2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896276 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Fatih_

Herkese Merhaba,

İlk msj.ım gibi görünsede ilk değil çünkü şifremi unuttum ve hatırlatma maile gelmedi bir trülü
yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Dzsudzsak ismini konuştuk birşekilde devamlı, fakat yine aynı takımda oynuyan Kokorin neden hiç aklımıza gelmedi konuşmadık.
24 yaşında 10m piyasa değeri var Dünya Kupasının yıldızlarındandı.

Çevrimdışı Ersoy

Herkese Merhaba,

İlk msj.ım gibi görünsede ilk değil çünkü şifremi unuttum ve hatırlatma maile gelmedi bir trülü
yeni hesap açmak zorunda kaldım.

Dzsudzsak ismini konuştuk birşekilde devamlı, fakat yine aynı takımda oynuyan Kokorin neden hiç aklımıza gelmedi konuşmadık.
24 yaşında 10m piyasa değeri var Dünya Kupasının yıldızlarındandı.

Başkanımızın gücü maalesef Kokorin'e yetmez.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı can1903

Herkesin Mübarek Kadir Gecenizi kutlarım..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Tüm forum halkının kadir gecesi mübarek olsun.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

şenol hoca nereye geldiğini farkında. istediği bölgelere de transfer yapılacak diye kendisi dedi.
şenol hocayı beşiktaşın başına gelmiş en güzel şey, o olmazsa olmayız gibilerinden konuşmayalım bence.
yazdıklarımdan bu mu anlaşıldı  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı TALAT

yazdıklarımdan bu mu anlaşıldı  :D

yok o anlaşılmadı ama şenol hoca martta istifa ederse kendi başarısızlığı sonucu istifa eder. bir de genel bir değerlendirme yapmak istedim .
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Kutay

mübarek kadir gecesi günü beşiktaşımız içinde dua etmeyi unutmayın arkadaşlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Çağatay

Quaresma'ya 1.2 m euro vereceğiz bir de öyle mi.

Bedava yolla para verip al.

Ne diyeyim ki artık.

Ya tolga bi de bizimkiler 15 temmuz a kadar süre vermişler
porto o tarihe kadar cevap verecekmiş
ya aklınız nerdeydi şimdiye kadar..!!!
konoyla ugraşırken de belli bir tarihe kadar süre verseydiniz ya
boş yere vakit kaybederken aklınız nerdeydi

ya valla delleniyorum bazen şöyle şeyler yaptıklarında
bi de bonservis çıktı şimdi

valla kusura kalmasınlarda soytarıya bonservis vereceksek
ben artık birşey demiyorum o kartal yuvasının da önünden geçmem
ordan alacağım şeylerin parasının o soytarıya gideceği fikri
zaten pektemek köybaşı ersan filan varken daha da çileden çıkartıyor insanı  :akuma:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

800 bin euro bonservis

1.3 milyon euro ücret 2 yıl.

Söylenen bu.

quaresma için.

Çevrimdışı Ersoy

Zudzak hakkında bir şey yok.İptal galiba ?
Bundan sonra her sene!

ysariusta

• Ziyaretçi

800 bin euro bonservis

1.3 milyon euro ücret 2 yıl.

Söylenen bu.

quaresma için.
Verilecek her kuruş haramdır. Bedava gelsin gelecekse. Maç başı Furkan ne alıyorsa ona oynasın. Göreyim o zaman

Çevrimiçi Samet Ç

Ve Ricardo Quaresma Beşiktaş'ta... Siyah-Beyazlılar, FEDA sezonunda sıkıntılı ayrıldıkları Ricardo Quaresma'nın işini bitirdi... Portekizli oyuncunun maliyeti de ortaya çıktı... Q7 için kulübü Porto'ya 800 bin Euro bonservis ücreti ödenecek... Oyuncuyla da senelik 1.3 milyon Euro'dan 2 yıllık sözleşme yapılacak. Transferin bu hafta KAP'a bildirilmesi bekleniyor.

3Puan Özel Haber

Çevrimdışı canU

Hull city forumunda bile çözmüşler başkanı. Adamlar demiş ki ufak ufak 100 yılda ödeneyi planlıyorlar bonservisi. Yani adamın sözleşmesinde 3.9 a serbest kalır varmış ama onu kullanamıyorlar çünkü taksitle ödemek istiyorlar oyüzden anlaşma beklemede demişler 😂😂

Çevrimdışı can1903

Şaka maka , Quaresma bu kadar düştü işte. Pektemek bile ondan daha fazla ücret alacak. Gerçi o bizim ayıbımız da :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

ysariusta

• Ziyaretçi

3 defa tirivela deneyip 1 0 yenildiğimiz maçı unutamam. Beşiktaşın galibiyeti falan umrunda değil bu soytarının. Bir de şunu söylemek istiyorum halen kontratlı oyuncularımıza neler deniyor kimsenin gıkı çıkmıyor biri gitmiş Q7 için soytarı dendi diye şikayet etmiş. Önce takımımıza sahip çıkın beyler. Beşiktaş burası. Kimsenin menfaati kişisel hırsı ego tatmini önemli değil.

Çevrimdışı tnevel92

Şamil transferi ne oldu? Tepki gösterdiğiniz için yönetim  Mi vazgeçti. Duyumcular ve gazetelerin yazdıklarına kesin gözüyle bakıp yönetime sallamak  :claps:
gördükleriyle karar verenler, göremediklerine yem olurlar

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 14:17:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Vay be. Bugünleri de gördük ya.

Artık Beşiktaş'ta her şey olur, inanırım.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kutay

bu sene fener( maalesef) büyük ihtimal şampiyon bizde gs'yi geçip 2. olsak bir de türkiye kupasını kazanıp uefada çeyrek final yapsak başarılı bir sezon geçirmiş oluruz bence
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı doganay

bu sene fener( maalesef) büyük ihtimal şampiyon bizde gs'yi geçip 2. olsak bir de türkiye kupasını kazanıp uefada çeyrek final yapsak başarılı bir sezon geçirmiş oluruz bence
Transferle sampiyon olunsaydi biz yillar once olurduk.
Daha lig baslamadi adamlari sampiyon ilan ediyorsun.
Belki performans veremiyecekler zaten kariyeri dususte ve paso sakatlandi persie. Ne malum yine oyle olmayacagi.

Çevrimdışı Türkay

Övünç Özdem Macar ile Quaresma gelebilir Töre gidebilir dedi.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kutay

hamza hamzaoğlu melo ayrılırsa yerine hakan baltayı oynatabilirim demiş  :kop: :kop: bu gs'nin durumu bizden daha fena
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimiçi Samet Ç

Q7-N'Doye-Douglas Silva hiçbiri eksiklerimizi kapatabilecek oyuncular değil. Stada para aktarmak için çok kötü transferler yaptık. Artık hayırlısı neyse o olsun.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Q7 YE 1 Euro bonservis veren haindir. Ucretini odeyip tek başına antreman yaptırıp bedava yolladığın adamı 1 Euro vererek dahi geri alırsan yazıklar olsun sana.

Bu adama iki kez bonservis ücreti ödeyerek tarihe geçeceğiz. Böyle bir rezillik daha olamaz.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Kutay

Transferle sampiyon olunsaydi biz yillar once olurduk.
Daha lig baslamadi adamlari sampiyon ilan ediyorsun.
Belki performans veremiyecekler zaten kariyeri dususte ve paso sakatlandi persie. Ne malum yine oyle olmayacagi.
inşallah dediğin gibi olur abi keşke haksız çıksam ama yıldız transferlerini de geçtim lobi güçleri var o kadar para harcadılar bu paranın boşa gitmemesi için şampiyon olması gerekiyorlar o yüzden medya,hakemler,tff fb'yi şampiyon yapmak için her türlü uğraş verecek
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI