2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896003 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ersoy

Q7 ye bonserviste istemişler. O zaman kesin Dzsudzsak gelir hayırlı olsun 

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

n'doye alınacak.

Taraftar tepkisini azaltmak için de Quaresma alacaklar.

Ayrıca resmi teklifi de yapmışız 1.2 :bawling:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ahmetx

Dame bize uygun değil Nobre'nin Senegal Şubesi.ligde 12-13 golü geçemez.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Q7 ye bonservis vereceklerse yılın transfer hatası olur.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı can1903

Serdar Sarıdağ ; Sıkıntı yok Forvete İyi bir bayram hediyesi gelebilir.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ahmetx

Fanatiğin Ertuğrul Karanlıkla Röportajına göre Tolga Karanlığa omuzumdaki sakatlığı daha ciddi olarak yaz demiş.

Çevrimdışı ahmetx

chicharito olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 13:19:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Hep geliyor zaten her gün geliyor :D

Hala umut pompalıyorlar hala ve ısrarla.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Ersoy

Hep geliyor zaten her gün geliyor :D

Hala umut pompalıyorlar hala ve ısrarla.

n'doye ve Q7 kaderimize razı olalım.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı can1903

Başlık sessiz bombalar patlar belki puhahahah  :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Quaresma'ya 1.2 m euro vereceğiz bir de öyle mi.

Bedava yolla para verip al.

Ne diyeyim ki artık.
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 13:24:06 Tolga ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TURKahvesi

güzel bir yazı çok beğendim ama bazı eksikler var babana selamlarımı ilet öncelikle
o fareli soyunma odaları bir tek bizde yoktu kardeşim her takım aynıydı tersine renklilerin stadı yoktu bizim stadımızı ortak kullanırlardı
yani aynı soyunma odasını :)  metin ali feyyaz dönemi daha yeni bir dönemdir. Ben daha eskiye gidiyorum doğuştan Beşiktaşlı denir ya ben onlardan biriyim
ben birisi vasıtasıyla Beşiktaşlı olmadım 15 yaşıma kadar şampiyonluk görmedim çevremde Beşiktaşlıda yoktu
ne zaman lise hayatım başladı birde o dönem okullarda siyaset üst seviyedeydi ve sol kesim içinde Beşiktaşlılar çoğunluktaydı işte o zaman
ben Beşiktaş taraftarını tanıdım Bayağıda kalabalıkmışız sana demek istediğim taraftarlıkla seyirci olmayı birbirinden ayırmak gerekir
sürekli şampiyon takım peşinde koşan taraftar değildir o nedenle Beşiktaş taraftarı çok değerlidir. Şimdiki nesilde bu başarıya endeksli olmaya başladı
bu yanlış taraftarlık bu değil hepimiz başarı isteriz tersi olması mümkün değilki ama başarılı olmadık diyede kulübümüzü yerden yere vurmayız
transfer elbette önemli ama isimlere takılmamak lazım endüstriyel futbolun çarkından çıkalım tamam kulüpler bu çarkın içinde ve olmak zorunda ama
taraftar olmamalı bu taraftarlık ruhuna aykırı bizim için renkler ve takım ruhu çok daha önemli olmalı
@Necmi abi kızmaya başladım (beni bile  kızdırdın ya o derece düşün yani  :evillol: )
beni seviyorsan işu imla kurallarına bir  özen göster güzel abim benim
bıktım vallahi senin şu ard arda bitişik imla kurallarına aykırı davranmandan  :s20:

Çevrimdışı Ersoy

Başlık sessiz bombalar patlar belki puhahahah  :ishock:

n'doye denen futbolcuyu almamıza ve Q7'ye bonservis verilmesi moralleri bozdu.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Porto, Ricardo Quaresma için 2 milyon Euro istedi.

Yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanan Quaresma için siyah beyazlı kulüp Porto ile masaya oturdu. Portekiz ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise 1.2 milyon euro'luk resmi teklifte bulundu.

Porto, Beşiktaş yönetimine 15 Temmuz'a kadar cevap verecek. Ricardo Quaresma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekiz ekibi, 1.2 milyon Euro'yu kabul etmesi durumunda transfer gerçekleşecek.

Bu haberin sacma  olma ihtimali yüksek zaten yıllık 700 falan alıyordu galiba bonservis verecek olsak bile bence öyle bi saçmalık yapılamaz.. kaç para alıyorsa o kadar öder alırsın.

Çevrimdışı ahmetx

Golcü çok önemli umarım N doye olmaz.

Çevrimdışı can1903

Ne Remy Ne Remy

Dzsudaklarını

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Temmuz 2015, 13:26:23
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmetx

Kale sıkıntı,rakip ceza sahasıda sıkıntı olursa Şenol hoca martta istifa eder.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sorianoyu kiralasak bari ya yıllık 2.5 milyon euroya.

Leblebici görsün gözlerimiz ya yıllar sonra.

Çevrimdışı ahmetx

Golcüde para hesabı yapmayacaksın.

Çevrimiçi COB

Bugun Kosova yolculugum basliyor.  Finlandiya dan Kosova ya arabayla gidecegim,  demem odur ki Kosova'ya vardigimda en az iki kap istiyorum. Rhodolfo olur Douglas'lar olur.

Kadir geceniz mubarek olsun.

Çevrimdışı ahmetx

Keşke Sorianonun menejeri ertan olsaydı.

Çevrimdışı TALAT

Llorenteyi beğendiremedik bir çok kişiye adamın taliplerine bak. Ee kim istemez 6-8 arası alınabilecek bir llorenteyi

Karanlığın açıklamaları durumun vehametini kanıtlar nitelikte.

27bin euroluk ilaç isterdim alamazlardı, ben kendim alırdım bana taksit taksit oderlerdi.

Tolga sakaglığının daha ciddi şekilde raporlanmasını istemiş hani o uğruna tesislere gidilen adam gibi adam tolga.

Şu iki şey zaten başarının geçen sene tesadüf olduğunu gösteriyor zaten.

valla lorente hakkında haklısın da, ertuğrul karanlık bildiğin sıkmış.
abd gibi bir spor endüstrisi bir oyuncusundan duyup da dr almaz. kaldı ki liverpool da ona teklif yapmışmış. tamamen palavra
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bu Quaresma haberinin sacma  olma ihtimali yüksek zaten yıllık 700 falan alıyordu galiba bonservis verecek olsak bile bence öyle bi saçmalık yapılamaz.. kaç para alıyorsa o kadar öder alırsın.

[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 13:37:07 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı ahmetx

Seninde mübarek olsun, iyi yolculuklar @COB

Çevrimdışı TALAT

Kale sıkıntı,rakip ceza sahasıda sıkıntı olursa Şenol hoca martta istifa eder.

şenol hoca nereye geldiğini farkında. istediği bölgelere de transfer yapılacak diye kendisi dedi.
şenol hocayı beşiktaşın başına gelmiş en güzel şey, o olmazsa olmayız gibilerinden konuşmayalım bence.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles