Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 21 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Demek Ki Dzsduzsak geliyor
Chelsea kiralık vermeyi kabul etmiş opsiyonuda eklemek istiyormuşuz 11 istiyolarmış biz 7.5 civarına çekmeye çalışıyormuşuz. Torunoğulları ilgileniyormuş bu transferleKoneyi Şenol Güneş istememiş Rhodolfo yüksek ücretten vazgeçmiş Dniprolu Douglası kiralamak istiyormuşuz diğeriyle görüşme olmamış (Erdem Ulus)
Menajerleri bir kisi olarak degil de bir sirket olarak düsünün, her zaman maksimum kâr hedeflemeleri çok dogal. Menajerlerden neden nefret edilir hiç anlamadim. Komünist bir ülke degil ki burasi. Sirketler her zaman maksimum kâr hedeflemek zorundalar. O adam Çin takimindan 5 milyon istese de gayet normaldir. Su anda Ertan Göksu ne kadar kazandi? 0. Ersan gitseydi en azindan bir kaç yüzbin kazanabilirdi. Bir menajer asla kendi ayagina sikmaz. Ersan kendi gitmek istememis iste çok belli. Siz olsaniz yilda 4 milyon TL kazandiginiz, size krallar gibi davranilan dünya sehri Istanbul'u birakip Çin'e daha fazla para kazanmak için tasinir miydiniz? Ben gitmezdim yani.
hımm kominist ülkede menejerlik sistemi nasıl oluyormuş merak ettim bahsettiğine göre bayağı iyi biliyorsun
Ya arkadaşlar bu sizin ersana karşı olan kin niye anlamıyorum.Sırf türk olduğu için bence Ersan Franco'dan da miloseviç'tende iyi futbolcu bir kere franco gibi hantal değil ayrıca hava toplarında'da iyi , bir kere mücadeleci bu sene bütün avrupa maçlarında rakibin en iyi forvetleri ile balotelli dahil hep ersan boğuştu franco alan savunması yaptı. Yapmayın bu kadar oyuncumuzu yerden yere vurmayın.Hadi gitti diyelim seneye fener ve cimbom ilk 11 de hep yabancı çıkartırsa federasyon da milli takımdaki türkler ilk 11 oynamıyor diye kuralı zamanla azaltmaya giderse Allah aşkına söylermisiniz türkiyede ersandan daha iyi kimi bulucaz.
Dniprolu Douglas Truvalı Helen Magdalalı Meryem Bu üçünü istiyorum
Truvalı Helen'in bonservisi Yunan ekibi Menelaus'ta mı; yoksa Fransız temsilcisi Paris'te mi?
Komünist ülke mi var ağabey; menajerlik olsun?
TRT Spor ve A Spor'u izleyebilirsiniz. Takımımız Almanya'ya iniş yaptı. Hakan Gündoğar ve Minnoş ordalar canlı bağlantı olacaktır http://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor-159/http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin
remy e instagramdan bende yüklendim ama forvete kim gelirse gelsin tosunpaşadan ve ömerden kolay kolay formayı alabileceğini sanmıyorum bu sene patlama yapacaklar bundan eminim ben 20 yaşındayım hatırladığım tek düzgün yerli forvet ilhan mansız biraz da ahmet dursun bi batuhan olcak mı dedik oda ayrı bi olay çıktı 20 senede bi oyuncu çıkaramamak yakışmıyor bize saçma sapan transferler yapıldı yıllardır yok gökhan güleç sinan kurumuş mecburi ali kuçik oynattık bi ara daha veysel cihanları mı saysam geri dönüp bi uzaktan füzesi dışında iş yapmayan nihatı mı saysam oynamadan giden fatih tekkeyi mi saysam bilemedim