2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940641 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ersan sakatlamış diyorlar.Ağlatacak kadar ağrı varsa ya bağ kopmuştur ya da kırık vardır en az 2 ay yok zaten geçmiş olsun bu yaz dönemi kabus gibi geçiyor

Çevrimdışı Kadir G.

eveeet
orta saha alacazzzzzz kesinlikeşti baya sevindim

Hangi vicdanla yazabiliyorsunuz bunu? Yazık gerçekten.

arkadaşlar ön çapraz bağ sert girdi şöyle yaptıylada kopar yolda giderken ayağınız taşa takılır diziniz döner yine kopar.eğer tamamen koptuysa bu sezonun nisanda falan anca oynar ama yırtık varsa değişir.o yüzden sert girdi söyle yaptıylada olur başka ummayacağınız şekilde de olur.şunuda diyim kırık bence daha iyi.öçb kendimde olduğum için biliyorum.

Çevrimdışı Kadir G.

Tolgay da gittiyse geçmiş olsun seneye deneriz.

Çevrimdışı aa1903

arkadaşlar ön çapraz bağ sert girdi şöyle yaptıylada kopar yolda giderken ayağınız taşa takılır diziniz döner yine kopar.eğer tamamen koptuysa bu sezonun nisanda falan anca oynar ama yırtık varsa değişir.o yüzden sert girdi söyle yaptıylada olur başka ummayacağınız şekilde de olur.şunuda diyim kırık bence daha iyi.öçb kendimde olduğum için biliyorum.

aynen, kırık bile daha iyi bundan. ve sert girmeyle de ilgisi yok. ben merdivenden inerken bağları koparmayı başaran adam gördüm.

Çevrimdışı Renton

Koptuysa tum gucunu toplamasi 1 yil bu sakatligin ama oynamaya 2. Donem baslar

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

See you in another life,brother.

Çevrimdışı Bertug

Şanssızlık değil başka bir şey bu. Kaldık Veli,Atiba,Necip'e. Transfer yapma ihtimalleri yok oraya çünkü.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 20:03:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Çapraz bağı koptuysa 6-9 ay.

Mahvoluruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kopma varsa tamamen toparlanması Mart'ı falan bulur maalesef.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Çok kötü oldu bu çok.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı brkntcnr

içime su serptin  :ebebe:
Hayır yani bildiğim kadarıyla bağ kopması darbeye dayalı bir sakatlık değil. Bir arkadaş bunlar ne kadar sert dalıyorlar birbirine yazmış ta ona yazdım.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı aa1903

Kopma varsa tamamen toparlanması Mart'ı falan bulur maalesef.

kampta sakatlandığı için gerekli yükleme falan tam olarak yapılamayacağı için, gelecek sezon oynaması olanaksız. yani oynar da "necip bundan daha iyi." deriz.

Çevrimdışı musacn1903

Ulan bir girdim haberi bir okudum resmen varya kaynar su dökülmüs gibi oldum . 24 yasında orta sahamızın ihtiyacı olan bir adamdı be . Tolgay kardeşime çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur .

Çevrimdışı GÖRKEM

ben de neden diyorum? gomez'in kronik sakatlığı yok,  iç bağları koptuğu için formsuz bir dönem geçirmiş geçen sezon. Ayrıca Fiorentina bu adama uygun takım değil, formda olsa bile bayern'deki performansını gösteremezdi.

Senin adama özel bir ön yargın var ve bu objektif verilerden uzak.  abartıldığı kadar iyi olmayan adam nasıl o kadar gol atsın? almanya milli takımına niye alınsın? sakatlık yaşamasa zaten ancak imzasını alırdık gomez'in.

"eski gomez'i alacak olsak eyvallah derim." diyorsun. ön yargılı olduğun buradan anlaşılyor. eski gomez'i alacağımıza emin olsak ben sevinçten ağlarım  :D

kardesim ben adami yillarca seyrettim ve futbol anlayisima güvenerek söylüyorum bunlari.

sadece istatistiklerle ölcemezsin bir Oyuncunun kalitesini. özellikle Gomez gibi Santrfor icin oynadigi Takimin kalitesi cok önemli. Gomez Takimi savunma yaparken bile kendini pozisyon bulmaya hazirlayan bir Oyuncu, her zaman en ucta kalir ve kaleye en kisa mesafede oynar. Atak Organizasyonlarinda rol oynamaz oynadigi Takimin kalitesi istatsitik yapmasinda en büyük etken'dir. ama bu onun Takimi güclendirdigini kanitlamaz cünkü Takimi farkli bir sistemde oynayarak daha da basarili olabilirdi. bunu da kimse bilemez.

Bayern Münih'te daha basarili olabilecek kac tane Oyuncu vardir, ama bunu görmedigi icin anlayamiyor bazilari.

bir Futbolcuyu yorumlarken sadece ismine, istatistigine bakmayacaksin. Oyuncu'nun kabiliyetlerini teker teker analiz edeceksin, gördüklerini futbol anlayisinla birlestirerek kendi görüsünü olusturacaksin. iste bunlar bazen yapilmadigi icin sayisiz Oyuncu beklentilerin altinda kaliyor.

Çevrimdışı Easthanbool

Transfer falan istemiyorum ya lanet olsun Tolgay'a ciddi bir şeyi olmasa bari
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Ersoy

Doktordan net açıklama geldi mi ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ALI RIZA

Eslem sakatlamış Bonus kafa Ölümüne oynamış...! Takım el bebek gül bebek oyuncusuna yapılır mı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 20:07:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Yürümüş mü hiç gören olmuş mu? Çapraz bağda yürüyemez oyuncu koptuysa.

Umalım yırtılma olsun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALDENYX

Ne çapraz bağdır ya bu bağlar devamlı beşiktaş topçularındamı kopuyor lan tam bu sene iyi olucaz diyoruz hop ismail hop pektemek hop ersan şimdide tolgay... Geçmiş olsun tolgay dileriz en kısa zamanda dönersin
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Temmuz 2015, 20:08:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Eslem sakatlamış Bonus kafa Ölümüne oynamış...! Takım el bebek gül bebek oyuncusuna yapılır mı

Çapraz bağı bir oyuncu sakatlayamaz kendi kendine olur.

Darbeye dayalı ise çapraz bağ değildir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

İnşallah en fazla yırtıktır. Koptuysa sezonu bitiririm kafamda.

Çevrimdışı Türkay

Umalım yırtılma olsun.

Tolgay ağlamış darbeden sonra
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Çapraz bağ mı?

Gerilme olabilir. Çok değil 3 hafta kaçırır.

Yırtık nispeten iyidir.

Çağrı'nın dediği gibi yürümüş mü?

Kopmuşsa 1 yıl randıman alamazsın maalesef...

Çevrimdışı ALI RIZA

Umalım yırtılma olsun.
Yürüyordu ama peltek peltek yürüyordu...! Darbe almış acıdan ağlamış...!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Umalım yırtılma olsun.
yuruyerek çıktı diye okudum bir yerde.