Gomez bonservissiz. 4.5M
2 yıllık 9M
kelepir. daha fazlası zarar.
YANİ ZATEN CILDIRIYORDUM BİRDE TAM BU MESAJI YOLLARKEN TOLGAYIN SAKATLANDIGI HABERİNİ GÖRDÜM. DELİRMEK ÜZEREYİM

Zaten bence hem 6-7m bonservis verip hemde 4.5m yıllık verilcekse hic onla ugrasmayıp bu yatırımı remy ye yapsınlar oda asagı yukarı aynı seye denk gelir.Bonservis 9m kendisinede 3m verilip cok az bir farkla bu transfer yapılsa daha mantıklı olur gibime geliyor.
Yani aklıma geldikce cıldırıyorum.Şu arkadaslar 10 milyon euroya yakın para alıyorlar.
Tolga 1.3 M Euro
Ersan 1.2 M Euro
Serdar 1 M Euro
Franco 750 Bin Euro
Milosevic 500 M Euro
Mustafa 1.5 M Euro
İsmail 700 Bin Euro
Ömer 900 bin Euro
Sezer 1.1 M Euro
Gökhan Süzen 600 Bin Euro
Düzgünce bir planlama yapılıp neden aynı paralara cok daha güzel kadrolar kurulamaz aklım almıyor halen gidip quaresmayla , gomezle ugrasıyoruz.
Ya kardesim sen satmışsın 2 oyuncuyu 18 e sendede var 3.5 niye düzgün transfler yapılmaz anlayamıyorum.
Remy - 10 M Euro
Rhodolfo - 3 M Euro
Douglas - 500 bin ( Kiralik olarak söylenen fiyat )
Dzsudzsak - 3 M Euro
Beck - 1.7 M Euro
Hepsine bol kepceden dagıttım yine kaldı geriye 3.5 M Euro. E bi zahmet su paraylada iyi bir kaleci veya orta sahaya bir takiye yapılsın.Koskoca besiktas scoutları bütün bir senede gomez i mi buldular yani helal olsun onlara ama bi 10-11 sene gec kesfetmisler adamı.
Şöyle bir kadroyu neden yapmıyorlar hayret icerisindeyim halen tv ye cıkıp maksimum 3 transfer yapıcaz diyor.Ya kardesim bari sayı vermede daha fazla delirmeyelim desene sen şuna şöyle " Takımızın ihtiyacına göre gerekli olan mevkilere transfer yapıcaz " cünkü senin takımının sol kanada , forvete , orta sahaya , 2 stopere , sag beke ( allahtan alındı ) ve KALE ye transfer ihtiyacı var sen 3 transfer falan şampiyon O-LA-MAZ-SIN.
Şu kadroyu kursalar kimsenin sesi cıkmaz ama halen cürük gomezle ve ergenlerin aşkı quaresmayla ugrasıyorlar.
Remy
Dzsudzsak - Sosa - Gökhan
Tolgay - TRANSFER
Motta - Rhodolfo - Douglas - Beck
TRANSFER
[/b]