Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 18 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gelsin İnş
Töreyi 15 m bandında heran satabilirler, büyük ihtimallede gidecek Allah korusun diyorum ben , gideni yerine gelen olmuyor çünkü , inşallah 20 m euro bile verseler Allah ellerine ayaklarina dolandirir ve satılmaz , Ba nin bile satıldığına çok Üzgünüm .
Tüm takıma teklif geldi bir Olcay'a gelmedi arkadaş. Hadi resmi teklifi geçtim en azından fanatik fotomaç haberi olsun da bari hayal kurayım. Pektemek için bile 5 milyon haberi yapıldı Olcay için tek haber yok. Bu adam jübilesini bizde yapar bu gidişle
İnan hergün saçı güzele teklif gelmiş midir diye bakıyorum ama yok sonra üzülüyorum.
Beşi görürse giderde adam Ersan dan iyidi be. Ersan dan iyi iki defansı gönderdik halen daha Ersan burada
Bu arada gerçekten çok sessiz.Belli oldu ki doğrudan imza gelecek Beck'te olduğu gibi.Öyle anlaşmaya yaklaştı şu bu yok su sızmıyor.
miloyu tek maçta seyredebildik be yazıkki.o maçtada verdiğim not ersanın 3 tane miloseviç yapacağıydı.tabi bu miloseviçin kötü olduğunu göstermez.yıllardır oynayan ersan ile ilk maçına çıkmış genç bir yabancıyı aynı kefeyede koymamak lazım.
belkide töreye yapılan 12-15 milyonluk teklifler dembanın 13 e atıncın 5 e gitmesi ersana yapılan 4-5 milyonluk teklifler olcayı alma niyeti olanların gözünü korkutmuş olabilir
Olcay kulubede beklesin ama gitmesin besiktas formasini en cok yakistirdigim futbolcu besiktasla birlikte tarihe gecmeyi en cok o hakediyor. Mesela x atti sampiyonluk geldi diyeceksek olcay olmali veya vodafone arenada ilk golu olcay atmali en azindan ben oyle istiyorum
Milosevic'e gelen teklifleri 2 hafta önce yazdım.Nesine şaşırıyorsunuz?