2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878545 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı beshicktush

Herkesin futbol bilgisi ve dusuncesi farkli olabilir tabi ama benim gorusum sudur ki gomez-Q7-töre-sosa hucum dortlusunun oldugu bir kadroda bu dortlunun arkasinda oynayacak 2 ortasaha oyuncusunun da en az melo ayarinda defansif guce sahip olmasi gerekir yani bu ikiliden biri oguzhan veya tolgay olamaz..olursa ciddi maclarda cok sıkıntı yasariz..eldeki oyunculara gore veli-atiba veya necip-atiba daha uygun olur..oguzhan illa oynasin diyorsaniz sosayi kesmeniz gerekir..bu nedenle o bolgeye melo kalitesinde bir defansif ortasaha şart velu veya atibayla ikili olusturabilirler

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Sadece 17 yaşında ve burada da sakat

Çevrimiçi Rasim

Sadece 17 yaşında ve burada da sakat

pektemek futbol tarihinde beşiktaşa  atılmış en büyük kazıktır. Bunun ötesi yok :s20: :busted_cop: :ebebe: :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı aspireless

Quaresma 32
Atiba 33

Kalkıp o bölgeye bir de 35lik Cambiasso isteniyor. İhtiyar heyeti kuralım o vakit.

Oraya fişek gibi bir delikanlı lazım. Mesela leroy fer lazım.  :lol:
Atiba elinden geleni yapti defansif anlamda da akranlarindan geri kalmadi fizik gucude hala iyi. Q7ye yarimiz karsiyiz zaten. Cambiasso isteyenler veliye ve tolgaya guvenenler bir donem idare etsin veli tolgay gelene kadar hesabi.

Çevrimdışı forzatunga

Lawal gelicek herhalde işimizi görür bence

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Lawal gelicek herhalde işimizi görür bence

Lawal iş görür de alamayız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 13:29:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Lawal iş görür de alamayız.

Bence alabiliriz ama iş görmez  :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ebabil

Günaydın Kartallar

https://twitter.com/br_gara/status/622578456539348993

ilginçmiş gerçekten

6 kişi birleşip oyuncuya girmişler işe bak

Çevrimdışı MumbLe

zafer demir ‏@zafer19031969  30 dk.30 dakika önce
orta saha sart oglu sart konusulan isimler var teklifler var en guclu aday miguel veloso kluple dise dis pazarlik var.

Çevrimdışı Bertug

Şuraya bonservisli oyuncu ismi yazılmasa da boşa ümitlenmesek keşke.

Mechul haberciye inanan nadir kişilerden birisi olarak bir kez daha adamın yazdıklarını tekrarlamak istiyorum. Söylediği 4M Euro'nun 3'ü Rhodolfo'ya 1'i Q7'ye gittiğini düşünürsek bu saatten sonra bonservisli oyuncu beklemek boş. Tolgay'ın sakatlığının Fikret Orman'ın düşüncelerini değiştireceğini düşünenler yanılıyor.

Transferden gelen Demba BA'dan 7M Nakit(+ 6M seneye)+Atınç'tan 5M Eur toplam = 12M Eur nakit var.8M Eur Stada kalan 4M Eur transfere.
Douglas için bonservisi yüksek olduğundan vazgeçildi diye duydum. Herkes bu kadar kesin gelecek diye yazıyorsa kesin gelmeyecektir. :)
Q7 için bildiğim kadarıyla 600-800 Bin Eur arası bir bonservis ödenecek.Bonservissiz gelirse de bu rakam imza parası olarak verilecek.
Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.
Dzsudzsak Rusya'da kalmak istemezse,başka bir kulübe gitmek isterse Ocak 2016'da dilediği transferi yapabilir.Dinamo'nun bu konuda tavrı bu.

Çevrimiçi Mehmet57

Lawal'i merak edenler

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Herkese iyi bayramlar
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Mechul haberciye inanan nadir kişilerden birisi olarak bir kez daha adamın yazdıklarını tekrarlamak istiyorum. Söylediği 4M Euro'nun 3'ü Rhodolfo'ya 1'i Q7'ye gittiğini düşünürsek bu saatten sonra bonservisli oyuncu beklemek boş. Tolgay'ın sakatlığının Fikret Orman'ın düşüncelerini değiştireceğini düşünenler yanılıyor.

Transferden gelen Demba BA'dan 7M Nakit(+ 6M seneye)+Atınç'tan 5M Eur toplam = 12M Eur nakit var.8M Eur Stada kalan 4M Eur transfere.
Douglas için bonservisi yüksek olduğundan vazgeçildi diye duydum. Herkes bu kadar kesin gelecek diye yazıyorsa kesin gelmeyecektir. :)
Q7 için bildiğim kadarıyla 600-800 Bin Eur arası bir bonservis ödenecek.Bonservissiz gelirse de bu rakam imza parası olarak verilecek.
Dzsudzsak olayı yalan haber.Menajerler aracılığıyla bonservisi soruldu Dinamo bonservisi için 15M Eur istedi. Pazarlık bile yapılmadı.
Dzsudzsak Rusya'da kalmak istemezse,başka bir kulübe gitmek isterse Ocak 2016'da dilediği transferi yapabilir.Dinamo'nun bu konuda tavrı bu.

Meçhul'un dediklerinin çıktığını ilk defa burada duydum.Bunu tuturuyor gibi.Ama yine de güvenemiyorum ona tutturamayınca siliyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Douglas'taki sıkıntı seneye opsiyonu kullanma garantisi istiyor Dnipro.
Opsiyonu 3-4 seviyesine çekseler bu sene kiralar seneye alırdık.

Çevrimdışı Bertug

Meçhul'un dediklerinin çıktığını ilk defa burada duydum.Bunu tuturuyor gibi.Ama yine de güvenemiyorum ona tutturamayınca siliyor.

Yok abi gerçekten sildiğini hiç görmedim benim de ilk şüphelerim olduğu zaman her gün girip kontrol ediyordum ama adamın kulübün içinden olduğuna %100 eminim.

Çevrimdışı Ersoy

Başkan Quaresma'yı aldıktan sonra bir Portekizli daha alman şart.Veloso ? :lol:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 13:42:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Lawal'i merak edenler

Sadece güç ve dribling. Tam Amerikan Futbolu oyuncusu aslında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı genki1914

Lawal ın instagram konusmalari fake mi varmi bilen ?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Temmuz 2015, 13:44:29
  • Beşiktaş / Bodrum

İyi ama bu hesap yanlış.

İlk olarak paranın büyük kısmı oyunculara ve borçlara gitti stada giden bir şey yok bildiğim kadarıyla zaten böyle açıklandı.

Bir de bonservisli oyuncu alacağız diye illa peşin almamız gerekmiyor her transferde çok küçük kısmını peşin veriyoruz 3 te 1 gibi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Yok abi gerçekten sildiğini hiç görmedim benim de ilk şüphelerim olduğu zaman her gün girip kontrol ediyordum ama adamın kulübün içinden olduğuna %100 eminim.

En sevmediğim Derin Beşiktaş ama.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Doğuhan

o kadar düz mantık düşünmemek lazım mesela demba banın bonservisi;

-1.500.000 Avro peşin,
-1.500.000 Avro 31.12.2014 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 31.12.2015 tarihinde,
-1.000.000 Avro 30.06.2016 tarihinde olmak üzere anlaşılmıştı

alınırken illa bi oyuncuya para basacak değiliz vadeye yayabiliyorsan yayarsın o 4 milyonla sınırlama bütçeyi

Çevrimiçi Mehmet57

Sadece güç ve dribling. Tam Amerikan Futbolu oyuncusu aslında.

Aslinda iyi bir oyuncu. Ama bende alirsak tek on liberolu sistemde oynayabilirmi onu dusunuyorum.

Lawal cunki Turkiye'de sonralari defansif orta saha oynamaya basladi. Asil mevkisi ofansif orta saha.

Ben buyuk maclarda begendim. Iyi paslar atabiliyor ve kontralarda cok tehlikeli. Hizlanabilen, topla mesafe kat edebilen futbolcu. Gucuyle birlikte durdurmasi cok guc oluyor, bunu bizim mactada gorduk.Kac kez deldi gecti orta sahayi.

Bence Atiba-Lawal ikilisi fizik acidan cok ustun olur. Galatasaray macinda Lawal tek basina bizim her sene o zorlandigimiz orta sahaya karsi domine ettiydi, ezdiydi resmen. Ikili mucadelelerde gercekten cok guclu bir oyuncu.

Dedigim gibi, ben alinirsa karamsar olmam. Nedeni yukardaki yazdiklarimdan dolayi. Bizde olmayan belirli ozelliklere sahip ve buyuk maclarda hep sahanin en iyi oyunculari arasindaydi. Benim ilk kez TT Arena'da oynanan Gs-Mersin macinda dikkatimi cekmisti. O gunden bu gune begendigim bir oyuncu. O macta bile o uzun adimlari ile Galatasarayin orta sahasini delip geciyordu.

Yani yarali olabilecek bir futbolcu. Benim aklimda olan soru tek on liberolu sistemde olurmu? Fizik acidan her oyuncumuzdan cok ustun. Guclu ve suratli. Supurucu rolunu ustlenebilirmi Atibanin yaninda?

Çevrimdışı Ersoy

Lawal bizde mi iş yapacak ? Onun göreceği en yüksek yer Trabzon'dur.İlerisine gidemez,bir şey yapamaz,çöp(bizim oyuncumuz değil şuan için sıkıntı olmaz heralde bu yazdığım).
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aspireless

Bence alabiliriz ama iş görmez  :D
Tolgay veli gelene kadar idare eder de onlar geldikten sonra da alternatif olacak biri daha mantıklı.