2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12824586 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ozan062

Peki, fikret ormanın, ahmet bulutla arasının iyi olmadığını biliyor muydunuz?

sergende sevmez onu dipnot olsun yani var bi bildikleri ama goksu oyle değilmiş cok iyi bir beşiktaşlıymıs baskan onu gozunden anlamış...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TALAT

ersanın transferinin olmayışına bu kadar kızan küfürler edenleri gerçekten anlamıyorum. futbolcu gelen her transfer teklifini kabul etmek zorunda değil. olaya da ersanın daha çok kazanacağı üzerinden de bakmak saçma. senin için para daha önemli olabilir ama başkası için ikinci plandadır.

ersanın gitmesini ben de istiyorum, performansı hiç iyi değil fakat bir transfer hamlesi olmadı diye ıslıklarız demek de mantıklı değil. bundan sonra yapılması gereken ersandan max. verimi almayı sağlamak olmalı. yoksa sırf biz ersanı artık takımda görmek istemiyoruz diye ersan kadro dışı bırakılabilir (mesela) ve kontrat süresince yattığı yerden parasını (beşiktaşın) parasını almaya devam edebilir.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ersanın transferinin olmayışına bu kadar kızan küfürler edenleri gerçekten anlamıyorum. futbolcu gelen her transfer teklifini kabul etmek zorunda değil. olaya da ersanın daha çok kazanacağı üzerinden de bakmak saçma. senin için para daha önemli olabilir ama başkası için ikinci plandadır.

ersanın gitmesini ben de istiyorum, performansı hiç iyi değil fakat bir transfer hamlesi olmadı diye ıslıklarız demek de mantıklı değil. bundan sonra yapılması gereken ersandan max. verimi almayı sağlamak olmalı. yoksa sırf biz ersanı artık takımda görmek istemiyoruz diye ersan kadro dışı bırakılabilir (mesela) ve kontrat süresince yattığı yerden parasını (beşiktaşın) parasını almaya devam edebilir.

Kimse beşiktaşın yüzü suyu hürmetine oynamıyor beşiktaş da. O yüzden de kötü olanı eleştiririm, ıslıklarım. Bu kadar basit.

Beşiktaşta oynuyor bunlar, peygamber torunu değiller.  :lol:

Çevrimdışı TALAT

Kimse beşiktaşın yüzü suyu hürmetine oynamıyor beşiktaş da. O yüzden de kötü olanı eleştiririm, ıslıklarım. Bu kadar basit.

Beşiktaşta oynuyor bunlar, peygamber torunu değiller.  :lol:

eleştirmek tabiki normal. ersandan bende memnun değilim gitse çok iyi olurdu ama sırf gitmedi diye de yerin dibine sokmak başka.
lafım sana değil ama genel olarak ersana bir nefret birikmiş. her ne kadar sevmesem de böyle bir durumu haketmediğine inanıyorum.
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Paolo Maldini

Ersan transferini aslında biz engelledik.O sözleşmeye sahip futbolcu 1milyon fazla kazanmak için kalkıp istanbuldan bambaşka kültürdeki çine gitmez.Sözleşme yenilemesek gidebilirdi.Aynısı mustafa içinde teklif gelmez ama gelse bile gönderemezsin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 14:26:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ersan transferini aslında biz engelledik.O sözleşmeye sahip futbolcu 1milyon fazla kazanmak için kalkıp istanbuldan bambaşka kültürdeki çine gitmez.Sözleşme yenilemesek gidebilirdi.Aynısı mustafa içinde teklif gelmez ama gelse bile gönderemezsin

Sözleşme yenilemesek bedava gidiyordu yalnız :)

Düşük fiyata sözleşme yenilenmeliydi diyelim biz ona.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

O değil şimdi biri çıksa dese ki hani gitmedi Ersan Fikret başkanım ne olacak diye. Erken öten horozu boşuna kesmezlermiş. Al da menajeri ile birlikte.

Birde nefret etmeyelim diyen var. Ersan her adımını attığında ıslıklanmalı. Çünkü gitmek istemediğinden değil başta bize gidecek gibi yapıp yalan söylemesinden dolayı. 
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Rasim

Ersan'ın menajeri.

50 kere yazdık.  :eyes

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/07/02/ersan-gulumde-transfer-gercekleri-427345/
allah belalarini çabuk versin inşallah besiktasima zarar verenlerin
Beşiktaş!

Çevrimdışı talha

Muhammed Enes kamp kadrosuna alınmış sevindim. Ama şimdi de Muhammed Raşit alınmamış.  :lol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Kartal Ç

Şuan o gelsin bu gitsin diyoruz da
federasyona en az 14 ü yerli olan 28 kişilik liste
ve uefaya da maksimum 21 kişilik liste vermemiz lazım.
hadi ligi salla da o avrupaya yazılacak 21 kişiyi iyi seçmek lazım.
Bir de 21 lik sınırla ilgili bizim takımın her yıl yaşadığı sakatlık silsilesi beni çok korkutuyor.
geçen yıl sivok sakattı miloyu koyduk adamın ayağı kırıldı.
3 kaleci yerine 2 koysak kesin ikisi de sakatlanır.

tolga,cenk,günay,
tosic,motta,yenistoper,milosevic(pedro),ersan,beck,serdar,
atiba,veli,tolgay,sosa,ozzy,
töre,olcay,kerim,solaçık,
yenisantrfor,cenk

Böyle bile 21 oldu. pedro ve milonun ikisi de sağ ayaklı, ersan ve stopere geçebilen tosic sol ayaklı.
yeni stoperin durumuna ve pedro-milo (belki ersan) ikilisinden birinin satılıp satılmayacağına göre o kısım değişir zaten.
[ Son Düzenleme: 05 Temmuz 2015, 15:11:24 Kartal Ç ]

Çevrimdışı ozan062

eleştirmek tabiki normal. ersandan bende memnun değilim gitse çok iyi olurdu ama sırf gitmedi diye de yerin dibine sokmak başka.
lafım sana değil ama genel olarak ersana bir nefret birikmiş. her ne kadar sevmesem de böyle bir durumu haketmediğine inanıyorum.

öyle böyle değil nefretim biliyormusun:)
hayır gitme muhabbetleri donmeden once vardı bu birikmiş negatif enerji
gitmemesiylede tavan yaptı....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı murat

Ölümüne fikret orman diyen fanatik arkadaşlar da gelir birazdan konu biraz olsun hareketlenir bu iyi birşey..

Ama bu ertan göksu işi izaha muhtaçtır. Arada ne gibi bir anlaşma vardır ki, beşiktaşın yaptığı oyuncu transferlerinde oyuncular şans eseri mi 10 gün önce ertan göksu ile menajerlik anlaşması yapmaktadırlar.

İzahı yapılsın, madem halka açık bir şirketiz, halka izah etsinler, ben susup desteğe devam edeceğim.
forza fikret orman. :claps:

Çevrimdışı musacn1903

O değilde transferler gibi forum da bugün cok durgun

Çevrimdışı Paolo Maldini

Sözleşme yenilemesek bedava gidiyordu yalnız :)

Düşük fiyata sözleşme yenilenmeliydi diyelim biz ona.
Haklısın karıştırmışım

Çevrimdışı can1903

Başkan net bir şekilde sol açık alacağız diyor bakalım kim olacak  :claps:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Başkan net bir şekilde sol açık alacağız diyor bakalım kim olacak  :claps:

Nerde dedi? Ne zaman dedi?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

TRT Spor ve A Spor'u izleyebilirsiniz. Takımımız Almanya'ya iniş yaptı. Hakan Gündoğar ve Minnoş ordalar canlı bağlantı olacaktır :evillol:

http://www.trtspor.com.tr/canli-yayin-izle/trt-spor-159/

http://www.aspor.com.tr/webtv/canli-yayin
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Türkay

Genelde akşamları hareketleniyor bakalım İnşallah güzel şeyler olur bugün de
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı denilanz

Kalan oyuncu kim olursa ve ne sebeple kalıyo olursa olsun teknik ekipten formayı kapıyorsa sahada kendi takımı taraftarı tarafından ıslıklanmamalıdır. Bu maalesef kültürümüzde var ve hiç geri adım atmıyoruz. Bu sene Avrupa'dan elenmemizde en az Tolga kadar taraftarın da payı vardır sırf bu sebepten. Üstünde Beşiktaş arması -doğal olarak da AyYıldız- olan forma ıslıklanıyorsa orada bence büyük bir yanlış vardır. Ersan ve Mustafa madem gitmedi ve takımda kalıyorlar, madem bu kadar büyük paralara oynuyorlar biz de onlardan maksimum verimi almak için elimizden geleni yapmalıyız. Bakın hakkını veriyorlar demiyorum, bence de kötüler ama alacağımız ufacık bir katkı bile bu takıma bir şeyler katabilir. Her şeyi biliyor edasıyla konuşmayı bırakıp biraz empati kuralım ve şu linç kültürünü devam ettirmeyelim lütfen. İnşallah yeni statta bu profil yerini formaya kesintisiz destek verenlere evrilir.

Çevrimdışı murat

Genelde akşamları hareketleniyor bakalım İnşallah güzel şeyler olur bugün de
bugün birşeyler olabilir diye bekliyorum bende.

Çevrimdışı Kemal

Avrupadan Brugge maçında doğum günümüzde elenmemizin tek sebebi tolga dir . Tolga 1 sonraki turda gelecek tür parası + full olimpiyat + maç günü 80 000 kişiye 3 tirdan yapilacak kartal yuvası satışları + daha fazla medya reklam geliri olmak üzere toplamda 10 milyon kesh paramizi adeta yakmistir. Bunlara kulüp borsa değeri artışı oyuncu transfer değerleri artışlarıni eklemiyorum.

Çevrimiçi Savaş

Kamp kadrosuna Furkan Yaman'ın alınmamasına şaşırdım. Enes'e Bursa'da şans veren Şenol hocanın Furkan'ı kamp kadrosuna almamasının nedeni ne olabilir ki?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı atalay

Remy'i al; Mitro'yu kirala.

Remy sol kanat/forvet oynar.

Reçete bu!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 15:58:02
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demek Ki Dzsduzsak geliyor  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli