2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12875671 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı megiddo

Q7 + Holosko + bir miktar para = dzsudzsak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:47:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
5 ay önce Demirkol çok güzel dedi.

Biri demiş ki ah bu kadroda bir de Quaresma olacaktı!

Demirkol : Ya kardeşim anlamadığınız bu zaten. Quaresma olsa bu kadro böyle cansiperhane top oynamazdı.

Doğrusu bu olduğu için Quaresma yok.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

İki kişi transferleri sonlandırmaya çalışıyormuş Q7 forvet ve stoper transferlerini. Q7 için pazar günü belli olur dedi Övünç görüşme varmış.

Çevrimdışı KUMANOVALI

selamün aleyküm

Q7 h.o
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Bunlar ne Quaresma'yı ne Douglas'ı ne Duşcak'ı ne de başka birisini bitirebilir.Bu işin bu kadar uzaması imkansız 2-3 oyuncu 2-3 gün klüple pazarlık yapsan sıradan bir transfer 4-5 güne bilemedin 1 haftaya biter.Hala bir tık yok.Stoperde Rhodolfo'dan tamamen vazgeçilmiş...Bekle babam bekle Ağustosun sonuna belki gelir belki gelmezler.Belki hiç transfer yapmayız..

Çevrimdışı mehmetthedum

Esas dinamo kiev maçındaki kartını koymak lazım . 2.maça gitmemek için rakibi biçti spordan nasibini alamamış top tepici.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı atalay

20 sayfa yazmışsınız.

Quaresma Balon.  :D

edit: Yönetim bir kısmın gönlünü yapıyor; Q7 almayınca diğer kesimin takdirini kazanacak + Zaman kazanıyorlar.

[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 14:57:23 atalay ]

Çevrimdışı Reawers

Quaresma ile kazanmaktansa Ernst ile kaybetmeyi tercih ederim.

Çevrimdışı ebabil

ağız tadıyla maça gidemeyeceğiz anlaşılan. fernandesi de alsınlar yanına 5. olalım yeniden  :ebebe:

Çevrimdışı Orhan_

Hem Semihe hemdde Ufalıjiye kendi kalesine Gol attıran kimdi ????
Fbye de kendi kalesine gol attırdı
Fb ve Gs maçlarında asistler yaptı
Kumuk maçları çok kuçumsuyorsunuz ama bu maçlar daha zordur çünkü kapanırlar ve kilidi açman zordur !! Bunu bu seozn çok yaşadık ve zorlandık kilidi açmakta !!
Q7 o donem öyle maçlarda hep kilidi açıp gardları düşürdü bunları hiç görmüyorsunuz ilginç :bandit: @Çağrı

Bu adamın oynadığı maç sayısı 10 sa oynamadığı 1000 dir. Bu adam takımı sattı. O jeneriklik golleri atmak için 100lerce top ezdi ve birisinin arkasından dönüp koşmadı. Aynı adamı biz de izledik. Huylu huyundan vazgeçer mi? Gelsin iki maç yine oynar sonra yatışı gör sen paşadaki. Gittiği her kulüpte aynı haltı yemiş bir adamdan bahsediyoruz farkındaysan! Hala adam olacağını düşündürten sebep nedir? Bak bunun Carvahalle ya da önündeki ardındaki adamla ilgisi yok. Her kulüpte aynı boku yiyor bu adam.

Çevrimdışı Melekcik

Hem Semihe hemdde Ufalıjiye kendi kalesine Gol attıran kimdi ????
Fbye de kendi kalesine gol attırdı
Fb ve Gs maçlarında asistler yaptı
Kumuk maçları çok kuçumsuyorsunuz ama bu maçlar daha zordur çünkü kapanırlar ve kilidi açman zordur !! Bunu bu seozn çok yaşadık ve zorlandık kilidi açmakta !!
Q7 o donem öyle maçlarda hep kilidi açıp gardları düşürdü bunları hiç görmüyorsunuz ilginç :bandit: @Çağrı
En azından derbilerde korkmadan oynayan takım vardı içerde dışarıda
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı alimm

Yd bir takım kursada kenarda kumda oynasalar... quaresmasporlular da gitse izlese de biz de rahatlasak...

Dip not....: Beşiktaş'ın efsanesi yıllar sonra bile taraftar provake olur diye stada gizli gidiyorum diyen İlhan Mansız'dır. Derbide locaya çıkan değil.
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı yigitcan1903

Ooo Q7 dövüşmesi yine
Yalnız bu defa ciddi
Çok değişik kafalar başkan tebrikler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ayağına topu aldığında bütün numarlının komutanı gelmiş asker gibi ayağa kalktığını kapalıdan izlemek çok hoş birşeydi, kadıköydeki maçta gökhan gönülün ileriye çıkamaması da güzeldi ama kısa sürdü öyle böyle nedenlerden dolayı yarım kaldı.. İkinci yarısı izlemeye değer fiyatı uygun olacaksa..
Gelde anlat bunu forumdakilere !! Neymiş bilinçli kırmızı goruyormuş !!!
Necip'in geçen sene 10 dakika içinde Bilinçli olarak Çirf sarıdan atıldığına, Bu seozn Hatırlayamadım bir maçta direk kırmızıdan atıldıgına , Veli ve olcayın bu seozn gereksiz yere Debilerde kırımızı kart gormesine tepki göstermeyen taraftar , q7 nin gordugu 2 Kırmızıya tepki gösteriyor İlginç :D :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Kırmızı tabi abi top zaten gitmiş direk adama arkadan çift giriyo
Valla ben çok çift girme gördüm de rakibin ayaklarına Q7 nin baldırlarıyla dokunmasına çift girme diyemiyorum. İsterseniz defalarca izleyin. Q7 sadece baldırlarıyla dokunuyor. Çift girme Muslera nın başakşehir futbolcusuna havada takla attırmasına denir  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Ersoy

Q7'ye hayır demem Zudzak olsa da üzülmem.Ama başkanın işine gelir taraftar istiyor diye düşük maliyetli Q7'yi alır hem taraftarın gönlünü alır hem az para çok iş.
Bundan sonra her sene!

Çevrimiçi COB

Quaresma gelmemeli.  Belli ki birileri bu balonu sisirip sisirip bi yerde patlatacak.

Bizim en büyük artimiz takim oyunu oynamamiz,  Quaresma gelirse bu acidan intahar olur.

Ha haber gercek ise, gercekten ilgileniyorsak ta max 500 bin euro'ya gelsin rotasyonda kullanalim... Ama gene de gelmesin :D

Çevrimdışı Tugay

Milleti güzel oyalıyorlar.Q7 gelecek zannedenler var.Elin renklisi bile adamın alınmayacağını bilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Peki o maçlar ne oldu? Kazandın mı? Kupa kazandın mı?

4. ve 5. olduğun sezonun sana göre yıldızını istediğinin farkında mısın?

Ersnt'e şu adama duydupunuyz sevginin 10 da 1'ini duymadınız. Ernst yarım sezonda şampiyonluk getirdi size.

Biraz konuşturma imkanımız olsa neler söyler Quaresma ile sen utanırsın söyleyeceklerinden.
Burada saçmalıyorsun işte !!
Ernst benim en sevdiğim adamlardan birisi!!!
İlk yarısını 6.cı bitidigimiz sezonda , yusufla birlikte bizie şampiyonluğu getiren adamdı Ernst !!
Hafızamı kaybetsem bile Beşiktaş taraftarını unutamam diyen , Bursayla anlaştım fakat Sosoyal medyada okuduklarım yüzünden vazgeçtim Beşiktaş taraftarına bunu yapamazdım diyen bir adamı nasıl sevmedigimi ve unuttugumu düşünürsün @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Necip'in geçen sene 10 dakika içinde Bilinçli olarak Çirf sarıdan atıldığına, Bu seozn Hatırlayamadım bir maçta direk kırmızıdan atıldıgına , Veli ve olcayın bu seozn gereksiz yere Debilerde kırımızı kart gormesine tepki göstermeyen taraftar , q7 nin gordugu 2 Kırmızıya tepki gösteriyor İlginç :D :D

Gel de foruma anlat ne demek? Hiç kimsenin görmediği bir şeyi görüyormuş gibi konuşmayın, mal ortada adamın ne olduğu belli bize ve gittiği takımlara ne kattığı ortada.

"Aynı şeyleri yapıp farklı sonuçlar beklemek aptallıktır."
Albert Einstein.

Çevrimdışı yigitcan1903

Milleti güzel oyalıyorlar.Q7 gelecek zannedenler var.Elin renklisi bile adamın alınmayacağını bilir.
Şaka gibi ama gerçekten ilgileniyorlar
Gelir gelmez o cesaretlerine kalmış

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Yunus iyi çocuksun ama çok boş konuşuyorsun kardeşim. Veli'nin Olcay'ın kartlarına burada fazlasıyla tepki gösterildi. Veli ve Olcay'ın kartlarında hakeme federasyona mhk ya tepki gösteren sizler şimdi Q7'yi savunacağım diye geçmişte yazdıklarınızı söylediklerinizi unutuyorsunuz en çok buna bozuluyorum. Quaresmanın sorumsuzca rakibe arkadan dalması tekme atması ayrı bir şey Veli ve Olcay'ın gördüğü kartlar ayrı bir şey. Elma ile armutları kıyaslıyorsun.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı KUMANOVALI

@Armağan Bozkurt hahahaha

yanlız çok ciddi RvP işi fb nin elinde patladı dedikodusu dönmeye başladı

olurya kazaryla bize gelirse

yıkılır buralar  :biggrinking: :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı can1903

RVP transferine sponsor Beko değil daha sağlam birisi sizce kim ?

:ishock: :ishock: :ishock:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Orhan_

Senin tepki göstermemen ilginç olan. Bilinçli olduğu belli olan kartlara rağmen hala takımdan değil de topçudan yanaysan ya gizli renklisin ya da trollsün. Bu artık fikir beyan etmenin ötesine geçti. Aklın mantığın dışına çıkmaya başladın.