2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913127 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Sarp

Koskoca Beşiktaş kulübü hocam. Yapmayın el elde baş başta otururlar mı?
İşleri sessiz yürütmeyi çözmüşlerdir sonunda; bakınız: Beck!

Çevrimdışı FedericoGiunti

Yönetime haber uçurun macar gelmezse komşunun çocuğunu keserim :))
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı EagleForce

Affelay diyorlar.

Ameliyat masasindan Eneramo'yu alan Afellay'i da alir. :akuma:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Şenol hocanın da hiç bir planı yokmuş. Adamı getirdik elinde doğru düzgün transfer listesi bile yok ya da ben öyle düşünüyorum. Rhodolfo haricinde ben bu adamı istiyorum bana getirin demedi takip ettiğim kadarıyla.Ki Rhodolfo içinde istiyorum dediği muamma basına ne kadar inanılır. Sadece tesisleri yenileme işi yaptı başka bir şey yok.Zaten bu bütün işleri Şenol hocaya devrediyoruz olayı da bir anda gelişti bu olay olduğunda aklıma ilk gelen bizim bir planımız yok bari başarısızlık olursa taraftar bize patlamasın başkasına patlasın hesabı gibi.

Çevrimdışı Kemal

Derin lamer , Aston Villa yöneticisi Fox Milo için ist da , sorun çıkmazsa 5m euroya Milo transfer oldu diyor

Çevrimdışı Hasan Akten

Yarın Şenol hoca basın toplantısında transferlerle ilgili ele avuca gelecek bir şeyler söylese bari. Genelde transferle ilgili ağzından tek kelime laf koparamıyor gazeteciler.

Çevrimdışı talha

Valla duyumculuk yapmak gibi olmasın ama bitme aşamasındaki isimlere dair az çok bilgi alabiliyorum kulüpten. Alakamız dahi yokmuş dendi bana. İşin ilginç yanı bunun dışında bir tane bile isim  öğrenemedim. Eskiden böyle değildi; az çok sızıyordu bir şeyler.  Bu yıl işler ya çok sıkı yürüyor ya da bildiğin oturmuş izliyor yönetimdekiler.

Yok artık adamlar transfer falan yapmayacak falan heralde.  Tabi ki sessiz sedasız yürüyor işler böyle olması daha iyi boşverin.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Almeida gitti ba geldi. Her ne kadar almeida ile uzatmak isteseler de.

Fernandes gitti sosa geldi. Ki sosa duran top haricinde daha komple bir adamdır.

Şimdi serdar yerine beck geldi, motta yerine tosic geldi. İyileştirmeler yok değil.

Bu transfer dönemi kritik tabi. Her geçen gün umutsuzluk artacak.

Çevrimdışı Kadir G.

Ben yarın douglasın bildirileceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı forzatunga

Arda 41 ettiyse Töreyi 15'e satmak mallık olur tamam ispanya faktörü var ama en azından 20 eder Töre yaş+yetenek

Çevrimdışı Hasan Akten

Yönetime haber uçurun macar gelmezse komşunun çocuğunu keserim :))

Çocuk hangi takımlı? :D

Çevrimdışı talha

Derin lamer , Aston Villa yöneticisi Fox Milo için ist da , sorun çıkmazsa 5m euroya Milo transfer oldu diyor

Derinin dediği ne çıkmış :) Miloyu isteyen olur ama öyle astın villa falan olmaz norwich tarzı bir takım olır

Çevrimdışı Savaş

Yönetimin transfer yapmayi düşünmediğini soyleyenler var. Senol hocanın bi planlamasinin olmadığını soyleyenler de var. Yahu arkadaslar cok abartiyosunuz. Burasi amatör küme takimi degil.  Burasi Besiktas! Transfer sizar fiyat yukselir neden sizdiriliyo diye kizarsiniz, hiçbişey sizmaz sessizlik olur uyuyo bunlar, beceriksiz, transfer yapamaz dersiniz. Siz ne istiyosunuz anlamadim ki ben :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kemal

Derinin dediği ne çıkmış :) Miloyu isteyen olur ama öyle astın villa falan olmaz norwich tarzı bir takım olır

Bende inanmamda direk isim vererek yazdı , atınc tada kesin konuşmuştu ilk başta ersana da olmaz yazmıştı , adam isim vererek yazmış , Milo nun yaşı Vitrini CW si musait bence doğruluk payı olabilir.

Çevrimdışı Ersoy

Sessiz yürütülmesi iyi de uzun zaman olunca hiç görüşme yapılmamış gibi bir his geliyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı talha

Almeida gitti ba geldi. Her ne kadar almeida ile uzatmak isteseler de.

Fernandes gitti sosa geldi. Ki sosa duran top haricinde daha komple bir adamdır.

Şimdi serdar yerine beck geldi, motta yerine tosic geldi. İyileştirmeler yok değil.

Bu transfer dönemi kritik tabi. Her geçen gün umutsuzluk artacak.

Olcay yerine de biri gelecek illa ki ama kim merak ediyorum.

Bu arada bir defans bilemedin iki defans arka komple değişti zaten sıkıntılı kısmı çözdük. 

Bana göre Motta Tosic kesebilir çünkü Motta ne zaman rekabete girdi mi verim konusunda kendini ileriye atmıştır

Çevrimiçi Necmi

Abi sadece fb ve gs değil konu, Antalya'nın Eto'o Ronaldinho transferlerinden, dünyadaki bir çok takımın yaptığı transferlere kadar, futbolla transferle ilgili her şey konuşuluyor burada. Bence konunun çok ziyaret edilmesinin bir nedeni de bu. Benim hoşuma giden de bu. Bu sayede daha önce ismini bile duymadığım bir çok futbolcudan haberdar oldum mesela. Sadece beşiktaşla ilgili yazılacak dediğiniz de bu mesajlar da gelmeyecek.

Bazı konuların gereğinden çok konuşulduğu konusunda haklısın. İpin ucu kaçabiliyor bazen. Ama dediğim gibi Beşiktaşla ilgili bir haber olsa herkes o konuda yazar zaten.
kardeşim benim ne dediğimi anlamamışsın etoyu Beşiktaşa gelmesini istiyorsan konuş yada Beşiktaşta görmek istediğin oyuncuları tartışmaya aç
kim ne diyebilir burası haber başlığı değil transfer ettiğimiz oyuncuyu konuşalım buranın amacı Beşiktaş transfer haberlerini duyumlarını tartışmak konuşmak
bize ne fener kadrosundan Beşiktaş transfer başlığında fenerin kadrosunun ne işi var
bunu konuşmak istiyorsan gidersin türk futbolu başlığında konuşursun ama burda konuşulmasına izin verilmez bu kadar açık ve net
ve burda değil hiç bir forumda buna izin verilmez sen renklilerin forumunda konuşabildiğinimi sanıyorsun istersen bir bak konu dışı yapıldığı an
banlanırlar bu bütün forumlarda böyledir buraya özgü değil her konu başlığında konuşulur.
birde yanıldığınız bir şey var biz burda anlık ziyaretci istatisliği tutuyoruz neyin hiti yükselttiği neyin düşürdüğünü biliyoruz
konu dışı olmaya başladığı an sayfa hitide düşmeye başlıyor sayfada geçirilen zaman azalıyor siz bunu ezbere konuşuyorsunuz ama biz takip ediyoruz
bizde dakika dakika girişler hangi şehirden hangi ülkeden bilgi sürekli elimizde
birde google seoda çok önemli bir kural var içerik konu başlığına uygun olacak içerikle konu başlığı ilgisizse
anında seni alt sıralara postalar google için içerik çok önemlidir aramalarda konu başlıklarına göre öncelik verir ama başlık içeriğe uymuyorsa
bunu tesbit ettiği an işin bitti bu gün Beşiktaş haber sitesi yazdığında birinci sırada çıkıyorsak yada Beşiktaş forum yazıldığında birinci
sırada çıkıyorsak bunların önemli nedenlerinden biride içeriği özgün tutabilmemizden kaynaklanıyor

Çevrimdışı Ersoy

Derin kim Allah aşkına.Anca başkalarının dediği çıkmayınca laf atıyor.Saçma sapan konuşuyor.
Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı Kemal

Başka güvenilir hesaplarda yazdı beyler hayırlı işler :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ee milo satılmalı mı sizce?

Çevrimiçi Samet Ç

Bu Milo olayı doğru olabilir.

Çevrimdışı Hasan Akten

5 milyon haberi yalandır bence. Atınç çok bozdu bizim dengemizi

Çevrimdışı talha

Beşi görürse giderde adam Ersan dan iyidi be.  Ersan dan iyi iki defansı gönderdik halen daha Ersan burada :D

Çevrimdışı Tolga

5 M euro teklif varsa gitmesinde sakınca yok.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...