2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878617 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Hicks

Hadi Demba gittiği için forvet arayışına sonradan başladık
ama koskoca sezon boyunca biz de burdan bas bas bağırırken
diğer mevkilere sol açığa, stopere,orta sahaya niye şimdiye kadar adam alınmaz
yani bunun planlamasını yapmıyorlar mı
6 ay boyunca kono ile ilgilenilmiş demekki yapılabiliyor,e diğer mevkiler için de bu çalışma yapılsın madem
ama yok illa ki biz burada komaya bi gireceğiz
hayır para olmaz deli gibi araştırırsın ucuzunu
ama para da var şimdi
gs bile 3 kuruş bütçesiyle gidip şak diye getiriyor adamları
biz hala ince eleyip sık dokumaya dewam
kilimciyiz çünkü biz

Yanlış düşünüyorsunuz, basitçe şöyle düşünelim... Elinizde para yokken ve olmayacağı ön görülüyor iken yapılan liste farklıdır, olağan üstü bir şekilde para geldikten sonra bu listenin değişime uğraması da doğaldır. Bütün sıkışıklık bu durumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum açıkçası. Biraz sabır...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

diğer mevkilere sol açığa, stopere,orta sahaya niye şimdiye kadar adam alınmaz
6 ay boyunca kono ile ilgilenilmiş demekki yapılabiliyor,e diğer mevkiler için de bu çalışma yapılsın madem
ama para da var şimdi
kilimciyiz çünkü biz

Şampiyonnlar ligine direk giden  geçen sezonu şampiyon bitirmiş bi takımın 3 kurus bütçesi olacagına inanıyorsan ben bişey demıyorum

Çevrimdışı BavyeraKartali

Fransız So Foot, 31 Aralık'ta Dinamo Moskova ile sözleşmesi sona erecek olan Balázs Dzsudzsák'ın Rusya'da daha fazla futbol oynamaya devam etmek istemediğini belirterek sözleşme yenilemek için kendisine yapılan teklife olumsuz cevap verdiğini iddia etti.
Beşiktaş'ın, Macar oyuncuyu sözleşme bitiş tarihinden itibaren diğer takımlara kaptırmamak için Dinamo ile görüşmelere devam ettiği 2 milyon Euro önerdiğini yazdı. Dergi, Galatasaray'ın da Dzsudzsák'ı istediğini ama Lukas Podolski transferinden sonra şartların değiştiğini ve Beşiktaş'ın Macar oyuncu konusunda yalnız kaldığını iddia etti. Dinamo Moskova'nın 2 milyon Euro'luk bonservis bedelini az bulduğu ama bu şartlarda Beşiktaş'a "evet" demek zorunda kalacağını da kaleme aldı.
Kaynak: So Foot

Böyle bir adam icin Besiktas nasil yalniz kalir aklim almiyor.Cok daha yüksek bir miktara gidebilecekken bizim bu tok alici tavrimizin arkasinda ne var acaba cok merak ediyorummm
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

diğer mevkilere sol açığa, stopere,orta sahaya kaleye niye şimdiye kadar adam alınmaz
6 ay boyunca kono ile ilgilenilmiş demekki yapılabiliyor,
e diğer mevkiler için de bu çalışma yapılsın madem
ama para da var şimdi
kilimciyiz çünkü biz

Gs adam gibi transfer yapmadı yapamıyor, senelerdir muslera ve sneijder'i kim getirdiyse onun ekmeğini yiyorlar.
Sözleşmelerini uzatıp 2-3 sene daha yemeye uğraşıyorlar, üstüne koydukları hiçbir şey yok.

Çevrimdışı Çağatay

Yanlış düşünüyorsunuz, basitçe şöyle düşünelim... Elinizde para yokken ve olmayacağı ön görülüyor iken yapılan liste farklıdır, olağan üstü bir şekilde para geldikten sonra bu listenin değişime uğraması da doğaldır. Bütün sıkışıklık bu durumdan kaynaklanıyor diye düşünüyorum açıkçası. Biraz sabır...

Peki o zman şöyle düşünelim
biz bu sezon töre yi satmazsak
önümüzdeki sezona kesin gider bi 15-20 bandında bi rakam verene
hemen hemen herkes göstereceği performansa göre 2016 şubat-mart gibi böyle düşünmeye başlar
bunu yönetim de görüyordur
peki öyle bir durumda siz olsanız neler düşünürdünüz bu adam giderse(gitmek isterse) yerine ne yapılabilir ?
ben de sabırlı bir insanım tabiiki en pahalının değil en uygunun takıma gelmesini isterim
ama bazen de öldüresiye pazarlık aşık usandırabiliyor  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Ergin1903

Günaydın herkese. Bugün artik yönetimden en az iki transfer için bitirici vurus bekliyorum. Kap olmasa da herkes tarafindan anlasildi haberi bekliyorm bakalim.

Çevrimdışı Ayberk

Transferleri oldu bittiye getirmek mi önemli olan yoksa Tolgay'da, Gökhan'da, Sosa'da, Kerim'de, Demba'da olduğu gibi doğru transferler yapmak mı? plan yok diyen arkadaşlar nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz, haksızlık yaptığınızın farkında mısınız! Daha önce yapılan hatalardan, edilen zararlardan hala ders almadık mı? Parti yapar gibi yapılan transferlerle başımıza gelenleri görmedik mi? Tolgay 1 günde mi alındı zannediyorsunuz henüz babasının açıklamaları tazeyken..  Bir futbolcunun gelmesini etkileyen birçok faktör varken aceleci davranmak sadece zarar getirir. Biraz sabır..
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Temmuz 2015, 10:46:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Balasz Dzdudzsak " The Trakyalı "
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Şampiyonnlar ligine direk giden  geçen sezonu şampiyon bitirmiş bi takımın 3 kurus bütçesi olacagına inanıyorsan ben bişey demıyorum
şl ye direkt gidiyorlar ama aldıkları adamlar

-fettah can (bilal kısa)  :evillol:
-jem karacan
-beleş guidetti (çünkü huntelaar'a paraları yetmemiş. adam yıllık 5M istedi sanırım)
-adını bile hatırlayamadığım bi sol bek carole miydi neydi
-bide isim olarak Podolski zaten tüm parayı da ona harcadılar

yok hocam onlarda da deniz bitti madem şl ye gidiyosun bu adamlar mı onlara başarı getirecek
sadece Podo var onunda ne yapacağı soru işareti
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı ONUR KOLCU

şl ye direkt gidiyorlar ama aldıkları adamlar

-fettah can (bilal kısa)  :evillol:
-jem karacan
-beleş guidetti (çünkü huntelaar'a paraları yetmemiş. adam yıllık 5M istedi sanırım)
-adını bile hatırlayamadığım bi sol bek carole miydi neydi
-bide isim olarak Podolski zaten tüm parayı da ona harcadılar

yok hocam onlarda da deniz bitti madem şl ye gidiyosun bu adamlar mı onlara başarı getirecek
sadece Podo var onunda ne yapacağı soru işareti

1 mesaj önce övdün abi adamları :)

geç olur temiz olur inşallah bizim transferler  bilal Ve J.karacan gibi adamlara 1 er 2 ser vereceklerine  saglam adam alsınlar 7 tane  alacaklarına  4 tane  transfer yapsınlar yeterli.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir sakin olun yahu, ilk kamp çok sorun değil, zaten turnuvalarda oynayan oyuncuların varsa onlar da ilk kampa katılmıyor, bakınız Pedro ve Milosevic... İkinci kampa bütün transferler yetişecektir! Bu işlerde acele etmek kardan çok zarar getirir, 500k, 1000k size şaka gibi geliyor ama çok büyük meblağlar. En basitinden 1m Euro kabaca 100k forma satışından gelen kara eş değer. Bu şekilde düşünmenizi ve sakin olmanızı tavsiye ederim...
Geç yaptığın transferlerden dolayı satamadığın forma ve kombine paralarını ne yapacaksın peki? Hep tek taraflı düşünmeyin diyorum ama yine aynı yerde takılıp kalıyoruz. Taraftar oyuncu bekliyor yıldız bekliyor (yanlış anlaşılmasın iş yapacak adam anlamında kullandım) sen bunları almıyorsun ne doğru düzgün forma satıyorsun ne de kombine.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Easthanbool

Transfer döneminde biz,bizler   :lol:

" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Hicks

Geç yaptığın transferlerden dolayı satamadığın forma ve kombine paralarını ne yapacaksın peki? Hep tek taraflı düşünmeyin diyorum ama yine aynı yerde takılıp kalıyoruz. Taraftar oyuncu bekliyor yıldız bekliyor (yanlış anlaşılmasın iş yapacak adam anlamında kullandım) sen bunları almıyorsun ne doğru düzgün forma satıyorsun ne de kombine.

Formanın geçi, erkeni mi olur? Forma ve kombineyi transfer için alacak adam zaten transferden sonra da alır, Beşiktaş için alacak adam ise zaten almıştır... :ok:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Tamam daha açılmamış ligler hiç aceleye gerek yok. Çünkü zaten harika başarılı bir takımız biz, ne gerek var transfere. İlk iki haftayı da görelim 1 eylule kadar zaman var.

Şaka bir yana.

1- ba transferi hepimizi bi havalara soktu, kimliğimizi unuttuk, kendimiİ dev aynasında görmeye başladık.
2- 100 kişiye sorsan, 95i sıkıntı olduğunu artık bitmesi gerektiğini söylerken transferlerin 3-5 kişinin çıkıp yok canım daha var liglere acele etmeyelim diye laf söylemesi bana hiç samimi gelmiyor.

Benim sinirlerim artık kaldırmıyor bu işleri.

Düşünüyorum Beşiktaş transfer yapsa ne yapmasa ne. Neden bu kadar takıyorum kafayı beşiktaşa. Neden niçin bu kadar hassaslaştık. Neden dünyevi diğer sorunlarımız yerine beşiktaşa bu kadar kanalize hayat yaşıyoruz, Beşiktaş kazansa kaybetse sana faydası ne zararı ne. Transfer etse sana ne etmese sana ne.
Şu hayatın falanları filanları işte..

Çevrimdışı canU

Transferleri oldu bittiye getirmek mi önemli olan yoksa Tolgay'da, Gökhan'da, Sosa'da, Kerim'de, Demba'da olduğu gibi doğru transferler yapmak mı? plan yok diyen arkadaşlar nasıl bu kadar emin konuşabiliyorsunuz, haksızlık yaptığınızın farkında mısınız! Daha önce yapılan hatalardan, edilen zararlardan hala ders almadık mı? Parti yapar gibi yapılan transferlerle başımıza gelenleri görmedik mi? Tolgay 1 günde mi alındı zannediyorsunuz henüz babasının açıklamaları tazeyken..  Bir futbolcunun gelmesini etkileyen birçok faktör varken aceleci davranmak sadece zarar getirir. Biraz sabır..

Planı programı olan takım hiç bonservis ödeyemeyeceği belliyken 6 ay öncesinden eksik bölgelere başlar açıkları kapatmaya. Serbest kalacaklarla görüşülür imzalar atılır cenk de yapıldığı gibi. Transfer sezonunun son gününe kalan transferler en uygunu getirmek için beklenmiş değil plansız programsız olunduğu için son gün oluyor. Haksızlık yapılmıyor bence. Şu bonservis piyangosu vurmasa adam alamıyorduk bunun nesini savunuyorsunuz merak ediyorum. He yok illa satarız diye düşündülerse ozaman hani nerde hiç mi birşey yapılmadı bu süreçte. Atmaya tutmaya gelince 6 ay önceden 1 sene önceden başlıyoruz deniliyor hiç göremedik.

Sportif direktörlük tarzı bir profesyonel olmadığı, scout ekibinin işe yaramadığı bir sistemde zaten daha az bütçeyle başarılı olamayız anca tesadüfi şeyler olur. Transferler de transfer sezonu açılınca menajerler kimi önerirse ona göre yapılır olay budur.

Çevrimdışı Ergin1903

Hayir işin kötü tarafi tatildeyim ve ramazan oldugu için gündüzleri evdeyim. Aklimi kurcalayacak baska bir sey olmadigi için sürekli transferleri bekliyorum. Ne kadar akılcı bir adam olsam da insan bir yerden sonra dayanamiyor. Arkadas pazarlik yapiyoruz tamam ben pahaliya alinmis futbolcu istemiyorum ama yani iyi bir planlama ile en az 2 transferin ilk kampa yetismesi gerekiyordu. Ben buna kızıyorum.

Çevrimdışı Akil Emre

Forvete Remy aldık diyelim. Ben Remy yedekleyecek forvet olarak mustafa ve ömeri etkisiz buluyorum. Bunların yerine Jozy altidore düşünülemezmi fiziken güçlü ve takıma pozitif etki yapabilecek gibi duruyor. son durumu nedir , hiç düşünüldü mü ?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Formanın geçi, erkeni mi olur? Forma ve kombineyi transfer için alacak adam zaten transferden sonra da alır, Beşiktaş için alacak adam ise zaten almıştır... :ok:
Bırakın bu edebiyatı. Dünyanın heryerinde böyledir taraftar. Gidip Necip'in Mustafa Pektemek'in formasını almaz bunları izlemek için kombine almaz, Demba Ba gibi adamlar için alır, heyecanlandıracak adamlar için alır. Sen bunları getirmezsen getiremezsen ne forma satabilirsin doğru düzgün ne de kombine. Beşiktaş için alacak adam alır edebiyatı çok sığ kalıyor kusura bakmayın, öyle bir hayal dünyası yok.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Planı programı olan takım hiç bonservis ödeyemeyeceği belliyken 6 ay öncesinden eksik bölgelere başlar açıkları kapatmaya. Serbest kalacaklarla görüşülür imzalar atılır cenk de yapıldığı gibi. Transfer sezonunun son gününe kalan transferler en uygunu getirmek için beklenmiş değil plansız programsız olunduğu için son gün oluyor. Haksızlık yapılmıyor bence. Şu bonservis piyangosu vurmasa adam alamıyorduk bunun nesini savunuyorsunuz merak ediyorum. He yok illa satarız diye düşündülerse ozaman hani nerde hiç mi birşey yapılmadı bu süreçte. Atmaya tutmaya gelince 6 ay önceden 1 sene önceden başlıyoruz deniliyor hiç göremedik.

Sportif direktörlük tarzı bir profesyonel olmadığı, scout ekibinin işe yaramadığı bir sistemde zaten daha az bütçeyle başarılı olamayız anca tesadüfi şeyler olur. Transferler de transfer sezonu açılınca menajerler kimi önerirse ona göre yapılır olay budur.

Cenk Beşiktaş'lı olduğu için geldi, parada pulda gözü olsaydı O'da diğerleri gibi son güne kadar bekler taliplerini çarpıştırır ve alabileceği en fazla parayı alırdı. Sözleşmesi biten ve para eden adamlara 6 ay kala imza attıramazsın, adam salak mı, 6 ay sonra 2 katını, 3 katını alabilecekken bundan vazgeçsin? Bu sadece Beşiktaş için değil, tüm kulüpler için böyle, en basit örneği karşımızda Konoplyanka...  :busted_cop:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Forvete Remy aldık diyelim. Ben Remy yedekleyecek forvet olarak mustafa ve ömeri etkisiz buluyorum. Bunların yerine Jozy altidore düşünülemezmi fiziken güçlü ve takıma pozitif etki yapabilecek gibi duruyor. son durumu nedir , hiç düşünüldü mü ?

Şaka gibi

Çevrimdışı Hicks

Bırakın bu edebiyatı. Dünyanın heryerinde böyledir taraftar. Gidip Necip'in Mustafa Pektemek'in formasını almaz bunları izlemek için kombine almaz, Demba Ba gibi adamlar için alır, heyecanlandıracak adamlar için alır. Sen bunları getirmezsen getiremezsen ne forma satabilirsin doğru düzgün ne de kombine. Beşiktaş için alacak adam alır edebiyatı çok sığ kalıyor kusura bakmayın, öyle bir hayal dünyası yok.

Agustos'ta forma ya da kombine almak yasak mı? Ben mi bilmiyorum acaba?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Guti geldiğinde koşa koşa gidip forma almıştım yaşlı da olsa büyük bir dünya yıldızıydı. Benim gibi her sezon forma alan kombine alan adam bile bunu yapıyorsa fazla ilgisi olmayan adamları nasıl çektiğini bir düşünür müsünüz? Biraz empati yapın lütfen herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz sonra burada aykırı bir şey söylenince onları düşman veya karamsar ilan ediyorsunuz. Adam akşam evde oturmuş spor haberlerini izliyor televizyona bakıyor renkliler van persie filan almış biz halen o mu gelecek bu mu gelecek, şimdi sen bu adamdan forma almasını bekler misin veya kombine almasını? Bazen çok fazla hayalci düşünüyoruz, Türkiye'de öyle bir taraftar kültürü oluşmadı her sene gitsin kombine alsın forma alsın, bunları tetiklemek için heyecanlandıracak adam getirmelisin veya bunları getiremesen de başarı elde etmelisin, biz başarı elde edemediğimiz için bir kısır döngünün içine giriyoruz. Herşeyi taraftardan beklemek çok saçma taraftara bir şeyler vaat etmen gerekiyor biz hiç bir şey vaat etmeden destek bekliyoruz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Guti geldiğinde koşa koşa gidip forma almıştım yaşlı da olsa büyük bir dünya yıldızıydı. Benim gibi her sezon forma alan kombine alan adam bile bunu yapıyorsa fazla ilgisi olmayan adamları nasıl çektiğini bir düşünür müsünüz? Biraz empati yapın lütfen herkesi kendiniz gibi görüyorsunuz sonra burada aykırı bir şey söylenince onları düşman veya karamsar ilan ediyorsunuz. Adam akşam evde oturmuş spor haberlerini izliyor televizyona bakıyor renkliler van persie filan almış biz halen o mu gelecek bu mu gelecek, şimdi sen bu adamdan forma almasını bekler misin veya kombine almasını? Bazen çok fazla hayalci düşünüyoruz, Türkiye'de öyle bir taraftar kültürü oluşmadı her sene gitsin kombine alsın forma alsın, bunları tetiklemek için heyecanlandıracak adam getirmelisin veya bunları getiremesen de başarı elde etmelisin, biz başarı elde edemediğimiz için bir kısır döngünün içine giriyoruz. Herşeyi taraftardan beklemek çok saçma taraftara bir şeyler vaat etmen gerekiyor biz hiç bir şey vaat etmeden destek bekliyoruz.

Siz alınmamasından bahsediyorsunuz, ben ise bir süre sonra alınmasından bahsediyorum. Aynı yerde değiliz şu an, siz beni anlamadınız. Beklenen oyuncular transfer edildiğinde Ağustos'ta da olsa o kombineler, formalar satılır... :ok:

Çevrimdışı canU

Cenk Beşiktaş'lı olduğu için geldi, parada pulda gözü olsaydı O'da diğerleri gibi son güne kadar bekler taliplerini çarpıştırır ve alabileceği en fazla parayı alırdı. Sözleşmesi biten ve para eden adamlara 6 ay kala imza attıramazsın, adam salak mı, 6 ay sonra 2 katını, 3 katını alabilecekken bundan vazgeçsin? Bu sadece Beşiktaş için değil, tüm kulüpler için böyle, en basit örneği karşımızda Konoplyanka...  :busted_cop:

Ozaman tosicte yapılan büyük başarı gibi lig biter bitmez imzalatırsın. Onu da ertan göksu isimli adı konulmamış yönetici menajerimiz  sağolsun ayarladı...

Ya neyse isteyen plan olduğunu düşünsün bir kişi beni inandıramaz adam gibi plan yapıldığına. Lig bitince bakıyorlar kim var kim yok menajerler ne öneriyor falan ona göre yürüyor bu işler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Agustos'ta forma ya da kombine almak yasak mı? Ben mi bilmiyorum acaba?
O gelen sıcak parayla o aradaki farkı kapatırsın bunu anlatmaya çalışıyorum. O zaman bu bakış açısıyla devre arasında transfer yapalım o zaman da forma satışı var. İnsanları heyecanlandırırsan talep yaratırsan satışların artar, biz sadece spekülasyonlar üzerine konuşuyoruz. Taraftarına güven vereceksin ki onlarda seni destekleyecek son ana kadar transfer için bekleyen bir klübe ben güvenirim ama başkası güvenmez, bu güçlü görünmekle alakalı bir durum.
Korku akıl katilidir.