şimdi gördüm törede yolcu demiş çağrı dükkanı kapatalım futbol aklı olmadığı için klüpte korkuyorummm 
ben tam tersini düşünüyorum biraz futbol akılları varsa töreyi anında satarlar

yerinede takım oyunu oynayan birini alırlar bir şeye dikkat ettinmi bizim farklı galip geldiğimiz lig maçlarında töre yoktu
takım daha hızlı ve daha pas alış verişi yaparak oynuyordu
birde hem genç oyuncular alalım yetiştirelim diyorsunuz hemde satmayalım yetiştiren takım olacaksan satmak zorundasın
gidenin yeri dolar hatta iyi paralara satıpta bunun tadını alırsan dahada yetenekli genç oyuncularda risk alabilirsin
dembaba nın satılması bize ne katar ben söyleyeyim eğer kaliteli oyuncu alıyorsan bundan zarar etmezsin olgusu oluşturur
ve transferlerinde kaliteli oyuncuya yönelirsin eğer dedikleri gibi istenen oyuncuları satıp 30 M€ transfer geliri elde ederlerse
sanırım bu Türkiyede bir ilk olur. Dışardanda Beşiktaşlı oyunculara daha alıcı gözle bakılır Mesela oyuncu arayanlar neden şöyle bir porto nun kadrosuna bakıp
değerlendirme yapıyorlar çünkü biliniyor yetenek avcısı ve sürekli popilasyon var iyi oyuncular çıkıyor şimdi dönüp bakmadıkları oyunculara
o zaman daha alıcı gözle bakarlar