2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 29 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12874889 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Baba1903

En başından beri Mitroglou'ya karşıyım.

Ba'dan sonra yeterli katkıyı veremeyeceğini düşünüyorum.
Kimi alcaz peki abi Cisse için 14 istiyolar geriyo şu an listede olanlardan Mbokani ve Mitroglou kalıyo.Bana sorarsan son senesinde adam akıllı topa dokunmamış Mbokani Mitroglou'nun yarısı etmez :)

Çevrimdışı Tolga

Tam tersi de olabilir.

Yunan oyuncular burada Türk oyuncular orada hep başarılı oldular kültür aynı kültür çünkü yabancılık çekmiyor.
Bilmiyorum nedense böyle bir his var içimde tabi forvet olarak beğendiğim bir forvette değil onun da etkisi olabilir.

Bence biz yine siyahi golcülere yönelelim derim ben :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Tam tersi de olabilir.

Yunan oyuncular burada Türk oyuncular orada hep başarılı oldular kültür aynı kültür çünkü yabancılık çekmiyor.

Abi o adamı her izlediğimde Almeida aklıma geliyor ya.. :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Yok abi öyle bir durum zaten öyle bir kısıtlama da koyamıyor Uefa. Uefa bir şekilde dengele diyor.

Kulübün kendi politikası olabilir sadece bu.
neyse gerçekci olmakta fayda var ersan ve atınç transferleri süpriz olur ikisinin sayesinde kasaya iyi para girerse
bayağı bir nefes alırız hemde oyuncu satmanın tadına varınca çok daha garanti isimler üstünde dururuz. Ben bu sene kötü transfer yapacağımıza inanmıyorum

Çevrimdışı Çağrı

Organize edip milleti Twitter'dan Beşiktaş hesabına yüklensek mi istemiyoruz diye. GS'liler yaptı yaradı bizde yapsak yarar Fikret Orman o kadar riske giremez

Yapmıyorlar.

Opare zamanı denedim millet üstüne bana giydirdi bırak oynasın adam diye :D

Ben de kapattım twitterı bizim taraftar bu konuda her b.ka muhalefet olduğu için kendi bildiğini okur.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Ne mitroglusu arkadaslar, dalgami geciyorsunuz anlamadim. Hicmi izlemediniz su adami, bildigin şaban. Asla ve asla demba ba'nin yerini dolduramaz, cenk tosunu bile kesemez bu adam.

Hele şükür biri degindi

Çevrimdışı Tolga

Kimi alcaz peki abi Cisse için 14 istiyolar geriyo şu an listede olanlardan Mbokani ve Mitroglou kalıyo.Bana sorarsan son senesinde adam akıllı topa dokunmamış Mbokani Mitroglou'nun yarısı etmez :)
Mbokani çok daha hareketli ve daha güçlü bir oyuncu ayrıca Cisse için 14 m euro isteyeceklerini hiç sanmıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Kemal

Khouma-babacar   ısrarla yazacam

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Tam tersi de olabilir.

En büyük örnek Gekas ....
Ayrıca Yunanistan çok yakın haftasonu tatiline bile gidebilir Yunanistana , Yunan adalarına falan....
Buda onun tercihinde önemli Rol oynayabilir...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Türkay

Muhtemelen Ba'nın yerine bizi memnun edebilecek biri gelecek ama stoper Allah'a emanet :biggrinking:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı GÖRKEM

Transferden gelen Para'nin bir kismini dahi Stada yatirmak yanlis olur.

Harcayabildigimiz kadarini Transfere harcamaliyiz.

Çevrimdışı Kadir G.

@barbunyazade: Vlaar Napoli ve Southampton’ın son tekliflerini red etti (Mirror) hadi bakalım Vlaar bekliyoruz

Çevrimdışı Çağrı

Transferden gelen Para'nin bir kismini dahi Stada yatirmak yanlis olur.

Harcayabildigimiz kadarini Transfere harcamaliyiz.

Aynı fikirdeyiz.

Ama taraftarın tamamının aynı fikirde olduğu her şeyde yönetimlerimiz hep tam tersini yapmıştır tarihte  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Mbokani çok daha hareketli ve daha güçlü bir oyuncu ayrıca Cisse için 14 m euro isteyeceklerini hiç sanmıyorum :)

MBokani iyi Oyuncu ama nedense kötü bir Sezon gecirmis. cogu macta yedek kalmis.

Çevrimdışı Baba1903

Khouma-babacar   ısrarla yazacam
Yönetim bu adamı görene kadar 2025 olur be kardeşim bu iş yaş ben şu an gundemde olanları değerlendirdim ve bana en mantıklısı Mitroglou geldi.Bu tür savaşçı oyuncular hep başarılı olmuşlardır bizim ligde örnek Elmander :icool:

Çevrimdışı talha

Yapmıyorlar.

Opare zamanı denedim millet üstüne bana giydirdi bırak oynasın adam diye :D

Ben de kapattım twitterı bizim taraftar bu konuda her b.ka muhalefet olduğu için kendi bildiğini okur.

Hadi Opare neyse tamam da şuna bile iyi ya diyen varsa atlasın biryerden. Hadi Opare rüzgarın çocuğu adam uça uça gidiyordu bunu napacaz ya? Serdar bunu döver la. Serdar bu senede kaptırmaz o koltuğu benden demesi.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Türkay

@barbunyazade: Vlaar Napoli ve Southampton’ın son tekliflerini red etti (Mirror) hadi bakalım Vlaar bekliyoruz

Dandik adamlar geleceğine camdan kumdan falan da olsa Vlaar gelsin  :bandit:

Ben Vlaara çoktan Fitim , Bi Skrtel değil ama en azından onun seviyesine yakın ve ihtiyacımız olan Sert , Agrasif ve Tecrübeli Stoper....
Tek sıkıntı kronik Sakat olduğu iddia ediliyor , Sakatlanmazsa Beklentilerimizi fazlasıyla karşılayacagını düşünüyorum :tabe:
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı GÖRKEM

Aynı fikirdeyiz.

Ama taraftarın tamamının aynı fikirde olduğu her şeyde yönetimlerimiz hep tam tersini yapmıştır tarihte  :kop:

bu sene ki Transfer sezonu ayri bir önem tasiyor. cok yüksek kaliteli bir Kadro kurmaliyiz.

yoksa Sampiyonluk cok zor.

Çevrimdışı Kadir G.

15 milyonla bile akıllı davranırsan bu lig için ortaya harikalar çıkarabilirsin. Şu an olası para nerdeyse 2 katı ama konuşulanlar 5 milyonluk bütçenin oyuncuları (2 tanesi) yanlışlık nerde anlamıyorum. Bir kere adam gibi transfer yapsak şampiyonluğu cl yi alsak harcadığın paranın kat kat fazlasını alacaksın. Yok ama yarım yarım yapıp 10 milyonun peşine düşelim sene sonu 50 milyonla beraber hayalleri umutlarıda rakibe bırakalım.

Çevrimdışı TØLGA

bu akşam eve geç geldik dembayı yollamışınız hemen  :bawling: :bawling:
remy flen diyolar emmeeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Baba1903

Dandik adamlar geleceğine camdan kumdan falan da olsa Vlaar gelsin  :bandit:
Abi Vlaar iyide yanına hızlı bir stoper koymamız lazım

Çevrimdışı Kemal

Yönetim bu adamı görene kadar 2025 olur be kardeşim bu iş yaş ben şu an gundemde olanları değerlendirdim ve bana en mantıklısı Mitroglou geldi.Bu tür savaşçı oyuncular hep başarılı olmuşlardır bizim ligde örnek Elmander :icool:

Ya niye görmesin zeki abi iletti bjk mabet iletti , 10 tane iletişimi olan adama yazdım onlarca mail attim ,  yazık olacak alırız bu adami  8 m euro ya ,  bakın bizde 2 sene vitrin yapsın bu adami ba dan sonra tarihi rekorla satariz ben  20 m euro diyorum

Çevrimdışı Türkay

Yüksek ihtimal Britos gelecek gibi. Britos Vlaar iyi olur bana kalırsa

Tabi Vlaar'ın sakatlanmaması şartıyla

Vlaar - Zambrano
Vlaar- Britos
Britos - Zambrano
Bu 3 Tandemede fitim :bandit: