2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878449 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı alimm

şu konuda anlaşalım bizim orta saha olarak neye ihtiyacımız var...? Mevcut isimlerden net bir 6 numara yok ne yazık ki, ne veli ne de atiba ozzy - sosa arkasında süpürücü olarak oynamaz. ozzy dirençli bir orta saha olup 8 numaraya evrilebilirse ne ala, zaten ozzy den umduğumuzu tolgay da gördüğümüz için ççok kısa sürede kendisini sevdirdi. Biz tolgayın hem yerine hem yanına oynayacak isim ararken Tolgay ın sakatlık durumu ihtiyacı zaruret derecesine getirdi. Şu anki kadro yapısında 6 numara alıp 6 - ozzy - sosa orta sahası yapmak alternatifsizlikte zirve olur. Yani az da olsa 6 yı oynayabilen atiba veli varken 8 numara transferi ihtiyacımızı daha çok karşılar.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı atalay

Size çok iyi bir 6 numara tavsiye edeceğim.

http://www.transfermarkt.com.tr/nilton/profil/spieler/56676

De Jong'dan daha iyi oyuncudur. 3 yıldır izliyorum.

Oyuncu geçen yıl Roma ve İnter gibi kulüplerinin de transfer listesindeydi.

Oyuncunun danışman şirketi Sosa, Diego, geçen hafta adı bizimle anılan Dudu gibi futbolcularında temsilciliğini yapıyor.

Yani ben bunu yazarken 20 kez önermiş olabilirler.

Videoyu izleyin bizim ligden birine benzeteceksiniz zaten.

Fiyat biçeyim: Maksimum 3 milyon euro.  :eyes

Çevrimdışı Deniz

Günaydın bol kapli günler dilerin
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Rhodolfo tek basina ilac olmaz.Yanina douglas da alinmali.insallah 2. Stoperi dusunurler cunku hayati önem taşıyor
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı doganay

Rhodolfo tek basina ilac olmaz.Yanina douglas da alinmali.insallah 2. Stoperi dusunurler cunku hayati önem taşıyor
Tek basina agri kesici niyetine gider gene :lol:

Çevrimdışı mert_

yarından itibaren kaplar gelir bir de 6 numara gelse tadından yenmez  :halay:

Çevrimdışı Deniz

Tek basina agri kesici niyetine gider gene
Agri kesicinin etkisi uzun sureli degildir.bize kesin tedavi lazim :D

Çevrimdışı Ayberk

Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş kimlerle karşılaşacak?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya'da gerçekleştirecek.

Hazırlık kampının ikinci bölümü için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçerek, Avusturya'nın Graz kentine uçacak.

Bad Waltersdrof bölgesinde kamp yapacak Beşiktaş, yeni sezon kampının ikinci bölümünde ağırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. 25 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lille ekibiyle ikinci hazırlık maçını yapacak "Kara Kartallar", 26 Temmuz Pazar günü de bir başka Fransız ekibi Nice ile karşı karşıya gelecek.

Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş, 1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta ekibiyle karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekibin, Avusturya kampını tamamlamadan bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Avusturya kampını 4 Ağustos Salı günü tamamlayıp, İstanbul'a dönecek. ( Ntv Spor )

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Kutay

stopere serdar taşçı olur mu sizce ? bir ara ilgileniyorduk sanırım
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Ersoy

o gelmesede olur.

KAP görmek istiyorum ben valla.Hem aradan bir mevki çıkmış olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fr1xsivE

KAP görmek istiyorum ben valla.Hem aradan bir mevki çıkmış olur.
Şöyle bir kadroya ne dersin ?

Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ersoy

Dün gece ben bunun aynısını attım bir tek kaleciyi eldekilerden verdim Cenk'i koydum.Benim hayalim bu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kutay

keşke böyle bir kadromuz olsa ama hem fer hem velosoyu mümkün değil almazlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Fr1xsivE

Dün gece ben bunun aynısını attım bir tek kaleciyi eldekilerden verdim Cenk'i koydum.Benim hayalim bu.

Tolgay sakatlanmasa cok güzel olacaktı o olay cok üzdü beni yani şu yastayım yıllardır futbol izliyorum ilk kez bir sakatlıkta cidden üzüldüm ve sinirlerim bozuldu.

Çevrimdışı alimm

Beşiktaş kimlerle karşılaşacak?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarının ikinci bölümünü Avusturya'da gerçekleştirecek.

Hazırlık kampının ikinci bölümü için BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde toplanacak siyah-beyazlılar, Sabiha Gökçen Havalimanı'na geçerek, Avusturya'nın Graz kentine uçacak.

Bad Waltersdrof bölgesinde kamp yapacak Beşiktaş, yeni sezon kampının ikinci bölümünde ağırlıklı olarak hazırlık maçları oynayacak. Siyah-beyazlı ekip, ilk hazırlık maçında 22 Temmuz Çarşamba günü Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile karşılaşacak. 25 Temmuz Cumartesi günü Fransa'nın Lille ekibiyle ikinci hazırlık maçını yapacak "Kara Kartallar", 26 Temmuz Pazar günü de bir başka Fransız ekibi Nice ile karşı karşıya gelecek.

Slovenya'nın NK Zavrc takımıyla 29 Temmuz Çarşamba günü oynayacak Beşiktaş, 1 Ağustos'ta da İtalya'nın Atalanta ekibiyle karşılaşacak. Siyah-beyazlı ekibin, Avusturya kampını tamamlamadan bir hazırlık maçı daha yapmayı planladığı öğrenildi.

Beşiktaş, Avusturya kampını 4 Ağustos Salı günü tamamlayıp, İstanbul'a dönecek. ( Ntv Spor )

gayet güzel rakipler.. Umarım sakatlık yaşanmaz..
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı murat_

Fatih doganin bugunki yazisinda  bizim ilk onbirde solbeke ismail i yazmis acaba antremanlarda ciddi ciddi omu surekli deneniyor sol bekte
[ Son Düzenleme: 19 Temmuz 2015, 12:37:14 murat_ ]

Çevrimdışı Karabay

bir tane yerli var :) bunuda mı görecektik. Aslında bu kadronun olmaması için bir sebep yok.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

1. Kaleci- Cenk
2. Kaleci- Günay
3. Kaleci- Tolga

Şenol Hoca böyle düşünüyor denmişti.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ersoy

1. Kaleci- Cenk
2. Kaleci- Günay
3. Kaleci- Tolga

Şenol Hoca böyle düşünüyor denmişti.

Doğru tercihleri yapmış.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İkinci stoperi almaları mümkün değil.Mevcut kadroyla çok oynamak istemediklerini defalarca söyledi Fikret Orman.Ersan'ı en az bir sene daha çekeceğiz.

Çevrimdışı Fr1xsivE

bir tane yerli var :) bunuda mı görecektik. Aslında bu kadronun olmaması için bir sebep yok.

Bu takımda oynamayı hakeden 2 türk var zaten biri töre biri tolgay.

Çevrimiçi Rasim

9 tane yeni transfer neyin kafasını yaşıyorsunuz acaba bende ondan istiyorum? :alala: :alala: :alala:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Quaresma 32
Atiba 33

Kalkıp o bölgeye bir de 35lik Cambiasso isteniyor. İhtiyar heyeti kuralım o vakit.

Oraya fişek gibi bir delikanlı lazım. Mesela leroy fer lazım.  :lol:

Çevrimdışı Jukebox

Bu takımda oynamayı hakeden 2 türk var zaten biri töre biri tolgay.
Kerim-Oğuzhan-Günay-Cenk-veli-cenk tosun
ilk 11 olmasa bile yedek'de olmayı hak ediyorlar bence.
Tabii ben bazı isimlerden patlamada bekliyorum oğuzhan ve cenk tosun'dan beklentim büyük. :D