2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 27 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12878631 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı ayayhan

yalnız renkliler 14 m Euro duyunca  kafayı yemiş durumda

Çevrimdışı Kadir G.

Samba, britos, yeterli hücumcu sağ bek ve asgari 10 milyon bütçeli santrafor transfer bitebilir. Konoplyankasında değilim. Hele defansa kone cavanda gelecekse o da gelmesin boşu boşuna fazla para.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

düşünki Danny  ayın altın kadrosuan girdi orda

Aynen öyle  Stoperi Fransada aramamız bide böyle sürpriz isimler  hiç hoş gelmiyor bana , daha garanti adamlara yönelmemiz gerekiyor.

Çevrimdışı Hasan Akten

Lyon diyoruz, real madrid değil.

Bizde de necip ersan pektemek bak hepsi en az kone kadar maça çıkmış. Şuan gitsinler diye bakmıyormuyuz? Öyle düşünün.

Bu arada leipzig yetkilileri istanbuldaymış, atınç ile anlaşmak için. anlaşırlarsa beşiktaş ile anlaşacaklarmış sonra.

İyi bir para da oradan gelecek gibi duruyor ama 30 milyon euro bonserbisin en az 25 i yine takıma yatırım olarak dönmezse, hiç bir şekilde ilerleyemeyeceğiz.

Valla ben Fransa ligini neredeyse hiç takip etmiyorum. Eskiden Lyon şimdi Psg sürklase ediyor ligi, zevkli geçmiyor maçlar, ligin tadı tuzu yok yani. Ama Lyon'a baktım şimdi 8 puan farkla 2. olmuşlar. Monaco Marsilya gibi takımların önünde bitirmişler ligi. Bu durumda her türlü bizden iyi olan bir takımda düzenli oynayan bir stoper almış oluyoruz. Ben böyle bakıyorum duruma.

Çevrimdışı ayayhan

Lucescu bir babalık yapsa da Luiz Adriano'yu bize verse. :)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

almeida 85 lig maçında 52 gole katkı sağlamış. Buda 1.5 maçta bir gole katkı demek.
Almeidanın bunları yaptığı ligde, mesele forvet değil.

Yani Beşiktaşın Forvetine mehmet batdalı koy, yine 12-15 arası atar Tüm sezon, bunun özeti budur.

Mesele ekstra işler yapabilecek forvette, yani büyük maç oynamasını bilen, takımı yönlendirebilecek forvet alabilmekte. 30 gol atan adam tabi ki isteriz de, çok kolay gözükmüyor. RVP de gelse, torreste gelse o rakamlara çıkamazlar.

Çevrimdışı Tolga

Konuşulan paralarla Kone'yi falan almak büyük hata olur.

Tamam bonservissiz Britos alınsın yanına da Samba ya da Skrtel gibi banko yazacağımız sert bir stoper alınabilir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Lucescu bir babalık yapsa da Luiz Adriano'yu bize verse. :)
Al - Ahli ile anlaştı yanlış hatırlamıyorsam Adriano :)

Edit : Adriano gitmek istemiyormuş.

Valla ben Fransa ligini neredeyse hiç takip etmiyorum. Eskiden Lyon şimdi Psg sürklase ediyor ligi, zevkli geçmiyor maçlar, ligin tadı tuzu yok yani. Ama Lyon'a baktım şimdi 8 puan farkla 2. olmuşlar. Monaco Marsilya gibi takımların önünde bitirmişler ligi. Bu durumda her türlü bizden iyi olan bir takımda düzenli oynayan bir stoper almış oluyoruz. Ben böyle bakıyorum duruma.

Yanlış bakıyorsun işte. Fenerbahçeli bekiri alsaydık o zaman? Yada kadleci alsaydık?

Çevrimdışı Kadir G.

Bir kere transfer sezonunu içimiz rahat kapatmak istiyorum. Satışta yapacak gibiyiz elde edilecek parayı tamamen trnsfere harcayıp birkaç yıl rahat etmek mantıksız değil ki stada harcamak nerden çıkıyor. Vallahi insanın içi kararıyor okudukça dertleniyorum.

Neyse ne kadar yazsakta stada gidecek o para ve yine ocakta açacağız.

Çevrimdışı talha

Konuşulan paralarla Kone'yi falan almak büyük hata olur.

Tamam bonservissiz Britos alınsın yanına da Samba ya da Skrtel gibi banko yazacağımız sert bir stoper alınabilir.

Fumes Mori nediyordu onu getirelim 5M'e tamamlanır.

En kötü gidek Zapata'yı isteyek Milan'dan.

Ama Kone nedir ya.  :by2:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı JoseDemba

Kone felan almazlar Şenol hoca istemez zaten lig tvye açıklama yaptı stoperde hem sayısal açıdan hemde kalite açısından eksiklik var kaliteli birini alcaz dedi Kone transferi=İmkansız bence Vlaar-Toloi-Britosdan-Zambranodan en az biri gelir
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı talha

Al - Ahli ile anlaştı yanlış hatırlamıyorsam Adriano :)

Edit : Adriano gitmek istemiyormuş.

6.5M maaş la.

Çevrimdışı talha

Yanlış bakıyorsun işte. Fenerbahçeli bekiri alsaydık o zaman? Yada kadleci alsaydık?

Ben de çok takip etmedim ama Lyon'un da en büyük bizimle aynıydı. Ön taraf iyi ama arka taraf kötü oradan kaybettiler.

Çevrimdışı Tolga

Fumes Mori nediyordu onu getirelim 5M'e tamamlanır.

En kötü gidek Zapata'yı isteyek Milan'dan.

Ama Kone nedir ya.  :by2:
Aynen mesela Zapata da iyi transfer olur.

Stopere 5-6 m euro vermekten korkmamak lazım.

Sağlam bir stoper aldığımız zaman önümüzde 3-4 sene adam aramayız.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Hasan Akten

Fener'le Lyon'dan oyuncu almak aynı mı Allah aşkına. Fenerde yıllarca oynamış yaşı da geçmiş her yerli oyuncu geldiğinde tepki çeker. Bu durum oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmez.

Ben de çok takip etmedim ama Lyon'un da en büyük bizimle aynıydı. Ön taraf iyi ama arka taraf kötü oradan kaybettiler.

aynen öyle. Ön taraf fransanın geleceği, arka taraf vasat. Ön taraf çok iyi olduğu için o pozisyonda bitirdiler zaten.

Ben yine kone ismine inanmak istemiyorum. Üstlelik iyi kötü bonservis verilecek biri. Bedavalar henüz kulup bulmamışken, öyle bir hata yapmayacaktır yönetim.

Çevrimdışı Morgan Schneiderlin

Forvete Gustavo Bou'yu alsak yeter bize hatta araplar 4.5 m euro önermiş 6 ya gelirdi bize Racing Club'dan.

Edit: Sözleşmesi de bitiyor ucuza kapatırız çok nokta transfer olur
[ Son Düzenleme: 27 Haziran 2015, 01:14:25 Morgan Schneiderlin ]

Fener'le Lyon'dan oyuncu almak aynı mı Allah aşkına. Fenerde yıllarca oynamış yaşı da geçmiş her yerli oyuncu geldiğinde tepki çeker. Bu durum oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmez.

ya kardeşim, fransa ikincisinin savunmacısı ne kadar kötü olabilir ki dedin, bende sana türkiye liginin 2.sini söyledim. Oran orantıyı kur işte. Yok onla o bir mi. E kimle karşılaştırayım, ispanya ligi ikincisi real madridle mi.

Çevrimdışı ayayhan

Demba BaOnaylanmış hesap
‏@dembabafoot   Ben Geldim! @Besiktas

duygulandım yaw

Çevrimdışı ozan062

Sen geçen defans tamam beğendiğim adam demiyor muydun nerden çıktı bu Kone işi birden.  :kar: :kar:

Remy gelsin burada Demba gibi leblebi gol atamaz ama bildiğim kadarıyla baya hızlı çocuk. Gelir mi tabi bilemiyorum da.

benim kulagıma gelen isim
GEOFF CAMERON
buydu maalesef olmadı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Atkar

Stopere Ogbanna 5-6M civarına alınamaz mı acaba ?

Çevrimdışı talha

Bu iş bu kadar ciddiyse GS'Lik yapma zamanı gelmiştir. Beşiktaş'ın iletişim adresine toplu mail atacaz bu adamları getirmeyecez beyler.  :lol:

Bu sözleşmesinin son senesi gelmiş adamların yıllık ücretini kulubüne yatırıp oyuncuyu alma olayı kaç yaşındaki adamlar için geçerliydi?

Skrtel liverpooldan ne kadar kazanıyor?

Skrtel-Agger tandemi nasıl olur?

Çevrimdışı ayayhan

Stopere Ogbanna 5-6M civarına alınamaz mı acaba ?

stopere Beşiktaş okadar para vermez  veremez

bizim santrfor bütçemiz o para