2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12888387 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı fore_kazık

nedir bu ertan göksu nefreti anlamış değilim  :alala: topu topu 2 transfer yaptık görende 1 sezonda 5-6 tane adamı aynı menajer getirdi sanacak.

Çevrimdışı Çağatay

1 mesaj önce övdün abi adamları :)

geç olur temiz olur inşallah bizim transferler  bilal Ve J.karacan gibi adamlara 1 er 2 ser vereceklerine  saglam adam alsınlar 7 tane  alacaklarına  4 tane  transfer yapsınlar yeterli.

övdüğüm şey şuydu adamlar yine iyi kötü transfer yaptılar
gittiler aldılar geldiler hala da alacakları var
biz ise alacaklarımız belli iken bile iş bitiremiyoruz
12 gündür stoper bekliyoruz
kono ya boş yere zaman verdik ki şimdiye kadar macarı bitirirdik
bizim alacaklarımız daha sağlam adamlar hemde ama bi türlü olmuyor
neden ?
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Hicks

Ozaman tosicte yapılan büyük başarı gibi lig biter bitmez imzalatırsın. Onu da ertan göksu isimli adı konulmamış yönetici menajerimiz  sağolsun ayarladı...

Ya neyse isteyen plan olduğunu düşünsün bir kişi beni inandıramaz adam gibi plan yapıldığına. Lig bitince bakıyorlar kim var kim yok menajerler ne öneriyor falan ona göre yürüyor bu işler.

Adam gibi plan yapıldığından söz etmiyorum ama şartlar çok hızlı ve beklenmedik şekilde değişti, işlerin gecikmesi bunun için doğal karşılanmalı. Beklenmedik şekilde 3m. Euro transfer bütçesine göre iyi kötü plan program yapılırken bu bütçe bir anda 15m'a çıktı ve bu 1-2 hafta içinde oldu. Doğal olarak menajerlerin, kulüplerin ve futbolcuların iştahı kabardı, kafalar karıştırıldı, işlerin uzama sebebi olarak bunların değerlendirilmesini öneriyorum ben sadece. :icool:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Cenk Beşiktaş'lı olduğu için geldi, parada pulda gözü olsaydı O'da diğerleri gibi son güne kadar bekler taliplerini çarpıştırır ve alabileceği en fazla parayı alırdı. Sözleşmesi biten ve para eden adamlara 6 ay kala imza attıramazsın, adam salak mı, 6 ay sonra 2 katını, 3 katını alabilecekken bundan vazgeçsin? Bu sadece Beşiktaş için değil, tüm kulüpler için böyle, en basit örneği karşımızda Konoplyanka...  :busted_cop:
Tüm dünyada sözleşmesi biten iyi oyuncular imzaları 6 ay kala atıyor. Konoplyanka ekstrem bir örnek kendisinin ne kadar para göz olduğunu gördük. Adam ayrıca niye salak olsun? 6 ay kala aynı teklifleri yine alıyor 6 ay sonra kimse ona ha sen boştasın sana 2 katını vereyim demiyorum, bu adamla kurduğun ilişkiye bağlı. Sözün özü tüm dünyada sözleşmesi biten kaliteli ve iyi adamlar mayıs haziran ayında değil aralık ocak gibi ön sözleşme imzalıyorlar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Akil Emre

Şaka gibi

Şaka gibi olan nedir, anlamadım. Yedekte Mustafa bekleyeceğine 25 yaşında fiziken güçlü, Hollanda liginde baya gol atan Altidore nasıl olur die sordum.

Çevrimdışı Hicks

O gelen sıcak parayla o aradaki farkı kapatırsın bunu anlatmaya çalışıyorum. O zaman bu bakış açısıyla devre arasında transfer yapalım o zaman da forma satışı var. İnsanları heyecanlandırırsan talep yaratırsan satışların artar, biz sadece spekülasyonlar üzerine konuşuyoruz. Taraftarına güven vereceksin ki onlarda seni destekleyecek son ana kadar transfer için bekleyen bir klübe ben güvenirim ama başkası güvenmez, bu güçlü görünmekle alakalı bir durum.

Olmayan bütçe ile nasıl bu beklentiyi karşılayacak transferler yapılacak gerçekten merak ediyorum? Olmayan parayla neyin güvenini kime vereceksin? Transfer bütçesi 1-2 haftalık olay, ondan önce bu kulübün harcayacak parası olmadığını lütfen anlayın artık. 

Çevrimdışı Hicks

Tüm dünyada sözleşmesi biten iyi oyuncular imzaları 6 ay kala atıyor. Konoplyanka ekstrem bir örnek kendisinin ne kadar para göz olduğunu gördük. Adam ayrıca niye salak olsun? 6 ay kala aynı teklifleri yine alıyor 6 ay sonra kimse ona ha sen boştasın sana 2 katını vereyim demiyorum, bu adamla kurduğun ilişkiye bağlı. Sözün özü tüm dünyada sözleşmesi biten kaliteli ve iyi adamlar mayıs haziran ayında değil aralık ocak gibi ön sözleşme imzalıyorlar.

O bahsettiğiniz adamları zaten Türkiye'ye getirmenin imkanı yok, bizim ilgilenebileceğimiz belli bir kesim var ve bunların en büyük motivi de maalesef para. :money:

Çevrimdışı Ayberk

6 ay önceden imzayı attırdın, 5. ayda sakatlandı adam ne yapacaksın?
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Şaka gibi olan nedir, anlamadım. Yedekte Mustafa bekleyeceğine 25 yaşında fiziken güçlü, Hollanda liginde baya gol atan Altidore nasıl olur die sordum.

keşke dediğin gibi olsa ama biz haftalardır dellendik bir adam gelsin diye sen ilkini almış ikinciyi beğenmiyorsun :D

Çevrimdışı kartal43

Ben anlamıyorum hep geçen seneden örnek veriliyor.yok sosa son günlerde geldi falan diye.e geldide ne oldu.şampiyonlar ligine kalabildin mi? Herhangi bir başarı alabildin mi? Nasıl bu kadar rahat olunabiliyor gerçekten aklım almıyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 11:34:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Şimdi imzayı attırdık 1 ay sonra sakatlanırsa ne yapacaksak onu yapacağız :)

Böyle bakılmaz bu duruma en garanti yol bile risklidir çünkü yatırım yaptığınız şey makine değil insan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Olmayan bütçe ile nasıl bu beklentiyi karşılayacak transferler yapılacak gerçekten merak ediyorum? Olmayan parayla neyin güvenini kime vereceksin? Transfer bütçesi 1-2 haftalık olay, ondan önce bu kulübün harcayacak parası olmadığını lütfen anlayın artık.
Madem yapamıyorsun satma o zaman elindeki adamları. Veya bedavaya gönderme(Sivok). Çok spontane hareket ediyoruz, geçen sene Sosa'da olduğu gibi. Geçen sene görece oturmuş bir kadroya eklemeler yaptık bu sene tamamen yeni bir teknik direktör ve anlayışla üstelik takımın kilit adamları olmadan yola çıkıyoruz. Ne kadar geç katılım o kadar geç uyum demek bu iki iki dört. Demba ba'nın gideceği 30 da belli olmadı çok önceden belliydi 10 gün öncesinden yani bu arada neredeyse 1 ay öncesinden belliydi, 1 aydır neyin pazarlığını yapıyoruz acaba? Büyük takım şudur; Demba Ba'yı sattığının ertesi günü başka büyük bir adamı basının önüne çıkartmaktır.
Ben iyi adamlarla anlaşacağımıza inanıyorum o konuda bir endişem yok ama gecikmeden dolayı camianın ve taraftarın ve takımın zarar gördüğünü düşünüyorum. Herşeye ekonomi gözüyle bakarsak buradan kaybedeceğimiz kazanımların(Geçen sene CL'ye gidememek belkide Sosa transferinin geç olması yüzünden, veya sağ bek almamamız yüzünden) daha felakete yol açacağını belirtmek isterim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Hep varsayımlar üzerine konuşuyoruz. İyi plan yapan takımlar transferlerini böyle yapıyorlar. İnanmayan açar araştırır bakar, o kulüpler bunun farkında değil bi tek biz akıllıyız.
Cenk Tosun örneğini tekrar hatırlatmak isterim.
Korku akıl katilidir.

Yaralanma risk analizi diye bir şey var onla olası sakatlıklar anlaşılabilir mi acaba?(Darbeye bağlı olanlar haricinde)
"Türkiye'de sadece Acıbadem Sports tarafından uygulanan; Beşiktaş ve Başakşehir Futbol Takımı oyuncularına da yapılan Yaralanma Risk Analizi"

Çevrimdışı Akil Emre

keşke dediğin gibi olsa ama biz haftalardır dellendik bir adam gelsin diye sen ilkini almış ikinciyi beğenmiyorsun :D
Bi an Mustafayı Altidordan daha çok beğeniyosun sandım :lol:  :lol: . Haklısın daha ilkini alamadılar ama elbet alacaklar , umarım bizi forvette Mustafa , orta sahada Necip rotasyonuna mahkum etmezler.

Çevrimdışı Ergin1903

Baskan Remy için Londra'ya ucmus. Transferi bitirecekmiş :busted_cop:

Çevrimdışı Kutay

hadi inşallah  :ishock: :ishock:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Bi an Mustafayı Altidordan daha çok beğeniyosun sandım :lol:  :lol: . Haklısın daha ilkini alamadılar ama elbet alacaklar , umarım bizi forvette Mustafa , orta sahada Necip rotasyonuna mahkum etmezler.

:D Cenk ikinci forvet olur heralde bitiricilik daha yüksek, veli sakat kolay kolay iyileşmez yerine biri alınmalı ama önceliği düşük. öncesinde stoper, sol açık ve forvet transferleri de şart

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

İşin kötüsü, vahim olanı.. Eleme maçları oynayacak olsak, transferlerin şimdiye dek bitirilmiş olacağını düşünen insanların hala var olması. Bu insanlar geçen sene de acele etmeye gerek yok diyordu, Arsenal maçı sonrası ise, sosa olsaydı Arsenali elemiştik diyorlardı.. Acele etme değil bu olay. 9 haziranda açıldı transfer sezonu. Bugün 9 temmuz.
Kadrosunda en az 4-5 isim değişecek takım bunu 1 ay içinde halletmeliydi.
Hepsinin alternatifi hazır derken, bu şekilde olmamalıydı olay. Alternatif hazır diyorsan, o alternatifin maliyetini getirisini goturusunu biliyorsun demektir.
Forvette evet demba Ba nın alternatifi lulakudur. Çünkü lukaku da forvettir. Ama lukakunun bonservisi 40milyon eurodur kendi maaaşı 5milyon eurodur.
Şimdi bu alternatif mi demektir?

Alternatif kelimesi, aynı şartlar ve koşullara uyan farklı yontem anlamı taşımaz mı? Bir yere e-6 dan da gidebilirsin e-5 den de sahilden de.bu alternatiftir.  Ama gideceğin yere helikopterle gitmek alternatifler arasında yer almaz, sıradan insanlar arasında.

Ne zaman kurumsal bir buyuk kulup olursun?

Demba Ba çin ekibine imzaladığını açıkladığı günün akşamında, web sitende sağlam bir intro ile yeni transferini duyurursun. Bu şu anlama gelir, benim futbolcu izleme ekibim çalışıyor, benim futbolcu havuzum geniş.
Dilediğim her oyuncunun yerini iki saat içinde doldururum.

Ba gideli ne kadar oldu? Banın gideceğini bileli nr kadar oldu? Ben size söyleyeyim. En az 45 gün oldu.

Sivok ile devam etmeyeceğini ne zaman karara bağladın? Ben sana söyleyeyim en az 6 ay oldu.

Sonuç ortada.

Acele edilmesi gereken mevkileri söylüyoruz. Savunma ve savunma onu. Bunların birlikte sadece düz koşu yapmaları bile önemli kaldı ki taktik çalışmalar çoktan başladı. Geçen seneden çok farklı bir takım olacak sahada.

Balazs diyoruz . Mevki olarak ekstrem bir acelesi olmayabilir belki ama pozisyon alma itibari önemli. Adamın sözleşmesi bitiyor. Talibi her an artabilir,  boyle fırsatları 500 bin eurolar için kaçırmayacaksın.
Bunlar yatırımdır .

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 11:49:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor, teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayırdı.

Türk futbolunun durumu tam olarak budur. Takımların başkanları yıllardır bu hocamız gibi hocaları döndüre döndüre temcit pilavı gibi takımların başına getirir.

Aşağıdan gelenlere hiç şans vermez. Eski ünlü futbolcu değilse asla genç yaşta şans bulamaz. Ama bulan da ömür boyu 20 takım düşürse de takım bulur kendine.

Deve gibiyiz doğru hiçbir yanımız yok.

Yıllardır olmadığını görmelerine rağmen;

Mesut Bakkal, Uğur Tütüneker, Samet Aybaba, Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar, Şota.

Döndürün durun.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı yigitcan1903

Daha sürer santrafor işi

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

sevgili arkadaşlar konu dışı ama önemli benim için kusura bakmayın şimdiden kayserili bi arkadas varsa özelden yazabilir mi kayseri çalışma ve sosyal güvenlik bakanlığına mühendis olarak atandım şehirle ilgili hiçbir bilgim yok.

Çevrimdışı Fatih

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekibi Osmanlıspor, teknik direktör Uğur Tütüneker ile yollarını ayırdı.

Türk futbolunun durumu tam olarak budur. Takımların başkanları yıllardır bu hocamız gibi hocaları döndüre döndüre temcit pilavı gibi takımların başına getirir.

Aşağıdan gelenlere hiç şans vermez. Eski ünlü futbolcu değilse asla genç yaşta şans bulamaz. Ama bulan da ömür boyu 20 takım düşürse de takım bulur kendine.

Mesut Bakkal, Uğur Tütüneker, Samet Aybaba, Hikmet Karaman, Güvenç Kurtar, Şota.

Döndürün durun.

ölmüyorlar da mk... illa her sene bi takima gidecekler...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Döndürün durun.

Şota pek uymadı tanıma