Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 20 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
En şeyi karartmayın hemen iyidir , ben şu ntvsporun resmine takıldım , 2 3 kişi taşıyor ona takıldım, beni korkutan o resim
Fırat Günayer @firatgunayer 2 dk.2 dakika önceTolgay Arslan,Eslem'i geçtikten sonra çime takılıp düşüyor..Pozisyonu şimdi yine izledim..Eslem'in hiçbir darbesi yok..
Gomez için de birşeyler yazmış 5 dk önce ama moralim bozuk hiç çevirmeyle felan uğraşamam Tolgay daha önemli şuan.
Normal abi ne olursa olsun o an çok canı yanar esneme bile olsa.Zaten ses ve reaksiyon olarak kopmadan farkı yok ilk anda. 5-6 metreden duyarsın tak diye sesi kimse yaşamamalı gerçekten pistir.
Bir adam sakatlanıyor hemen transfer diyorsunuz yok bittik olduk tarzı konusuluyor en fazla 1 ay sakat olsun nolucak onceden tolgaymı vardı takım olsun bitsin. orta sahada 1 oyuncu daha kotu sakatlanırsa o zaman cok sıkıntı olur duruma gore de yapılır ilk once yapılması gereken transferler var.Bana gore orta saha son is.
Adamın bağı kopmuş bacağı kırılmamış yahuTURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar'ı deneyecek gobekte diye okumuştum daha evvel iki üc yerde. Serdar atiba olabilir göbek ilk haftalarGT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sen tecrübe ettin herhalde?
Bacak kırıgı daha cabuk iyilesiyor bag yırtıgından veya komasından.3 defa capraz bag ameliyatı 1 defa menüsküs ameliyatı gecirmis ve sol ayagını bilek ve kaval kemiginden kırmıs biri olarak konusuyorum.