2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 24 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825120 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı JoseDemba

Chelsea kiralık vermeyi kabul etmiş opsiyonuda eklemek istiyormuşuz 11 istiyolarmış biz 7.5 civarına çekmeye çalışıyormuşuz. Torunoğulları ilgileniyormuş bu transferle
Koneyi Şenol Güneş istememiş  Rhodolfo yüksek ücretten vazgeçmiş Dniprolu Douglası kiralamak istiyormuşuz diğeriyle görüşme olmamış (Erdem Ulus)
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ALI RIZA

Dzsduzsak gelsinde görelim  :super: :super:

Çevrimdışı TØLGA

Demek Ki Dzsduzsak geliyor  :bandit:
adını düzgün yazmayı öğrendim gelsin artık  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

Demek Ki Dzsduzsak geliyor  :bandit:
Bu adam gelmezse seni de Muhammed Demirci'nin yoluna alırız diye korkuyorum  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 16:00:33
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Chelsea kiralık vermeyi kabul etmiş opsiyonuda eklemek istiyormuşuz 11 istiyolarmış biz 7.5 civarına çekmeye çalışıyormuşuz. Torunoğulları ilgileniyormuş bu transferle
Koneyi Şenol Güneş istememiş  Rhodolfo yüksek ücretten vazgeçmiş Dniprolu Douglası kiralamak istiyormuşuz diğeriyle görüşme olmamış (Erdem Ulus)

Erdem Ulus ise yazılanların tam tersini düşünebiliriz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Menajerleri bir kisi olarak degil de bir sirket olarak düsünün, her zaman maksimum kâr hedeflemeleri çok dogal. Menajerlerden neden nefret edilir hiç anlamadim. Komünist bir ülke degil ki burasi. Sirketler her zaman maksimum kâr hedeflemek zorundalar. O adam Çin takimindan 5 milyon istese de gayet normaldir. Su anda Ertan Göksu ne kadar kazandi? 0. Ersan gitseydi en azindan bir kaç yüzbin kazanabilirdi. Bir menajer asla kendi ayagina sikmaz.

Ersan kendi gitmek istememis iste çok belli. Siz olsaniz yilda 4 milyon TL kazandiginiz, size krallar gibi davranilan dünya sehri Istanbul'u birakip Çin'e daha fazla para kazanmak için tasinir miydiniz? Ben gitmezdim yani.
hımm kominist ülkede menejerlik sistemi nasıl oluyormuş merak ettim bahsettiğine göre bayağı iyi biliyorsun

Çevrimdışı yigitcan1903

Dniprolu Douglas
Truvalı Helen
Magdalalı Meryem

Bu üçünü istiyorum

Çevrimdışı atalay

hımm kominist ülkede menejerlik sistemi nasıl oluyormuş merak ettim bahsettiğine göre bayağı iyi biliyorsun

Komünist ülke mi var ağabey; menajerlik olsun?  :D

Çevrimdışı JoseDemba

Hangi Douglas daha faydalı olur  :kop: Dniprolu Douglas'ı izlemedim hiç
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimiçi LORDBJK

Ya arkadaşlar bu sizin ersana karşı olan kin niye anlamıyorum.Sırf türk olduğu için bence Ersan Franco'dan da miloseviç'tende iyi futbolcu bir kere franco gibi hantal değil ayrıca hava toplarında'da iyi , bir kere mücadeleci bu sene bütün avrupa maçlarında rakibin en iyi forvetleri ile balotelli dahil  hep ersan boğuştu franco alan savunması yaptı. Yapmayın bu kadar oyuncumuzu yerden yere vurmayın.Hadi gitti diyelim seneye fener ve cimbom ilk 11 de hep yabancı çıkartırsa federasyon da milli takımdaki türkler ilk 11 oynamıyor diye kuralı zamanla azaltmaya giderse Allah aşkına söylermisiniz türkiyede ersandan daha iyi kimi bulucaz.

Çevrimdışı yigitcan1903

Ya arkadaşlar bu sizin ersana karşı olan kin niye anlamıyorum.Sırf türk olduğu için bence Ersan Franco'dan da miloseviç'tende iyi futbolcu bir kere franco gibi hantal değil ayrıca hava toplarında'da iyi , bir kere mücadeleci bu sene bütün avrupa maçlarında rakibin en iyi forvetleri ile balotelli dahil  hep ersan boğuştu franco alan savunması yaptı. Yapmayın bu kadar oyuncumuzu yerden yere vurmayın.Hadi gitti diyelim seneye fener ve cimbom ilk 11 de hep yabancı çıkartırsa federasyon da milli takımdaki türkler ilk 11 oynamıyor diye kuralı zamanla azaltmaya giderse Allah aşkına söylermisiniz türkiyede ersandan daha iyi kimi bulucaz.
Fener ve G.saray bu kadar yabancı alacak ve sonra eskiye dönüş olacak öyle mi?
Bu kadar yüklü kontratlar falan
Şu Ersan övülünce bi yerleri havaya uçurasım geliyo öfkeden
Ne ersanmış be
Sezon içinde kanser eden bu adam değildi sanki

Çevrimdışı atalay

Dniprolu Douglas
Truvalı Helen
Magdalalı Meryem

Bu üçünü istiyorum

Truvalı Helen'in bonservisi Yunan ekibi Menelaus'ta mı; yoksa Fransız temsilcisi Paris'te mi?  :lol:

Çevrimdışı Türkay

Rakip presdeyken kendi ceza sahasına sağdan top indiren adam Ersan. Mutlaka bulunur daha iyisi  :kop:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı yigitcan1903

Truvalı Helen'in bonservisi Yunan ekibi Menelaus'ta mı; yoksa Fransız temsilcisi Paris'te mi?  :lol:
Yüzdeliymiş
Bi sonraki satıştan da pay almak istiyolarmış

Çevrimdışı yigitcan1903

Haklı
Komünizm gerçekleştiyse artık ortada devlet kalmamalı

Çevrimdışı can1903

TRT Spor ve A Spor'u izleyebilirsiniz. Takımımız Almanya'ya iniş yaptı. Hakan Gündoğar ve Minnoş ordalar canlı bağlantı olacaktır :evillol:

http://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor-159/

http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin
Gazetelerde verdiği demeçlerde ilk önce stoper ve sol açık bitecek demiş
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Mehmet57

Ersan sadece bizim degil, ligin en kotu stopperleri arasinda.

Hava topu hakimiyeti yok, fizik guc yok, oyun zekasi yok, hamle yok, oyun kurma yok.

Besiktas'da nasil oynadigini gectim, insanlar Ersani nasil begeniyor ona sasiriyorum.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Alla alla demek ilk önce stoper ve sol açık demiş.
Aklıma tek şey dinamodan balazs ve douglas geliyor:))

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 16:13:00
  • Beşiktaş / Bodrum

Co-Ownership  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

zaten sorun orda insanlar bilmedikleri kelimeleri yanlış şekilde kullanmamalı kominizm ve ülke kelimeleri yan yana gelmez
kominizm adı üzerinde kominal yaşam demektir ve temelinde sınıfları ve sınırları reddeder yani kominist ülke olmaz kominist toplum olur
bir yerde sınırlar varsa orda kominizm yoktur. kominizm bu gezegende sadece ilkel kominal toplumlarda çok ilkel şekliyle görülmüştür.
onun dışında hiç bir zaman olmadı. O zamanda futbol yoktu  :alala: bilemeyeceğim menejerlik sistemi nasıl olur.

Çevrimdışı Doğuhan

remy e instagramdan bende yüklendim ama forvete kim gelirse gelsin tosunpaşadan ve ömerden kolay kolay formayı alabileceğini sanmıyorum bu sene patlama yapacaklar bundan eminim ben 20 yaşındayım hatırladığım tek düzgün yerli forvet ilhan mansız biraz da ahmet dursun bi batuhan olcak mı dedik oda ayrı bi olay çıktı 20 senede bi oyuncu çıkaramamak yakışmıyor bize saçma sapan transferler yapıldı yıllardır yok gökhan güleç sinan kurumuş mecburi ali kuçik oynattık bi ara daha veysel cihanları mı saysam geri dönüp bi uzaktan füzesi dışında iş yapmayan nihatı mı saysam oynamadan giden fatih tekkeyi mi saysam bilemedim

Çevrimdışı altan0348

Ersan-miloseviç-mustafa-necip-ismail ne kadar  para verilirse verilsin satilmali. Eşşek yüküyle para alıyorlar. Maas giderleri azalır en azindan.

Gokhan töreye 9 milyon euro ve sosaya 5 milyon euro  üstü bir teklif gelirse bence hiç dusunmediler direk satsinlar.

Çevrimdışı canU

remy e instagramdan bende yüklendim ama forvete kim gelirse gelsin tosunpaşadan ve ömerden kolay kolay formayı alabileceğini sanmıyorum bu sene patlama yapacaklar bundan eminim ben 20 yaşındayım hatırladığım tek düzgün yerli forvet ilhan mansız biraz da ahmet dursun bi batuhan olcak mı dedik oda ayrı bi olay çıktı 20 senede bi oyuncu çıkaramamak yakışmıyor bize saçma sapan transferler yapıldı yıllardır yok gökhan güleç sinan kurumuş mecburi ali kuçik oynattık bi ara daha veysel cihanları mı saysam geri dönüp bi uzaktan füzesi dışında iş yapmayan nihatı mı saysam oynamadan giden fatih tekkeyi mi saysam bilemedim

Ömer patlama falan yapamaz. Senede 6-7 gol atar o bile maksimumu. Cenk de 11-12 bandında gezer. Ki bu da maksimum atacağı. Bizim 20civarı gol atacak forvete ihtiyacımız var. Hatta ömerle cenke de güvenemem bi tane forvet lazım yabancı , genç guidetti tarzı. Pektemek de acilen gitmeli durduğu 1 saniye zarar nasıl sözleşme uzatılır aklım almıyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Kim gelirse gelsin cenkten ömerden nasıl forma alamayacak? Remy alınsa yedek mi kalacak mesela

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 16:20:27
  • Beşiktaş / Bodrum
3 forvetimiz ligde 35 golü bulsun öpüp de başımıza koyalım.

4 kanadımız da 25 gol bulsun yine öpüp başımıza koyalım.

Zaten takımın kalanı 20 gol bile atsa 80 gol oluyor biz daha 60'ı göremiyoruz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli