2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12877322 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar Chelsea - Fikret Orman işleri iyi yürüyor aynı Demba ba olayı gibi bir olay olacak hissediyorum..
Konop peşinde koşarken keşke Salah için Chelseadan SÖZ alınsaydı en azından konopa karşıda elimiz güçlenirdi, Hemde Slah garanti olurdu ama Fiorentşnayla görüşüyormuş galiba...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Hasan Akten

Khouma-babacar,  hemde genc

Yarın gelsin başlasın abi  :D

İsminde baba var. Senegalli. Demba abisi giderayak bir güzellik yapıp bu çocuğun aklına girse ne güzel olur.

Tabi gerçeklere dönecek olursak bu çocuğu bize yar etmezler  :D

Çevrimdışı Türkay

Kapa açıklama yapmak için belli saat veya gun var mı yoksa istediğimiz zaman yapabiliyo muyuz?

Her zaman yapılabiliyor.  :tabe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Hayda! Di Marzio'da, Cavanda'yı bize yazmış.

o yüzden sıkıntılıyım zaten. normal bir söylenti değil çünkü. %90 gelecek gibi.

Çevrimdışı talha

Konop peşinde koşarken keşke Salah için Chelseadan SÖZ alınsaydı en azından konopa karşıda elimiz güçlenirdi, Hemde Slah garanti olurdu ama Fiorentşnayla görüşüyormuş galiba...

O adamın Bonservis parasını veremeyiz hacı biz. Fio ona bir 15-20 arası okutacak.  :tabe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

e hazırdı çatının parası ödenmişti bile.

demba ba nın süpriz ersan transferine göre çatı sipariş etmedik herhalde.

Stada gitmemeli 1 kuruş para. Stat bir şekilde yapılıyor işte.

kalan parayı oyuncu ve personel maaşları ödenmeli. kaç aydır maaş alamıyor personel.

Sermaye arttırımında 80 milyon gelecek 30 milyonu oyuncu ve personel maaşlarını sıfırlayacak.

Kalan 50 milyon kalan bonservis borçları ve stada gidecek deniyordu.

Şimdi bu da gidecek deniyor.

Stada 80 milyon civarı daha para gidecek deniyor bilmiyorum ki nasıl planladılar başından beri stad finansmanını bilmiyoruz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kadir G.

Cisseyi falan boşverin çok tuzlu 30 yaşında ayrıca. 28 lik daha ucuz daha iyi remy var getirmesi nispeten kolay olabilir ona yürümeleri lazım.

Gelmez dediğim oyuncu için çırpınıyorum ironik oldu biraz. Olsun.

Çevrimdışı atalay

Glen Johnson'ı, Cavanda'ya bin kere tercih ederim.

Çevrimiçi Necmi

e hazırdı çatının parası ödenmişti bile.

demba ba nın süpriz ersan transferine göre çatı sipariş etmedik herhalde.

Stada gitmemeli 1 kuruş para. Stat bir şekilde yapılıyor işte.

kalan parayı oyuncu ve personel maaşları ödenmeli. kaç aydır maaş alamıyor personel.
kulüp sadece stad demek değil elbette emekçinin parası ödenmeli buda devede kulak bir rakam
zaten bildiğim kadarıyla en fazla %65 ini transfere kullanabiliyoruz

Çevrimdışı Kadir G.

Kadroda düşünmüyorlar 15 e bırakacaklar sanırım.

Çevrimdışı Türkay

Stat için aktif bank dan kredi çekilmemiş miydi ya? Niye transfer parasını stada veriyoruz ki?  :s20:

Çevrimdışı can1903

Ne Cavanda gelecek ne Bakary kone hepsi strateji bence. Gelecek olanlar net  Glen Johnson ve - Britos bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Kemal

O adamın Bonservis parasını veremeyiz hacı biz. Fio ona bir 15-20 arası okutacak.  :tabe:
2 yıldır hiç yüklenmedik adam mutsuzdu kiralık gitti aramızda Chelsea yle iyiydi vs..

Çevrimdışı Tolga

En başından beri Mitroglou'ya karşıyım.

Ba'dan sonra yeterli katkıyı veremeyeceğini düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kadir G.

kulüp sadece stad demek değil elbette emekçinin parası ödenmeli buda devede kulak bir rakam

%65 yönetimin tasarrufu değil mi abi benim bildiğim o şekilde bir madde yok anlaşmada.

Çevrimdışı Çağrı

Yok abi öyle bir durum zaten öyle bir kısıtlama da koyamıyor Uefa. Uefa bir şekilde dengele diyor.

Kulübün kendi politikası olabilir sadece bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı talha

Stat için aktif bank dan kredi çekilmemiş miydi ya? Niye transfer parasını stada veriyoruz ki?  :s20:

Kredi onayı alındı ama çekilmedi o para.

Çevrimdışı Tolga

Ne Cavanda gelecek ne Bakary kone hepsi strateji bence. Gelecek olanlar net  Glen Johnson ve - Britos bence
Yalnız Kone, Britos'un yanına alınacaktır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı murat

@Necmi abi listenin başına Dzeko konusunda beni yaz. :=)
@Necmi abi dayak yemeye meraklı büyük bir kitle var sana yardım edebilirim :D bu arada bende çok ihtimal vermiyorum.arada iki tanede bana çakabilirsin :kop:

Çevrimdışı Çağrı

En başından beri Mitroglou'ya karşıyım.

Ba'dan sonra yeterli katkıyı veremeyeceğini düşünüyorum.

Tam tersi de olabilir.

Yunan oyuncular burada Türk oyuncular orada hep başarılı oldular kültür aynı kültür çünkü yabancılık çekmiyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yok abi öyle birşey. Zarar gösterme yıl sonunda yetiyor.. Yani 3 satış gelirim var 13 alış giderim var bitti.

30 sattın 25 aldın, sorun yok.

Çevrimdışı talha

Organize edip milleti Twitter'dan Beşiktaş hesabına yüklensek mi istemiyoruz diye. GS'liler yaptı yaradı bizde yapsak yarar Fikret Orman o kadar riske giremez

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kialardık , Chelseayla Yapıldığı iddia edilen bi anlaşma vardı ne kadar doğrudur bilemiyorum ama Anlaşmaya göre Chelsea kiralayacagı oyuncuları ilk önce bize önerecekti....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Kredi onayı alındı ama çekilmedi o para.

:alala: Benim bildiğim kredi çekildi ve stat ile ilgili bütün harcamalar bu krediden yapılacaktı. Vodafone'un stada verdiği para teminat gösterildi diye biliyorum da nasıl olursa olsun transferden gelen para transfere gitmeli

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Kone son ihtimallerden biri. Zambrano - Vlaar filan var daha önce rahat olun  :ok: Şenol hoca onaylasın Gleni alıcaz bence
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..