2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878264 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Mehmet57

Bence isim vermekten ziyade, Twitter'da kampanya baslatacaksin taraftarin orta saha istedigi veya sampiyonluk icin orta saha gerektigi ile ilgi birsey baslatilsin.

Çevrimdışı Ersoy

Bence isim vermekten ziyade, Twitter'da kampanya baslatacaksin taraftarin orta saha istedigi veya sampiyonluk icin orta saha gerektigi ile ilgi birsey baslatilsin.
#TaraftarLawalHaricOrtaSahaİstiyor ?

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

bir şey söylemek istiyorum. daha geçen hafta burası yönetimin, klubün vizyonsuzluğu ile kaynıyor, koca beşiktaş daha lig başlamadan 5. oluyordu. son iki gündür özellikle rhodolfo-q7-gomez transferlerinin sosyal medyada yüzde 90 bittiği haberleri gelince buraları bu sefer süper transferler, rakiplerin özellikle de fenerin transferlerinden daha iyi, zaten oturmuş kadromuz vardı üstüne bu transferler de gelince şampiyonluğun en büyük adayıyızla dolmaya başladı.

genellikle bu tarz söylemleri nispeten genç arkadaşlar yapmakta olup, yaşca daha olgun arkadaşlar da yapmayın bu kadar biraz sabır diyerek ortamı yumuşattılar.

ama ben yine eminim ki yarın bu transferlerin en az birisinde beklenmeyen bir pürüz çıksın takım yine 3. veya 5. olacak.

genç arkadaşları da anlıyorum. 20 yaşında olup da 1-2 şampiyonluk görmek onların sinirlerini bozmuş. ama lütfen bu kadar takımınızı küçümsemeyin. takımın büyüklüğünü anlamak için büyüklerinize sormanız yeterli. malesef bu algıyı internetten yaşayamazsınız.

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı TØLGA

yarın uyandığımda 3lü bir kap göreyim artık yiter :D teker teker açıklanmayacak adım gibi eminim 3ünü birden açıklarlar  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı aa1903

rhodolfo-milo veya rhodolfo-pedro ikilisiyle çıkarsak, maçlar korku filmine döner. bir tek ersan olabilir, o da biraz. pedro'yu bir şekilde satıp süratli bir stoper almamız şart. tabii orta saha ve kaleci de şart bana göre de 3 transfer daha yapacağımıza ihtimal vermiyorum. tek umudum şenol güneş'in cenk veya günay'ı parlatması. tolga'yı trabzon'a geri yollasak iyi olurdu.

Çevrimdışı TALAT

yarın uyandığımda 3lü bir kap göreyim artık yiter :D teker teker açıklanmayacak adım gibi eminim 3ünü birden açıklarlar  :biggrinking:

bu kadar bekledilerse muhtemelen pazartesiyi de bekleyecekler
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

İnşallah.

Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi Mehmet57

Hizdan ziyade pozisyon bilgisi onemli. Ferdinand, Vidic, Samuel, Carvalho, Terry. Biraz yasli stopperleri saydim aklima ilk gelen bunlar oldugu icin, ama hicbiri hizli degil, hatta yavas denilebilir.

Super hizli olan Mangala beklentilerin cok altinda kaldi, onun yerine yavas Demichellis oynadi.

Ersan istedigi kadar hizli olsun (ki asla degil), Pedro ve Milosevic'ten kotu stopper oldugu icin her turlu Pedro-Rhodolfo veya Milo-Rhodolfo olur.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın değil de pazartesi bir kap bildirimi gelmezse, çok fazla zayiat veririz.

Çevrimdışı Ersoy

Vee

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TØLGA

Yarın değil de pazartesi bir kap bildirimi gelmezse, çok fazla zayiat veririz.

:biggrinking: :biggrinking:
ramazanda bitti millet içkiye vurur kendini
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Ersoy

Yahu en azından Quaresma KAP'ı yarın gelmeli.

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı worns

Orta saha için Vladimir Darida ne alemde diyecekken Hertha Berlin'e gitmiş. 3,5 mil euro bonservisi. Takımı küme düştüğü için önemli bir fırsata dönüşmüştü.

Bundesliga'da çok sayıda mental açıdan kuvvetli orta saha oyuncusu var. Takımda bilinçli kurgulanmasa da çok sayıda Almanca konuşan oyuncu var. Gomez'de geliyor gibi.  Maliyeti düşük seçenekler için oraya göz atmalılar. Felix Kroos(W.Bremen) mesela. Hatta Bundesliga 2'de belli bir seviyenin üzerinde performans veren oyuncuların da bizim ligde oldukça başarılı oldukları görünüyor. Nürnberg'de iki genç var ilgi çekici. Stoper Niklas Stark, Orta saha Alessandro Schöpf.

Çevrimdışı atalay

Bir tane 6 numara alıp; Sosa-Oğuzhan yapmak lazım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Yahu en azından Quaresma KAP'ı yarın gelmeli.

o gelmesede olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı aa1903

Hizdan ziyade pozisyon bilgisi onemli. Ferdinand, Vidic, Samuel, Carvalho, Terry. Biraz yasli stopperleri saydim aklima ilk gelen bunlar oldugu icin, ama hicbiri hizli degil, hatta yavas denilebilir.

Super hizli olan Mangala beklentilerin cok altinda kaldi, onun yerine yavas Demichellis oynadi.

Ersan istedigi kadar hizli olsun (ki asla degil), Pedro ve Milosevic'ten kotu stopper oldugu icin her turlu Pedro-Rhodolfo veya Milo-Rhodolfo olur.

samuel'in en büyük özelliklerinden birisi hızlı olmasıydı :D diğerlerine de çok yavaş denmez.

ersan hızlı değil, pedro'dan hızlı. pedro neye göre ersan'dan daha iyi ben anlamıyorum. hatta pedro bence bırakın beşiktaş'ı ligin en vasat savunmacılarından birisidir. hız yok, hava hakimiyeti yok, güç yok. bir stoperde olması gereken özelliklerin hiçbirisi yok adamda. bir tek sezgileri iyi.

oyun kurduğu söyleniyor ama ben onu da doğru düzgün yapabildiğini düşünmüyorum. hadi diyelim oyun kuruyor. bu biraz şuna benziyor. bir kaleci var her geleni içeri alıyor ama iyi kaleci. neden? ayakları düzgün. abartılı bir örnek gibi duruyor ama hakkaten pedro franco'nun duruma çok uyuyor. :)

omzu yediğinde dengesini kaybeden adamdan stoper olmaz.

Çevrimdışı anilsevim

Şahsen Rhodolfo dan sonra 2. stoper alınmayacağı görüşündeyim. Bu hakkı ortasahadan yana kullanacaklar ki mantıklı olan budur. Milo - Rhodo tandemi yeterli olur rahat rahat. Milo dediğimiz adam su an dünya tarafından takipte. Boy 1.90 üzeri ve ayağı mükemmele yakın denecek kadar iyi. Hız da ortalamanın üstünde. Bunu maçlarda göreceğiz. İki çok temiz ayaklı stoperimiz olacak. Şenol hoca net şekilde Milo-Rhodo tandemini oturtacaktır şahsi kanaatim. Orta sahaya tecrübeli temiz biri alınırsa ve bir de kaleci sıkıştırsalar dadından yinmez.

Transfer
Beck-milo-rhodo-tosic
Atiba-transfer
Töre-sosa-q7
Gomez

Kadro yeni oldu ama güneşe güvenim tam. Allah yardımcısı olsun

BEŞİKTAŞ bir Aşk hikayesi değildir; BEŞİKTAŞ Aşktır, gerisi hikâyedir...

Çevrimdışı Paolo Maldini

İnşallah bu twitter olayı işe yarar en azından twklif vermiş oluruz yine de bana fer imkansız gibi geliyor

Çevrimdışı TØLGA

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/622575351257038848

kim lan onlar imzalamıyolar çekelim kulaklarını hemen  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Bir tane 6 numara alıp; Sosa-Oğuzhan yapmak lazım.

Şenol Güneş'in, 4-2-3-1 olan sistemde değişikliğe giderek 4-1-4-1 sistemiyle oynana kararı aldığı öğrenildi. Tek ön liberolu sistemi uygulatacak olan Güneş, Sosa ve Oğuzhan'ı orta sahanın dinamoları olarak görevlendirmeyi düşündüğü gelen bilgiler arasında.

*Bir tane sekenleri toplayan, süpürücü, sert bir 6 numara ile gayet iyi olur.

*Sosa'yı 10 metre geride kullanırsak maksimum verimi alırız.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

https://twitter.com/canselkemiksiz/status/622579575135055872

brezilyada oyuncu işleri çok değişik yaa  :biggrinking:

Maşallah 6 takım/hissedar bir oyuncuya girmişler.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı aspireless

Maşallah 6 takım/hissedar bir oyuncuya girmişler.
Bir kuluple anlasmak 3gun surse tamamini almak 18 gun mu surecek belkide kap bundan yok:D

Çevrimdışı doganay

pazar gunu de kap gelmez heralde, beklemeye devam.  :money: