2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 28 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878598 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı TØLGA

nedense içimde hala stopere DOUGLAS gelecekmiş hissi var...
bence ikisi ilede anlaşıldı bizim kimi istediğimize bakıyor olay
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tugay

İbrahimoviç zu BJK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı alimm

bence ikisi ilede anlaşıldı bizim kimi istediğimize bakıyor olay
tercih douglas olmalı; hem daha avrupai hem daha genç hemde siyahi :-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı TØLGA

tercih douglas olmalı; hem daha avrupai hem daha genç hemde siyahi :-)
1 yaş var aralarında yaa :D diğer kriterlere katılıyorum ama  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı alimm

demba ba beşiktaş söylenti piyasasını bayaa bi yükseltti. bir zamanlar lualua gekas isimleri manşetlerdeydi şimdi ise 30 - 40 M€ luk adamların ismi geçiyor pek inandırıcı olmasada. alabileceğimizi düşündüğüm max. remy olur, ben mitro ya dahi fitim de neyse olanın en iyisi umuduyla...

Çevrimdışı Tugay

ibrahim'dir o iyi bak  :evillol: :evillol:

Sallamak bedava.Tutturmuşlar dev geliyor kral geliyor  :lol:

Çevrimdışı OnizukaSensei

Kalkın kalkın Haberturk Edin Dzeko geliyor yazmis  :ishock:  :evillol: Saka bir yana kiralansa vs. gelse isterim de bakalim insallah duzgun bir forvet gelir. Ayrica bugun bir kap gelse gelecek haftaya kadar idare ederdi bizi   :) 
Gunaydin herkese

Çevrimdışı alimm

her bölgeye üç aşağı beş yukarı istenilen isimler gelirde, ortaya miguel veloso için yönetim tarafından hiç hamle varmı ya..? 

"tolgay & veloso"  ikilisi çiçek gibi olur 

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

vodafone arena açıldığı sezonda,  vodafone  oyuncu için sponsor olur. Oldukça mantıklı , stadın reklam filminde reklam yüzü olarak dzeko olursa ;
sponsorluk için vericekler 5-15m euro arası bir rakam mantıksız olmaz , Dzeko 29 yaşında 24 milyon euro bonservis görünüyor , bize gelir 2 sene oynarsa yaş oldu 31 , maksimum gidiceği rakam 10-13m. Benim düşüncem man.city oyuncuyu 12-16m arası bir rakama bırakır , başkan sponsordan 5-7 arası alsa geri kalan 8-10m euro yu iki sene taksitle öder , stada yıldız olarak dzeko gelir , olmayacak diye birşey yok. Fikret orman bunu yapıcak ticari zeka ve bilgi var , Ben bu transferi imkansız görmüyorum , Hatta kesinlikle gerçekleşiceğini düşünüyorum.Forumda dzeko ismi ciddi olarak konuşulmalı ,
fazla hayalperest olduğumu düşünebilirsiniz, bu burda kalsın.
(fikret orman ve vodafone ceosu ingilterede görüştü)

Çevrimdışı Kadir G.

vodafone arena açıldığı sezonda,  vodafone  oyuncu için sponsor olur. Oldukça mantıklı , stadın reklam filminde reklam yüzü olarak dzeko olursa ;
sponsorluk için vericekler 5-15m euro arası bir rakam mantıksız olmaz , Dzeko 29 yaşında 24 milyon euro bonservis görünüyor , bize gelir 2 sene oynarsa yaş oldu 31 , maksimum gidiceği rakam 10-13m. Benim düşüncem man.city oyuncuyu 12-16m arası bir rakama bırakır , başkan sponsordan 5-7 arası alsa geri kalan 8-10m euro yu iki sene taksitle öder , stada yıldız olarak dzeko gelir , olmayacak diye birşey yok. Fikret orman bunu yapıcak ticari zeka ve bilgi var , Ben bu transferi imkansız görmüyorum , Hatta kesinlikle gerçekleşiceğini düşünüyorum.Forumda dzeko ismi ciddi olarak konuşulmalı ,

Roma 19 milyon veriyor zaten 12-16 arası taksitle zor bırakırlar.

Çevrimdışı fore_kazık

İbrahimoviç zu BJK
İbrahimovic zuhahahha BJK olacaktı o

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ugurkartalizma

Günaydın herkese bol KAPsız günler :lol:

Çevrimdışı federo

Mario Gomez haberleri çıkmış, hiç fena olmaz aslında..

Çevrimdışı Deniz

Bol kapli günler bekliyoruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Mehmet Ali

Mario Gomez için bir aralar gay oldugu dedikodulari cikti, sonra heteroseksuel iddaalari atildi. Turk medyasi ve toplumu potansiyel gay bir futbolcuyu rahat birakmaz,  ki bencede o tarz tercihleri olan insanlar ne Besiktasa nede Turkiyeye gelmesin.

Çevrimdışı yigitcan1903

Rvp fenere gitmiş diye bi ağlama kopmuş gene  :evillol:
Bi de bize gelecekmiş
Oturup 5 kulübüne verecekmişiz 5 kendine imza parası verecekmişiz senelik 5 verecekmişiz
Nasıl bi hayal dünyanız var ilginç gerçekten
Kafanız mı güzel

Çevrimdışı Hicks

Rvp fenere gitmiş diye bi ağlama kopmuş gene  :evillol:
Bi de bize gelecekmiş
Oturup 5 kulübüne verecekmişiz 5 kendine imza parası verecekmişiz senelik 5 verecekmişiz
Nasıl bi hayal dünyanız var ilginç gerçekten
Kafanız mı güzel

Sponsorla gelecekse sorun yok. :evillol:
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı yigitcan1903

Sponsorla gelecekse sorun yok. :evillol:
Sponsor gelecekse basketbola gelsin önce
Yıldız alacaz diye yırtmasınlar kendilerini
Bir kısım taraftar sürekli yıldız istiyor zaten,kulak asmaya gerek yok
İş yapacak bi golcü gelsin astronomik olmayan meblağa,ihtiyaç olan mevkilere kaliteli-dengeli transfer yapılsın yeter
Millet yıldız duymayagörsün,hemen uçuşa geçiyor
Diğer mevkileri niye bekletiyorlar sanıyorlarsa

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Mario Gomez için bir aralar gay oldugu dedikodulari cikti, sonra heteroseksuel iddaalari atildi. Turk medyasi ve toplumu potansiyel gay bir futbolcuyu rahat birakmaz,  ki bencede o tarz tercihleri olan insanlar ne Besiktasa nede Turkiyeye gelmesin.

Türkiye'de hiç olmadığını sanıyorsun sanırım :) Sırf toplumun tabuları var diye meydan cehalete bırakılamaz. Gelirse Türkiyede tabuları yıkmak farklı yönelimdeki insanlara saygı duymak adına çok daha anlamlı olur.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

forvette büyük balığın peşinden koşacaz diye diğer eksikler tamalanamadı bir türlü

Çevrimdışı canU

http://goo.gl/h9k3ll Başkan gene aynı ieyleri söylemiş onlar yıldız transferi yapıyor bizden beklemeyin demeye getirmiş. Sorun şurda biz yıldız transferi istemiyoruz ki sen 6 aydır yollayacağın belli sivok yerine hala adam arıyorsun, gitme ihtimali olan ba için hiçbir hazırlık yapmamışsın, bir planın programın yok sonra bütçemiz az diye ağlıyorsun

Kabak tadı verdi artık bütçe az lafları. Planlı programlı profesyonel gitsek transfer şimdiye biterdi 4 senedir aynı olay sıfır gelişim sportif direktör koltuğu dolmaması zaten plan programın olmadığını gösteriyordu. Bizim bütçe 180 onlar bütçe 200-240 milyon dolarsa nasıl iki katı oluyor bütçeleri?

Çevrimdışı ZEKI

Nerdeyse Bir ay oncesinden haberi yapildi dzeko diye..daha forum oolarak nekadar uzerinde duralim ki  :alala:

Çevrimdışı Hicks

Bir sakin olun yahu, ilk kamp çok sorun değil, zaten turnuvalarda oynayan oyuncuların varsa onlar da ilk kampa katılmıyor, bakınız Pedro ve Milosevic... İkinci kampa bütün transferler yetişecektir! Bu işlerde acele etmek kardan çok zarar getirir, 500k, 1000k size şaka gibi geliyor ama çok büyük meblağlar. En basitinden 1m Euro kabaca 100k forma satışından gelen kara eş değer. Bu şekilde düşünmenizi ve sakin olmanızı tavsiye ederim...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağatay

Bir sakin olun yahu, ilk kamp çok sorun değil, zaten turnuvalarda oynayan oyuncuların varsa onlar da ilk kampa katılmıyor, bakınız Pedro ve Milosevic... İkinci kampa bütün transferler yetişecektir! Bu işlerde acele etmek kardan çok zarar getirir, 500k, 1000k size şaka gibi geliyor ama çok büyük meblağlar. En basitinden 1m Euro kabaca 100k forma satışından gelen kara eş değer. Bu şekilde düşünmenizi ve sakin olmanızı tavsiye ederim...

Hadi Demba gittiği için forvet arayışına sonradan başladık
ama koskoca sezon boyunca biz de burdan bas bas bağırırken
diğer mevkilere sol açığa, stopere,orta sahaya kaleye niye şimdiye kadar adam alınmaz
yani bunun planlamasını yapmıyorlar mı
6 ay boyunca kono ile ilgilenilmiş demekki yapılabiliyor,
e diğer mevkiler için de bu çalışma yapılsın madem
ama yok illa ki biz burada komaya bi gireceğiz
hayır para olmaz deli gibi araştırırsın ucuzunu
ama para da var şimdi
gs bile 3 kuruş bütçesiyle gidip şak diye getiriyor adamları
biz hala ince eleyip sık dokumaya dewam
kilimciyiz çünkü biz
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 10:32:15 cagty ]
Hope for the Best, Plan for the Worst