2015/16 Transfer Sezonu
2015/16 Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2015/16 Transfer Sezonu 2015/16 Transfer Sezonu ile ilgili tüm paylaşımları bu başlıkta yapacağız.

0 Üye ve 34 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2015/16 Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 12963192 defa] 2015/16 Transfer Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

He bende dün 5-0 lık maç var sandım. Adam 4 senede hiç değişmemiş. Hala aynı tempo.

Keşke alabilsek.

Ben size söyleyeyim.

Alınca sağ bek geldi diye 2-3 maç sağ bek oynar Isla sonra Şenol Güneş potansiyeli savaşçılığını görür pat ön liberoya atar Ozan Tufan gibi, Atiba'yı sağ bek yapar.

Isla Türkiye'de baya üst düzey ön libero oynar orjini o zaten.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ben tam tersini düşünüyorum biraz futbol akılları varsa töreyi anında satarlar  :D
yerinede takım oyunu oynayan birini alırlar bir şeye dikkat ettinmi bizim farklı galip geldiğimiz lig maçlarında töre yoktu
takım daha hızlı ve daha pas alış verişi yaparak oynuyordu
birde hem genç oyuncular alalım yetiştirelim diyorsunuz hemde satmayalım yetiştiren takım olacaksan satmak zorundasın
gidenin yeri dolar hatta iyi paralara satıpta bunun tadını alırsan dahada yetenekli genç oyuncularda risk alabilirsin
dembaba nın satılması bize ne katar ben söyleyeyim eğer kaliteli oyuncu alıyorsan bundan zarar etmezsin olgusu oluşturur
ve transferlerinde kaliteli oyuncuya yönelirsin eğer dedikleri gibi istenen oyuncuları satıp 30 M€ transfer geliri elde ederlerse
sanırım bu Türkiyede bir ilk olur. Dışardanda Beşiktaşlı oyunculara daha alıcı gözle bakılır Mesela oyuncu arayanlar neden şöyle bir porto nun kadrosuna bakıp
değerlendirme yapıyorlar çünkü biliniyor yetenek avcısı ve sürekli popilasyon var iyi oyuncular çıkıyor şimdi dönüp bakmadıkları oyunculara
o zaman daha alıcı gözle bakarlar

Şahanın bir parodisi vardı, at finke ver finke koş fink bilmem ne fink diye. Töreyi resmen fink yaptık. Ver töreye bekle, at töreye bekle, koş töre, yat töre kalk töre. Bu biliçten kaynaklanan sorundu ama töre de bunları hiç değerlendiremedi hiç.

Çevrimdışı Abdullah

O yönetimin işi demba ba nasıl ikna edildi ise öyle. baz alınması gereken tek bir oyuncu değil. Luiz adriano mu olmadı mı git başka aynı kalitede adama. söylenmek istenen bu kalitede 2 adam al 2 mevkiye defansını sağlamlaştır ligin tozunu dumanını arttır. gignacın meksikaya gittigi futbol piyasasında bana getirmek zor falan demeyin. uğraştırır belki ama sonunda oluru olan cok topcu bulursun
Demba geldi de 2 ayda geldi +demba düzenli oynamıyordu Chelsea'nin yedek forvetini aldık.ama istediklerimiz as oyuncular kimse getiremeyiz demiyor zaten zor diyor kolay değil diyor istediğini hemen yapamazsın vakit geçer diyor. Gignac kaç paraya gitti haberiniz var mi o paraları veremeyiz oyuncuya. Bi de işin uyum boyutu var. Gelen oyuncu takimin dinamiklerini bu kadar degistirdiginde takim uyumlu bir şekilde oynayacak mi

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Ben size söyleyeyim.

Alınca sağ bek geldi diye 2-3 maç sağ bek oynar Isla sonra Şenol Güneş potansiyeli savaşçılığını görür pat ön liberoya atar Ozan Tufan gibi, Atiba'yı sağ bek yapar.

En kötü sıkıştığımızda sol bekte görürsek şaşırmayalım :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben size söyleyeyim.

ne fark eder. Eksiklerden biri kapansın da  :lol:

Çevrimdışı Çağrı

S.Donetsk'te ne kadar kazanıyor bilmiyorum ama oradan buraya gelecekse o kalitede bir oyuncu 4 m euro ister bence çok tuhaf değil. :)

Melo-Selçuk-Burak gibi adamların kazandığı paraları düşününce hiç anormal gelmiyor bana. :D

Abi buraya gelecek dediğin Karadeniz'in karşısından buraya geliyor :D

Adamın ligi bizim ligden daha kalitesiz bir lig.

Sadece başardıkları ve kazandıkları var diye de etikete bu para verilmez ne demek 4 milyon ya çok sinirlendim görünce.

Şimdi Bundesliga2ya çıksın alacağı para yılda vergiyi düşünce 600.000 euro maksimum.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı TØLGA

Tamam la tamam istemiyorum babel falan. Gelsin kono, başka kim var dzsudzsak da gelsin defansa skrtel gelsin kaleye neto gelsin forvete cisse gelsin ortaya de jong gelsin bi tane bek bulursun artık

sen merak etme ben sana babel yapacam en güzelinden  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı velikavlak12

O değilde ersan ciddi ciddiiii gidiciiiii :D

Çevrimdışı Tolga

Abi buraya gelecek dediğin Karadeniz'in karşısından buraya geliyor :D

Adamın ligi bizim ligden daha kalitesiz bir lig.

Sadece başardıkları ve kazandıkları var diye de etikete bu para verilmez ne demek 4 milyon ya çok sinirlendim görünce.

Şimdi Bundesliga2ya çıksın alacağı para yılda vergiyi düşünce 600.000 euro maksimum.
S.Donetsk'i bırakıp buraya durup dururken gelmez ki başka türlü :icool:

Yani adam kısacası beni transfer etmek için uğraşmayın demiş :kop:

Çevrimdışı Çağrı

Hentbol dışında hiçbir branşta başarı yok orada da neden başarılı olduğumuz belli Gs ve Fb yok bugün Fb hentbolda takım kursun bizim takımın yarısı Fenere geçer maalesef. 

O kadar da değil takımınızı aşağılamayın bu şekilde hele ki başarılarını.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Abdullah

sen merak etme ben sana babel yapacam en güzelinden  :evillol: :evillol:
Sen dua et babel olsun noktasına gelmeyelim de valla razıyım ben babele

Çevrimdışı Çağrı

S.Donetsk'i bırakıp buraya durup dururken gelmez ki başka türlü :icool:

Yani adam kısacası beni transfer etmek için uğraşmayın demiş :kop:

Valla ben de ona meraklı değilim diktirsin gitsin :D Sinirimi bozdu resmen lafa bak 4 milyonmuş :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Valla ben de ona meraklı değilim diktirsin gitsin :D Sinirimi bozdu resmen lafa bak 4 milyonmuş :D
Papis Cisse candır :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

Papis Cisse candır :biggrinking:

Cisse istemez be 4 milyon euro Allah'ın sidikli Brezilyalısı istiyor gerimin kenarı Ukrayna'dan çingene herif  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Cisse istemez be 4 milyon euro Allah'ın sidikli Brezilyalısı istiyor gerimin kenarı Ukrayna'dan çingene herif  :evillol:
Cisse istemez diye gelsin diyorum ya zaten :kop:

Çevrimdışı atalay

Mitro > Cisse.

Bu ligin realitesinde. 

20 golü var.  :ok:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Mitro > Cisse.

Bu ligin realitesinde. 

Bence kıyaslanamazlar farklı tip oyuncular

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimiçi Savaş

Ben en cok ersana teklif gelmesine sasirdim. Her mac saatli bomba gibi oynayan, topu oyuna sokma becerisi neredeyse sifir olan bu adama bu kadar yuksek teklif gelmesi harbi şaşırtıcı :)

Çevrimdışı Çağrı

Mitro > Cisse.

Bu ligin realitesinde. 

İhtiyaç duyulan bu burada  :D

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bence kıyaslanamazlar farklı tip oyuncular

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Meselde bu zaten. Bize lazım olan Mitro.  :eyes

Çevrimdışı Tolga

Mitro > Cisse.

Bu ligin realitesinde. 

Mitroglu bence taş çatlasa bu lig de 13-14 tane atar :)

Çevrimdışı Çağrı

Cisse istemez diye gelsin diyorum ya zaten :kop:

Ulan bir şey değil Bate'ye attığı 923742937 golü çıkarsak Adriano'nun gol sayısı da baya düşer  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ulan bir şey değil Bate'ye attığı 923742937 golü çıkarsak Adriano'nun gol sayısı da baya düşer  :kop:
:evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı atalay

Mitroglu bence taş çatlasa bu lig de 13-14 tane atar :)

Kemiksiz; 20 !   :)