2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12826380 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı brkntcnr

Buluruz dostum bir sürü kanat var Dünya'da.

Boussafa var, Kiralık Camphell var, Cheysev var adam var yani Quaresma'ya gelene kadar 20 adam çürütürüz en az :)
Haklısın ama yine de Töre kalsından yanayım. Dzsudzsak - Töre ikilisi çok can yakar

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:47:04
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Haklısın ama yine de Töre kalsından yanayım. Dzsudzsak - Töre ikilisi çok can yakar

Aynen öyle kalacaktır zaten :)

Yalnız Dzsduzsak haberini ntv çok üstünkörü yapmış gibi.

Fiyat yok, oyuncuya fiyat yok.

Haberde Dinamo verirse alıp gelecek demişler sanırım fazlasını onlar da bilmiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

istemis gibi olmayim da Mersin'deki Nakoulma'yi takip eden varmi?

ben bir GS macinda izledim aklima takildi.

Çevrimdışı Onur Can

Ersan Çin'e gitse daha çok fazla para kazanacak, menajeri daha yüksek komisyonu olacak. Menajeri niye gitme desin Allah askina? Sirf çamur atmak için saçma saçma seyler uyduruluyor, siz de bunu yiyosunuz.

Çevrimdışı Kadir G.

Ersan Çin'e gitse daha çok fazla para kazanacak, menajeri daha yüksek komisyonu olacak. Menajeri niye gitme desin Allah askina? Sirf çamur atmak için saçma saçma seyler uyduruluyor, siz de bunu yiyosunuz.

Meseleyi bilmeden sallaman biraz garip. Aç bak orda ne diyor 1 milyon istemiş kanemici beyimiz. Kim menajere 1 milyon verir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:50:32
  • Beşiktaş / Bodrum
istemis gibi olmayim da Mersin'deki Nakoulma'yi takip eden varmi?

ben bir GS macinda izledim aklima takildi.

Yattaragillerden.

Bol bol hareket var, geriye dönmek hiç yok işin kötüsü tabela da yok.

Düşen Karabük'teki siyahi sol açık çok daha iyi ondan her sene 10 gol atıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ertan? Sen misin kuzum?

Çevrimdışı yigitcan1903

Yahu ersandan 5 milyon euro kazıklandık diyorum, ertan göksu yüzünden diyorum.. alooooooo ComebeckQ7
1 numaralı menajer
Kol kola geziyolar
Eleştirsen yönetim düşmanı hain oluyorsun
Eskiden farklı menajer yerdi,şimdi farklı bi tane yiyor
Özen bunlara çomak sokmaya çalışınca ipini çektiler
Menajersiz olmuyormuş sözümona
Ben menajersiz transfer yap demiyorum,bunların tasmasını sıkı tut diyorum
Ama kime diyorum
Sallayın o yüzden bu çark böyle dönecek hep
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 13:53:51 yigitcan1903 ]

Çevrimdışı brkntcnr

Beyler ertan göksu yu hiç mi hiç sevmiyorum ama Jorge Mendes i gördü bu gözler   Bu da yerli Mendes sanırım.

Çevrimdışı atalay

Ersan'ın menajeri.

50 kere yazdık.  :eyes

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/07/02/ersan-gulumde-transfer-gercekleri-427345/

Bu haberi yapan kuvvetle muhtemel Ersoy Özdem.

Rüzgar'ın kanlı bıçaklısı.

İkisi de aynı şeyi yazıyor.

Bende aynı şeyi yazıyorum.

Çevrimdışı TURKahvesi

bu Ersan'ın çin'e gitmemesi sebeplerinden biri (tamamen kendi görüşümdür bir tahmin açısından) D.Türkistan'da uygur Türklerimize yapılan insanlık dışı olaylar olamaz mı diye kendi kendime söylenip duruyorum
geçenlerde bir haber çıkmıştı Alpaslan Öztürk için çin'e gitmekten vazgeçmişti malum olaylardan dolayı
bunların dışında gerçekten bahsedildiği gibi bir durum olmuşsa menajerine Allah bildiği gibi yapsın diyorum  :akuma:

Çevrimdışı GÖRKEM

Yattaragillerden.

Bol bol hareket var, geriye dönmek hiç yok işin kötüsü tabela da yok.

Düşen Karabük'teki siyahi sol açık çok daha iyi ondan her sene 10 gol atıyor.

6 Gol 6 Asisti varmis.

ama bilmiyorum takip edemedim. sen kesinlikle olmaz diyorsun yani.

Ölümüne fikret orman diyen fanatik arkadaşlar da gelir birazdan konu biraz olsun hareketlenir bu iyi birşey..

Ama bu ertan göksu işi izaha muhtaçtır. Arada ne gibi bir anlaşma vardır ki, beşiktaşın yaptığı oyuncu transferlerinde oyuncular şans eseri mi 10 gün önce ertan göksu ile menajerlik anlaşması yapmaktadırlar.

İzahı yapılsın, madem halka açık bir şirketiz, halka izah etsinler, ben susup desteğe devam edeceğim.

Çevrimdışı Onur Can

Meseleyi bilmeden sallaman biraz garip. Aç bak orda ne diyor 1 milyon istemiş kanemici beyimiz. Kim menajere 1 milyon verir.

Menajerleri bir kisi olarak degil de bir sirket olarak düsünün, her zaman maksimum kâr hedeflemeleri çok dogal. Menajerlerden neden nefret edilir hiç anlamadim. Komünist bir ülke degil ki burasi. Sirketler her zaman maksimum kâr hedeflemek zorundalar. O adam Çin takimindan 5 milyon istese de gayet normaldir. Su anda Ertan Göksu ne kadar kazandi? 0. Ersan gitseydi en azindan bir kaç yüzbin kazanabilirdi. Bir menajer asla kendi ayagina sikmaz.

Ersan kendi gitmek istememis iste çok belli. Siz olsaniz yilda 4 milyon TL kazandiginiz, size krallar gibi davranilan dünya sehri Istanbul'u birakip Çin'e daha fazla para kazanmak için tasinir miydiniz? Ben gitmezdim yani.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 14:03:34
  • Beşiktaş / Bodrum

6 Gol 6 Asisti varmis.

ama bilmiyorum takip edemedim. sen kesinlikle olmaz diyorsun yani.
Çok iddialı olur Tabi o ama son yarım saat oyuncu tıkanan oyunu açmak için. Ama orada da tabela olayı kötü Mersin gibi açık oynayan Takımı'n hedef oyuncusu o daha fazlasını yapması gerekirdi o ofansif takımda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Ölümüne fikret orman diyen fanatik arkadaşlar da gelir birazdan konu biraz olsun hareketlenir bu iyi birşey..

Ama bu ertan göksu işi izaha muhtaçtır. Arada ne gibi bir anlaşma vardır ki, beşiktaşın yaptığı oyuncu transferlerinde oyuncular şans eseri mi 10 gün önce ertan göksu ile menajerlik anlaşması yapmaktadırlar.

İzahı yapılsın, madem halka açık bir şirketiz, halka izah etsinler, ben susup desteğe devam edeceğim.

Alper Bahadırın söylediğine göre kulüp içinde bir kesim bu adamdan hiç hazzetmiyormuş büyük ihtimalle anç ye yakın olanlardır. Geçen sene mitronun menajeri bumuydu bilmiyorum ama onun yerine Ba'nın alınması için çok ısrar etmesini birazda buna yoruyorum.

Menajerleri bir kisi olarak degil de bir sirket olarak düsünün, her zaman maksimum kâr hedeflemeleri çok dogal. Menajerlerden neden nefret edilir hiç anlamadim. Komünist bir ülke degil ki burasi. Sirketler her zaman maksimum kâr hedeflemek zorundalar. O adam Çin takimindan 5 milyon istese de gayet normaldir. Su anda Ertan Göksu ne kadar kazandi? 0. Ersan gitseydi en azindan bir kaç yüzbin kazanabilirdi. Bir menajer asla kendi ayagina sikmaz.

Ersan kendi gitmek istememis iste çok belli. Siz olsaniz yilda 4 milyon TL kazandiginiz, size krallar gibi davranilan dünya sehri Istanbul'u birakip Çin'e daha fazla para kazanmak için tasinir miydiniz? Ben gitmezdim yani.

Çinliler bize mahkum diye son dakika imza parası da çakmaya çalışınca iş yattı. Matematik biliyorsan anlarsın zaten durumu.

Çevrimdışı Savaş

Guidetti hala imzalamadı dimi bi takımla? Neden hiç düşünmüyolar bu adamı anlamadım. Al dursun illa ki faydası olur.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Kadir G.

Tl ile yazınca olmuyor kardeşim orda da 7 milyon lira kazanacaktı bak oldu mu? Çine gittiğinde varoşlarda mı yaşayacaktı bu adam krallar gibi yaşayacaktı yine. Normalde gidecekti niye adamlara kabul etmeyecekleri belli olmasına rağmen 4 yıllık sözleşme önerdi. Senin yazdığınla 28 milyon lira istedi? Menajer takıma bütçesi el verdiğince oyuncu önerebilir gidip ameliyat masasında eneramo çakmaz.

Çevrimdışı talha

Yahu ne 5 milyonu şuan Ersan dan yediğimiz kazık tamı tamına 9.5M eurodur 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Ahmet Bulut severim mesela her zaman orta nokta dan buluşan isimdir.

Çevrimdışı Kadir G.

Ahmet Bulut severim mesela her zaman orta nokta dan buluşan isimdir.

Birde bu adam(!) geçen gün ona da b*k atmış. Ahmet Bulut Ba ile Sosa yı takıma kazandırmada emeği olan adamlar. Utanmadan kendisiyle kıyaslıyor düşünsene. Bir tarafta Ba bir tarafta eneramo

Peki, fikret ormanın, ahmet bulutla arasının iyi olmadığını biliyor muydunuz?

Çevrimdışı talha

Birde bu adam(!) geçen gün ona da b*k atmış. Ahmet Bulut Ba ile Sosa yı takıma kazandırmada emeği olan adamlar. Utanmadan kendisiyle kıyaslıyor düşünsene. Bir tarafta Ba bir tarafta eneramo

Ahmet Bulut

Gökhan
Atınç
Ba
Sosa
Ve bildiğim kadarıyla olsaydı Hakan ın menajeri olacaktı

Atınç ta hiç sorun çıkarmadı hatta satımında kendisinin çok büyük payı olduğunu düşünüyorum çünkü oyuncularını Avrupa ya pazarlamaya bayılan bir adamdır