2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878524 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şuraya bonservisli oyuncu ismi yazılmasa da boşa ümitlenmesek keşke.

Mechul haberciye inanan nadir kişilerden birisi olarak bir kez daha adamın yazdıklarını tekrarlamak istiyorum. Söylediği 4M Euro'nun 3'ü Rhodolfo'ya 1'i Q7'ye gittiğini düşünürsek bu saatten sonra bonservisli oyuncu beklemek boş. Tolgay'ın sakatlığının Fikret Orman'ın düşüncelerini değiştireceğini düşünenler yanılıyor.

Transferden gelen Demba BA'dan 7M Nakit(+ 6M seneye)+Atınç'tan 5M Eur toplam = 12M Eur nakit var.8M Eur Stada kalan 4M Eur transfere.
Douglas için bonservisi yüksek olduğundan vazgeçildi diye duydum. Herkes bu kadar kesin gelecek diye yazıyorsa kesin gelmeyecektir. :)
Q7 için bildiğim kadarıyla 600-800 Bin Eur arası bir bonservis ödenecek.Bonservissiz gelirse de bu rakam imza parası olarak verilecek.
Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.
Dzsudzsak Rusya'da kalmak istemezse,başka bir kulübe gitmek isterse Ocak 2016'da dilediği transferi yapabilir.Dinamo'nun bu konuda tavrı bu.

8-9 Milyonu futbolcu borclarına ödendi hatta bunu baskanda söyledi.
Ayrıca hesaplamara Beck in 1.7 M Euro bonservis bedeli vs katılmamıs.
Kısaca olmamıs.
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı forzatunga

Atiba - Lawal - Sosa orta sahası gayet makul. Lawal 'ın yaşı da eğer gerçekse ideal

Çevrimdışı Fr1xsivE

Önümüzdeki sezon BJK - GS- FB rekabetini anlatan güzel bir kare olabilir bu ;

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Lawal gelirse Quaresma ile ortalığı sirke çevirirler.Defanstan çıkarken saçma sapan çalımlar deniyor en fazla faul alıyor hem takımı yoruyor hem de oyunu öldürüyor.Aynı Fernandes işte.Defanstan çıkarken denediği çalımları ceza sahasının dışında denese faydalı olur ama akıllı oyuncu değil.

Çevrimdışı canU

Meçhul tweet mi silmiyor? Siz yenisiniz galiba😂 adam seçimde serdal adalı başkan olacak başkan başkan diye tweetler atıp sonra hesabını kapattı😂 seneler geçti baktı insanlar unuttu geri açtı. Daha geçen gün hangi transferdi unuttum q7 miydi birinde biriey diyip ertesi gün silmiş. Kısaca geçiniz.

Çevrimdışı Doğuhan

normalde lawal farklı bir tip oyuncu olarak alternatif oyuncu olabilirdi bizde ama şuanki kadroda beni korkutuyor

lawal-töre-quaresma düşünün 3 ünün basit oynadığına şahit olan var mı ?

şenol hoca hareketli oyun ister bu oyuncular ne kadar uyacak sisteme soru işareti

Çevrimdışı Jukebox

Önümüzdeki sezon BJK - GS- FB rekabetini anlatan güzel bir kare olabilir bu ;

Resim bozuk abi. :D
Merak ettim göremedim :D

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Ersoy

Kulüpten birisi çıkıp yalanlasın lawali.Hadi ANÇ sahne senin ilgilenmiyoruz de rahatlayalım bizde.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Samet Ç

Şuraya bonservisli oyuncu ismi yazılmasa da boşa ümitlenmesek keşke.

Mechul haberciye inanan nadir kişilerden birisi olarak bir kez daha adamın yazdıklarını tekrarlamak istiyorum. Söylediği 4M Euro'nun 3'ü Rhodolfo'ya 1'i Q7'ye gittiğini düşünürsek bu saatten sonra bonservisli oyuncu beklemek boş. Tolgay'ın sakatlığının Fikret Orman'ın düşüncelerini değiştireceğini düşünenler yanılıyor.

Transferden gelen Demba BA'dan 7M Nakit(+ 6M seneye)+Atınç'tan 5M Eur toplam = 12M Eur nakit var.8M Eur Stada kalan 4M Eur transfere.
Douglas için bonservisi yüksek olduğundan vazgeçildi diye duydum. Herkes bu kadar kesin gelecek diye yazıyorsa kesin gelmeyecektir. :)
Q7 için bildiğim kadarıyla 600-800 Bin Eur arası bir bonservis ödenecek.Bonservissiz gelirse de bu rakam imza parası olarak verilecek.
Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.
Dzsudzsak Rusya'da kalmak istemezse,başka bir kulübe gitmek isterse Ocak 2016'da dilediği transferi yapabilir.Dinamo'nun bu konuda tavrı bu.
Rvp ile görüşme bile olmadı dedi. Başkan 2 aydır görüşüyoruz dedi. Daha buna benzer çok örnek var ve bu adama hala daha inanan insanlar var.
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2015, 14:05:14 Samet Ç ]

Çevrimdışı Bertug

8-9 Milyonu futbolcu borclarına ödendi hatta bunu baskanda söyledi.
Ayrıca hesaplamara Beck in 1.7 M Euro bonservis bedeli vs katılmamıs.
Kısaca olmamıs.

Mechul bunları Beck alınmadan önce yazmıştı, Beck'i unutan benim kusura bakmayın. Ayrıca bahsedilen Douglas Dnipro'daki değil, Dinamo'daki.
FFP olayından sonra artık anca Chelsea gibi zengin kulüpler taksitle oyuncu satar. Beck'i ya da Rhodolfo'yu uzun vade taksit ile aldığımızı düşünmüyorum ki Rhodolfo için kaç haftadır teminat mektubu lafı geçiyor

Çevrimdışı okansosa

Lawal çok saçma top kayıpları yapıyor orta sahadada bir ersan görürsem dayanamam alınmasın
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal ile Fernandesin arasindaki fark Lawal'in Fernandes'den cok daha suratli oldugu gibi, fizik acidan Fernandes'den cok daha guclu olmasi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Mehmet57

Yine Trabzon karsisinda cok iyi mac cikarmisti. Domine ettiydi orta sahayi ve defansta kaptigi top ile suratli cikip assist yapmisti.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2014-2015/32/eskisehirspor/rogelio-mori-16145

Bu derecede hizli oynayacak orta saha (topu kapip sahayi gecmesi) mevcut kadroda yok.

Çevrimdışı Doğuhan

gaza geldim ligler başlasa da kavuşsak artık   :busted_cop:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Kap beklerken....? :alala: :evillol:

evet hocam devam et güzel gidiyor...  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı okansosa

Yine Trabzon karsisinda cok iyi mac cikarmisti. Domine ettiydi orta sahayi ve defansta kaptigi top ile suratli cikip assist yapmisti.

http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-toto-super-lig/goller/2014-2015/32/eskisehirspor/rogelio-mori-16145

Bu derecede hizli oynayacak orta saha (topu kapip sahayi gecmesi) mevcut kadroda yok.

bu adam santrafor oynamıyor mu
O gemi bir gün gelecek

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ersoy

evet hocam devam et güzel gidiyor...  :evillol:

KAP beklerken sarardım soldum... ? :alala: :evillol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Deniz

Senol güneş oyunu hizlandiran adami sever.lawal topu ezmeyi seven biri.bizim oyun sistemimize uygun oldugunu dusunmuyorum.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Konu dışı olacak ama Dzsudzsak ile ilgili olduğu için soruyorum Rusya Premier Ligini bu sene LigTV vermiyor mu?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

KAP beklerken sarardım soldum... ? :alala: :evillol:

Ulan sizin kafa çalışıyor valla :bandit:

Ben; Kap beklerken sarıdım, döndum, matrixtim :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

Ulan sizin kafa çalışıyor valla :bandit:

Ben; Kap beklerken sarıdım, döndum, matrixtim :kop:

Sonuncuyu çözemedim ama.KAP beklerken sarardım,soldum,hackertim felan. :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı 'TaNeR'

Mustafa Kemal Atatürk