2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963505 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi gözünü seviyim bunu yazma sen bunu dersen yabancı ne desin.

Bu Rijkaard Galatasaray'a gelip 3. yaptığı zaman ben geldiğimde bu takım 8.ydi 3. yaptım bu başarıdır demek.

Ya da böyle bakarsak Bilic son derece başarılı olur böyle olmaz.

Kulübün idari planlaması yapılanması tamam katılıyorum, ama sportif anlamda futbol takımında hiçbir başarı yok.

Sıfır, sıfır yani. Yukarı çıkar aşağı iner hiç önemli değil sene sonunda 3 senedir 3. oluyorsan yukarı doğru ivme filan söz konusu olamaz.

Kulüp genel olarak da yukarı doğru ivmelenmiyor. Kulüp sadece paraşüt ile düşüyor. Borçlanma fazla stad bitmemiş kadro güçlendirilmemiş oyuncu maaşları ödenmemiş.

Bunlar şuan hepsi yarım ya da eksi. 6 ay sonra ne zaman bunların yanına artı atarız o zaman ivmelenme var deriz.

Ne zaman kulüp 2. olur o zaman sportif anlamda yukarı ivmelenme var deriz, ama yine başarı var diyemeyiz.

Beşiktaş her yıl şampiyon olamaz ama Beşiktaş için tek başarı şampiyonluktur.
Katılmıyorum
son şampiyonluktan sonra bu yönetim gelene kadar en iyi derecemiz dördüncülüktü hani yerlere göklere sığdırılamayan Q7 li kadromuzun yaptığı derece buydu
peki dördüncülük tamamda olabilir ama hiç şampiyonluğa oynadıkmı yok haspelkader dördüncü olduk beşinci olduk
ama kabul edelim bu yönetim geldiğinden beri bu kadar olumsuz şartlara ramen şampiyonlukta adı geçen bir takım olduk
ben bunu ikiye ayırırım tamam alınan sonuçlar genel anlamda düşünüldüğünde Beşiktaş olarak başarısızlıktır ama lokalde
düşündüğümüzde yukarı olarak bir ivme var yönetim bazında devraldığını getirdiği yer olarak başarılıdır.
ama Beşiktaş olarak evet Başarısızız. Daha iyi olması gerekiyormu bu tartışma bile götürmeyecek bir durum
ama söylemek istediğim başarı değerlendirmesi içinde bulunduğun şartlara göre yapılır.

Çevrimdışı Ozan E.

bence hunteları alırlarsa iyi iş cıkarmıs olurlar.milan baros etkisi yaratır gs de.forvet dediğin gol atıcak bu adam da atıyo
Baros cok daha genc gelmisti gsye huntelaar 32 yasinda su an :) emekli ikramiyesi icin gelecektir gelirse de cok yuksek paralar alir.

Çevrimdışı Baba1903

Pato benim haylimdir er zaman daha 25 yaşında inşallah gelir iddaa ediyorum  sakatlık yaşamsın sadece ligde 30 gol bulur

Çevrimdışı Ozan E.

Out:

Ersan Gulum > 4 Mil
Pedro Franco > 5 Mil
Jose Sosa > 5 Mil
Gokhan Töre > 12 Mil
Demba Ba > 14 Mil

Toplam: 40 mil

In:

Antonio Mirante > Free
Mauricio Isla > Kiralik (Opsiyon)
Ron "Beton" Vlaar > Free
Miguel Britos > Free
Kurt Zouma > Kiralik
Prince Oniangué > 2,5 Mil
Hakim Ziyech > 6 Mil
Balazs Dzsudzsak > Free
Mohamed Salah > Kiralik (Opsiyon)
Dieumerci Mbokani > 4 Mil
Cheikh Diabaté > 3 Mil

Toplam: 15,5 mil

Kira ve imza parasi haric, 24,5 milyon euro kaliyor kulube ve sahada ki takimim kalitesi de artmis oluyor.

Cok zor bir senaryo mu? Degil aslinda, ama vizyon gerektirir. Nasil Galatasaray Unal Aysal'in ilk sezonunda bircok oyuncu ile yollarini ayirip, bircok takviye yaptiysa. Aynen Fenerin su an 6-8 oyuncu alma plani gibi. Bizdeki fark? Giden oyunculardan para kazanabilmemiz.

Oyunculara gelince:

Prince Oniangué bizim icin aranan kan. Defansif orta saha oyuncularimizin skora cok az katkisi var, bunun yaninda fiziki ustunluk kurmakta zorlaniyorlar. Oniangué 1,87lik boyu ve guclu fizigi ile orta sahada cok dikkat ceken, ikili mucadelerde guclu (yerden ve havada ) ve topla gayet iyi bir futbolcu. Krychowiak Sevilla'ya gitmeden once daha ofansif oynuyordu ve ceza sahasi icine yaptigi kosularla ligde 10 gol 2 assistlik performans segilemisti.

Sosa'nin gitmesine karsi degilim. Yas 30 civari, artik piyasasi gittikce azalacak, kar yapamayacak duruma gelecez. Twente iflasin esiginde olmasindan dolayi oyuncularini satmakta mecbur. Hollanda'da 5-7 milyon gibi bir fiyat geciyor Ziyech icin. Ziyech daha 22 ve gectigimiz sezon 13 goal 15 assistlik performans gosterdi. Muthis sol ayagi, dar alanda etkinligi ve oyun zekasi ile one cikiyor.

Mbokani - Diabaté ikilisi tam istedigimiz gibi. Mbokani'yi Belcika liginde cok izledim. Aslinda zor bir oyuncu, mutlu oldugu zaman cok guzel isler yapabilecek kalitede, Belcika'da bunu cok kez gosterdi. Guclu fizigi, top teknigi ile one cikan bir topcu ve Ba dahil tum forvetlerimizden cok daha hizli ve birebir de etkili. Kendi pozisyonunu yaratabilecek bir forvet.

Diabaté ise Senol Gunes'in oyununa uygun futbolcu. 1,94 boyuyla hava toplarinda cok etkili ve ileri ucta topu saklayabilen, duvar olarak oynayabilen bir santrofor. Turkiye liginde Diabate'yi ikili mucadelerde zorlayabilecek stopper zor bulunur. Kanatlardan ortalayan Dzsudzsak, Isla, Tosic ile herzaman rakip icin tehlike olacak bir topcu.

Arka da Ron Beton ve Zouma havadan, yerden gecit vermez. Zouma'nin kiralik donemi bittiginde o boslugu Britos da doldurabilir, elde Vlaar-Britos-Atinc-Milo ile 2 deneyimli 2 yetenekli stopper bulunur. Duran toplarda Vlaar, Zouma, Oniangue, Mbokani/Diabaté ligdeki tum takimlari ezer.

Mirante
Isla-Vlaar-Zouma-Tosic
Oniangué-Tolgay
Salah-Ziyech-Dzsudzsak
Mbokani

Yedeklerde ise Oguzhan, Olcay, Frei, Cenk, Atiba, Diabate bulunur.

Bu takim Turkiye tabi caizse eze eze sampiyon olur.

Guzel bir analiz fakat gerceklesme olasiligi cok utopik

Çevrimdışı atalay

Neto - İsla (K) - Toloi (K) - Samba - Tino - Kono - Mitro.  :ok:

Tolga - Ersan - Necip - Sezer - Süzen - Toraman - Ba  :bye:

Olur mu; olmaz.  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Necmi

Abi onlar büyük takımlar yalnız ben ligden bahsettim :D

Kiev Şaktar Dnipro'dan başka takım yok adamların liginde zaten 14 takım var sadece :D
14 takımın 3 ünü avrupa çapında büyük haline getirmiş bir ligden bahsediyoruz @Çağrı
orta seviye takımlarıda bizi hallaç pamuğu gibi atıyor :D
sportif anlamdada büyükler bütçe anlamındada büyükler bunu kabul edelim ben kendimi bildiğim bileli
Dinamo Kiev hep korktuğum takımdır birde liglerinin kaç yıllık mazisi var ona bakmak lazım ama dediğin doğru yaşça biz büyüğüz :D
abi oluyoruz yaşımızla döveriz onları

Çevrimdışı Sedat

Demba Ba'nın 14m. euro'ya satılması çok iyi bir olay olucaktır, keza Ersan'ın 4-5 arası gitme ihtimali ondan da iyidir  :saeek:
Yalnız Töre de giderse sıkıntı olur bence nedeni Demba Ba- Töre - Sosa bu üç isim takıma seviye atlatan isimler diye düşünüyorum biz bütün sene bu isimler ayarında oyuncu azlığı ile dert yandık şimdi ise bu isimler gönderilip onların yerine o seviyelerde oyuncu bulmaya çalışmak pek mantıklı değil gibi  :locked:
Demba Ba satıldı Töre kaldı diğer kanada Kono vb transfer ve tabiki Ba yerine bir isim en mantıklısıdır benim gözümde.  :eyes Defansta ise anlamsız bir şekilde Milosevic'e güvenim tam  :alala:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Alper1903

Trabzon Aboubakar'la ilgileniyormus. Yavastan calismalara baslansa iyi olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Bursaspor'dan açıklama: "Başarılı kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşması sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
beklediğim yere gitti ya bursa ya eskişehir diyordum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Pato benim haylimdir er zaman daha 25 yaşında inşallah gelir iddaa ediyorum  sakatlık yaşamsın sadece ligde 30 gol bulur

Naptın yürrrüüü beee :D :D

Pato bitmiş. Fiziken ruhen bitmiş :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

Bursaspor'dan açıklama: "Başarılı kaleci Mert Günok ile 3 yıllık prensip anlaşması sağlanmıştır. Kamuoyunun bilgisine sunarız."
beklediğim yere gitti ya bursa ya eskişehir diyordum ben  :biggrinking:
Mert için sevindim doğru takıma gitmiş :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Baba1903

Naptın yürrrüüü beee :D :D

Pato bitmiş. Fiziken ruhen bitmiş :D
Abi ruhen bizim taraftar onu kendine getirir gitsin spor salonuna çalışsın fiziği onudamı ben söylicem :D
Ama Pato'nun ölusu yeter bu lige keza Balotelli'De de aynı şeyi duşunuyorum alınırsa minimum 30 atar sadece ligde

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

başladılar şimdiden  :lol: :lol:
Yengeler sezonu erken açtı! "Yolanthe de kim?
http://galeri-origin.tr.eurosport.com/~eurogal/Yengelerin-sava-erken-ba-lad/Yengelerin-savasi-erken-basladi-22.html

"Beşiktaş taraftarları şundan emin olsun, Dusko’nun sahada uçması için elimden geleni yapacağım."

:evillol: :evillol: :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Abi ruhen bizim taraftar onu kendine getirir gitsin spor salonuna çalışsın fiziği onudamı ben söylicem :D
Ama Pato'nun ölusu yeter bu lige keza Balotelli'De de aynı şeyi duşunuyorum alınırsa minimum 30 atar sadece ligde

Minimum 30 diyosun, sadece ligde diyosun bak :D

Çevrimdışı Hasan Tahsin

"Beşiktaş taraftarları şundan emin olsun, Dusko’nun sahada uçması için elimden geleni yapacağım."

:evillol: :evillol: :evillol:

Yengeye sık sık uzakdoğudan konser ayarlayıp Tosic'ten uzak tutmak lazım  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı okansosa

herkes Atınç a 4.5 yazıyo forumda,kimsenin atınç a 4.5 vericeğini zannetmiyorum ne yaptı ki o kadarlık
O gemi bir gün gelecek

Çevrimdışı Baba1903

herkes Atınç a 4.5 yazıyo forumda,kimsenin atınç a 4.5 vericeğini zannetmiyorum ne yaptı ki o kadarlık
Resmi teklif geldi Hertha Berlin'den

Çevrimdışı Baba1903

Minimum 30 diyosun, sadece ligde diyosun bak :D
Abi ekliyorum minimum atar bu ligde leblebici tanımının şekil almış halidir Pato :tabe:

Çevrimdışı Kadir G.

Neyse çatının parası çıktı. Umarım cenk iyi çalıır kampta :)

Çevrimiçi Mehmet57

21 yasinda, sol ayakli, 1,97 boyunda, yetenekli. Bizde fazla oynamadi diye oynayanlardan kotu anlamina degil, Bilic faydalanmadi anlamina geliyor.

O takimlar da gormustur oynadigi maclardaki performansini, potansiyeli yuksek olmasindan dolayi 4,5 milyon euro nedir ki Avrupa takimlari icin?

Çevrimdışı Baba1903

Neyse çatının parası çıktı. Umarım cenk iyi çalıır kampta :)
Abi ne çatısı ya versinler 7-8 Pato alsınlar kalan paraya da İsla alsınlar kiralık değil bonservisini alsınlarErsan'ın parayı çatıya ayırırlar bedava Vlaar-Britos-Toloi(kiralık-opsiyonlu) yaparız  :evillol:

Çevrimdışı Kadir G.

Abi ne çatısı ya versinler 7-8 Pato alsınlar kalan paraya da İsla alsınlar kiralık değil bonservisini alsınlarErsan'ın parayı çatıya ayırırlar bedava Vlaar-Britos-Toloi(kiralık-opsiyonlu) yaparız  :evillol:

Her türlü 3. oluyoruz boşuna borçlanmaya gerek yok işte stadın kredisini kapatırız 60 milyon lira gelmiş. :)

Çevrimdışı Baba1903

Her türlü 3. oluyoruz boşuna borçlanmaya gerek yok işte stadın kredisini kapatırız 60 milyon lira gelmiş. :)
Abi ne üçüncüsü sen hücümu Töre-Sosa-Konop-Pato yap uefada finale kadar yolu var bu işin :D

Çevrimdışı Baba1903

Yalnız Demba Ba gule gule klibi yapmışlar youtube'de rastladım gözlerim doldu  :bawling:
Unutursak kalbimiz kurusun Demba Ba  :by2: