2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878636 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Tolga

KAP gelirse haftaya gelir gibi :icool:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tugay

Bu twitterda yazan walter zenga kim ?

Çevrimdışı Efe

KAP gelirse haftaya gelir gibi :icool:
pazartesi netleeşir şimdi bulanık  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

pazartesi netleeşir şimdi bulanık  :icool:
Hadi bakalım :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Ergin1903

Herkes bir bombadan bahsediyor, kimsenin bir seyi bildigi de yok aslinda  :lol: hey allahim sen sabır ver :ebebe:

Çevrimdışı F1903

Rhodolfo ile ilgili bir KAP bekliyorum ben Persembe ya da Cuma gunu.

Twitter'da yazilanlara bakilirsa bu transfer bitmek uzere.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

neden kap değil kova mı bekleyelim :evillol: :evillol:

Neden böyle yapıyorsun mübarek adam :evillol:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

Mario Gomez için bir aralar gay oldugu dedikodulari cikti, sonra heteroseksuel iddaalari atildi. Turk medyasi ve toplumu potansiyel gay bir futbolcuyu rahat birakmaz,  ki bencede o tarz tercihleri olan insanlar ne Besiktasa nede Turkiyeye gelmesin.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ersoy

İyi geceler beyler herkese.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

yarın ligin fikstürü çekiliyor, bizde 4-5 eksik var, rakiplerin iyi kötü birşeyler yapıyor, biz hala gelecek hafta falan diyoruz. Sorun isteyendemi bekletende mi bilemiyorum.

Çevrimiçi Necmi

yarın ligin fikstürü çekiliyor, bizde 4-5 eksik var, rakiplerin iyi kötü birşeyler yapıyor, biz hala gelecek hafta falan diyoruz. Sorun isteyendemi bekletende mi bilemiyorum.
bizde iyi kötü bir şeyler yapıyoruz rakipler eksiklerini tamamladımı fener sezonu erken açacak acele etmekte haklı bizim daha zamanımız var. ilk kampı kaçırmalarının önemi yok zaten kondisyon antrenmanlarını geldikleri yerde yapıyorlar ikinci kampa yetişseler yeter nihayetinde uzaydan oyuncu almıyoruz. ne yani sırf taraftar merak ediyor diyemi acele edeceğiz UEFA ya 23 oyuncu listesi vereceğiz zaten buna yetiştirmek zorundayız

Çevrimdışı laoban

foruma yeni uye oldum herkeze merhabalar. transfer konusunda yonetimin gerekli arastirmalari yaptigi muhakkak, ancak her ne kadar dogru bir karar olsada ben seneler sonra gelen gercek bir golcu olan demba ba gibi bir adami bulabilecegimizi pek sanmiyorum. beni endiselendiren o. bir sezonda pekdemegin kacirdigi golleri izleyerek bir sezon gecirmek istemiyorum :(

Çevrimdışı fore_kazık

açık ve net söyleyeyim söylenen hiç bir isim doğru değil hiç bir şekilde kimseye isim açıklanmıyor
Beşiktaş scoutları bile bilmiyor kimin peşinde olunduğunu bu güne kadar ortada dolanan hiç bir forvet ismi resmi ağızdan çıkmış değil
bir tek macarın ismi telafuz edildi oda isim olarak değil ima olarak bu gün Fikret Ormanla karşılaşsam şu isimle ilgileniyoruz dese inanmam
bu yönetimde böyle bir tecrübe sahibi olduk o nedenle takılmayın sohbetinizi yapın herkes bir şeyler söylüyor merak etmeyin kimse atmıyor
onlarada o şekilde söyleniyor duyduklarını iletiyorlar. isim açıklasalar pazarlığı sekteye uğratırlar ama bir konuda rahatım olur olmaz ama bu kadar uzun sürüyorsa isim büyüktür. Büyük balığı almadan küçüklerini kenarda tutuyorlar belki diğer transferler forvete göre şekillenecek bilemeyiz gizleniyorsa Beşiktaş menfaati için gizleniyor
Yazılarında pek kullanmasanda noktasıyla, virgülüyle katılıyorum yazdıklarına abi. ve bende forvet transferi netleştikten sonra diğer transferlerinde birer birer açıklanacağını düşünüyorum. Harcanacak parada belli alınacak adamda... haliyle forvete ne kadar az para harcanırsa diğer mevkilerede o kadar iddialı adam alırız.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı TØLGA

foruma yeni uye oldum herkeze merhabalar. transfer konusunda yonetimin gerekli arastirmalari yaptigi muhakkak, ancak her ne kadar dogru bir karar olsada ben seneler sonra gelen gercek bir golcu olan demba ba gibi bir adami bulabilecegimizi pek sanmiyorum. beni endiselendiren o. bir sezonda pekdemegin kacirdigi golleri izleyerek bir sezon gecirmek istemiyorum :(
hoşgeldin  :D burda adettir bu kimse söylememiş 
[ Son Düzenleme: 09 Temmuz 2015, 04:00:18 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Aslinda bu ayar iyi. Yapilmis 2 transferimiz var konusan var mi? Yok. Demekki transferi tamamlamis olsak konusacak konumuz yok. Bi de boyle dusunun yani..

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat_BJK

@laoban hosgeldin..

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı atalay

3 milyon € teklif etmişiz.

Kulüpten ayrılacakmış. En güçlü aday Beşiktaş diyor.

Bonservis haklarının yarısı Gremio yarısı Atletico-PR. deymiş. (Klasik Brezilya)

Geçen yıl GS'nin 5 milyon € teklifini reddetmişler.

http://esportes.terra.com.br/gremio/rhodolfo-deva-deixar-gremio-para-jogar-no-besiktas-da-turquia,d8113484641a6e14217866ca11debca6ex7tRCRD.html

Çevrimdışı TØLGA

Aslinda bu ayar iyi. Yapilmis 2 transferimiz var konusan var mi? Yok. Demekki transferi tamamlamis olsak konusacak konumuz yok. Bi de boyle dusunun yani..

yooo konuştuk aslında beck ile tosiçi ne yapalım daha onu anlamadım ?
şuanki haliyle hiç transfer yapmasak kimse konuşmaz zaten abi bu takımla bu eksiklerle şampiyon olmak zor  :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi Necmi

Hoş geldin kardeşim Merak etme Vodafone arenanın ilk senesini transferde geçiştirme yaparak söndürmezler
mutlaka çok iyi oyuncular alınacak kimsenin bilmediği aslında bir gözü taraftarda olan ve onların isteklerine duyarlı bir
yönetim var bildiklerini okumuyorlar

Çevrimdışı Kadir G.

Bonservisi ödeyebilecek olsak gördük ki maaşta zaten 5 milyona kadar çıkabiliyormuşuz hocanın dedikleriyle tamamen uyuşan forvet dzeko. Ama olmaz ondan kafa rahat.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Durulalım biraz. İyi geceler forum :bye:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

kuvvetle muhtemel yeni stoperimizin videosunu atar ve ben kaçar hayırlı sabahlar

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı talha

Bizimkiler acaba tüm transferlerden kısıp forvete para mı biriktiriyor acaba ')
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı alimm

nedense içimde hala stopere DOUGLAS gelecekmiş hissi var...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...