Merhaba, Yabancı
Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.
0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Veto yedi.
Şaşırmadım
Demba gibi müslümanlara yönelelim diyorum. Müslüman adamı getirmek çok daha kolay oluyor. Yok mu şöyle gol atıp secdeye yatan başka feyizli bir abi
Parasız ayrı dert paralı ayrı dert ne günah işlediysek Geçen sene daha zor durumda sosa ba tolgay geldi bu sene 25 milyonla kone cavanda gelirse tüm sezon eleştiririm.
Barca'daki Traore'yi mi diyorsun Chelsea'deki mi ben 2 metrelik olanı diyorsun sandım
Bu arada Cavanda'nın manajeri yok. Gelince kim olur tahin ediyorsunuzdur.
Chelsea nin vitesseye kiraladığı çocuk ya. bertrand traore. chelsea alt yapısından çıkma.
Cavanda'nın geleceğini sanmıyorum ya. Dolu isim geçiyor, he daha kalitelisini alabilirler mi? Tabi ki hayır
25 milyon yok unut onu Çatıya dönüşecek o
Şimdi yine aşırı yönetim fanatikleri gelecektir ama, eğer bu kone ve cavanda isimlerinin arkasında ertan göksu ismi varsa, ben bu işin altında iyi niyet aramayı artık keserim.
aynı menajer dimi. khunenin menajeri. Hey allahım ya. Yanlış adama gitti her halde sinerji.
Eder vallahi inan bana eder. daha 19 yaşında. sana 2-3 sene diyorum. Etmese de, 10 a al, oynat 15 e sat ne zararın olacak.Mbokani alacaksın, 1 sene sonra sattın sattın satamadın kaldı elinde. ha kötü mü? asla.Bu arada mitroğluyu alırız, 1 sene sonra memleketine dönmek ister. Bakın görün.
bir senemi ocak ayında gider ısınamadım ben ona