Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama güzel kardeşim bir forum yöneticisinin görevi ortalığı kızıştırmaktan ziyade yatıştırmak olmalı değil mi
ama yazış tarzına bakarak ben pek öyle olmadığını düşünüyorum belki şaka amaçlı yazmışsındır
ama öyle değilse söyleyeyim; biz töre de olsa olcay da olsa bir başkası da olsa
hata yaptığında yada laçka oynadığında yada kısaca o formanın hakkını veremiyorsa eleştiririz
adı ne olursa olsun
ayrıca forum üyelerine seslenerek 3000 tl ve 1500 tl üzerinden örnek vermişsin
peki o zaman bu indirimi kabul eden oyuncular ne oluyor ? enayi mi?
verdiğin bu örneği anlatış şekline bakarak
sanırım sende topçu olsan senden de böyle bir şey talep edilse sende kabul etmeyecekmişsin gibi anlaşılıyor
kısacası sevgili sistem yöneticisi arkadaşım
hani çağrı forum kurallarını arada bir paylaşıyor ya
birazda yönetici kurallarını paylaşsın da
sizin kuralları da bi görelim en azından
hiç yönetici olmadım bilmiyorum da
yani sırf merakımdan isterim 
Burda forum yöneticisi diye bir ayrıcalık yok kardeşim
bu sadece bir görevdir zamanı geldikce bazı arkadaşlar geri çekilir onun nöbetini
diğer arkadaşlar alır. Yöneticilerde denetcilerde her şeyden önce burada
üyedir ve her üye kadar bu forumdaki kurallardan sorumludur. Sıkıntılı durumlar
ortaya çıkarsa emin ol diğer üyelerden farklı bir uygulama yapılmaz. Geçmişte
bunun örnekleri yaşandı. Atılması gereken atıldı. Bu gün ben şikayet edilebiliyorsam
bu forumda herkes edilebilir. Unutmayın biz Beşiktaşlıyız ve burda hepimiz eşitiz ve bu
forum birilerine ait değil direk tüm Beşiktaş taraftarının sahibi olduğu bir oluşum haber siteside
gördüğünüz gibi sürekli haber yapma ihtiyacı duyulan bir yer değil ya haber kesin doğruysa veriyoruz
yada taraftar görüşlerini haber yapıyoruz burda beğendiğimiz bir yazıyı habere taşıyoruz işin gerçeği
orasınıda taraftarın sesi olarak kullanmak istiyoruz. Beşiktaş haberi yapan çok yer var ama taraftarın sesi
olan yer yok dünyanın her yerinde Beşiktaşlılar var en iyi haber onlardan gelen haberdir daha oturmadı ama
oturduğunda haber siteside bu açıdan tek olacak yani ordada taraftar katılımcı olacak yani burda yanlış fikirlere takılmayın
yöneticiler öcü değil sizin gibi Beşiktaş taraftarı
@Cagatay Derek