2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 19 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12913263 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Milosevic'e gelen teklifleri 2 hafta önce yazdım.

Nesine şaşırıyorsunuz?

5 yazmadin,  5 demek gitti gidiyor demek

Çevrimdışı Kadir G.

5 yazmadin,  5 demek gitti gidiyor demek

5 yazdı hatta 3 m£ yazdı o da 4.8 m euro mu ne yapıyor. Pounddan dolayı hatırda kalmamıştır.

Çevrimdışı talha

Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

5 yazdı hatta 3 m£ yazdı o da 4.8 m euro mu ne yapıyor. Pounddan dolayı hatırda kalmamıştır.

o zmn ben atlamisim , hayırlı olsun  Milo da gitti diyebiliriz o zmn

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 07 Temmuz 2015, 00:59:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
o zmn ben atlamisim , hayırlı olsun  Milo da gitti diyebiliriz o zmn

Seni de satmayı düşünüyor başkan abi :D

Oyuncu satışlarındaki üstün muhasebenden ötürü Porto'ya vereceklermiş  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Ee milo satılmalı mı sizce?

Tatmin edecek rakamı bulan her oyuncu bence satılmalı
bu kadar teklifin gelmeside yönetimin doğru adımlar attığını gösteriyor
bir çok insanın düşüncesine katılmıyorum bunlar nasıl alıdıysa gene iyi oyuncular alınır
göndermeyelim mantığı artık bitmeli göndermediğimizin turşusunu bile kuramıyoruz

Çevrimdışı Kemal

Seni de satmayı düşünüyor başkan abi :D

Oyuncu satışlarındaki üstün muhasebenden ötürü Porto'ya vereceklermiş  :kop:

Benden para kazanamaz kardeşim yerime de hemen biri bulunur ondan satmaz :) :)

Töre 15 güne yolcu bu arada uyandirayim sağ açığa da birilerini bulup agustosa kadar tartışalım :D

Çevrimdışı Volkan Başaran

Görünen oki stoper Rhodolfo olacak. Nedense bu adam hakkında çokta olumlu referans alamadım..

Şenol Güneş in Douglas ve Rhdolfo konusunda çokta istekli olmadığını söyledi Fırat Günayer, doğru olabilir..

Ağır defans istemiyormuş. Mecbur kalmış gibi olacak..

Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Kadir G.

Milo da satılısa yerine kiralık toloi+veloso gerçekleşebilir çok güzel olur.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Yunus Emre Dökmeci'nin mesajları inanılmaz derecede sinirimi bozuyor. Öyle zannediyorum ki sadece ilgi çekmek ve insanları sinir etmek için böyle mesajlar atıyor.

Sinirlerin bozulmasın, profiline gir, engelleme listesi var engellersin görmezsin.
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimiçi murat

Hele bir gelsinler 3-4'e bırakırız abi temizinden :D
demba 27 gol attıysa en büyük yardımcısı olcaydır.çok küçümsüyorsunuz bu adamı.farklı tiplemede bir adam.şimdi karşısında bir töre var onunla kıyaslıyorsunuz.töre topa hakim bir oyuncu fakat olcaydaki zeka kesinlikle yok.törenin en büyük özelliği topu ayağına yapıştırması ve dribling ile adam geçmesi.olcay gol atan kanat arda oyun kuran kanat gökhan ve q7 bireysel takılan kanat oyuncuları.en ideali ise bu üçünün birleşimi olurki onuda almaya para yetmez.burada önemli olan oyuncunuzun karakterine göre oyun sistemi oluşturmak.neyi iyi yapabiliyorsa onu öne çıkarabilecek şekilde oynamak.bırakın töre topu taşısın olcayda araya sızsın.olcaydan topu taşımasını  veya pas oyunu yapmasını beklerseniz olmaz.

Çevrimdışı Mehmet Ali

Sinirlerin bozulmasın, profiline gir, engelleme listesi var engellersin görmezsin.

Çok teşekkür ettim.

Çevrimdışı mellfred

Arda'nın gidişiyle tore iddiaları da kızışır sanırım. Yönetim umarım bu ihtimali de görür de yerine alternatif düşünür

Çevrimdışı Fatih Berker

Afellay hakkında ne düşünüyorsunuz?

Çevrimiçi murat

Dindonun Ahırı değilse M.Pektemek e  İSmaile - Uğura -  Ersan a- Oguzhana verilen bedeva paraları hesabını sorun...!

niye bedava adamlar futbol oynuyorlar.bu sayılan oyuncuların hiç biri kötü değil.bazen hocanın sistemine uymazlar bazen yanında oynayana.

Çevrimdışı ALI RIZA

niye bedava adamlar futbol oynuyorlar.bu sayılan oyuncuların hiç biri kötü değil.bazen hocanın sistemine uymazlar bazen yanında oynayana.
Aynen @MURAT abi Bedava resmen hepsi yıldız yanındaki oyuncular düzensiz  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet57

Yetersiz buluyorum. Hollanda disinda biryere etkili olamadi ve hep sakat. Oyun stili de cok bencil. Yere bakip gitmesi, takim arkadaslarini gormemesi etc. Degmez asla.

Çevrimdışı ALI RIZA

Madem devam ediyor, üzgünüm.

Quaresma tartışması ile ilgili atılacak mesajları temizleyecek ve silecek artık moderatörler ve yöneticiler.

Devam ettirmeyin boşuna yormayın kendinizi arkadaşlar.

Temizlik Vakti  :ishock: :ishock: :ishock:
Uzun zamandır yapmıyordum  :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
Ayrıca Yeni gelenler bilmiyordur temizliği Eskiler bilir nasıl temizlediğimi  :sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yarın da kap gelmezse bilmiyorum artık neler olacak. :))

Çevrimdışı Ersoy

Ben şuan begenmiyorum. İstemem takımda.

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bundan sonra her sene!

Çevrimdışı atalay

En geç Salı gününden itibaren hafta sonuna kadar stoper ve sol kanat transferi bekliyorum...

Are You Ready  :icool:

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı Anıl