmeyecekmişsin gibi anlaşılıyor

kısacası sevgili sistem yöneticisi arkadaşım
hani çağrı forum kurallarını arada bir paylaşıyor ya
birazda yönetici kurallarını paylaşsın da
sizin kuralları da bi görelim en azından
hiç yönetici olmadım bilmiyorum da
yani sırf merakımdan isterim :)
Burda forum yöneticisi diye bir ayrıcalık yok kardeşim
bu sadece bir görevdir zamanı geldikce bazı arkadaşlar geri çekilir onun nöbetini
diğer arkadaşlar alır. Yöneticilerde denetcilerde her şeyden önce burada
üyedir ve her üye kadar bu forumdaki kurallardan sorumludur. Sıkıntılı durumlar
ortaya çıkarsa emin ol diğer üyelerden farklı bir uygulama yapılmaz. Geçmişte
bunun örnekleri yaşandı. Atılması gereken atıldı. Bu gün ben şikayet edilebiliyorsam
bu forumda herkes edilebilir. Unutmayın biz Beşiktaşlıyız ve burda hepimiz eşitiz ve bu
forum birilerine ait değil direk tüm Beşiktaş taraftarının sahibi olduğu bir oluşum haber siteside
gördüğünüz gibi sürekli haber yapma ihtiyacı duyulan bir yer değil ya haber kesin doğruysa veriyoruz
yada taraftar görüşlerini haber yapıyoruz burda beğendiğimiz bir yazıyı habere taşıyoruz işin gerçeği
orasınıda taraftarın sesi olarak kullanmak istiyoruz. Beşiktaş haberi yapan çok yer var ama taraftarın sesi
olan yer yok dünyanın her yerinde Beşiktaşlılar var en iyi haber onlardan gelen haberdir daha oturmadı ama
oturduğunda haber siteside bu açıdan tek olacak yani ordada taraftar katılımcı olacak yani burda yanlış fikirlere takılmayın
yöneticiler öcü değil sizin gibi Beşiktaş taraftarı  @Cagatay Derek

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  11 sn.12 saniye önce
Bu arada..
Beşiktaş, Gökhan İnler için Napoli'ye teklif yaptı..

Çevrimdışı Çağatay

Satranç mı oynuyoruz futbol mu oynuyoruz belli değil  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 23:43:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Konuyu  bilip  bilmemesi  ayrı olay.Belkide  biz 
bilmiyoruz.

Haklısın Coşkun abi de gerçekten bilmiyor baya dinledim Rodolfo 1 milyon olsa 100 kulüp talip olur anında :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Bu arada..

Tam tahmin ettiğim gibi. Eğer olmazsa geçici bi çözüm olarak bonservisi elinde olan bi oyuncu bakarlar.

Cambiasso 1+1 olabilir.

Çevrimdışı Sarp

Bu arada..

Hocam İtalyanların beyinlerini yakacak bir pazarlık başlıyor desinize  :)

Çevrimdışı mert_

Bu arada..
kulübe teklif yapıldıysa oyuncuyla anlaşılmış demek ki  :halay:

Çevrimdışı Kutay

Bu arada..
güzel gelişme  :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Tolga

Cambiasso zaten serbest kalmadı mı?
Kulübüyle yeniden anlaşacağı söyleniyordu.

Anlaşamamışlar belli ki.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Olmayacak duaya amin demem o yüzden q7 hayırlı olsun demiyorum hiçbir şey demiyorum. Göze giren şemsiye açılmaz... Yazıklar Olsun...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı Alper1903

Gökhan İnler tam aradığımız özelliklerde bir oyuncu ama piyasada bonservissiz oyuncular varken neden bonservisli oyunculara yöneliyoruz onu anlamadım. Bonservissiz alırsın, kalan paraya ekstradan bir forvet, stoper veya kaleci alırsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Temmuz 2015, 23:51:58
  • Beşiktaş / Bodrum
Gökhan İnler tam aradığımız özelliklerde bir oyuncu ama piyasada bonservissiz oyuncular varken neden bonservisli oyunculara yöneliyoruz onu anlamadım. Bonservissiz alırsın, kalan paraya ekstradan bir forvet, stoper veya kaleci alırsın.

Pazarlık yapa yapa taraftarı da ölücü yaptı yönetim  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı alperenn58

Haklısın Coşkun abi de gerçekten bilmiyor baya dinledim Rodolfo 1 milyon olsa 100 kulüp talip olur anında :)
Merak ediyorum bu adamı dünya gözüyle izleyen var mı ?
, Uganda 3. liginden Hudavilu Muganbuyu alsak mı ? desen . Akşam TV ye çıkıp ” gelirse çok iş yapar” diye yorum yapacak bi milletiz.
Rhodolfo 29 yaşında,
Hayatında Brezilya dışına çıkmamış,
Tarihinde 1 kez 1.3m euro ile bonservisiyle alan olmuş, o da bu senenin ocagında bedelsiz bırakmış…
Gelsin diyenlerin tam olarka beklentisi nedir ?
[ Son Düzenleme: 21 Temmuz 2015, 23:58:32 Çağrı ]

Çevrimdışı Tolga

Gökhan burada oynamak ister zaten o konuda sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum yeterki kulüpler anlaşsın :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Karabay

o nasıl oluyor müdür :)

Çevrimdışı okansosa

Aynı tabelayı yapmasından çok derbilerde gol atması önemli şimdi diyeceksiniz ki derbiler önemsiz anadolu maçlarının hepsini kazanırsan şampiyon olursun da öyle olmuyor işte illaki kaybediyorsun derbiler 6 puanlık maç o yüzden Algıya takılmalıyız bence Gomez derbi kazandırır Ndoye anadolu maçı

O gemi bir gün gelecek