2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876606 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

@Armağan Bozkurt hahahaha

yanlız çok ciddi RvP işi fb nin elinde patladı dedikodusu dönmeye başladı

olurya kazaryla bize gelirse

yıkılır buralar  :biggrinking: :biggrinking:

Ne güldüm buna be

Çevrimdışı Çağatay

RVP transferine sponsor Beko değil daha sağlam birisi sizce kim ?

:ishock: :ishock: :ishock:

bosch-siemens olabilir mi daha sağlam bi onlar var  :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yönetim Q7'yi düşünse bile bitiremez.Beceremezler.O yüzden sakin olmakta fayda var

Çevrimdışı can1903

VODAFONE VODAFONE!
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı baro19

Gökhan Töre de kayseri erciyes maçında kırmızı kart görüp FB maçında oynayamamıştı... Oda mı sattı ... Töreyide mi satalım ozaman...

Çevrimdışı beshicktush

Q7 ile en iyi görsel efekt,
Olcay Şahan ile en iyi senaryo,
Dzsudzsak ile de en iyi film oscar ödüllerini alırsınız. :ok:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Hele şu RVP dedikodusu tam komedi.Sen çıkıp Fener'in elinden topçuyu alacaksın öyle mi?Sadece güler insan buna iyice salak yerine koymaya başladılar.

Çevrimdışı Savaş

Biraz akillanmis, taraftara borcu olduğunu düşünen, mantaliteyi biraz geliştirmiş, sacma sapan hareketler yapmayacak ve bireysellik yerine takım futbolunu ön planda tutacak bi Quaresma aslında iş yapabilir. Ola ki gelirse eski dönemdeki gibi şımarık olacağını da sanmıyorum. 31 - 32 yasina geldi artık.  Ha can çıkar huy çıkmaz mi bilemem :D Ama orda anlaştığın ve takım oyuncusu olan Dzsudzsak varken Q7'nin haaaaala gereksiz olduğunu düşünüyorum. Baya bi fantezi olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Ç

Ahanda başladılar Rvp patladı diye arkadaş Aziz borsaya bildirdiği adamı bize kaptırır mı tamam uğraşıyorlar bizimkiler ama verip verebileceğin en fazla 5 milyon yıllık Fener rezil olmamak için 10 verir sen 5 milyonu verdiğin zaman. Hala bir ümit Rvp falan bekliyorlar milleti de umutlandırıyorlar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yd bir takım kursada kenarda kumda oynasalar... quaresmasporlular da gitse izlese de biz de rahatlasak...

Dip not....: Beşiktaş'ın efsanesi yıllar sonra bile taraftar provake olur diye stada gizli gidiyorum diyen İlhan Mansız'dır. Derbide locaya çıkan değil.
Arkadaşım Uslubuna ve sözlerine dikkat et !!!
Quaresmanın gelsmesini isteyenlere quaresmasporlu diye yaftalayamazsın !! Sen kimsin benim Beşiktaşlılıgımı sorguluyorsun !! Hayırdır ???
Gelmesini istiyorum ve faydalı olacağını düşünüyorum !! Sen istemezsin goruşune SAYGI duyarım ama isteyenlere quaresmasporlu diye yaftalarsan bi dakika Dur bakalım derim sana !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı canU

En azından derbilerde korkmadan oynayan takım vardı içerde dışarıda

ya o takim 5. oldu 5. korkmadi helal olsun.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 15:06:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Burada saçmalıyorsun işte !!
Ernst benim en sevdiğim adamlardan birisi!!!
İlk yarısını 6.cı bitidigimiz sezonda , yusufla birlikte bizie şampiyonluğu getiren adamdı Ernst !!
Hafızamı kaybetsem bile Beşiktaş taraftarını unutamam diyen , Bursayla anlaştım fakat Sosoyal medyada okuduklarım yüzünden vazgeçtim Beşiktaş taraftarına bunu yapamazdım diyen bir adamı nasıl sevmedigimi ve unuttugumu düşünürsün @Çağrı

Ya Abicim inan kimsenin denemediği kadar çok denedim sana bir şey anlatmayı ama olmuyor sen daha yazdıklarımı doğru anlamıyorsun.

Sana sevmiyorsun mu dedim bir tekrar oku bakalım saçmalıyorsun demeden önce.

Ve o kadar çok sevdiğin ersntin Quaresma kırmızı yediğinde top kaptırdığında bir yüzüne bak o anlatsın sana her şeyi.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Pascal Nouma ' da gidip gelmedi mi ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tugay

rvp,remy,salah,balotelli,dzeko,mitroglou,dzsudzsak,toloi,douglas,konoplyanka,rhodolfho,lucescu,glen johnson,skertel,quaresma.... KAP hariç ne ararsan var.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben pedro ve milo yerinde olsam, Tatil matil yapmam giderim kendimi gösteririm kampta. Yeni hoca, harıl harıl stoper aranıyor. KArdeşim git göster kendini ne tatili, daha 23 yaşında adamlarsınız, önünüzde uzun yıllar var tatil için.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Gökhan Töre de kayseri erciyes maçında kırmızı kart görüp FB maçında oynayamamıştı... Oda mı sattı ... Töreyide mi satalım ozaman...

satacaz zaten
a.madrid  12 veryor
18-15 m€ versin bak gör nasıl satıyorlar

töre = Q7 nin gençliğidir

ederken hemen okutacan...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı MumbLe

Vay anasını be moral 10 dakika da yerle bir oldu. Eğer bu yönetim Quaresma'yı getirmek gibi bir saçmalık yaparsa, (ki yapma ihtimalleri epey fazla) Fikret Orman yönetimi gidene kadar kulübe 1 kuruş katkım olmaz.

Ayrıca bana kalırsa bu sezon başka transfer yapılmasın (zaten beceremiyorlar) zira biz zaten bu kadroyla da 3.oluruz. Fark yaratmayacak saçma sapan adamlara para akıtmaya, 3. olmak için transfer yapmaya gerek yok.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Benim için 5. de aynı 3. de aynı. 1. olamadıktan sonra kayıp sezonlar üzerinden tartışma anlamsız bence
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı TURKahvesi

merhaba arkadaşlar,
@Çağrı güzel kardeşim rahat ol sen nedir bu sinir sende biliyorsun bunların hepsi oyun yeterki bizler doğru bildiğimiz yoldan şaşmayalım
o ismini zikretmediğim ve özellikle ismini dahi anmak istemediğim oyuncu hakkında şunu net olarak belirteyim futbol dünyasının en LOSER oyuncuların başında gelmektedir
takımın başında Ş.Güneş gibi değerli bir hoca var değerli bir takımımız var disiplinli takım oyununu benimseyen oyuncularımızdan kurulu
sadece geçen sezon final bölümünde gereken hamleyi yapamadık
işte bu hamleyi bertaraf edecek oyucular gerekli ve ben inanıyorum kaliteli ve nokta transferler yapılacaktır
biraz sabır arkadaşlar biraz daha.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 15:10:47
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Adam 31 yaşına gelmiş Gittiği her yerden aynı sebepten kovulmuş ve o adamın değişeceğini düşünenler var.

Illa şöyle mi yazalım. Daha önce 3 kez sevgilisini aldatmış biriyle birliktesiniz sizi de aldatıyor ayrılıyorsunuz ama değişeceğini düşünerek şans veriyorsunuz.

Mide ister.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Jukebox

Gelirse bunları tekrar yapmayacağının bir garantisi yok.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

İnsanlar açıp sonuçlara bile bakmıyor, playofflar dahil 10larca kez karşı karşıya geldik 2 tane bile galibiyet yok. Cesur oynamışız :) o kadar derbi fakiriyiz ki cesur oynadık diye övünme şekli çıkarmışlar.

Çevrimdışı Mehmet K

Q7 yi kulüpte istemeyen kimdi? Fikret Orman. Başkan o koltukta olduğu sürece Q7 anca seyirci olarak maç izlemeye gelir onda da bilet için çok parasını alırız

Çevrimdışı baro19

Neyse gelsin veya gelmesin Hayırlısı Olsun...