2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12894293 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı can1903

Senol Gunes ts deyken "N'Doye yi getirirseniz istifa ederim" demis.

Şimdi niye karşı çıkmıyor acaba  :money:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Ersoy

Övünç Özdem Macar ile Quaresma gelebilir Töre gidebilir dedi.

Büyük ihtimal Macar gelirse öyle yaparlar.Evren mençıstır 20 temmuzda Atletico Töre'ye 18 milyon teklif getirecek felan diyordu.Fiyat 18 olmayabilir ama Atletico teklifini yapar 15 milyon.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı TALAT

nedense ben buna pek inanmıyorum.
bildiğim kadarıyla o sezon da ndoye'nin gayet iyi piyasası vardı.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Ersoy

Şuan adı geçen şahıslarla felan şampiyonluk çok zor.Ziraat'ı alabiliriz tabi n'doye gibi Ziraat topçularıyla.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı aspireless

Dunki haberlere göre gecen isimler arasinda tek kendi istediği adammia ta. Hic vaktim yoktu ilk kez netteyim biz sim di kimi aldik sabah varmiydi bir gelisme douglas q7 dusztzak ndoye dun en son bunlar vardi kesin birsey olsumu sabah.

Çevrimdışı Fatih Berker

Çevrimdışı can1903

Remy'i koyalım Remy'i
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle03

Tolga

Beck - Douglas - Rhodolfo - Tosic ( Motta )

Veli  -  Atiba ( Tolgay )

Gökhan    -    Sosa   -    Quaresma

Kaliteli Transfer

Gerçekten mükemmel bir santrafor gerekli eğer sıradan bir santrafor alınacaksa kesinlikle Cenk oynamalı.
Lukaku gelmesi imkansıze yakın ama gelirse mükemmel bir ileri dörtlü olur ve tadından yenilmez   :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Ersoy

Ndoye olmamalı.

Oldu bile.Taraftar tepkisini azaltmak içinde Quaresma.Taraftar Quaresma ile uğraşırken n'doye ansızın İstanbul'a gelir ve imzayı atar.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

3 defa tirivela deneyip 1 0 yenildiğimiz maçı unutamam. Beşiktaşın galibiyeti falan umrunda değil bu soytarının. Bir de şunu söylemek istiyorum halen kontratlı oyuncularımıza neler deniyor kimsenin gıkı çıkmıyor biri gitmiş Q7 için soytarı dendi diye şikayet etmiş. Önce takımımıza sahip çıkın beyler. Beşiktaş burası. Kimsenin menfaati kişisel hırsı ego tatmini önemli değil.
Burada hiç bir Beşiktaşlı oyuncuya laf soylenmiyor , Soyletmiyorsunuz ama kendiniz Daha önce Beşiktaş forması giymiş ve şuanda da Giymek üzere olan Futbolcuya HAKARET ediyorsunuz , Bu nasıl bir ÇELİŞKİ ???????
PEKTEMEKE KAZMA dedim diye forumdan atılıyordum az daha ona binaen yazdım @Yunus Abi
NOT : PEKTEMEK örnek vermek için yazdım şuan bilinçli olarak yazmadım KAZMA Sözünü :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı can1903

Çevrimdışı Fatih Berker

Oldu bile.Taraftar tepkisini azaltmak içinde Quaresma.Taraftar Quaresma ile uğraşırken n'doye ansızın İstanbul'a gelir ve imzayı atar.
Aynen Q7 baya azaltacak yav sinir katsayımız daha da artacak hey allahım taraftar gazını almak için yapılan transfere bak macarı getir bari.  :steamed:

Tolga

Kaliteli Transfer

Gerçekten mükemmel bir santrafor gerekli eğer sıradan bir santrafor alınacaksa kesinlikle Cenk oynamalı.
Lukaku gelmesi imkansıze yakın ama gelirse mükemmel bir ileri dörtlü olur ve tadından yenilmez   :ishock: :ishock:
Orta sahaya En başta TOLGAY yazılır gerisi yanına ilave edilir :tabe: :tabe:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Töre 15-18milyon euroya gider, Quaresma ve Dzsudzsak gelirse hem iki tane kaliteli sağ-sol açık topçumuz olur, hem de ekonomik anlamda giderimiz değil gelirimiz olur.
Yönetim eğer bunu hedefliyorsa devam etmeli.
Quaresma'nın ayaklarının yere bastığını düşünüyorum, eğer taraftar sevgisini gösterirken ölçülü olursa Beşiktaş bu işten zararlı çıkmaz.
Bu üç işlem tamamlanırsa, iyi bir stoper ve forvet de alınırsa yönetimi desteklerim...

Çevrimdışı BlackEagle03

Orta sahaya En başta TOLGAY yazılır gerisi yanına ilave edilir :tabe: :tabe:

VELİ - TOLGAY OLABİLİR AMA BENCE OLMAZSA OLMAZIMIZ VELİ KAVLAK

VELİ'NİN ASKERLERİYİZ   :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı canU

Macarlamq7 gelir töre giderse ben ne anladım o işten.

Çevrimdışı Ersoy

Tolga

Kaliteli Transfer

Bak kadro buna benzer olur dönem sonunda.Atiba yerine zaten Tolgay oynamalı.Veli'de toparlanamaz artık Ozi oynayabiliyorsa orada oynasın.n'doye alınırsa Tosun Paşamız alır formayı ondan.Antep'te 15 gol atmış adam parlayacak bu sene.Şenol Hoca burağı gol kralı yaptıysa Cenk'i hayli hayli yapar.

@ByKöpekbalıgı
Bundan sonra her sene!

Töre 15-18milyon euroya gider, Quaresma ve Dzsudzsak gelirse hem iki tane kaliteli sağ-sol açık topçumuz olur, hem de ekonomik anlamda giderimiz değil gelirimiz olur.
Yönetim eğer bunu hedefliyorsa devam etmeli.
Quaresma'nın ayaklarının yere bastığını düşünüyorum, eğer taraftar sevgisini gösterirken ölçülü olursa Beşiktaş bu işten zararlı çıkmaz.
Bu üç işlem tamamlanırsa, iyi bir stoper ve forvet de alınırsa yönetimi desteklerim...
Portoda Kazandığı Para verilecekmiş yani 1.3 milyon € , Quaresma gibi bi oyuncu için gayet makul bir ücret bu :ok: Bonservisine takılmış Şimdide Forum ahalisi , 800.000 € verilecek , Yahu Biz Antepe bedava verdigimiz Serdara 2 milyon € Bonservis verip geri aldık , 800.000 € nedir !!!
Sakın bana çok demeyin senede 6 Maç oynayıp 8 Ay hastanede yatan futbolcumuzun kazandığı parayı yazarım buraya :akuma: :akuma:

Çevrimdışı BlackEagle03

Bak kadro buna benzer olur dönem sonunda.Atiba yerine zaten Tolgay oynamalı.Veli'de toparlanamaz artık Ozi oynayabiliyorsa orada oynasın.n'doye alınırsa Tosun Paşamız alır formayı ondan.Antep'te 15 gol atmış adam parlayacak bu sene.Şenol Hoca burağı gol kralı yaptıysa Cenk'i hayli hayli yapar.

@ByKöpekbalıgı

Veli için sağlık ekibinin elinden gelenin fazlasını yapması lazım seneye Veli'siz başlamamalıyız.
Oğuzhan fiziki açıdan eksiklerini tamamlarsa oda gayet iyi bir alternatif olabilir ama geçen sezon ki ozzy iş yapmaz

Çevrimdışı Fatih Berker

Macar gelip Töre gidecekse macar gelmesin bari ne yapalım.Töre bizim için çok önemli. :claps:

VELİ - TOLGAY OLABİLİR AMA BENCE OLMAZSA OLMAZIMIZ VELİ KAVLAK

VELİ'NİN ASKERLERİYİZ   :ebebe: :ebebe:
Bana göre VELİ bu takımın Yedegi bile olamazda Elden bişey gelmiyor işte !
Sonuçta armamızı temsil ediyor :ok:

Bu adama iki kez bonservis ücreti ödeyerek tarihe geçeceğiz. Böyle bir rezillik daha olamaz.
Hangi REZİLLİK !
ANTEP e Bedavaya gönderip , 2 milyon € Bonservis odeyerek geri aldığımız Serdarı hatırlatayım bende size :akuma:

Çevrimdışı Ersoy

Veli için sağlık ekibinin elinden gelenin fazlasını yapması lazım seneye Veli'siz başlamamalıyız.
Oğuzhan fiziki açıdan eksiklerini tamamlarsa oda gayet iyi bir alternatif olabilir ama geçen sezon ki ozzy iş yapmaz

Veli şimdi felan düzelse bir şey olmazdı uyum sağlardı ama öldü resmen adam o kadar geç iyileştirseler bile uyum sorunu olur.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı ayayhan

N'doye

demba da dan daha iyi santrafor

kötü yanı cw sini iyi olmaması

remy zaten santrafor degil  demba ba nın yerini dolduramaz

remy gelirse yine bu kez şenol hocanın dedgi tip santrafor gerekir

Çevrimdışı BlackEagle03

Bana göre VELİ bu takımın Yedegi bile olamazda Elden bişey gelmiyor işte !
Sonuçta armamızı temsil ediyor :ok:

Takımın Dinamosu son haftalarda onun olmadığı bariz ortadaydı bana kalırsa ama tabii kimsenin hayatına kimse karışamaz  :lol: :lol: