2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878478 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Kadir G.

Parasız ayrı dert paralı ayrı dert ne günah işlediysek :D

Geçen sene daha zor durumda sosa ba tolgay geldi bu sene 25 milyonla kone cavanda gelirse tüm sezon eleştiririm.

Çevrimdışı talha

Şaşırmadım :D

Sevindim ama Cavanda'yı duyunca sıkıntı bastı içimi.  :akuma: :akuma:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kemal

Demba gibi müslümanlara yönelelim diyorum. Müslüman adamı getirmek çok daha kolay oluyor. Yok mu şöyle gol atıp secdeye yatan başka feyizli bir abi :D

Khouma-babacar,  hemde genc

Çevrimdışı Çağrı

Parasız ayrı dert paralı ayrı dert ne günah işlediysek :D

Geçen sene daha zor durumda sosa ba tolgay geldi bu sene 25 milyonla kone cavanda gelirse tüm sezon eleştiririm.

25 milyon yok unut onu :D

Çatıya dönüşecek o :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Cavanda'nın geleceğini sanmıyorum ya. Dolu isim geçiyor, he daha kalitelisini alabilirler mi? Tabi ki hayır :D
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Barca'daki Traore'yi mi diyorsun Chelsea'deki mi ben 2 metrelik olanı diyorsun sandım :D

Chelsea nin vitesseye kiraladığı çocuk ya. bertrand traore. chelsea alt yapısından çıkma.

Çevrimdışı atalay

Bu arada Cavanda'nın manajeri yok. Gelince kim olur tahin ediyorsunuzdur.  :kop:

Ohne Berater temsilcisi.  :eyes

Çevrimdışı Çağrı

Chelsea nin vitesseye kiraladığı çocuk ya. bertrand traore. chelsea alt yapısından çıkma.

Oldu şimdi onda potansiyel var belli olmaz ne olacağı ilerde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı can1903

Arkadaşlar Chelsea - Fikret Orman işleri iyi yürüyor aynı Demba ba olayı gibi bir olay olacak hissediyorum..
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Tolga

Cavanda'nın geleceğini sanmıyorum ya. Dolu isim geçiyor, he daha kalitelisini alabilirler mi? Tabi ki hayır :D
Glen Johnson gelir diyordum ben ama o da veto yemişse Cavanda gelir gerçi ben o kadar da kötümser değilim ama neyse :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

e hazırdı çatının parası ödenmişti bile.

demba ba nın süpriz ersan transferine göre çatı sipariş etmedik herhalde.

Stada gitmemeli 1 kuruş para. Stat bir şekilde yapılıyor işte.

kalan parayı oyuncu ve personel maaşları ödenmeli. kaç aydır maaş alamıyor personel.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Burada yaza yaza yönetime duyurduk galiba Sesimizi :bandit:
Zambranoyla temas kurulmuş , Ne diyeyim inş olur :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat_

Şimdi yine aşırı yönetim fanatikleri gelecektir ama, eğer bu kone ve cavanda isimlerinin arkasında ertan göksu ismi varsa, ben bu işin altında iyi niyet aramayı artık keserim.
gercekte bu oyuncularin adi ciddi ciddi geciyorsa bence forumda yöneticilerinde surekli duyurulari ile burda imza kampanyasi veya bilgi isleme mail yagdirabiliriz

not adami izlemedim nasil oynar bilmem ama burda futbol bilgisine gercekte inandigim arkadaslar var onlarin dusunceleri benim icin kafidir ben herturlu baskiya varim yani  :ok:

Çevrimdışı Baba1903

Onu bize yedirmezler abi en baba ihtimal 1 yıl kiralarız yani sadece staj yapar burda o adam max. 2 sene sonra değerini 30 milyon yapacak :D

Çevrimdışı atalay

aynı menajer dimi. khunenin menajeri. Hey allahım ya. Yanlış adama gitti her halde sinerji.  :lol:

:lol:

Çevrimdışı Kemal

Khouma Babacar  ,  bu adam bizde Şenol hocayla 1 yılda 2 katına satılır

Çevrimiçi Necmi

Eder vallahi inan bana eder. daha 19 yaşında. sana 2-3 sene diyorum.

Etmese de, 10 a al, oynat 15 e sat ne zararın olacak.

Mbokani alacaksın, 1 sene sonra sattın sattın satamadın kaldı elinde.

ha kötü mü? asla.

Bu arada mitroğluyu alırız, 1 sene sonra memleketine dönmek ister. Bakın görün.
bir senemi ocak ayında gider ısınamadım ben ona

Çevrimdışı Kadir G.

Şampiyonluk hayalleri 3. lüğe yönetimin üç yılı da vedaya dönüşür keyifleri bilir :D

Çevrimdışı Türkay

Wallace gelecek bence. Satın alma opsiyonlu kiralık şekilde
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı atalay

Hayda! Di Marzio'da, Cavanda'yı bize yazmış.

Çevrimdışı Ergin1903

Umarım gidip de Pappis'e 8 9 vermezler. 6'dan fazla verirsek karlı bir iş cikarmiş olmayiz. Şu durumda Mbokani'ye 6,7 civari verilerek alinmasi en makul durum olarak gözukuyor.

Çevrimdışı Baba1903

Kapa açıklama yapmak için belli saat veya gun var mı yoksa istediğimiz zaman yapabiliyo muyuz?

bir senemi ocak ayında gider ısınamadım ben ona

6 ay diyecektim de, Hadi dedim 1 seneyi tamamlasın.

Adam memleket hasretimi çekiyor anlamadım, ingiltere de traş. yine döndü yunanistana. Vardır böyle isimler. O yüzden aman uzak duralım.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Ne mitroglusu arkadaslar, dalgami geciyorsunuz anlamadim. Hicmi izlemediniz su adami, bildigin şaban. Asla ve asla demba ba'nin yerini dolduramaz, cenk tosunu bile kesemez bu adam.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !