Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Q7 ye bonserviste istemişler. O zaman kesin Dzsudzsak gelir hayırlı olsun TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Serdar Sarıdağ ; Sıkıntı yok Forvete İyi bir bayram hediyesi gelebilir.
Hep geliyor zaten her gün geliyor Hala umut pompalıyorlar hala ve ısrarla.
güzel bir yazı çok beğendim ama bazı eksikler var babana selamlarımı ilet öncelikleo fareli soyunma odaları bir tek bizde yoktu kardeşim her takım aynıydı tersine renklilerin stadı yoktu bizim stadımızı ortak kullanırlardıyani aynı soyunma odasını metin ali feyyaz dönemi daha yeni bir dönemdir. Ben daha eskiye gidiyorum doğuştan Beşiktaşlı denir ya ben onlardan biriyimben birisi vasıtasıyla Beşiktaşlı olmadım 15 yaşıma kadar şampiyonluk görmedim çevremde Beşiktaşlıda yoktune zaman lise hayatım başladı birde o dönem okullarda siyaset üst seviyedeydi ve sol kesim içinde Beşiktaşlılar çoğunluktaydı işte o zaman ben Beşiktaş taraftarını tanıdım Bayağıda kalabalıkmışız sana demek istediğim taraftarlıkla seyirci olmayı birbirinden ayırmak gerekirsürekli şampiyon takım peşinde koşan taraftar değildir o nedenle Beşiktaş taraftarı çok değerlidir. Şimdiki nesilde bu başarıya endeksli olmaya başladı bu yanlış taraftarlık bu değil hepimiz başarı isteriz tersi olması mümkün değilki ama başarılı olmadık diyede kulübümüzü yerden yere vurmayıztransfer elbette önemli ama isimlere takılmamak lazım endüstriyel futbolun çarkından çıkalım tamam kulüpler bu çarkın içinde ve olmak zorunda amataraftar olmamalı bu taraftarlık ruhuna aykırı bizim için renkler ve takım ruhu çok daha önemli olmalı
Başlık sessiz bombalar patlar belki puhahahah
Porto, Ricardo Quaresma için 2 milyon Euro istedi.Yeniden Beşiktaş forması giymeye hazırlanan Quaresma için siyah beyazlı kulüp Porto ile masaya oturdu. Portekiz ekibi 31 yaşındaki oyuncunun bonservisini 2 milyon Euro olarak belirledi. Siyah beyazlılar ise 1.2 milyon euro'luk resmi teklifte bulundu.Porto, Beşiktaş yönetimine 15 Temmuz'a kadar cevap verecek. Ricardo Quaresma ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Portekiz ekibi, 1.2 milyon Euro'yu kabul etmesi durumunda transfer gerçekleşecek.Bu haberin sacma olma ihtimali yüksek zaten yıllık 700 falan alıyordu galiba bonservis verecek olsak bile bence öyle bi saçmalık yapılamaz.. kaç para alıyorsa o kadar öder alırsın.
Llorenteyi beğendiremedik bir çok kişiye adamın taliplerine bak. Ee kim istemez 6-8 arası alınabilecek bir llorenteyiKaranlığın açıklamaları durumun vehametini kanıtlar nitelikte.27bin euroluk ilaç isterdim alamazlardı, ben kendim alırdım bana taksit taksit oderlerdi.Tolga sakaglığının daha ciddi şekilde raporlanmasını istemiş hani o uğruna tesislere gidilen adam gibi adam tolga.Şu iki şey zaten başarının geçen sene tesadüf olduğunu gösteriyor zaten.
Kale sıkıntı,rakip ceza sahasıda sıkıntı olursa Şenol hoca martta istifa eder.