2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913281 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

Yerine Toloi'yi alacaksak satılmalı.

Çevrimdışı can1903

Gelsin İnş :halay: :halay: :halay:
Gelsin sözleşmesindede kasti kırmızı kart görürse filan maddeleri olsun  :eyes sonra olur  :eyes
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Milosevic giderse Kone gelir heralde Lyon daki oyüzden Gitmesin :)

Çevrimdışı Ozan E.

Ersan gitse daha iyi ama :) hem yas hem de aldigi yillik ucretin yuksek olmasi itibariyle

Çevrimdışı Kemal

5 verirlerse gider ki vermişler deniyor , o zaman Douglas Rhodolfo olur, arkalarında Ersan ve altyapidan biri olur , Tosic ve Nejip te gerektiğinde stoper oynar.

Töre de satilirsa ki bence gidici 40 m euro luk satış yapmış olacaz :) ama gelen yok :)

Çevrimdışı Hasan Akten

Tüm takıma teklif geldi bir Olcay'a gelmedi arkadaş. Hadi resmi teklifi geçtim en azından fanatik fotomaç haberi olsun da bari hayal kurayım. Pektemek için bile 5 milyon haberi yapıldı Olcay için tek haber yok. Bu adam jübilesini bizde yapar bu gidişle :akuma:

Çevrimdışı FedericoGiunti

5 M iyi para. Satılabilir bence. Atınç 5'e satıldıysa Milo her türlü satılır.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı safa burak

Töreyi 15 m bandında heran satabilirler,  büyük ihtimallede gidecek Allah korusun diyorum ben , gideni yerine gelen olmuyor çünkü , inşallah 20 m euro bile verseler Allah ellerine ayaklarina dolandirir ve satılmaz , Ba nin bile satıldığına çok Üzgünüm .
Aynen ben de bunu diyorum 2 gundur

Çevrimdışı FedericoGiunti

Tüm takıma teklif geldi bir Olcay'a gelmedi arkadaş. Hadi resmi teklifi geçtim en azından fanatik fotomaç haberi olsun da bari hayal kurayım. Pektemek için bile 5 milyon haberi yapıldı Olcay için tek haber yok. Bu adam jübilesini bizde yapar bu gidişle :akuma:
İnan hergün saçı güzele teklif gelmiş midir diye bakıyorum ama yok sonra üzülüyorum.
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Hasan Akten

İnan hergün saçı güzele teklif gelmiş midir diye bakıyorum ama yok sonra üzülüyorum.

Saçı güzel :evillol:

Dengemizi bozdu ya adam :D

Çevrimdışı talha

Evrene inanmayın tek diyeceğim o dur
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi murat

Beşi görürse giderde adam Ersan dan iyidi be.  Ersan dan iyi iki defansı gönderdik halen daha Ersan burada :D
miloyu tek maçta seyredebildik be yazıkki.o maçtada verdiğim not ersanın 3 tane miloseviç yapacağıydı.tabi bu miloseviçin kötü olduğunu göstermez.yıllardır oynayan ersan ile ilk maçına çıkmış genç bir yabancıyı aynı kefeyede koymamak lazım.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 00:44:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada gerçekten çok sessiz.

Belli oldu ki doğrudan imza gelecek Beck'te olduğu gibi.

Öyle anlaşmaya yaklaştı şu bu yok su sızmıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Eğer Gerçekten Miloseviç e 5 Milyon € teklif varsa gidebilir , Bir kez daha ayakta alkışlarım yönetimi :tabe: :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kemal

Bu arada gerçekten çok sessiz.

Belli oldu ki doğrudan imza gelecek Beck'te olduğu gibi.

Öyle anlaşmaya yaklaştı şu bu yok su sızmıyor.

2 kap için 6 günün kaldı , yoksa semtte rakı balikliksin  :)

Çevrimdışı talha

miloyu tek maçta seyredebildik be yazıkki.o maçtada verdiğim not ersanın 3 tane miloseviç yapacağıydı.tabi bu miloseviçin kötü olduğunu göstermez.yıllardır oynayan ersan ile ilk maçına çıkmış genç bir yabancıyı aynı kefeyede koymamak lazım.

Bizde zaten oynayamadı bir insan bu kadar bahtsız olur ama turnuvada çok iyi iş çıkardı adamlar o turnuvayı bile bizim ligden daha prestijli görüyor maalesef teklifleri oradan alıyoruz :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@Çağrı hani transferler KAP lar Resmen KAP ak oldu  :s20: :s20: :s20:

Çevrimiçi murat

belkide töreye yapılan 12-15 milyonluk teklifler dembanın 13 e atıncın 5 e gitmesi ersana yapılan 4-5 milyonluk teklifler olcayı alma niyeti olanların gözünü korkutmuş olabilir :D

Çevrimdışı safa burak

Olcay kulubede beklesin ama gitmesin besiktas formasini en cok yakistirdigim futbolcu besiktasla birlikte tarihe gecmeyi en cok o hakediyor. Mesela x atti sampiyonluk geldi diyeceksek olcay olmali veya vodafone arenada ilk golu olcay atmali en azindan ben oyle istiyorum

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Hasan Akten

belkide töreye yapılan 12-15 milyonluk teklifler dembanın 13 e atıncın 5 e gitmesi ersana yapılan 4-5 milyonluk teklifler olcayı alma niyeti olanların gözünü korkutmuş olabilir :D

Hele bir gelsinler 3-4'e bırakırız abi temizinden :D

Çevrimdışı atalay

Milosevic'e gelen teklifleri 2 hafta önce yazdım.

Nesine şaşırıyorsunuz?

Çevrimdışı Hasan Akten

Olcay kulubede beklesin ama gitmesin besiktas formasini en cok yakistirdigim futbolcu besiktasla birlikte tarihe gecmeyi en cok o hakediyor. Mesela x atti sampiyonluk geldi diyeceksek olcay olmali veya vodafone arenada ilk golu olcay atmali en azindan ben oyle istiyorum

Seninle çok ayrı dünyaların insanıyız :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 00:54:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Milosevic'e gelen teklifleri 2 hafta önce yazdım.

Nesine şaşırıyorsunuz?

Doğruyu yazmalarına :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Dönmez boşuna konuşuyoruz :D