Abi sadece fb ve gs değil konu, Antalya'nın Eto'o Ronaldinho transferlerinden, dünyadaki bir çok takımın yaptığı transferlere kadar, futbolla transferle ilgili her şey konuşuluyor burada. Bence konunun çok ziyaret edilmesinin bir nedeni de bu. Benim hoşuma giden de bu. Bu sayede daha önce ismini bile duymadığım bir çok futbolcudan haberdar oldum mesela. Sadece beşiktaşla ilgili yazılacak dediğiniz de bu mesajlar da gelmeyecek.
Bazı konuların gereğinden çok konuşulduğu konusunda haklısın. İpin ucu kaçabiliyor bazen. Ama dediğim gibi Beşiktaşla ilgili bir haber olsa herkes o konuda yazar zaten.
kardeşim benim ne dediğimi anlamamışsın etoyu Beşiktaşa gelmesini istiyorsan konuş yada Beşiktaşta görmek istediğin oyuncuları tartışmaya aç
kim ne diyebilir burası haber başlığı değil transfer ettiğimiz oyuncuyu konuşalım buranın amacı Beşiktaş transfer haberlerini duyumlarını tartışmak konuşmak
bize ne fener kadrosundan Beşiktaş transfer başlığında fenerin kadrosunun ne işi var
bunu konuşmak istiyorsan gidersin türk futbolu başlığında konuşursun ama burda konuşulmasına izin verilmez bu kadar açık ve net
ve burda değil hiç bir forumda buna izin verilmez sen renklilerin forumunda konuşabildiğinimi sanıyorsun istersen bir bak konu dışı yapıldığı an
banlanırlar bu bütün forumlarda böyledir buraya özgü değil her konu başlığında konuşulur.
birde yanıldığınız bir şey var biz burda anlık ziyaretci istatisliği tutuyoruz neyin hiti yükselttiği neyin düşürdüğünü biliyoruz
konu dışı olmaya başladığı an sayfa hitide düşmeye başlıyor sayfada geçirilen zaman azalıyor siz bunu ezbere konuşuyorsunuz ama biz takip ediyoruz
bizde dakika dakika girişler hangi şehirden hangi ülkeden bilgi sürekli elimizde
birde google seoda çok önemli bir kural var içerik konu başlığına uygun olacak içerikle konu başlığı ilgisizse
anında seni alt sıralara postalar google için içerik çok önemlidir aramalarda konu başlıklarına göre öncelik verir ama başlık içeriğe uymuyorsa
bunu tesbit ettiği an işin bitti bu gün Beşiktaş haber sitesi yazdığında birinci sırada çıkıyorsak yada Beşiktaş forum yazıldığında birinci
sırada çıkıyorsak bunların önemli nedenlerinden biride içeriği özgün tutabilmemizden kaynaklanıyor