Açıkçası ben de çok fazla yazmamama rağmen insanların yazdıklarının kısıtlanmasından rahatsız oldum. Beşiktaş taraftarı olarak takımımızı tabii ki Fenerbahçe ve Galatasaray gibi direk rakibimiz olan takımlarla kıyaslayacağız. Eğer bu konuda sadece transferler konuşulursa konu canlılığını kaybeder,insanlar artık daha az siteye uğrar hale gelir. Ayrıca Quaresma,Arda gibi konuların konuşulması da gayet doğal,biri eski futbolcumuz diğeriyse Barcelona'ya transfer olmuş be bizim takımımızı da ilgilendiren bir futbolcu. Yöneticiler konuların uzamasından endişe ediyorlar ama gördüğüm kadarıyla bu platformda insanlar görüşlerini birbirine kabul ettirmeye çalışmak yerine uzlaşmayı tercih ediyorlar. Biraz uzun oldu ama bu konu hakkında düşüncelerim böyle,özetle bu baskıcı tutumun forumu olumsuz yönde etkileyeceğini düşünüyorum.
etkilesin kardeşim problem değil burda Quaresma konuşmalarına ne zaman engel koyduk

burda üyelerin bahsetmeyin bundan demesi bizim
yaptığımız anlamımı çıkarttı mesela benim bile Q7 hakkında bir sürü mesajım var Beşiktaşla ilgili bir konu
biz burda kısıtlama koymuyoruzki tam olarak söylediğimiz şu Burası Beşiktaş taraftar forumu Buranın kurulma amacı
Beşiktaşı konuşmak her şeyin konuşulmasını isteseydik genel forum kurardık burdaki arkadaşların çoğu genel platformlarda çok fazla
takılmış Beşiktaş forumunda olmanın farkını ve ayrıcalığını anlayamıyor sen burda renklileri konuşursan buraya onları çekersin
ondan sonra onların trollemesinden burda bu huzurlu ortamı kaybedersin işin özeti Beşiktaş forumunda Beşiktaş konuşulması kısıtlama değildir.
her şeyi konuşmak isteyenler için bir sürü bu tarz forum var gider orda konuşurlar
Bizim burda hit derdimiz yok o nedenle olumsuz etkilenmesi gibi bir derdimizde yok
burda sadece Beşiktaşı konuşmak isteyenler kalsın bu bize yeter
bakın burda ceza alıyormusunuz her yerde konu dışı yaptığınız anda ceza alırsınız
burda almazsınız sadece ikaz ediyoruz devam ederse üyeliğini siliyoruz yani burda özgürlük yok
Beşiktaş diktatörlüğü hakim