2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878622 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Saatleri ayarlayalım...

Şimdi bizim medya da Mbokani haberleri çıkmaya başlar.

Evet, ilk haber düştü...  :kop:

Çevrimdışı Hasan Akten

ya kardeşim, fransa ikincisinin savunmacısı ne kadar kötü olabilir ki dedin, bende sana türkiye liginin 2.sini söyledim. Oran orantıyı kur işte. Yok onla o bir mi. E kimle karşılaştırayım, ispanya ligi ikincisi real madridle mi.

Ben de diyorum ki verdiğin örnek fener olduğu için işin içine başka şeyler giriyor. Fenerden oyuncu alınmasın diye bir hassasiyet var takımda. Aynı şekilde Galatasaraydan da. Lyon kalibresinde herhangi bir avrupa takımında düzenli oynayan bir savunmacı örneği versen tamam.

Çevrimdışı talha

Bu sözleşmesinin son senesi gelmiş adamların yıllık ücretini kulubüne yatırıp oyuncuyu alma olayı kaç yaşındaki adamlar için geçerliydi?

Skrtel liverpooldan ne kadar kazanıyor?

Skrtel-Agger tandemi nasıl olur?

30 yaş üstü. Ama Skrtel imzaladı diye biliyorum. Agger'de gelmez buraya keşke gelse. Yoksa L'pool bırakmazdı orada emekli olurdu o adam.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Baba1903

Bu sözleşmesinin son senesi gelmiş adamların yıllık ücretini kulubüne yatırıp oyuncuyu alma olayı kaç yaşındaki adamlar için geçerliydi?

29 yaşını doldurmuş adamlar için geçerli

Çevrimdışı Ergin1903

Yolun acık olsun Demba ba. Rekor bir meblag kazandırdin bize. Her ne kadar son haftalarda gözümden düşsen de emeklerin için teşekkürler.

Çevrimdışı ozan062

sportingden birde stoper vardı ilgilendikleri p ile baslıyordu onu duymustum onun haricinde hepsibildiklerimiz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ben Zambrano - Britos tandemine Fitim ....
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı talha

Cavanda ve Kone işi ciddiye binerse diye şuraya bir mail adresi bırakayım. Beyler getirtmememiz lazım bunları. :busted_cop: :busted_cop:

bilgi@bjk.com.tr
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ferdi1903

selamün aleyküm arkadaslar, duyum muyum yokmu bugün?

buarada demba ba yi satmisiz galiba, cok tuaf bir duyguymus fitbolcu satmak acaib oldum simdi  :icool:

Çevrimdışı JoseDemba

Cavanda ve Kone işi ciddiye binerse diye şuraya bir mail adresi bırakayım. Beyler getirtmememiz lazım bunları. :busted_cop: :busted_cop:

bilgi@bjk.com.tr
Gerekirse imza kampanyası başlatalım  :tabe:
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

demba gitmiş galiba malum site bugun işlem tamam diyor
o zaman pazartesiden itibaren  :sevinc
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kadir G.

30 yaş üstü. Ama Skrtel imzaladı diye biliyorum. Agger'de gelmez buraya keşke gelse. Yoksa L'pool bırakmazdı orada emekli olurdu o adam.

İmzalamamış sanırım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

skrtel imzalamadıysa, kesinlikle yanaşmak lazım o şekilde. Adam daha fazla para istediği için yan çizmişti zaten.

Bana kone falan demesinler yeter abi. Bir rakibim Kjaer i almışken benim lyonluların teneke bağladıkları adamı almamız beni kahreder.

Çevrimdışı Hasan Akten

Demba'yı çok sevdik, adama şarkılar türküler yazdık vs ama ilk transfer döneminde adam gitmek için can attı  :D

Bizim onu sevdiğimiz kadar o bizi sevmedi herhalde

Çevrimdışı Kemal

Demba ba gibi bir etki , bu etki gol asist forma satışı reklam vs.. Bu taraftar hasret kalmıştı , inşallah tekrar yıllarca bizi böyle bir etkiye tekrar hasret birakmazlar. ..

Ba Sosa Tolgay transferlerinde tutturduklari yolu hiç etmezler

Tez zamanda Ersan atınc hatta bilice Necip transferlerinide duymak üzere inşallah.

Pektemegi unutmusumda onun ihtimali yok nazar boncuğu gibi kaldi

Ne top geçer nede Adam , Ama çok zor be abi :bawling: :bawling:
Ben Vlaar ada razıyım Sert, Agrasif , Tecrübeli, Bi sakatlıgı varmış nuksetmezse efsane oynar burada :tabe:

Şimdi yine aşırı yönetim fanatikleri gelecektir ama, eğer bu kone ve cavanda isimlerinin arkasında ertan göksu ismi varsa, ben bu işin altında iyi niyet aramayı artık keserim.

Çevrimdışı Tolga

skrtel imzalamadıysa, kesinlikle yanaşmak lazım o şekilde. Adam daha fazla para istediği için yan çizmişti zaten.

Bana kone falan demesinler yeter abi. Bir rakibim Kjaer i almışken benim lyonluların teneke bağladıkları adamı almamız beni kahreder.
Skrtel sözleşme uzattı deniyordu ama uzatmadıysa tam aradığımız adam.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Bertug

Kone nedir yahu. Sivok'un gidişine üzüleceğiz gibi gözüküyor.

Çevrimdışı Kadir G.

Gelmez yazdım ama hazır mourinho takıma santrafor doldurmaya başkamışken loic remyi yoklmak lazım. Hem chelsea olayı bir işe yaramış olur. 28 yaşında ilk 11 i geç rotasyonda zor oynayacak 12 m bonservisi var 8-9 a alınabilir.

O da olmazsa yine o paralara mbokani olabilir.

Gelmez yazdım ama hazır mourinho takıma santrafor doldurmaya başkamışken loic remyi yoklmak lazım. Hem chelsea olayı bir işe yaramış olur. 28 yaşında ilk 11 i geç rotasyonda zor oynayacak 12 m bonservisi var 8-9 a alınabilir.

Chelsea den o adamı yine 6-7 e bitirirsin. Chelsea olduğu için diyorum. eğer demba ba ödemeleri aksatılmıyorsa :)

Çevrimdışı Ergin1903

Bu durumda Kono Besiktas'ta diyebilir miyiz ? sevgili duyumcular  :D

Çevrimdışı Kadir G.

Şimdi yine aşırı yönetim fanatikleri gelecektir ama, eğer bu kone ve cavanda isimlerinin arkasında ertan göksu ismi varsa, ben bu işin altında iyi niyet aramayı artık keserim.

İkisi de aynı menajerin oyuncusu. Peki bu oyuncular iyi mi? Berbat. İtelemeye çalışıyorlar. Bu parçaları da birleştirince genellikle o herif çıkıyor yine o olabilir.

Mendese giden paralar en kötü simao olarak dönmüştü bu ertan koneyi falan iteleyecek.

Çevrimdışı ayayhan

Demba Ba'nın satılması halinde Beşiktaş, Papiss Cisse'nin Beşiktaş'a gitme ihtimali yüksek. (BBC muhabiri Oluwashina Okeleji)

MBokaniye EPL ve Arapların ciddi ilgisi var , O iş biraz zor ...
Remy ise Chelsea İle ilişkilerimizden dolayı olabilir ama Oyuncuya EPL içinden teklif gelirse Kesinlikle EPL de kalmayı tercih eder :by2: