2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12896475 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Eslem daha 17 yaşındaymış, fizik olarak hazır görünüyor dünkü şut çalışması dışında Eslemi izleyebilen oldu mu? Velinin yokluğunda idare edebilir mi, şu anki haliyle Necip'ten iyi mi?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

O soytarının daha önce bu şanlı formayı giymesi bir hatadır tekrar giydirilecek olması da rezaletten öte bir olaydır. Mevcut durumda soytarından farksız olan bir şahsiyete soytarı dememe kimse HAKARET diyemez  :bandit:
BU HAKARETTİR işte !!
Kimseye SOYTARI diyemezsin...
Ben Dzutsaka Spytarı Desem olur mu ??? Hoş demem zaten Misal veriyorum :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

Hangi REZİLLİK !
ANTEP e Bedavaya gönderip , 2 milyon € Bonservis odeyerek geri aldığımız Serdarı hatırlatayım bende size :akuma:
Serdar o formayı şerefiyle terletmiştir. Çıkmış her maçta elinden geleni ortaya koymuştur bazı soytarılar gibi o armaya hiç bir zaman ihanet etmemiştir.  :eyes
[ Son Düzenleme: 13 Temmuz 2015, 15:28:02 Abdullah ]

Çevrimdışı Abdullah

N'doye

demba da dan daha iyi santrafor

kötü yanı cw sini iyi olmaması

remy zaten santrafor degil  demba ba nın yerini dolduramaz

remy gelirse yine bu kez şenol hocanın dedgi tip santrafor gerekir
Neye göre Ba'dan daha iyi futbolcudur? Somut verilere dayandırarak açıklayabilir misiniz?  :)

Çevrimdışı Ersoy

Quaresma'yı istiyenede laf anlatamıyoruz. Quaresmayı istemiyenede. Nötr olun kardeşim  :sevinc

Ohh en iyisi.Bende Zudzak'ın gelmesini isterim ama Quaresma'da olur nötrüm ben Olcay'dan fazla iş yapsn yeter. :bandit:
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Mehmet57

Veli, Olcay, Ersan. Bu uclunun yerine bu takima futbol oynamayi bilen herhangi oyuncu alsan bile level atlar.

Çevrimdışı Fatih Berker

Şenol hocayı az tanıyorsam olası bir durumda Eslem'i gözü kapalı oynatır ve onu kazanırız.

Çevrimdışı can1903

Quaresma bonservis sorununu halledemezse gelmesin.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Türkay

-SPORX DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve anlaşıldığı iddia edilen Dniprolu Douglas Silva Bacelar, Ukrayna basınına konuştu.

Siyah-beyazlılara transfer olup olmadığı sorulan 25 yaşındaki savunmacı, "Ben bu konuda herhangi bir şey duymadım" ifadelerini kullandı.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı aspireless

Ya hep en son olan hatirlaniyor. Veli iyiyken ki takimin durumu p.L. Takimlari ile babasa bas oynuyorduk yani goze hos gelmese de verimli oynuyordu. orada hem goze hos gelip hem verimli olan adamlar var mi var. Hic birisi turkiye ye gelir mi gelmez. Bence iyi bir veli okadar da kotu degil. Ama arkadaslar takimi bastan kuralim istiyorlar. Sol bek. Sag bek stoperler. Forvet degisti 5 yapar. Dusztzak istiyosunuz 6 kaleci istiyosunuz 7 atiba veli begenmiyorsunuz ki ben begeniyorum ikisinide 9 eder. Ilk onbirden 9 oyuncusu degisen hic bir takim sampiyon olamaz ben fe bunu iddaa ediyorum. Hele sampiyonluga oynamis uefa da basarili maclar oynamis takimin begenilmeyip degistirimesi kadar sacma birsey yok.  Ha eksiklere takviye edersin o ayri bek bir stoper forvet degisti kafi belki devre arasinda bir degisiklik daha yaparsin kafi

Çevrimdışı Fr1xsivE

Şöyle bir kadro cokmu garip olur ? Yorumlarsanız iyi olur.

Remy

Dzsudszak - Gökhan - Quaresma

Sosa - Tolgay

Motta - Ersan - Douglas - Beck

Tolga
Allahım sen bizi 15-16 yasındaki palavracı duyumculardan koru yarabbim.Amin

Çevrimdışı Ersoy

Şenol hocayı az tanıyorsam olası bir durumda Eslem'i gözü kapalı oynatır ve onu kazanırız.

Şuan hazır değil.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Fatih Berker

Şuan hazır değil.
Olası bir zorunluluk durumunda Şenol hoca kesinlikle oynatır.Adam kupa finaline 17 yaşındaki Ertuğrul'la çıkıyor.

Çevrimdışı Türkay

Besiktas Brigade ‏@BesiktasBrigade  49 sn.50 saniye önce
SÖYLENTİ | Beşiktaş, Milosevic veya Pedro ile yolları ayırıp Douglas Silva ile birlikte Luiz Rhodolfo'yu da kadrosuna katmak istiyor (LIGTV)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Daha önce Beşiktaş Forması giymiş ve Şuandada Giyen hiçbir Futbolcumuza Laf soyletmeyen , Forum Yöneticilerine Sesleniyorum !! :busted_cop: :busted_cop:
Neden Daha önce Bu formayı giymiş ve Tekrar Giymek üzere olan Quaresmaya edilen HAKARETlere müdahale Etmiyorsunuz :alala: :alala: Hoş en başta Yöneticiler kendisi Hakaret ediyorlar...
Quaresmaya Yöneticiler de dahil olarak edilen HAKARETLER :
ŞARK KURNAZI
SOYTARI
SİRK CAMBAZI
AŞAGILIK ADAM
Bunlar İLk Aklıma Gelenler
Saygılar.......
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Abdullah

BU HAKARETTİR işte !!
Kimseye SOYTARI diyemezsin...
Ben Dzutsaka Spytarı Desem olur mu ??? Hoş demem zaten Misal veriyorum :ok:
Adam soytarı değil ki diyesin. Ha hoş desen de o senin sorunun banane futboldan anlamıyor der geçerim.  :eyes Ama nasıl Olcay'ın belli özellikleri kısıtlıysa tabiri caizse yeteneksizse bu adam da soytarı kardeşim niye hakaret olarak algılıyorsunuz ki.  :evillol:

Çevrimdışı can1903

Şenol güneş Ntvspor'a çıkıyor. AÇ AÇ AÇ.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı BlackEagle03

Şöyle bir kadro cokmu garip olur ? Yorumlarsanız iyi olur.

Remy

Dzsudszak - Gökhan - Quaresma

Sosa - Tolgay

Motta - Ersan - Douglas - Beck

Tolga

Quaresma ile gökhan yer değiştirmeli belki 1 stoper daha alınabilir

Serdar o formayı şerefiyle terletmiştir. Çıkmış her maçta elinden geleni ortaya koymuştur bazı soytarılar kimi o armaya hiç bir zaman ihanet etmemiştir.  :eyes

Töre hakkında ne düşünüyorsun sence töre parası ödenmediği için oynamadı diye formasına ihanet etmiş sayılır mı, üstelik şampiyonluğa o kadar yakınken?

Çevrimdışı BavyeraKartali

Komiksiniz yaw :) ee yani tabi akli selim kalma bir yere kadar ! elit dusunme yok denecek kadar az !! Ben kesinlile Q7 nin gelmesinden yanayim ilk 11 de rahatlikla oynar velev ki oynamadi cok cok cok iyi bir yedek olur ki Besiktasimin yedek kulubusenin de takviyeye ihtiyaci vardi .Biraz daha soguk kanli olun bu ülke de bir baska dusunceye maalesef sabirli olunmuyor ! Futboldan yola cik ülke haritani gör...O zaman bize gecmis olsun.... :by2:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Türker

Ah şu Balotelli gelsede şenlik yeri olsa buralar

General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Abdullah

Daha önce Beşiktaş Forması giymiş ve Şuandada Giyen hiçbir Futbolcumuza Laf soyletmeyen , Forum Yöneticilerine Sesleniyorum !! :busted_cop: :busted_cop:
Neden Daha önce Bu formayı giymiş ve Tekrar Giymek üzere olan Quaresmaya edilen HAKARETlere müdahale Etmiyorsunuz :alala: :alala: Hoş en başta Yöneticiler kendisi Hakaret ediyorlar...
Quaresmaya Yöneticiler de dahil olarak edilen HAKARETLER :
ŞARK KURNAZI
SOYTARI
SİRK CAMBAZI

AŞAGILIK ADAM
Bunlar İLk Aklıma Gelenler
Saygılar.......
Koyu işaretliler niye hakaret olsun ki adama yapılan bir tanımlama bunlar  :bandit:

-SPORX DIŞ HABERLER- Beşiktaş'ın transfer listesinde yer alan ve anlaşıldığı iddia edilen Dniprolu Douglas Silva Bacelar, Ukrayna basınına konuştu.

Siyah-beyazlılara transfer olup olmadığı sorulan 25 yaşındaki savunmacı, "Ben bu konuda herhangi bir şey duymadım" ifadelerini kullandı.

:alala:

Çevrimdışı Ersoy

NTV Spor açın Övünç Şenol Güneş röportajı yapıyor.
Bundan sonra her sene!