Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
@Armağan Bozkurt hahahaha yanlız çok ciddi RvP işi fb nin elinde patladı dedikodusu dönmeye başladıolurya kazaryla bize gelirse yıkılır buralar
RVP transferine sponsor Beko değil daha sağlam birisi sizce kim ?
Yd bir takım kursada kenarda kumda oynasalar... quaresmasporlular da gitse izlese de biz de rahatlasak...Dip not....: Beşiktaş'ın efsanesi yıllar sonra bile taraftar provake olur diye stada gizli gidiyorum diyen İlhan Mansız'dır. Derbide locaya çıkan değil.
En azından derbilerde korkmadan oynayan takım vardı içerde dışarıda
Burada saçmalıyorsun işte !!Ernst benim en sevdiğim adamlardan birisi!!!İlk yarısını 6.cı bitidigimiz sezonda , yusufla birlikte bizie şampiyonluğu getiren adamdı Ernst !!Hafızamı kaybetsem bile Beşiktaş taraftarını unutamam diyen , Bursayla anlaştım fakat Sosoyal medyada okuduklarım yüzünden vazgeçtim Beşiktaş taraftarına bunu yapamazdım diyen bir adamı nasıl sevmedigimi ve unuttugumu düşünürsün @Çağrı
selamün aleykümQ7 h.o
Gökhan Töre de kayseri erciyes maçında kırmızı kart görüp FB maçında oynayamamıştı... Oda mı sattı ... Töreyide mi satalım ozaman...
ya o takim 5. oldu 5. korkmadi helal olsun.