Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
KAP gelirse haftaya gelir gibi
pazartesi netleeşir şimdi bulanık
neden kap değil kova mı bekleyelim
Neden böyle yapıyorsun mübarek adam
yarın ligin fikstürü çekiliyor, bizde 4-5 eksik var, rakiplerin iyi kötü birşeyler yapıyor, biz hala gelecek hafta falan diyoruz. Sorun isteyendemi bekletende mi bilemiyorum.
açık ve net söyleyeyim söylenen hiç bir isim doğru değil hiç bir şekilde kimseye isim açıklanmıyorBeşiktaş scoutları bile bilmiyor kimin peşinde olunduğunu bu güne kadar ortada dolanan hiç bir forvet ismi resmi ağızdan çıkmış değilbir tek macarın ismi telafuz edildi oda isim olarak değil ima olarak bu gün Fikret Ormanla karşılaşsam şu isimle ilgileniyoruz dese inanmambu yönetimde böyle bir tecrübe sahibi olduk o nedenle takılmayın sohbetinizi yapın herkes bir şeyler söylüyor merak etmeyin kimse atmıyoronlarada o şekilde söyleniyor duyduklarını iletiyorlar. isim açıklasalar pazarlığı sekteye uğratırlar ama bir konuda rahatım olur olmaz ama bu kadar uzun sürüyorsa isim büyüktür. Büyük balığı almadan küçüklerini kenarda tutuyorlar belki diğer transferler forvete göre şekillenecek bilemeyiz gizleniyorsa Beşiktaş menfaati için gizleniyor
foruma yeni uye oldum herkeze merhabalar. transfer konusunda yonetimin gerekli arastirmalari yaptigi muhakkak, ancak her ne kadar dogru bir karar olsada ben seneler sonra gelen gercek bir golcu olan demba ba gibi bir adami bulabilecegimizi pek sanmiyorum. beni endiselendiren o. bir sezonda pekdemegin kacirdigi golleri izleyerek bir sezon gecirmek istemiyorum :(
Aslinda bu ayar iyi. Yapilmis 2 transferimiz var konusan var mi? Yok. Demekki transferi tamamlamis olsak konusacak konumuz yok. Bi de boyle dusunun yani..HTC One_M8 cihazımdan gönderildi