@Necmi abi gözünü seviyim bunu yazma sen bunu dersen yabancı ne desin.
Bu Rijkaard Galatasaray'a gelip 3. yaptığı zaman ben geldiğimde bu takım 8.ydi 3. yaptım bu başarıdır demek.
Ya da böyle bakarsak Bilic son derece başarılı olur böyle olmaz.
Kulübün idari planlaması yapılanması tamam katılıyorum, ama sportif anlamda futbol takımında hiçbir başarı yok.
Sıfır, sıfır yani. Yukarı çıkar aşağı iner hiç önemli değil sene sonunda 3 senedir 3. oluyorsan yukarı doğru ivme filan söz konusu olamaz.
Kulüp genel olarak da yukarı doğru ivmelenmiyor. Kulüp sadece paraşüt ile düşüyor. Borçlanma fazla stad bitmemiş kadro güçlendirilmemiş oyuncu maaşları ödenmemiş.
Bunlar şuan hepsi yarım ya da eksi. 6 ay sonra ne zaman bunların yanına artı atarız o zaman ivmelenme var deriz.
Ne zaman kulüp 2. olur o zaman sportif anlamda yukarı ivmelenme var deriz, ama yine başarı var diyemeyiz.
Beşiktaş her yıl şampiyon olamaz ama Beşiktaş için tek başarı şampiyonluktur.
Katılmıyorum
son şampiyonluktan sonra bu yönetim gelene kadar en iyi derecemiz dördüncülüktü hani yerlere göklere sığdırılamayan Q7 li kadromuzun yaptığı derece buydu
peki dördüncülük tamamda olabilir ama hiç şampiyonluğa oynadıkmı yok haspelkader dördüncü olduk beşinci olduk
ama kabul edelim bu yönetim geldiğinden beri bu kadar olumsuz şartlara ramen şampiyonlukta adı geçen bir takım olduk
ben bunu ikiye ayırırım tamam alınan sonuçlar genel anlamda düşünüldüğünde Beşiktaş olarak başarısızlıktır ama lokalde
düşündüğümüzde yukarı olarak bir ivme var yönetim bazında devraldığını getirdiği yer olarak başarılıdır.
ama Beşiktaş olarak evet Başarısızız. Daha iyi olması gerekiyormu bu tartışma bile götürmeyecek bir durum
ama söylemek istediğim başarı değerlendirmesi içinde bulunduğun şartlara göre yapılır.