2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12940725 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı GökhanG

Ya ben ne diyim ya.. 10 dk önce toygay Arslan'ın videolarını izleyip "ulan bilicte gitti bu adam seneye 90 dk resital yapar" dedim. Adam sakatlanmış :steamed: :steamed: :steamed:
Birgün kalkacaksınız ve hep hayal ettiğiniz şeyleri yapmaya vakit kalmamış olacak. Şimdi tam zamanı. Harekete geçin.

Çevrimdışı aa1903

Adamın bağı kopmuş bacağı kırılmamış yahu

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
içime su serptin  :ebebe:

Çevrimdışı ferdi1903

Sol diz capraz baginda kopma süpesi varmis ne demek oluyor bu en az 2-3 ay yok demekmi?

Çevrimdışı genki1914

2 adam lazim artik orta sahaya eger capraz baglar gittiyse durum vahim ulan simdi isin yoksa orta saha bekle bu sene en etkili olabilecek adam gitti

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Easthanbool

Ersan sakatlamış Tolgay'ı Abv ya Ersan külliyen zararsın   :pissed:  :alsaa:
[ Son Düzenleme: 15 Temmuz 2015, 19:54:45 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ozan062

ne balası ne gözü ne buzu arkadas
gecen senede ondan onceki senede hep aynı sakatlıklar sezon basında ve ortasında oldu olmayan birsey suan gercekleşmiyorki
hersene aynı seyleri farklı isimler altında yasadık... biz sunuda anlıyoruz doktor değil çim değil antrenman değil hoca değil
bariz birsey var oyuncularda problem
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aa1903

Sol diz capraz baginda kopma süpesi varmis ne demek oluyor bu en az 2-3 ay yok demekmi?

minimum 6 ay yok demek. yani gelecek sezon yok demek. gomez'in formsuzluğunu tartışıyoruz ya, aynı sakatlık. eski formuna kavuşması çok zaman alır.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ersan sakatlamış Tolgay'ı Abv ya Ersan külliyen zararsın   :pissed: :2talk:

Eslem diyorlar ( Milliyet )
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Transferde otokontrollü giden ve önemli isimleri satıp kaynak yaratan Beşiktaş, önemli bir transfere daha imza attı. Eski yıldızı Ricardo Quaresma ile anlaşan Siyah-Beyazlılar, Fiorentina'nın Alman golcüyü Mario Gomez'le de anlaşma sağladı...
İşin ilginç tarafı ve Beşiktaş yönetiminin başarısı, Galatasaray'da Hamza Hamzaoğlu'nun "9 milyon Euro bonservis ücreti istiyorlar" dediği golcünün sıfır bonservis ücretiyle alınmasıydı...
Gece imzalar atılacak, yarın ise KAP'a bilgilendirme yapılacak...
2 yıllık anlaşma yapılacak Mario Gomez, bonuslarla birlikte yıllık 4.5 milyon Euro kazanacak.

kaynak:3 PUAN ÖZEL

Genelde tutar burası :)

Hadi bakalım hayırlısı.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Tolga

Mutlaka orta saha transferi yapılması lazım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALDENYX

Beşiktaş'ta son antrenmanda sakatlanan Tolgay Arslan'ın sol diz çapraz bağında kopma olduğundan şüpheleniliyor....muş
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı atlantisyolcusu

Merhaba arkadaşlar, wow ve forum donanım'dan beri ilgiyle takip ediyorum sizleri. Normalde üye olup yazmaktan ziyade okumaktan keyif alıyorum ancak bugün artık yazmak istedim. İlk mesajımı stad başlığında yazmak isterdim ama burada transfer yazılarını okurken fikirlerimi yazmanın uygun olacağını düşündüm. Transfer sezonu başından beri bi karamsarlık, bi ümitsizlik herkeste hakim olmuş. Özellikle son bi kaç haftadır forvet ismi konusunda ismi çıkan herkesi bi yerin dibine sokuyoruz sonra analize başlıyoruz. Daha önce konuşulan forvetleri konuşmak istemiyorum ama Mario Gomez konusunda olumsuz olan arkadaşların haksız olduklarını düşünüyorum. Ali Ece'nin çok kullandığı bi söz vardır:" Form geçici klas kalıcıdır". Mario Gomez klas adamdir. Türkiye liginin oldukça üstündedir. Dünyada halen elit santraforlar arasındadır. Son iki sezonu İtalya liginde verimsiz geçmiş olabilir ancak bu adamın kariyeri bu kumara değer geçen sezon Demba Ba kumarina değdiği gibi. Şenol güneşin eline gelmeden önce Fernandao'nun 25-26 yaşına kadar 30 resmi golü var vikipediden bakabilirsiniz. Ama Şenol hocanın elinde neredeyse bi sezonda o kadar gol attı.Keza Burak Yılmaz ve Fatih Tekke Şenol hocanın bu ligde gol kralı yaptığı adamlar.Mario Gomez Şenol hocanın hücum futbolu anlayışında bu ligin çok üstünde form gösterir. Ayrıca son not ben Mario Gomez'in geleceğine inanmiyorum. Büyük ihtimal italya da kalır Veya premier lige gider.

Çevrimdışı ozan062

suan orta saha diye bagırıp cagırıp duran ben
sakatlık sonrasında hamlenin şart olması sonrası
ben dedim demem gerekirken hiç işin o tarafında değilim
canım sıkıldı iyice zaten maç yapmadık sunu bunu yapmadık bide işimiz yok gibi ortasaha bekleyelim
maçlar bişticek bizim 11 anca toparlıcak anasını satayım bıktım yeminle
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı aa1903

umarım kopmamıştır. yürüyerek çıkması biraz umutlandırıyor insanı

Çevrimdışı okansosa

Bence yüksek maliyetli forvetten (gomez) den vazgeçilip daha az maliyetli bir fw ve orta saha alınacak bu sakatlık planları alt üst etti sol kanat bile yalan olabilir

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Milliyet anket yapmış ama Beck ile Tosic'ten birini koymamış  :lol:

Sizce sezonun en flaş transferi hangisi?
Anket Bitiş Tarihi : 28.07.2015
Luis Nani (Fenerbahçe)
Lukas Podolski (Galatasaray)
Robin Van Persie (Fenerbahçe)
Samuel Eto'o (Antalyaspor)
Stephane M'Bia (Trabzonspor)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Savaş

Eslem'le girdiği mücadelede dizine darbe almış. Sakin oynayın arkadaş şu topu ya.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Yarın ki Mr da göreceğiz bakalım tam olarak ne olduğunu.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ersoy

Tolgay'ın sakatlık ciddi miymiş ?
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Tolgay Arslan sezon boyu oynamasın -7 puan alırsın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı okansosa

Tolgay'ın sakatlık ciddi miymiş ?
kopma olabilir diyorlar ağlayarak terk etmiş sahayı

O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Easthanbool

Bahsedildiği kadar ciddiyse işimiz var demektir.İkinci yarıya yetişse bile anca önümüzdeki sezona tam performansına ulaşır sanıyorum :s20:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı aa1903

kesici tipte orta saha alınacakken, şimdi pas özelliği olan adam almak zorundalar. aquilani boştaysa hala hemen alalım.

Çevrimdışı Mert E

Birazdan açıklama yapacak kulup doktoru diyor badem ama bekliyoruz  :s20:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Çok kötü oldu sakatlık artık kesin adam alırız gibi orta sahaya gönlümden geçen veloso fer imkansız
Geçmiş olsun Tolgay'a :(