2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12825070 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Ergin1903

Ön libero zor arkadaslar, bence cok düsük bir ihtimal. Biz şu stoper , forvet ve kanat işini bir halledelim istedigimiz şekilde ,ondan sonra belki sira oraya gelir.

Çevrimdışı ozan062

Özel bir görüşme bile yapmış başkan, remy ile.

eğer 3 transfer de bu haftaiçi biterse, başkan kendini aşmış demektir, tebrik etmek gerekir.

ben bile tebriklerim kaldıki remy ve douglası istemesemde:)
istemesemde derken macar gibi onlara hem fikir değilim
ama 3 mevkiyi bir anda temize çıkarmakda her babanın harcı değildir kesinlikle tebriği basarım
ama nerdeee o imzayı attıracak güç:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı TURKahvesi

bu arada Almanyaa kampı takım kadrosu açıklanmış
bir noktada şaşırdığım durum F.Yaman'ın yer almaması
niye alınmadı kampa bu çocuk
ayrıca sevindiğim nokta V.Sapan'ın kampa götürülmesi inşallah bu çocuğu kalede görürüz.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Remy ileri uçta tek oynayamaz bizim ligde.

Mobil santrafor özelliklere sahip fakat yakın oynamaz, çevre alanını kalabalık tutmaz isek Remy, stoperlerin arasında sıkışır kalır.

Sırtı dönük oyunda çok etkili olduğu söylenemez.

Sol kanat/forvet oynasa daha fazla verim verir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Fesih bedava oluyor sanki , Adamlar yagli kapıyı bulmuş karşılıklı bedava fesih etmeyi kabul ederler mi ?
Anlaşılır
Ya da futbol oynayamazlar 1 sene
Keyifleri bilir

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:29:24
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
https://www.change.org/p/richardo-quaresma-quaresma-geri-d%C3%B6ns%C3%BCn-sayg%C4%B1de%C4%9Fer-ba%C5%9Fkan%C4%B1m%C4%B1z-fikret-ormandan-tek-ricam%C4%B1z-richardo-quaresma-be%C5%9Fikta%C5%9Fa-d%C3%B6nmesidir?just_created=true

q7 için imza kampanyası bile başlamış hemen  :kop: :kop:

İnsanlar evden olayları değiştirebileceklerine o kadar inandırıldı ki şöyle aptal saptal sitelerdeki imza kampanyaları ile bir şey değiştirebileceklerini düşünüyorlar çok ilginç gerçekten.

Hitler'in kendi devrimine başlarken ki sözüdür : '' Sokakları almamız lazım. Sokakları alan ülkeyi alır. ''
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ersanın menajerini tanıyan var mı?

Çin işi onun yüzünden yatmış ve haber doğru gibi. bir kaç kaynaktan doğrulanıyor.

O menajerin ismini ben söylemek istemiyorum, görsün herkes nasıl faydasız adamlarla işbirlikteliği içinde kulubümüz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:32:43
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool are looking to offload Luis Alberto to Deportivo La Coruña on loan for the 2015/16 season. (Source: Guardian)

Alırken neden aldın? Hem de 8 milyon euroya. Aldıysan neden kiralıyorsun? Bunun gibi 10 adam var Liverpool'da. Çok yazık.

Biz bile akıllandık biraz bunlar aynı terane.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı brkntcnr

Dostum umarım uzamaz tartışma çünkü zaten alınma ihtimali dahi yok Quaresma'nın ama şu kadarını söyleyeyim.

Bir oyuncu geriye hiç destek vermiyorsa, kariyeri boyunca da vermediyse vermeyecek demektir.

Topu ayağına bekleyen, bekin koşuları umrunda olmayan, içeri daldığında verkaç yapmak aklınını ucundna bile geçmeyen aldığı her topu dan dun vuran adamın takıma değil sadece kendi rakamlarına yararı dokunmuştur.

Sen de maç içindeki 15 ataktan 12 'sini kendin şutla bitirirsen senin de o kadar istatistiğin olur.

Ki her şeyi geçtim söylediğin '' o disiplinsizlikleri olmayacaksa '' imkansız olduğu için tartışmaya bile gerek yok konuyu.

31 yaşında adamı 3 kez Mourinho bile değiştiremediyse kimse de değiştiremez. Kendi aptallığı gitsin takım bulabiliyorsa oynasın bir yerde.
Haklısın dostum zaten bişey söylemedim. Ama töre giderse yerini dolduramayız şuan o seviyede adam yok ortada. Ondan dolayı söyledim.

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı FARUK

Asgari 5 tane transfer yapacaklar.

Kaleci, Stoper, Orta Saha, Sol kanat, Santrafor.

kaleci düşünülüyor mu cidden?

Şimdi kim daha iyi beşiktaşlı oluyor.. Görüyoruz.

Beşiktaşı 5 milyon euro zarara sokanlarla, sarmaş dolaş olmak daha mı çekici geliyor anlamıyorum ki

Çevrimdışı brkntcnr

Mobil santrafor özelliklere sahip fakat yakın oynamaz, çevre alanını kalabalık tutmaz isek Remy, stoperlerin arasında sıkışır kalır.

Remy den başka görüşülen santrafor var mı peki?

Çevrimdışı can1903

Mustafa Pektemek haberi yalan , Quaresma olayıda menajer haberi :)

Bu arada Şenol hoca Ön libero isterse ön libero almak zorundalar  :ok:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı atalay

kaleci düşünülüyor mu cidden?

Kaleciler için fiyat sorulduğuna göre ...

Çevrimdışı brkntcnr

Kaleciler için fiyat sorulduğuna göre ...
Hangi kaleciler onlar

Çevrimdışı GÖRKEM

Bilmiyorum. Lakin transfer yapacaklar.

hayirdir @atalay. düsünmüyorlar diyordun. duyum mu aldin?

Çevrimdışı atalay

Remy den başka görüşülen santrafor var mı peki?

RVP vardı.

Menajerler Torres, Balotelli, Dzeko öneriyor.

Mitro cepte.

Çevrimdışı GÖRKEM

ben de Remy'ye fazla yüklendigimizi düsünüyorum. Mitroglu bize daha uygun olabilir.

Çevrimdışı brkntcnr

Dzeko nun olma ihtimali bana pek uzak geldi ama. Olsa efsane olur. Dzsudsak - Dzeko - Töre

Çevrimdışı atalay

hayirdir @atalay. düsünmüyorlar diyordun. duyum mu aldin?

İsmen bilmiyorum.

Lakin Veli'nin geçmeyen sakatlığı yüzünden 50 maç Atiba ile oynayamazlar.

Alacaklar.

Çevrimdışı Kadir G.

Ersanın menajerini tanıyan var mı?

Çin işi onun yüzünden yatmış ve haber doğru gibi. bir kaç kaynaktan doğrulanıyor.

O menajerin ismini ben söylemek istemiyorum, görsün herkes nasıl faydasız adamlarla işbirlikteliği içinde kulubümüz.

Ertan değil mi alper bahadır öyle demişti sanırım.

Yahu ersandan 5 milyon euro kazıklandık diyorum, ertan göksu yüzünden diyorum.. alooooooo ComebeckQ7

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Temmuz 2015, 13:44:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Haklısın dostum zaten bişey söylemedim. Ama töre giderse yerini dolduramayız şuan o seviyede adam yok ortada. Ondan dolayı söyledim.

Buluruz dostum bir sürü kanat var Dünya'da.

Boussafa var, Kiralık Camphell var, Cheysev var adam var yani Quaresma'ya gelene kadar 20 adam çürütürüz en az :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli