2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12871871 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saydığın Takımlara bak bakalım bi yunus Emre hangisi Quaresma olmadan yenemezsin söyle bana.
Bireydel çabaları sayesinde atyıgı ve attırdıgı çok gol var , Derbilerde rakibe kaç kez kendi kalesine gol attırdı kaç kez asit yaptı bak bakalım bir !!!
Hansgisini yenemezdik Q7 olmasa diyorsun ama şu maçlara bir bak hep kilidi açan Q7 !! Bireysel açabalrıyla atıp attırıp takımı rahatlatmış!!! @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şuana dek kimsenin açıklanmamasının sebebi, herkesin kendi kafasına göre iş yapması. Çebinin anlaştığını fikret orman kabul etmiyor, fikret ormanın anlaştıklarını çebi istemiyor sorun çıkartıyor.

Geçmiş olsun.

Çevrimdışı Anıl

Bekletmiyoruz bildiğin istemiyorlar almayı.

Geçen gün yazdım pürüz kalmadı diye pürüz yok zaten.

Bildiğin almıyorlar şuan Dzsudzsak'ı bugün tepkimin  yarısı bunaydı.
İnsan Gerçekten Hayret ediyor :D
Hem kulübüyle hem kendisiyle anlaşıyorsun ama bekletiyorsun inanılır gibi değil !!!
Adam sırf bize İnat Kulübüyle sözleşme bile uzatabilir sizi mi bekleyecem diyerek !!!!!
Buda elden kaçarsa , daha iyisini Getirebileceklermiş gibi @Çağrı
Dzutsak dzutssak diye ölüyorsunuz , Daha iyisi geliyor bu sefer Aaaaaa o gelirse ben maça gitmem ben forma almam falan diyorsunuz!!! Afedersiniz ama iyimisiniz siz ????
Sadece biraz disiplinsiz ama akıllanmıştır artık aynı hataları yapmaz ayrıca Şenol Hoca faktörü var karşısındaki Hoca Carvalhal değil :bandit:
                             NETO
 BECK.        DOUGLAS.      TOLOİ.    TOSİÇ

.                  ATİBA.     TOLGAY

G.TORE.             SOSA.           QUARESMA

.                         REMY
:)

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Ben sıkıldım artık millet iftara kadar çıldırıyor burada birbirine sataşıyor.Dün de RVP geldi millet kafayı yedi bugün Q7 çıktı meydana yine aynı şeyler..Akşama kendinize gelirsiniz

Çevrimdışı Hicks

@Çağrı Şu Kırmızı kart poziyonunun videosunu koymuşken , Şu Helsinkiye , Plzene , Ts ye , M.Tel avive , Kayseriye , Attığı fuzelerin , Attığı jeneriklik gollerin videosunu da atsana Bi en azından tarafsız olsun :busted_cop:
He Gs ve Fb ye kendi kalaesine gol attırdıgı videolarıda koyabilrsin :icool:

Aslında bu kadar istenen, büyük görülen bir futbolcunun bir kulüpte oynadığı uzun dönem içerisinde yaptıklarını tek bir cümleye sığdırabilmen ne kadar acı farkında değilsin. Quaresma denen adamın o yukarıda yazdıklarından başka yaptığı hiç bir şey yok...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı canU

Inanın yoruldum. Quaresmanın istatistikleri üzerinden futbol bilgimin sorgulandığı da oldu sağlık olsun tartışın bakalım. Gelirse sene sonu konuşuruz ne olsa bu kez arkasında şu önünde bu vardı bu bunu yaptı o Çamura battı diyemez kimse diyeceğim ki der eminim onu da der.

Ya onun önüne arkasına... Portoda ekrem mi vardı önünde almeida mı vardı ne yaptı? Sene sonu kapı önüne koymadılar mı? Hayır o karaktersiz gelirse camia içinde oluşan bütünleşme de azalacak tekrardan bölünmeşer olacak. Takıma sırt çevirmiş ama FO ile geri dönmüş taraftar geri kaçacak bu kadar saçma bir hareket yapamazlar ya gaz veriliyor olabilir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:38:51
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Bireydel çabaları sayesinde atyıgı ve attırdıgı çok gol var , Derbilerde rakibe kaç kez kendi kalesine gol attırdı kaç kez asit yaptı bak bakalım bir !!!
Hansgisini yenemezdik Q7 olmasa diyorsun ama şu maçlara bir bak hep kilidi açan Q7 !! Bireysel açabalrıyla atıp attırıp takımı rahatlatmış!!! @Çağrı

Sen bu Takımların fazlasını daha büyüklerini bu sene Quaresma olmadan yendin değil mi? O kadar dar bakıyorsun ki sorgulaman gereken yer neden bireyselliğine kalmışız adamın yerine adam sayesinde maç kazandık oluyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Şu konuyu herkes kendine gelene kadar kilitleyin bence.Kimse kimseye saygı göstermiyor
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı iyimserure

arkadaşlar, merak etmeyin, bu Q7 söylentisi maksatlı çıkarılıyor, medya ve taraftar buna yönelmişken, yönetim transfer etmek istediği kişiyle rahatlıkla oturup pazarlık yapıyor ve oldukça uygun rakamlara transferi bitiriyor, geçen sene Demba transferi öncesi de yine biriyle söylentiler çıkmış ve tartışılmıştı o sırada Ba transfer edildi, kimdi hatırlamıyorum, daha bunun örnekleri var, canınızı sıkmayın

Çevrimdışı aa1903

quaresma'nın gelmesini tek bir açıdan sevinirim,

fikret orman ve yönetiminin gidişi hızlanabilir.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Saydığın Takımlara bak bakalım bi yunus Emre hangisi Quaresma olmadan yenemezsin söyle bana.
Hem Semihe hemdde Ufalıjiye kendi kalesine Gol attıran kimdi ????
Fbye de kendi kalesine gol attırdı
Fb ve Gs maçlarında asistler yaptı
Kumuk maçları çok kuçumsuyorsunuz ama bu maçlar daha zordur çünkü kapanırlar ve kilidi açman zordur !! Bunu bu seozn çok yaşadık ve zorlandık kilidi açmakta !!
Q7 o donem öyle maçlarda hep kilidi açıp gardları düşürdü bunları hiç görmüyorsunuz ilginç :bandit: @Çağrı
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

Hee birde dzutsak dzutsak diye ölüyosunuz demişsin abi de iletilerine bakayım dedim her 10 iletinden 8'i dzutsak :eyes @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimiçi Samet Ç

Ligin başlamasına son 35 gün.

Çevrimdışı federo

Ayağına topu aldığında bütün numarlının komutanı gelmiş asker gibi ayağa kalktığını kapalıdan izlemek çok hoş birşeydi, kadıköydeki maçta gökhan gönülün ileriye çıkamaması da güzeldi ama kısa sürdü öyle böyle nedenlerden dolayı yarım kaldı.. İkinci yarısı izlemeye değer fiyatı uygun olacaksa..

Çevrimdışı Sedat_BJK

La havle ya Resulullah... Sinek git..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Çağatay

Sen bu Takımların fazlasını daha büyüklerini bu sene Quaresma olmadan yendin değil mi? O kadar dar bakıyorsun ki sorgulaman gereken yer neden bireyselliğine kalmışız adamın yerine adam sayesinde maç kazandık oluyor.

Boşver çağrı tartışman yersiz
yauv he he diyip geç gözünü seveyim

ben dh forumdan gs ve fb li troller yüzünden kaçtım
burda resmen doluya tutuluyoruz
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Birde şunu yazayım hani q7 nani ve podolskiden iyi oyuncu falan
Q7 premier league 4 maç = 0 (yazıyla sıfır)
nani premier league 147 maç = 25 gol 56 asist
podolski premier  league 60 maç =19 gol 14 asist

tartışmanın elle tutulur hiç tarafı yok bence :)

Çevrimdışı MHakan

Ben gelmesin demiyorum, gelsin ama saha kenarında maçtan önce iki hareket yapsın  :evillol: :evillol: :evillol:
Barcelona, Inter, Porto'da kaç maçta forma giydi ? Kaç maçta iyi oynadı. İyi oyuncu ama oynamıyor. Takıma ne kadar yarar sağlayacak ?

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol hocaya acıyorum valla ben istifa ederse şaşırmam adamın istediği hiçbir şey olmuyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Temmuz 2015, 14:44:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kumuk maçları çok kuçumsuyorsunuz ama bu maçlar daha zordur çünkü kapanırlar ve kilidi açman zordur !! Bunu bu seozn çok yaşadık ve zorlandık kilidi açmakta !!
Q7 o donem öyle maçlarda hep kilidi açıp gardları düşürdü bunları hiç görmüyorsunuz ilginç :bandit: @Çağrı

Peki o maçlar ne oldu? Kazandın mı? Kupa kazandın mı?

4. ve 5. olduğun sezonun sana göre yıldızını istediğinin farkında mısın?

Ersnt'e şu adama duydupunuyz sevginin 10 da 1'ini duymadınız. Ernst yarım sezonda şampiyonluk getirdi size.

Biraz konuşturma imkanımız olsa neler söyler Quaresma ile sen utanırsın söyleyeceklerinden.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı baro19

Quaresma varken rakip takımdan 2 oyuncu onu tutmasından dolayı attığımız çok gol oldu... quaresma makul bir ücretle gelecekse iş yapar ... Karaktersizlik yapmış diyorsunuz... Oscar Cordoba için de GS maçında sattı maçı dediler... Ama cordoba nın kazandırdığı maçlarıda var...

Çevrimdışı Hakan Gülcan

Bunlara mahkum olmaya devam  :)
"Beşiktaş için bir şeyler yapmak istiyorsanız, kimsenin adamı olmayın."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi bu ne alaka şimdi Allah aşkına ya :D

Bunlara ne diyosun peki?

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Easthanbool

Ntv reklamdan sonra haber girecekmiş
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "