2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12876598 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı sosyalkartal

Remy dudşak alındıktan sonra quaresmayıda isterim
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı genki1914

600 bin avro maas 0 bonservisle gelirse gelsin rotasyonda kullansınlar yoksa yol alsın  artik ileriye bakma zamani geriye değil

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Guti14

Çevrimdışı Savaş

Gelmez değil, koşa koşa gelir bizimkilerden bi ışık görsün  :)

Almayız, almamalıyız, alınmaz
Almayız.. İçim cidden rahat. Hatta bu konuşmalar bitsin diye sola adam açıklamalarını bile bekliyorum. Neye güveniyorum da böyle konuşuyorum? Tabiki de Fikret Orman inadına.  Bizim başkan herşeyi yapar ama tükürdüğünü kolay kolay yalamaz.

Almayacaktır. Boşuna tartışılıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Q7 tarnsferini ve onun gelip fayda saglayacagını duşunenleri neden Populizm meraklısı olarak lanse ediyorsunuz ???
Benim takıldıgıım nokta bu !! Buntaraftar gerçekten onu çok sevdi ve donmesini istiyor bunun neresinde populizm ???
Ben gaydalı olacağı için istiyorum, Populistlikle alakalı değil !!
Ozaman geçen sene Demba ba diye yardıranlarda Populizm peşindeydi !! Çünkü populist bir transferdi Demba ba derim bende sana !! @Çağrı

Bu taraftar derken sanki herkes sevmişte arada sevmeyen bir kaç kişi var gibi söylüyorsun
ayrıca bi de örnek olarak Demba'yı vermişsin popülist transfer diye
şu mübarek ramazan günü artı olarak cuma günü niyetine çarpılırsın

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Quaresmaayı istemeyenler Sabahtan beri Q7 yi isteyenlere HAKARET ediyor !!
Q7 isteyenler Populizm meraklısı , Futboldan anlamayan insanlar , Quaresmasporlu ve Gerçek Beşiktaşlı değil !!
Q7 yi istemeyenler İse Gerçek Beşiktaşlı , Populizmden uzak ve Futboldan anlayan insanlar değilmi !!!
Lütfen herkes kendine Gelsin !! Ortak Paydamız Beşiktaş !!
Q7 yi isteyenlerde istemeyenlerde Beşiktaşın menfaatini düşünüyor !! İsteyenelrinde istemeyenlerinde kendisine göre sebepleri var !!
Oyuzden istemeyen kişiler LUTFEN İsteyen kişilere HAKARET etmesin !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı yavvuzz

RVP için bastırıyor diyorlar yine . Arkadaş bu transfer dönemi bitse de rahatlasak . Dün gece remy otel operasyonundan bugün fenerin aldığı dedikleri RVP sponsorlu diyorlar . Ulan ne senaryolar çıkar şu transfer dönemlerinden .

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Q7 tarnsferini ve onun gelip fayda saglayacagını duşunenleri neden Populizm meraklısı olarak lanse ediyorsunuz ???
Benim takıldıgıım nokta bu !! Buntaraftar gerçekten onu çok sevdi ve donmesini istiyor bunun neresinde populizm ???
Ben gaydalı olacağı için istiyorum, Populistlikle alakalı değil !!
Ozaman geçen sene Demba ba diye yardıranlarda Populizm peşindeydi !! Çünkü populist bir transferdi Demba ba derim bende sana !! @Çağrı

Balazsı alırsak renkliler üzerinde psikolojik etki olmaz, q7 gelirse psikojikmen çok etkilenirler, q7 gelsin konu kapanmıştır. renkliler tırstı renkliler ağlıyor.

Aynen bunları dedin.

Popülistlik dersi verdin resmen çabuk unutmuşsun.

Çevrimdışı BavyeraKartali

Reza Reis mi !!!! way be komedinin dik alasi !!!
açık ve net

kimisi kabul eder kimisi etmez
3 yıldır uğraşılan bir yapılanma var
eğer Q7 gelirse yapılanma çöpe gider
takımdan taraftarına kadar YD dönemine döneriz

sakın bana kimse 3. savsatası yapmasın

bir tırt top oynayıp 3. olmak var
birde elle tutulur top oynayıp saha dışı organisazyonları sebebiyle 3. olmak var

REZA REİS başa gelmedikçe o organisazyonlar devam edecek maalesef  :biggrinking:
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar buradaki herkes beşiktaş için en iyisini istiyor  lütfen daha gelmemiş olan kişiler için bir birimizi kırmayalım ve beklentilerimizi çok yüksek tutmayalım.Transferler açıklandığı zaman gelenler üzerinden iyice tartışırız.
Örneğin benim demek istediğim beşiktaş taraftarını kızdırmak için yönetimin q7 yi bile almıyorlar havası oluşturulmak istenmiş olabilir( yönetim ile taraftarın arasını açmak için). Veya belkide yönetim bu haberleri kendi saldı pazarlık yaptığı oyuncuyu almak için (biz şu takım şunu alıyor bizim oyuncuyu almaz demiyormuyuz) belkide adamlar onu görüp verdiğimiz teklifi kabul edecek. Hadi o da değil yönetim gerçekten q7 ile ilgileniyor olsada benim için bir sıkıntı yok ben oyuncunun sözleşmesine bakarım eğer uygun şartlarda alınıyorsa buyursun gelsin.Gerekiyorsa yedek oturur ama transfere karşı çıkanları da anlamıyorum g7 nin komple oyuncu olmadığını bende biliyorum defans yönü zayıf ama hücum yönü de bir o kadar iyi arkadaşlar mesela 60-70 den sonra olcayın yerine gire bilir ve sıkışan oyunu açabilir bakın mesela gaziantep maçında 90 dk.tek kale oynadık ama çalım atacak futbolcumuz olmadığı için pozisyonlara giremedik Q7 olsa kötümü olurdu.Peki gökan töre cezalı ve sakat olduğu zaman yerine kim oynayacak kerim diyoruz ama kerimin mi defansı çok iyi allah askına biri söyleye bilir mi sneijder cimbom da ne kadar top kazanıyor defansa katkısımı var ? Demek ki hücum istiyorsan bazı şeylerden feragat edeceksin ayrıca ben şahsen Q7 ve Gökhan törenin sağlı sollu değişerek oynadığı bir beşiktaş macı görmek isterim.Ha olmasada sorun değil kendinize dert etmeyin arkadaşlar bir birimizi kırmaktansa her şeyi olumlu düşünelim beşiktaşın güzel günleri yakın hele bir stadımız açılsın :halay:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

En azından derbilerde korkmadan oynayan takım vardı içerde dışarıda
bunun q7 ile alakası yok ki tamamen korkması çekinmesi bilicten kaynaklanıyodu

Çevrimdışı Hasan Akten

Yemin ediyorum biz Beşiktaş taraftarı dayanıklı adamlarız. Bizim yaşadıklarımızı Fb'li Gs'liler yaşasa taraftarları kalmaz.

Çevrimdışı Hicks

Q7 isteyenler Populizm meraklısı , Futboldan anlamayan insanlar , Quaresmasporlu ve Gerçek Beşiktaşlı değil !!
Q7 yi istemeyenler İse Gerçek Beşiktaşlı , Populizmden uzak ve Futboldan anlayan insanlar değilmi !!!
Q7 yi isteyenlerde istemeyenlerde Beşiktaşın menfaatini düşünüyor !! İsteyenelrinde istemeyenlerinde kendisine göre sebepleri var !!

Anlamadığın nokta bu zaten, Q7'nin en ufak bir menfaati olmamıştır Beşiktaş'a bundan sonra da olamaz. Değil Beşiktaş'a hiç bir takıma olamaz. Açın gözlerinizi biraz! Bu adama hangi takıma ne fayda geldi kardeşim 31 yaşında adam bir baltaya sap olamamış, bundan sonra da olamaz! Önce gelsin Beşiktaş'ımdan çaldıklarını geri versin menfaat isteniyorsa...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Easthanbool

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Çağatay

Bak güzel kardeşim
Biz sana birisini sev yada sevme demiyoruz
objektif ol tarafsızca yaklaş
bu dediklerim q7 için de geçerli
bende geldiği zaman sevinmiştim
ama zaman içinde yaptıklarını görünce nefret etmeye başladım
istediği kadar çalım atsın trivela yapsın
adam olmadıktan sonra yapacak bir şey yok

senden ricam birisini savunurken
artılarını ve eksilerini görmen
körü körüne bağlanmaman

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yemin ediyorum biz Beşiktaş taraftarı dayanıklı adamlarız. Bizim yaşadıklarımızı Fb'li Gs'liler yaşasa taraftarları kalmaz.
ondan saç baş yoluyoruz :D

Çevrimdışı Bjk_Delisi

Bırakın Q7 Q8 Felanda RVP Alabilirmiyiz Fenerin Elinden Eğer Alırsak Gerçekten Fenerin Bütün Transferleri Boşa Gidecek Psikolojik Olarak Tükenecekler :) 100 Yılın Çalımı Olacak Fener 5 veriyorsa sen 6 ver Al Başkan :) Formadan Kazanırsın En az 3 yılda taş gibi Oynar

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Unutun stoperleri-Orta sahayı-forveti Q7 oyalar kafaları 1 hafta daha...Yönetim uyutuyor beyler dikkat edin.

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bak güzel kardeşim
Biz sana birisini sev yada sevme demiyoruz
objektif ol tarafsızca yaklaş
bu dediklerim q7 için de geçerli
bende geldiği zaman sevinmiştim
ama zaman içinde yaptıklarını görünce nefret etmeye başladım
istediği kadar çalım atsın trivela yapsın
adam olmadıktan sonra yapacak bir şey yok

senden ricam birisini savunurken
artılarını ve eksilerini görmen
körü körüne bağlanmaman

Abi peki sence quaresma gelmesin diye 'olay' çıkaranlar objektif yaklaşıyor mu?
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Hasan Akten

Unutun stoperleri-Orta sahayı-forveti Q7 oyalar kafaları 1 hafta daha...Yönetim uyutuyor beyler dikkat edin.

Uyutsunlar ya sıkıntı değil. Benim hiçbir beklentim kalmadı artık kendilerinden. Bu saatten sonra kimi alırlarsa alsınlar yönetime olan tepkim değişmeyecek. Bu kadar amatörlük, plansızlık, programsızlık olmaz.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Birisi şey yazmış "biz quaresmayı attığı attırdığı goller için değil canını dişine takarak oynadığı için sevdik"  :kop: :kop: :kop: :kop:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hasan Akten

Birisi şey yazmış "biz quaresmayı attığı attırdığı goller için değil canını dişine takarak oynadığı için sevdik"  :kop: :kop: :kop: :kop:

Duyduğum en kısa fıkra

Çevrimdışı federo

dzudzak, remy, stoper, orta saha + Q7 rüyamda ancak görürüm :)

Çevrimdışı Çağatay

Abi peki sence quaresma gelmesin diye 'olay' çıkaranlar objektif yaklaşıyor mu?

gelmesin diyenler onun daha önce ne yaptığını görenlerdir
birisi de benim
dediğim gibi ilk geldiğinde hakkaten bende sevinmiştim
ama yaptıkları kendinden nefret ettirdi
yani sana şöyle özetleyeyim
okuduğun bir kitabı aynı heyecan ile tekrar okur musun
ki bu kitabı ilk okuduğunda da zevk almadıysan ?

ayrıca bende sana bi soru sorayım
forvete balotelli gelsin ister misin ?

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

:kop: :kop: