2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876628 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 15:13:53
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu tataftarı da bu hale sen getirdin ya asıl senin abv Demirören. Bu takıl başarı kazanamadığı için böyle oyunculara tutunmaya başladı taraftar.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

laf yemek için birşey yapmıyorum q7 nin gelmesini istiyorum.bu benim kendi fikrim biri ordan çıkıyor ergen diyor biri ordan adam değilsin diyor.4-5 kişi üzerimize saldırıyor bu forumda herkes özgür değilmi hakaret edilmediği sürece bu benim şahsi fikrim yönetici bile üzerime saldırıyor.Benim q7'yi sevmemden rahatsız olan varsa bana q7 şöyleydi böyleydi diye mesaj atmasın bende cevap verme versem dahi onlar gibi hakaret edici cevap vermem.
forum üyelerinin zekasına hakareti uygunmu buluyorsun sonrasında sana söylenenleride her ne kadar onaylamasam da yolunu sen açmışsın
Q7 nin gelmesini istersin neden istemeyesin ama kalkıpta tahrik edici yazılar yazamazsın şimdi geriye dönük okuyorum küfür hakaret alaycı üslup kullanan herkes bu gün benden nasibini alacak

Çevrimdışı Çağatay

Adam 31 yaşına gelmiş Gittiği her yerden aynı sebepten kovulmuş ve o adamın değişeceğini düşünenler var.

Illa şöyle mi yazalım. Daha önce 3 kez sevgilisini aldatmış biriyle birliktesiniz sizi de aldatıyor ayrılıyorsunuz ama değişeceğini düşünerek şans veriyorsunuz.

Mide ister.

Beyin ister Çağrı, beyin

kafa varsa olmaz zaten ama
kafa yoksa yapacak birşey de yoktur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağatay

Adam 31 yaşına gelmiş Gittiği her yerden aynı sebepten kovulmuş ve o adamın değişeceğini düşünenler var.

Illa şöyle mi yazalım. Daha önce 3 kez sevgilisini aldatmış biriyle birliktesiniz sizi de aldatıyor ayrılıyorsunuz ama değişeceğini düşünerek şans veriyorsunuz.

Mide ister.

Beyin ister Çağrı, beyin

kafa varsa olmaz zaten ama
kafa yoksa yapacak birşey de yoktur

forum da sapıttı ikinci kez göndermiş :D
[ Son Düzenleme: 10 Temmuz 2015, 15:16:00 cagty ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ooo Q7 dövüşmesi yine
Yalnız bu defa ciddi
Çok değişik kafalar başkan tebrikler

Yav kapatamıyom tam duruma göre şarkı oturduğum yerden oynayıp transfer haberlerini, forumu falan takip ediyom :ishock: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Konu başlığı "transfer sezonu" mu; "Quresma sezonu" mu?

Hayır, nitelikli bir tartışma olsa neyse... gelsin mi; gelmesin mi?

Konu bu.  :D

Gelmeyecek zaten boşuna yazıyorsunuz.

25 sayfa yazmışsınız.

Çevrimdışı KUMANOVALI

Mide ister.

çağrı @Yunus senin çıldırdığını söyleyince geldim

sakin

normalde fırtına öncesi sessizlik olur
konu Beşiktaş olunca tam tersi oluyor...
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Çağatay

"Beni kovarsınız eywallah da dönersem sıkıntı büyük" -Q7

Çevrimdışı pascal26

Allah'ım koca camia çıldırdı, overdose oldu, herşey birbirine girdi, yetişemiyorum!

Neyse Rüzgar da Macar'a destek atmış bu arada. İnşallah gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 15:20:07
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

çağrı @Yunus senin çıldırdığını söyleyince geldim

sakin

normalde fırtına öncesi sessizlik olur
konu Beşiktaş olunca tam tersi oluyor...

Abi tam taraftar profili popülizmden uzak doğru adımları izleyen Avrupai yapılanmaya Dönüyor der iken gerçeği görmek çok sert oldu bugün.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Savaş

Lig tv'de suan izliyorum da. Sadece yönetim arasında konuşuldu ama görüşme yok deniyor. Ayrıca Lukaku için de girişimler varmış :D

Gelmeyecek, gelemez.. Gerilmeyin bu kadar. Sakin olun yahu.. Fikret Orman'dan bahsediyoruz burda. O kadar saydirdigi adamı alır mi geri?  Fernandesi de alsın o zaman hazır göbeğe adam lazım.

Gelmez, gelemez, gelmeyecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi tam taraftar profili popülizmden uzak doğru adımları izleyen Avrupai yapılanmaya Dönüyor der iken gerçeği görmek çok sert oldu bugün.

Ya söylenecek çok şey var da.. Burda da Quaresma gelsin diyen abilerimiz kardeşlerimiz var yanlış anlaşılmasın şimdi..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Herşey Quaresma lafı çıkana kadarmış  @Çağrı  :D
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Bırakın Quaresmayı falan

Sadık Kaynarpınar ‏@skaynarpinar  17 sa.17 saat önce
Levent Çifter denen zat yine yaklaşık 200 kişiyi blok üye yaparken denetleme kurulu tarafından tespit edildi

Bizim daha büyük sorunlarımız var
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Quaresma gelsin diyenler tu kaka, gelmesin diyenler gerçek Beşiktaşlı. Helal  :ok:
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Çağatay

Lig tv'de suan izliyorum da. Sadece yönetim arasında konuşuldu ama görüşme yok deniyor. Ayrıca Lukaku için de girişimler varmış :D

Gelmeyecek, gelemez.. Gerilmeyin bu kadar. Sakin olun yahu.. Fikret Orman'dan bahsediyoruz burda. O kadar saydirdigi adamı alır mi geri?  Fernandesi de alsın o zaman hazır göbeğe adam lazım.

Gelmez, gelemez, gelmeyecek.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gelmez değil, koşa koşa gelir bizimkilerden bi ışık görsün  :)

Almayız, almamalıyız, alınmaz

Çevrimdışı KUMANOVALI

açık ve net

kimisi kabul eder kimisi etmez
3 yıldır uğraşılan bir yapılanma var
eğer Q7 gelirse yapılanma çöpe gider
takımdan taraftarına kadar YD dönemine döneriz

sakın bana kimse 3. savsatası yapmasın

bir tırt top oynayıp 3. olmak var
birde elle tutulur top oynayıp saha dışı organisazyonları sebebiyle 3. olmak var

REZA REİS başa gelmedikçe o organisazyonlar devam edecek maalesef  :biggrinking:
BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Factatum

Bizim taraftarın kafası hep çok karışık.  :akuma:

Taraftarı ayrıştıran değil, birleştiren bir transfer bekliyoruz.  :ok:

Çevrimdışı Hasan Akten

Q7'nin geleceğine, Fikret Orman ve yönetiminin bilinçlerini bu kadar kaybettiklerine inanmak dahi istemiyorum. Ama gelmese dahi, düşünmeleri bile ne kadar aciz bir başkan ve yönetime sahip olduğumuzu gösteriyor.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Q7 tarnsferini ve onun gelip fayda saglayacagını duşunenleri neden Populizm meraklısı olarak lanse ediyorsunuz ???
Benim takıldıgıım nokta bu !! Buntaraftar gerçekten onu çok sevdi ve donmesini istiyor bunun neresinde populizm ???
Ben gaydalı olacağı için istiyorum, Populistlikle alakalı değil !!
Ozaman geçen sene Demba ba diye yardıranlarda Populizm peşindeydi !! Çünkü populist bir transferdi Demba ba derim bende sana !! @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ozaman Atiba ve gökhan nında izahı yok yapmayın bunlar bir anlık sinirden olağan şeyler
çirkeflik ayrı bi şey bazılarında var derbiden önce böyle bi hareket yapılması kabul edilemez.

Çevrimdışı Anıl

RVP transferine sponsor Beko değil daha sağlam birisi sizce kim ?

:ishock: :ishock: :ishock:
Aziz Yıldırım ?

Çevrimdışı Hakan Gülcan

açık ve net

kimisi kabul eder kimisi etmez
3 yıldır uğraşılan bir yapılanma var
eğer Q7 gelirse yapılanma çöpe gider
takımdan taraftarına kadar YD dönemine döneriz

sakın bana kimse 3. savsatası yapmasın

bir tırt top oynayıp 3. olmak var
birde elle tutulur top oynayıp saha dışı organisazyonları sebebiyle 3. olmak var

REZA REİS başa gelmedikçe o organisazyonlar devam edecek maalesef  :biggrinking:

Abi sence nasıl 3. olduğumuzun bi önemi var mı?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Sadık Kaynarpınar ‏@skaynarpinar  17 sa.17 saat önce
Levent Çifter denen zat yine yaklaşık 200 kişiyi blok üye yaparken denetleme kurulu tarafından tespit edildi

:bansign: